Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Bad girls don't die |+16| | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Vin 01 Aug 2014, 16:50 | |
| Uaaaa! E așa de super. Îmi place cum scrii. Ai idei super. Bun, s-o lăsăm cu lingura și sa trecem la subiect: idee super, descriere la fel, introducerea și cuprinsul nu mai spun, într-un cuvant, super. Nu știu ce am cu super, dar... nu exista nici o explicație :P. Și nu uita, NUTELLA! :)
Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Vin 08 Aug 2014, 01:27, editata de 1 ori |
| | | Normally Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Da. Nr. mesaje : 8 Puncte : 11 Reputatie : 1 Stare de spirit : Stare de spirit.
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Vin 01 Aug 2014, 17:10 | |
| Foarte interesant capitol si de asemenea si introducerea. Imi place. |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Joi 07 Aug 2014, 16:52 | |
| Deci, dupa ce m-am hotarat si eu sa ma intorc pe forum, am dat de fic-ul tau! Chiar imi place ideea, originalitate scrie pe el, dar m-am incurcat putin cu atatea date, nu sunt prea sigura... Dar de ce era in coma daca nu patise nimic cu doua luni in urma?! In orice caz, sunt sigura ca ne lamuresti tu, si misterul asta face toti banii! Chiar nu stiu ce sa ma zic, pentru ca nimic nu e foarte sigur acum, iar Sasuke nu si-a facut aparitia, deci ma abtin pana la capitolul in care il introduci si pe el! Sincer, sunt chiar curiasa cum vei dezvolta o poveste intre ei! Mult succes in continuare si vreau si eu un PM la nex, te rog, mersi! |
| | | dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Vin 08 Aug 2014, 02:37 | |
| Wow. Totul e atat de incredibil. Începând cu comportamentul total nejustificat al familiei, pana la actul in sine: s a reîntors din morți, nevătămată ( ma rog se trezise din coma -apropo nu am inteles de ce a fost in coma-), doar cu o ura probabil mai mare daca e posibil pentru familia ei atat de "grijulie". Imi place mult ideea, felul in care scrii si imi place si indiferența naturala a Sakurei. Insa deabea astept sa vad latura Sakurei bad pe care titlul o dezvaluie mai mult sau mai puțin. Acum, ramane sa veden ce va face Sakura mai departe, cum isi va gasi un job si cum va face pe detectiva, investigand cazul propriei morți. Anunta ma si pe mine te rog cand pui următorul capitol, bafta la scris, te pup :* :* ♡ |
| | | MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Joi 11 Sept 2014, 12:24 | |
| Ok, persoana mea isi face simtita prezenta si aici. Vreau sa-ti spun, prima data, ca eu nu prea dau pe la fic-urile in desfasurare, pentru ca urasc sa astept sa apara urmatorul capitol, insa as fi recunoscatoare daca ai incepe sa ma anunti si pe mine. Apoi, vreau sa-ti spun ca-mi place extrem de mult fic-ul tau, si ca nu as putea muri fara sa termini tu fic-ul. Sakura pare destul de convinsa ca se poate descurca, ceea ce imi aminteste de mine, acele ultime replici ale sale: "Mi-e dor, am nevoie", si dupa ce pleca ei, sau dupa ce i se da cu flit: "Duceti-va, n-am nevoie de voi!". Pot spune ca m-a amuzat putin. Povestea acestuia, ideea, de fapt, mi se pare extrem de originala. Nu prea mi-am dat seama de anumite chesti, insa nu-i problema: sunt sigura ca totul se va lega in mintea mea atunci cand voi citi si urmatoarele capitole. Acum te las, nu-ti urez decat sport la scris si la idei cat mai reusite si originale, in continuare. Sa nu te lasi, pentru ca ai talent! |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Joi 11 Sept 2014, 20:49 | |
| Sunt uimita de talentul tau la scris, cand ti-am citit ficul am avut senzatia ca, citesc o carte scrisa de o scriitoare cu experienta. Pur si simplu nu ma mai satur si acest fic este clar printre cele mai bune citite de mine vreodata. Anyway ficul tau este atat de bun incat mi-ar trebui o noapte intreaga si un dictionar de complimente si tot nu as reusi sa iti multumesc pentru tot ce m-ai facut sa simt prin acest capitol. Te rog sa ma aunuti cand pui continuarea. Te-am pupat! |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Lun 22 Sept 2014, 20:19 | |
| Buna, scumpa mea Kathy ! Mii de scuze ca nu am mai putut comenta la ultimele capitole ale fic-ului "Povestea mea", dar sa stii ca am urmarit fiecare capitol. Acum, despre noul fic, pai, am ezitat sa il citesc pentru ca ma gandeam ca iarasi o sa tremure scaunul sub mine la momente tensionate, dar vad ca deocamdata nu are nimic care sa ma sperie. Imi place mult titlul, mi-a atras imediat privirea. Nu mai spun de continut, pentru ca esti ca de obicei geniala. Actiunea e un pic cam in ceata, dar sunt sigura ca in astea doua luni o sa ne lamuresti tu cu toata treaba. Abia astept capitolul urmator. Te rog frumos sa ma anunti cand pui next. Ja ne ! |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| Mier 24 Sept 2014, 17:08 | |
| Fan-Fic blocat la cererea autoarei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bad girls don't die |+16| | |
| |
| | | | Bad girls don't die |+16| | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|