PhenomenaL Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Nu stiu :D Nr. mesaje : 76 Puncte : 100 Reputatie : 6 Hobby-uri : AMV ; Music ;
| Subiect: Cate ceva... Vin 18 Iul 2014, 18:46 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ----------------------------------------- Original : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Blue : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Black & White : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ------------------------------------------ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ------------------------------------------ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cate ceva... Vin 18 Iul 2014, 21:52 | |
| Huaaa :)) Ai facut edit dupa ultima mea imagine de la semnatura. A iesit chiar foarte bine. Sa o ti tot asa. |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Cate ceva... Joi 23 Iul 2015, 21:31 | |
| Te pricepi, mie chiar îmi plac. Ai talent și se vede prin ceea ce faci. Pe mine una, m-ai convins să mai rămân pe aici. Sper să mai aduci |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cate ceva... | |
| |
|