Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
True love does not exist Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
True love does not exist Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

True love does not exist

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Simons Pink
Academy Student
Academy Student
Simons Pink

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : in the dark
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 15
Reputatie Reputatie : 0

True love does not exist Empty
MesajSubiect: True love does not exist   True love does not exist I_icon19Lun 23 Iun 2014, 17:02

Capitolul 1

Autor P.O.V,

O mana de adolescenta atinge din nou pistolul rece . Este ea , fata ucigasa . Un pistol negru se afla pentru inca o clipa in mana ucigasei. Fata ce este dorita dupa gratiile inchisorii se afla acum in fata unui cuplu in subsolul celebrei cafenele ,,Cafe``. Aici nu este vorba despre o simpla criminala cu probleme , este vorba despre o adolescenta ce este capabila sa faca niste crime care subestimeaza cu mult mintea umana , aceste crime sunt numite perfecte . Toata lumea ii cunoaste identitatea , numele , infatisarea dar nimeni nu ii poate dovedi vinovatia macar intr-unul dintre actele criminale pe care le-a desfasurat de-a lungul timpului . Politia nu o poate retine deoarece nu exista probe impotriva ei asa ca umbla libera pe strazile din New York . Oricare dintre cetatenii acestiu oras stie ca orice moarte suspecta sta la mana criminalei Sakura Black Tenne Haruno . In fiecare luna politistii ii bat la usa fetei cu parul roz pana la umeri si ochii verzi spunandu-i ca este principala suspecta a unui masacru . Se pare ca acest lucru se va intampla din nou .

Sakura P.O.V.

-Te rog lasa-ne in pace , lasa-ne sa plecam !

Tipetele si plansetele lor imi rasunau in minte . Ma simt bine cand aud asta , simt ca nu sunt singura persoana care sufera si care si-ar fi dorit ca viitorul sa nu ii aduca o asemenea viata . Fara alte avertizari ma indrept spre fata care ma roaga de mai mult de trei minute sa o las sa plece si ii pun intrebarea mea retorica ce o am pentru fiecare victima : De ce ?

-Pentru ca vreau sa fiu fericita alaturi de prietenul meu ! Il iubesc !

-Daca nu ai fost fericita pana acum nici nu vei mai fii de acum inainte !

Nu ii mai astept urmatorul comentariu si apas pe tragaciul pistolului din mana mea fara nici o remuscare . Acum stau si privesc cum se prabuseste in fata mea intr-o balta de sange . Mi se pare prea putin ... Nu mai astept ca baiatul sa reactioneze pentru ca inca o impuscatura se aude in incapere . Cade pe podea secerat de durere langa prietena lui . Stau si privesc cateva secunde apoi ma fac nevazuta . In drumul meu spre casa m-am tot gandit la viziunea mea larga asupra vietii . Continui sa cred ca nu exista iubire . Niciodata nu a existat cineva pe lume care sa se gandeasca la mine , care sa se intrebe daca sunt bine ... De aceea am devenit o criminala ... Daca nimeni na ma iubeste eu de ce sa iubesc pe altii ? Mai bine sa nu traiasca persoanele care ar putea fi iubite , pentru ca iubirea nu exista ! Incetez sa mai imi bat capul cu aceste ganduri cand observ ca deja am ajuns la locuinta mea decorata cu bun gust . Ma indrept spre canapeaua din living si ma fac comoda . Sunt extenuata .

Sasuke P.O.V. 

-Domnule Uchiha Sasuke , nu ma voi mai repeta inca o data de ce trebuie sa faceti acest lucru ! Pentru urmatoarele trei luni vei fii agent sub acoperire si o vei supraveghea de aproape pe Haruno Sakura ! Maine dimineata la ora sapte te infiltrezi in mediul tinerei !

-Am inteles domnule ...

De ce trebuie sa fie asa de grea munca asta de politist ? Nu am altceva de facut decat sa stau urmatoarele trei luni cu o fata de 17 ani care face crime zi de zi !

~Dimineata urmatoare~

Un ciocanit puternic se face auzit in incaperea unde inca dormea fata cu parul roz din camera de zi . Fara a mai lua un pistol sau orice alta arma se duce somnoroasa si raspunde la usa . In fata Sakurei se afla un baiat cu parul negru si ochii de aceasi culoare . Sakura ramane muta de uimire cand vede ca are pe el haine rupte si patate de sange , asa ca decide sa il intrebe :

-Ce s-a intamplat !?

-Am omorat pe cineva si acum politistii ma urmaresc peste tot ! Ajuta-ma , te rog !

-Se pare ca avem aceeasi meserie , intra .

Sakura il invita politicos pe baiat in casa si incepe cu acesta o discutie :

-Cum te cheama ?

-Uchiha Sasuke .

-Hmmm , cunosc toti criminalii din acest oras si nu am auzi de Uchiha !

-Azi am facut prima crima , probabil de aceea . 

-Atunci bine , eu sunt Sakura ! Daca tot zici ca te urmareste politia peste tot scapa de hainele alea , cred ca mi-au mai ramas niste haine de la fratele meu . Ma duc sa ti le aduc .

-Multumesc Sakura , eu ...    suspansss

Sper sa va placa acest fic !(scuze daca e scurt , dar sunt racita si nu gandesc foarte coerent :D) Imi cer scuze pentru eventualele greseli de scriere sau de tastare . Va pwp :*
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: True love does not exist   True love does not exist I_icon19Mier 25 Iun 2014, 20:43

Hehe, sunt prima. :3 Imi place tare mult cum ai inceput. Insa nu mi-a placut faptul ca a fost scurt. As mai fi citit... insa... suspansul asta. Sakura, o criminala, nu e ceva chiar nou, insa sper ca tu o vei contura altfel. Intelegi ce vreau sa zic. Etto.. astept cu nerabdare next-ul si te rog, daca se poate, anunta-ma. Multumesc! Spor la scris! Ja ne.
Sus In jos
♥♣Cherry Blossom♣♥
Genin
Genin
♥♣Cherry Blossom♣♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 223
Puncte : 252
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: True love does not exist   True love does not exist I_icon19Joi 26 Iun 2014, 19:20

Sakura criminala,huh? Mi se pare rar sa vad un fic in care rozalia sa fie criminala,ci nu Sasuke. Brunetul nostru e un politist :> Foarte interesant..Abia astept next si sa ma anunti si pe mine.
Ja nee !! :3
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
True love does not exist J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: True love does not exist   True love does not exist I_icon19Vin 10 Oct 2014, 17:05

Fan Fic inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: True love does not exist   True love does not exist I_icon19

Sus In jos

True love does not exist

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-