Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vreau sa va spun ca...deci pare nu stiu ..ciudat, dar fata asta e din Romania, eu sincer nu mi-am dat seama... Are o voce extrem de frumoasa...eu una o ador, acum depinde si de gusturile voastre
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Si eu.. Nu ma bag ca sa castig..ci doar sa va arat muzica faina
Andreea Banica - Sexy [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Ok poi ... G- Dragon - HeartBreaken [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sper sa va placa...
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 01:22
Bun, deci..
Ji Eun - Going Crazy
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 02:22
Simplu-O secunda
Mie mi se pare foarte frumoasa .. Ma rog , sper sa va placa si voua ^^
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 09:47
Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 11:19
ma bag si eu: Britney Spears- Till the world ends [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
mi se pare o melodie chiar frumoasa, ritmu e dragut si videoclipu la fel
Adinux Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 31 Puncte : 41 Reputatie : 8 Stare de spirit : Happy:D
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 15:53
si eu si eu pentru prima data Adele - Set Fire to the Rain [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mie imi place mult adele.. sper sa va placa si voua
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 16:17
Alessia - Find me (ale, ale)
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 18:01
Particip si eu dragilor cu melodia:
Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sper sa merga sa intrati! Va pwpa Ana, ieah, iar! *Va pwpa SasuSaku=love!
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 23:21
Hei, pai ma inscriu si eu. Voltaj - Eu cu mine melodia asta pot spune ca o ador, exprima atat de multe, va rog frumos sa o ascultati. Imi trezeste amintiri demult uitate, nu stiu cum sa spun ca sa descriu cat de mult iubesc eu melodia asta... este una dintre melodiile mele preferate:x
Nici cum! Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : eh Nr. mesaje : 130 Puncte : 195 Reputatie : 18 Stare de spirit : :-j
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mar 07 Iun 2011, 23:28
30 Seconds to Mars- Hurricane
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mier 08 Iun 2011, 00:10
mna sa pun si eu, stiu ca am lipsit dar spe ca nu a puso nimeni pe asta :)
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Subiect: Re: Concurs 9-Melodia saptamanii! Mier 08 Iun 2011, 21:26
ador melodia
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.