lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Vin 14 Iun 2013, 21:25 | |
| O poveste foarte frumoasa . Chiar mi-au dat lacrimile.... Seman cu catelusul schiop , dar in ciuda acestui lucru sunt acceptata de ceilalti si am multi prieteni . In concluzie morala este super adevarata . |
|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Vin 14 Iun 2013, 21:33 | |
| Hm, o poveste foarte interesanta si emotionanta. Mi-au dat si mie lacrimile, nu zic nu si este frumoasa. Imi place mult morala acestei creeatii, deoarece este puternica si adevarata. Multa lume nu intelege si multi vor sa faca din orice un lucru rau. Da, oricine merita iubire. O creeatie minunata! (: |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Povestea catelusului schiop Lun 07 Oct 2013, 13:32 | |
| Foarte induiosatoare povestea... iti atinge sufletul, nu alta :( |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Povestea catelusului schiop | |
| |
|