Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Greșeala vieții mele ( +16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
☆SnikerS☆
Genin
Genin
☆SnikerS☆

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Lasă. . .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 215
Reputatie Reputatie : 32
Hobby-uri Hobby-uri : multe

Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Aug 2014, 15:00

Hei fetele,scuze pentru intarziere si pentru ca o sa scriu fara diacritice,iar. Imi e greu de pe telefon,imi ia mult timp .Cred ca va fi destul de scurt si acesta pentru ca trebuie sa plec , poate chiar foarte scurt :( . Mai multe nu va zic,si stiu ca momentan e plictisitor dar credeti-ma ca si eu astept la fel de mult ca si voi ''actiunea adevarata'' , adica cand vor incepe sa se placa si ei si mai departe nu dezvalui :)) . Am multe planuri cu fic.ul acesta si incerc sa scriu doar atunci cand am imaginatie,ca sa nu stric ceva. So,spor la citit! :*

Capitolul VIII

(partea I ) 

Sakura P.O.V : 

- Am nevoie la baie! 
Il privesc atent , cu o fata trista si lipsita de viata,trebuie sa fiu cat mai convingatoare. Nu am de gand nici prin rupul capului sa fac ce vrea el sau mai rau , sa raman cu el. Trebuie sa ma folosesc de orice ocazia pentru a fugi cumva,iar acum am cea mai buna ocazie. Sunt intr-un mini-mall al mancarii sa zicem,numit KFC's,unde mai mereu sunt oameni si mai mult ca sigur trebuie sa fie pe undeva un paznic. Am planuit asta de la inceput. De cand am auzit ca mergem la KFC mi-am facut tot felul de scenarii prin care pot '' evada '' , am incercat sa par cat mai lipsita de viata, sa creada ca ma simt rau pentru a nu banui ca incerc ceva, am refuzat si mancarea ,cu toate ca in stomacul meu se dadea o lupta cumplita,dar m-a surprins cand a incercat sa ma indoape cu forta,chiar nu ma asteptam. Intr-un final am mancat,trebuie sa fiu in forma pentru ce ma asteapta si pentru planurile mele , nu ?
Una din calitatile mele este ca pot sa joc teatru chiar foarte bine si aici chiar mi-a iesit. Nu sunt atat de slaba,ba chiar sunt destul de puternica. Nu isi va bate nimeni joc de mine si mai ales el. O fi el frumos dar pentru mine e doar un golanas,bine un golanas mai mare avand in vedere locurile pe unde isi petrece timpul,persoanele cu care e prieten si intamplarea de ieri,dar de care voi scapa cat mai repede. Cand o sa vada ca am disparut o sa ma caute putin si apoi o va lasa balta, iar la mine acasa nici nu are cum sa ajunga, nu imi stie adresa.
- Pai poti sa te mai abti 10 minute pana ajungem acasa , nu ? Hai sa mergem atunci, sa nu mai tragem de timp!
Ma priveste serios,putin stresat,plimbandu-si mana prin par,aranjandu-l,stand rezemat de scaun cu picioarele intinse pe altul. Nu,nu e bine! daca parasim KFC-ul nu mai am nici o sansa. Trebuie sa il conving sa ma lase sa merg aici la baie.
- Nu mai pot,o sa ma scap pe mine,vreau sa merg acum la baie,te rog! 
Ma ridic si imi incrucisez picioarele, miscandu-ma, pentru a fi cat mai credibil. Incep sa tip tot mai tare,poate se va simtii jenat fata de ceilalti si ma va lasa. Se ridica si el in picioare dandu-si ochii peste cap si punandu-si mainile in cap. Hmm,se pare ca a functionat! 
- Doamne,cine m-a pus sa iau o asa pacoste cu mine? De ce nu te-am lasat eu acolo? Hai,misca! 
Are de gand sa mearga cu mine sau ce? Il intreb  " unde ? " , iar acesta imi raspunde cu o alta intrebare " Pai , nu ai vrut la baie ? " . Dei da , are de gand sa mearga cu mine. S-a dus si planul meu. Acum nu prea mai am ce sa fac, si nu pot nici sa ii zic ca nu mai vreau la baie, dupa cine stie ce o sa mai zica. Sasuke ma prinde si ma trage dupa el, spunandu-mi ca are de gand sa mai si doarma in seara asta . In mai putin de un minut ajungem in fata baii. Imi intorc privirea spre Sasuke el facand acelasi lucru : 
- N-ai vrea sa intrii cu mine si in baie , nu?  Eventual ma ti si de mana cand fac. 
-Du-te odata si nu mai fi tare-n gura! 
 Bun,acum ca l-am enervat putin pot sa imi vad de treaba mea in baie concepand planul B. Oricum nu am cum sa fug, Sasuke s-a pus chiar in fata usii,cu mainile in buzunar uitandu-se cu o privire cam rautacioasa prin jur. E aproape doua dimineata,nu prea mai sunt oameni prin KFC,deci nu va speria pe nimeni cu aceea privire.Ma indrept amuzata catre usa baii ,deschizand-o. Un miros usor intepator de clor imi desfunda caile nazale facandu-ma sa inspir cat mai tare. Baia e destul de draguta,gresie rosu cu alb,pereti fiind albi iar tavanul rosu.Deasupra chiuvetelor albe sunt oglinzi mici accesorizate cu niste trandafiri din pietre,in partea dreapta sunt wc-uri inconjurate de usi, langa ele este un geam din termopan larg deschis,langa gea...Geam? Un geam? Atat noroc sa am incat sa fie un geam in baie? E timpul sa punem planul 2 in aplicare! Ma indrept catre geam, privind in jos pentru a vedea cat de mare este distanta iar spre surprinderea mea nu e mai mult de un metru jumate. Nu imi pot da seama daca este pamant sau iarba pentru ca este foarte intuneric insa nu conteaza, asta e singura mea sansa! Fara sa mai stau pe ganduri ma urc pe geam, imi iau avant si sar . Intr-o secunda am ajuns jos ,fara sa imi cauzez vreo rana sau altceva,doar m-am zgariat putin. Incerc sa ma ridic dar mai simt putin grea. Imi indrept pirivirea in jos si vad o balta mare de beton proaspat. Perfect,asta imi mai trebuia! Hainele imi sunt acoperite de el, lafel si corpul. Incerc sa il indepartez cu mainile insa dar degeaba,incepe sa se intareasca. Ma uit panicata in jur cautand ceva,dar nici eu nu stiu ce. In fata mea este un fel de gradina cu copacei mici si flori de toate culorile. Ma arunc in iarba ca un catelus si ma rastogolesc de o parte si alta lasand betonul sa se intareasca pe iarba rece. Am scapat de jumate din el insa in unele locuri mi s-a intarit,sa nu mai zic ca sunt plina de iarba. Ma scutur si apoi realizez ca trebuie sa fug pana nu isi da seama Sasuke. O iau la goana pe strazile orasului cautand un taxi. Nu vreau nimic decat sa ajung acasa. I-am facut-o fraierului,chiar as vrea sa vad ce fata a facut acum, cred ca moare de ciuda. Ajung printr-un loc destul de cunoscut,pe langa acele cluburi pe care le-am vazut din masina lui Sasuke. O sa cer ajutorul aici, trebuie sa ma ajute cineva .
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Aug 2014, 16:46

Buna :* ! Mersi ca m ai anuntat ! Intr-adevar cam scurt capitolul, dar ai zis ca vrei sa l faci pe parti deci inteleg.  Saskura, numai probleme faci, fato ! Iesi dintr o incurcatura, ca sa dai de una si mai mare :)). Oare chiar ai scapat atat de usor de Sasuke? Si chiar te va ajuta cineva intr un club avand in vedere varsta, felul in care arati asa cu beton si iarba ? Sunt curioasa ce va face nebuna acum :)). Anunta ma te rog cand pui urmatorul capitol. Bafta la scris, te puppp  :* :*
Sus In jos
Emyly
Genin
Genin
Emyly

Localizare Localizare : In lume
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 293
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Tennis si volley
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Aug 2014, 18:48

Salut! Ai avut dreptate next-ul cam scurt, dar fiindca e pe parti e si normal. Biata Sakura, crede ca intr-un club ii vor da o mana de ajutor. Vise, dar ar noroc a scapat de Sasuke. Si totusi simt ca va intra intr-un nou bucluc.  Voi astepta si voi vedea. Astept continuarea si nu uita sa ma anunti. Kiss
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Aug 2014, 20:40

De unde sa incep? Sunt super încântată de idee. E... foarte creativă.  Și dar ce strica puțin ideea ta e ca acțiunea se petrece în București. Adica, suna ca și ceva de genul: Maria și Sakura se întâlnesc la piață. Nu zic ca e un lucru rau, dar strica puțin la aspect, nu crezi? Sakura - nume Japonez. Maria - nume românesc. Nu ar fi fost mai bine dacă totul s-a fi petrecut, nu stiu, în Japonia? Zic și eu, ca un detaliu. În rest, îmi place tot, cum descrii, replicile Sakurei, tot. Spor la scris și imaginatie. Si, dacă ai putea sa mă anunți și pe mine când pui nextul ar fi minunat. Merci♡ Și nu uita, NUTELLA! 

P.s.= Nu am vrut sa fiu rea. Doar un mic ajutor, dacă vrei sa o iei așa ♡
Sus In jos
.Alexandra
Genin
Genin
.Alexandra

Nr. mesaje Nr. mesaje : 82
Puncte : 117
Reputatie Reputatie : 11

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Sam 09 Aug 2014, 08:05

Excelent. Imi place la nebunie. ASTEPT NEXTÙL. Esti geniala .
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Mar 12 Aug 2014, 02:35

Vai, imi place la maxim, mi-ai facut seara mai frumoasa. Abia astept next-ul, te pup!
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Ili-chan
Genin
Genin
Ili-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 215
Reputatie Reputatie : 57
Hobby-uri Hobby-uri : I am too lazy for this world...
Stare de spirit Stare de spirit : I am not OK, but it's OK

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Joi 11 Sept 2014, 19:01

Imi pare rau ca am ajuns la ficul tau dupa atata timp, dar totusi imi pare si bine pentru ca nu a trebuit sa astept sa postezi capitole si am putut sa le devorez pe toate deodata. Oricum iubesc ficul tau si tocmai l-am pus pe lista mea cu ficuri care sub nici o forma nu trebuie sa ajunga la ficuri blocate. Imi place ca Sakura desi a scapat din cea mai mare belea a vietii ei acum cauta sa intre in belele noi, stiind ca probabil o poate costa viata. Astept continuarea si sper sa o pui repede :) NU uita sa ma anunti. Te-am pupat!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 Asss10Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19Dum 28 Dec 2014, 14:57

Fanfic SasuSaku inactiv.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Greșeala vieții mele ( +16 )   Greșeala vieții mele ( +16 ) - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Greșeala vieții mele ( +16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-