Capitolul 1
Autor P.O.V,
O mana de adolescenta atinge din nou pistolul rece . Este ea , fata ucigasa . Un pistol negru se afla pentru inca o clipa in mana ucigasei. Fata ce este dorita dupa gratiile inchisorii se afla acum in fata unui cuplu in subsolul celebrei cafenele ,,Cafe``. Aici nu este vorba despre o simpla criminala cu probleme , este vorba despre o adolescenta ce este capabila sa faca niste crime care subestimeaza cu mult mintea umana , aceste crime sunt numite perfecte . Toata lumea ii cunoaste identitatea , numele , infatisarea dar nimeni nu ii poate dovedi vinovatia macar intr-unul dintre actele criminale pe care le-a desfasurat de-a lungul timpului . Politia nu o poate retine deoarece nu exista probe impotriva ei asa ca umbla libera pe strazile din New York . Oricare dintre cetatenii acestiu oras stie ca orice moarte suspecta sta la mana criminalei Sakura Black Tenne Haruno . In fiecare luna politistii ii bat la usa fetei cu parul roz pana la umeri si ochii verzi spunandu-i ca este principala suspecta a unui masacru . Se pare ca acest lucru se va intampla din nou .
Sakura P.O.V.
-Te rog lasa-ne in pace , lasa-ne sa plecam !
Tipetele si plansetele lor imi rasunau in minte . Ma simt bine cand aud asta , simt ca nu sunt singura persoana care sufera si care si-ar fi dorit ca viitorul sa nu ii aduca o asemenea viata . Fara alte avertizari ma indrept spre fata care ma roaga de mai mult de trei minute sa o las sa plece si ii pun intrebarea mea retorica ce o am pentru fiecare victima : De ce ?
-Pentru ca vreau sa fiu fericita alaturi de prietenul meu ! Il iubesc !
-Daca nu ai fost fericita pana acum nici nu vei mai fii de acum inainte !
Nu ii mai astept urmatorul comentariu si apas pe tragaciul pistolului din mana mea fara nici o remuscare . Acum stau si privesc cum se prabuseste in fata mea intr-o balta de sange . Mi se pare prea putin ... Nu mai astept ca baiatul sa reactioneze pentru ca inca o impuscatura se aude in incapere . Cade pe podea secerat de durere langa prietena lui . Stau si privesc cateva secunde apoi ma fac nevazuta . In drumul meu spre casa m-am tot gandit la viziunea mea larga asupra vietii . Continui sa cred ca nu exista iubire . Niciodata nu a existat cineva pe lume care sa se gandeasca la mine , care sa se intrebe daca sunt bine ... De aceea am devenit o criminala ... Daca nimeni na ma iubeste eu de ce sa iubesc pe altii ? Mai bine sa nu traiasca persoanele care ar putea fi iubite , pentru ca iubirea nu exista ! Incetez sa mai imi bat capul cu aceste ganduri cand observ ca deja am ajuns la locuinta mea decorata cu bun gust . Ma indrept spre canapeaua din living si ma fac comoda . Sunt extenuata .
Sasuke P.O.V.
-Domnule Uchiha Sasuke , nu ma voi mai repeta inca o data de ce trebuie sa faceti acest lucru ! Pentru urmatoarele trei luni vei fii agent sub acoperire si o vei supraveghea de aproape pe Haruno Sakura ! Maine dimineata la ora sapte te infiltrezi in mediul tinerei !
-Am inteles domnule ...
De ce trebuie sa fie asa de grea munca asta de politist ? Nu am altceva de facut decat sa stau urmatoarele trei luni cu o fata de 17 ani care face crime zi de zi !
~Dimineata urmatoare~
Un ciocanit puternic se face auzit in incaperea unde inca dormea fata cu parul roz din camera de zi . Fara a mai lua un pistol sau orice alta arma se duce somnoroasa si raspunde la usa . In fata Sakurei se afla un baiat cu parul negru si ochii de aceasi culoare . Sakura ramane muta de uimire cand vede ca are pe el haine rupte si patate de sange , asa ca decide sa il intrebe :
-Ce s-a intamplat !?
-Am omorat pe cineva si acum politistii ma urmaresc peste tot ! Ajuta-ma , te rog !
-Se pare ca avem aceeasi meserie , intra .
Sakura il invita politicos pe baiat in casa si incepe cu acesta o discutie :
-Cum te cheama ?
-Uchiha Sasuke .
-Hmmm , cunosc toti criminalii din acest oras si nu am auzi de Uchiha !
-Azi am facut prima crima , probabil de aceea .
-Atunci bine , eu sunt Sakura ! Daca tot zici ca te urmareste politia peste tot scapa de hainele alea , cred ca mi-au mai ramas niste haine de la fratele meu . Ma duc sa ti le aduc .
-Multumesc Sakura , eu ... suspansss
Sper sa va placa acest fic !(scuze daca e scurt , dar sunt racita si nu gandesc foarte coerent :D) Imi cer scuze pentru eventualele greseli de scriere sau de tastare . Va pwp :*