| Cucereste inima unui star(Sasusaku) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Lun 18 Iul 2011, 11:17 | |
| Ăsta e... sfârşitul ? NU POT SĂ CRED CĂ ĂSTA E SFÂRŞITUL !Nici nu ştiu ce să spun. Un fic superb!!! Te-ai străduit mult şi în final rezultatul contează, care eu cred că nu e unul bun! e unul FOARTE BUN! Mie personal mi-a plăcut foarte multe ficul tău şi apreciez faptul că tu scrii doar pentru a mulţumi cititori şi nu pentru comentarii. Mi-a plăcut cum ai descris sentimentele personjelor, nu ai folosit cuvinte obscene, nu ai introdus scene +18 care aici pe forum e clar că sunt interzise, nu ai întârziat cine ştie.. adică vreau să spun că erai la zi cu capitolele şi mă bucur tare mult că ai descris sentimentele fiecăruia, că ai scris capitole şi din perspectiva Asukai. Ăsta a fost un pas în faţă, mai bine zis o bilă pe lista albă. Încă odată felicitări! Şi sper să mai faci fic-uri la fel de reuşite ca acesta. |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Mar 19 Iul 2011, 10:12 | |
| Si eu ca o fata rea am ratat o groaza de capitole! :-w Imi pare rau Deci nu-mi vine sa cred ca totul a fost un vis! Si ca s-a termiant ficul! E chiar trist! Astept alt fic cu ideile tale superbe sau poate o alta etapa a acestui fic! Te pup! |
|
| |
*-Cooky-* Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Timishoara:X Nr. mesaje : 19 Puncte : 22 Reputatie : 3 Stare de spirit : Nu prea merge...
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Mier 20 Iul 2011, 01:01 | |
| Prea frumos....prea frumos Ma bucur ca a fost un vis faza cu moartea Sakurei si a copiilor:X Chiar ma bucur:*
<3Asteptam un nou fic daca se poate:* |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Mier 20 Iul 2011, 01:35 | |
| pt cpmm=uri.tin sa mentionez inca o data ca nu eu am scris ficul.poate voi veni cu un nou fic dar mai intai de toate trebuie sa vorbesc cu proprietarul lui. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Vin 09 Mar 2012, 17:09 | |
| A fost foarte frumos ...pacat ca s-a terminat sincer :( am sa iti dau de multumesc 2 poze (semnatura si avatar) drept multumire )Deci...Un super fic... nu am cuvinte |
|
| |
Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Lun 07 Mai 2012, 14:08 | |
| |
|
| |
Sakura.Love.Sasuke Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : muzica,citit si desen Stare de spirit : super happy
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Vin 25 Mai 2012, 04:14 | |
| |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Mier 06 Iun 2012, 16:53 | |
| a fost buna povestea si stiu ca a avut un sfarsit nu ca celelalte autoare/autori care au facut povesti SasuSaku |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) Vin 31 Aug 2012, 16:20 | |
| Foarte frumos!!!Ala cu visu, m-am speriat umpic cand am auzit ca i-a omorat pe toti!Dar bine ca doar a visat!Mi-a placut foarte mult!Bravo! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cucereste inima unui star(Sasusaku) | |
| |
|
| |
| Cucereste inima unui star(Sasusaku) | |
|