Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Have you been... my love? (+16) | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Dum 24 Aug 2014, 17:29 | |
| Bâi bâi bâi... cum am putut sa intarzii. Fix azi mi-am gasit sa o las mai moale cu ficurile. Bun, e dovedit clinic: am inebunit. So what? Ok, cat despre fic, te omor daca nu pui next in 4 zile. Pun FBI-ul pe tine. Am sa te bantuuuui :) :) Mersi de anunt. Data viitoare daca vezi ca nu comm intr-o zi, suna la smurd! Ok? Pop si spor la scris. Apropo, hehe... si eu am cam rosit cand am citit asta :-* :) ;) |
| | | JustAndra Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Botosani acebook : Andra Mitru
Nr. mesaje : 169 Puncte : 204 Reputatie : 23
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Dum 24 Aug 2014, 19:43 | |
| Deci ma injur singura fiindca am intarziat asa mult la un capitol asa pervers si fix pe gustul meu ca asta! Si eu care ma gandeam sa nu mai intru azi pe forum.... Whatever, capitolul a fost ca intotdeauna GENIAL si nu cred ca mai are rost sa-ti spun asta la fiecare comm. Si stii ce nu mai are rost sa-ti spun? Ca vreau next repede ca vreau sa stiu cand si-o trag astia doi :)))) Mersii de MP si abia astept next! Te pup! |
| | | Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Lun 25 Aug 2014, 20:58 | |
| Andruto, vorbim singure! Vad ca Nico ne-a uitat. Ce facem? Suni tu sau sun eu la FBI? Eu mai astept inca 3 zile. Maxim. Daca nu, ti-ai dat foc la valiza Nico. Tine minte, doar 3 zile. Stiu unde locuiesti, si ca te chiama Nico. |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Lun 25 Aug 2014, 22:16 | |
| Ok, deci asa facem. Eu spun ca trei zile sunt cam mult, hai sa fie doua. Eu sunt la FBI si tu la CIA. |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Lun 25 Aug 2014, 22:52 | |
| Da. Telefonul e 100% incarcat. Pe pozitii... auzi, ar fi teava daca m-ar tine 3 zile incarvat full :)) Ma, intr-un fel sunt bucuroasa. Mi-am gasit partenera de discutie. Eh, asta-I viata. Nico, ti-ai gasit nasele. Hai cu capitolul mai repejor, ca ai sa gasesti si pe altcineva :) ;) |
| | | ♥♣Cherry Blossom♣♥ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 223 Puncte : 252 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mar 26 Aug 2014, 21:28 | |
| Copilasii,am adus nextul, si dedic acest capitol lui Pufarina si Andrei,care sunt niste cititoare fidele si ma bat la cap sa bag nextul:))) Uitati-l aici ! Capitolul XIX M-am apropiat de el mai mult decat era necesar si am simtit mii de furnicaturi,dar putin imi pasa. Mi-a pus un picior peste al lui si mi-am plimbat mana pe abdomenul lui. El imi saruta gatul si isi plimba mana de pe talia mea,pe posteriorul meu. Am simtit cum mi se taie rasuflarea,desi nu am lasat asta strice momentul de romantism. Cand dadu sa ma sarute,telefonul suna. Telefon idiot. L-am luat si am raspuns:-Care naiba deranjezi?-Hoo,femeie disperata,sunt eu Rae!-Iarta-ma,ce s-a intamplat? am intrebat eu.-Seara asta dau un mare party si ma gandeam daca tu si Tyler,bineinteles,ati putea veni,spuse ea vesela. Va roog eu mult!M-am uitat la el si parea multumit de idee,asa ca am acceptat invitatia. Ea chiui atat de tare ca imi sparse timpanul,dar na. Ce puteam sa ii zic mai mult de atat? Parca era un copil de ala mic mega fericit cand primea o jucarie. Era o fire tare copilaroasa si timida si greu de refuzat in anumite privinte.Cand terminasem de vorbit cu ea m-am intors cu fata la el. Trebuia sa recunosc era chiar inalt incat ar fi trebuit sa ridic capul ca sa ii vad ochii. Momentan nu puteam citi nimic in ei,deci era cam aiurea sa stiu la ce se gandeste,si asta ma frustra.M-am ridicat din pat unpic ametita dar Tyler ma prinse inainte sa cad. Imi arunca unul din acele zambete fermecatoare care te fac lesini instantaneu. Nu lesinam,dar nu inseamna ca nu eram pe punctul de a cadea in bratele lui chiar in momentul acela. Foarte jenant din partea mea,si de asemenea copilaresc. Incepusem sa imi caut niste haine potrivite pentru party-ul colegei mele. L-am gonit pe Tyler din camera ca sa ma pot imbbraca si am inceput.Pentru prima data,am ales sa port o rochie. Premiera,nu? Mda,deci am am luat o rochie verde,pana la genunchi cu pietricele in zona decolteulu care era cam adanc si niste pantofi negri cu toc,apoi ca sa fiu si mai feminina si bonus pentru colegul meu,sau ar trebui sa zic,asa zisul meu iubit. Cuvantul asta ma cam ardea pe gat si nu prea ma puteam obisnui cu el.Sa revenim la realitate. Deci in timp ce eu ma pregateam de petrecere,iubitul meu se dusese pana acasa sa se pregateasca si el. Nu era adeptul costumelor elegante,dar macar de data aceasta facuse si el un efort. Nu il vazusem niciodata la costum dar speram sa arate chiar bine. Ce chestie tampita. Normal ca avea sa arate bine. El arata bine in orice,deci de ce ma tot agitam?Cand am terminat cu pregateliile,primisem un mesaj de la Tyler sa cobor jos. Nu ma asteptam sa ajunga atat de repede,dar venise,spre fericirea mea.Am coborat jos si l-am vazut pe scumpul meu prieten in camasa care era descheiata la trei nastruri,ceea ce il facea sa para atat de atragator incat sigur ramasem cu gura cascata,. Da,era atat de sexy si nu ii puteam rezista,dar sa revenim la chestii mai serioase cum ar fi costumul lui negru,si cu o floare in buzunarul de la piept al sacoului.-Uuu,ce sexy esti iubito,spuse el dupa ce fluiera. Nu ma asteptam sa arati atat de atragatoare in rochie.-Si tu esti la fel de atragator incat crede-ma ca imi faci o pofta incredibila de tine,am spus eu cu perversitate,muscandu-mi buza de jos.-Ce perversa mica esti,spuse el suav in urechea mea in timp ce isi plimba mana de pe talia mea,pe coapsele mele.-Nu mai nebunatica ca tine am soptit eu cu mana pe pieptul lui si ridicandu-ma pe varfuri sa il sarut.El ma stranse in brate si isi muta buzele pe gatul meu,gustandu-i aroma inca unpic. Mi-am infasurat un brat dupa gatul lui si cu cealalta i-am luat cravata si l-am apropiat de pieptul meu. Nu ma interesa daca ma vedea cineva,voiam sa il simt cat mai aproape de mine,dar trebuia sa mai astepte unpic chestiile perverse. El imi prinse piciorul si mi-l ridica rezemandu-l de al lui si mi-l mangaie.-Ok,deci mergem? intreba el smechereste. Cred ca Rae ne asteapta de ceva timp.-Aaa,esti sigur ca nu ai vrea sa ramai seara asta cu mine? m-am aventurat eu.-Poti rezista macar seara asta?intreba el razand cu pofta. Promit ca o sa se intample cat mai curand,defapt oricand doresti,scumpo.-Daca tu zici,am soptit eu dandu-i inca un pup prietenului meu.-Ce ma fac eu cu tine? Crezi ca te poti abtine pana seara viitoare? intreba el zambind larg si facandu-mi cu ochiul.-Eu zic ca poate rezist,dar nu iti pot promite,am spus eu plimbandu-mi mana pe abdomenul lui. Suna dureros de tentant,iubirea mea-Si daca nu? intreba el cu buzele lipite de gatul meu. Ce o sa faci?-Sincera sa fiu,nici eu nu stiu,am spus cu rasuflarea intretaiata.M-a luat mana si am asteptat pana a venit un taxi. Deci el chemase taxiul? Eh,cu atat mai bine. Nu trebuia sa mai asteptam mult la statie sa vina masina si din cate imi spusese Rae,restaurantul nu era prea departe de casa ei,deci ajungeam la timp. Era destul de liniste,ceea ce ce deveni cam stanjenitor. Mi-am aezat o mana pe pieptul lui si l-am privit in intuneric,desi ochii lui verzi straluceau intr-un mod frumos. Nu ma puteam plictisi sa il privesc,deja devenea o pasiune mare.O masina sosi si opri,dar nu era taxiul,ci...................... |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mar 26 Aug 2014, 21:48 | |
| Era o limuzina??? Daaaa. Primaaaa :). Peace, bâi. Despre capitol, ce sa zic. Sunt supra entuziasmata. Cat despre termenul de postare... esti in vacanta fato! Ce ai altceva mai bun de facut decat sa scrii toata ziua? Daca as avea si eu ideile astea, as posta din 5 in 5 minute. Bun, te-am iertat 1 data, de 2 ori... dar a 3a oara nici nu mai accept. Plus ca nici nu m-ai anuntat. As fi in stare sa te ucid.
Andra, punem planu de pe privat in aplicare. Da-I cu caterincaaaaa!! |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mar 26 Aug 2014, 22:03 | |
| Iii, ce capitol dragut si pervers :) Abia astept nextul, care sper sa vina repede ca de nu iar ne punem pe capul tau :))). Serios. Iar eu am fost serioasa in viata mea incat as putea numara datile pe degete daca mi-as rupe o mana. Oricum, foarte tare next si nu mai am ce sa comentez la asta. Si se pare ca nu sunt singura pe care nu ai anuntat-o. Da nu-i bai, ca-s asa de obsedata de ficul tau icat nu-mi mai trebe mesaj privat. Deci, Puff, incep eu. Nico, fii atenta, daca nu publici romanul ala, macar online, pana vara viitoare, pe vremea asta, ca na, ai scoala, sa stii ca vorbesc cu Pufarina si venim la tine. Daca auzi ca au disparut doua fete de 14 ani (pana vara viitoare, 15), sa stii ca in maxim 2 zile te vei trezi cu ele la usa, ca sa stii sa fi patul. Sa nu spui ca nu te-am avertizat! Edit: Deci ieri eram asa de entuziasmata si beata de ficul tau, incat am uitat sa ridic in slavi capitolul si sa spun cat de tare iubesc acest fic pe general, cat de mult ador nextul asta si de cate ori l-sam recitit pana acum. Imi pare rau, dar e pur si simplu genial si multumesc de dedicatie. Esti cea mai tare scriitoare. Te pup si astept next :*
Ultima editare efectuata de catre AndraEu in Mier 27 Aug 2014, 13:34, editata de 1 ori |
| | | Gabriel. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Meh acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 223 Puncte : 269 Reputatie : 12 Hobby-uri : Horror. Stare de spirit : Ha. :)
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 10:06 | |
| So kawaii. So f*cking kawaii. :DCapitolul e genial si kinky. I love it! Anunta-ma repede de next!!! =) |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 223 Puncte : 252 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 17:44 | |
| Capitolul XX O masina sosi si opri,dar nu era taxiul,ci colega mea,Rae cu o expresie frustrata pe fata si Chriss. Cred ca o enervasem rau de tot cu intarzierea,asa ca am intrat cu Tyler in spate si am incercat sa stam cuminti. Puteam sa simt valurile de furie care pluteau din coleguta mea,asa ca am incercat sa caut o scuza buna.-Hei,uite ce e,am inceput eu,scuza-ne ca nu ne-am pregatit chiar din timp,dar recunoaste ca si tu m-ai sunat ca naiba,sa stii.-Aaa scuze,isi ceru ea iertare. Intrerupsesem ceva? intreba cu perversitate.-Ai putea sa o iei si asa,mormai Tyler.-Mii de scuze atunci,mai incerca ea odata sa faca pace. Oricum nu incepeam petrecerea fara voi,spuse ea serioasa.Deci ne astepta de ceva timp,dar faza era ca putea si ea sa ne anunte mai devreme,deci era si vina ei. Ma rog,macar facuseram toti pace si asteptam sa ajungem la restaurant. Traficul nu era atat de aglomerat pe cat ma asteptam,ceea ce era bine. Ma bucuram stiu ca,Rae,oricat de suparata era pe mine,nu uitase sa ma invite. Era chiar o prietena buna,si cu totul ca se enerva repede,ii trecea la fel.-Si cine mai e la petrecere? intrebai eu incercand sa fac conversatie.-Pai sa vedem,Mark ,Erik, Leah, Ann, Derek,mai multi oricum. O sa va placa,spuse ea zambind larg catre noi.-Aham,si muzica?-Paai aa,o sa auzi cand intram in reustarant. Nu mai avem mult.Cred ca stiam ce era,dar evitam sa rostesc cuvantul chiar si in minte. Da,oameni buni,aveam numai manelisti in clasa,dar ce poti sa le mai zici? Noroc ca stiau sa faca caterinca la ore cand era cazul,desi trebuia sa recunosc ca astia ma cam molipseau,ceea ce era cam aiurea. In fine,am incercat sa fiu cat mai indiferenta,desi trebuia sa recunosc ce deveneam din ce in ce mai curioasa.Intr-un sfarsit ajunsesem. Nu durase chiar atat de mult,dar la stilul de condus a lui Rae ajungeai in cinci minute.Tyler iesi pirimul si imi deschise portiera luandu-ma de mana si ajutandu-ma sa cobor. Desi nu parea genul de baiat sa faca asemenea lucruri pentru o fata,ii iesea destul de bine. Am intrat cu el in restaurant si am observat mii de baloane agatate de cate un stalpisor. Muzica era data la maximum,evident,lumea inghesuita la dans.Tyler isi muta mana pe talia mea si ma conduse catre o masa unde stateau Leah,Chriss,Mark si Erik. Era o masa lunga,ovala cu sapte scaune. M-am asezat jos si l-am vazut si pe colegul meu asezandu-se langa mine si ma pupa pe obraz. Lua niste Cola dintr-o stcla mare si turna in pahar,si imi dadu si mie. Aveam nevoie de energie la petrecere,ca doar era sa stau rupta de oboseala. Baietii se luara la vorba si la fumat si noi,cam la fel. Chriss isi scoase o tigara din pachet si incepu sa fumeze,Derek la fel, de Tyler nu observasem sa fumeze,dar acum pentru prima data il vazusem si eu fumand. Avea un pachet de Malboro rosu si lung. Lasa fumul captiv cateva secunde si apoi il lasa liber. Cand melodia s-a schimbat,toata lumea se duse din nou la dans. In caz ca va intrebati pe ce dansau,ar fi mai bine sa nu mai intrebsti. Cred ca stiti si voi,dar trebuia sa recunosc ca Salam reusea sa ridice lumea la dans la party-ul asta,si nu,nu era live,era doar un CD. Ma intrebasem cine il facuse,dar nu trebuia sa ma gandesc prea mult. Vinovatul era chiar cel care pe care il iubeam,dar nu am mai zis nimic,pana la urma era un chef,nu inmormantare.-Da eu te iubeesc de moor de acoloo din Corasoon.De acoloo,din Corason,canta Mark razand.-Ce e aia ba Bob? intreba Erik,abtinandu-se din ras.-O noapte cu minee,si apoi nu mai scap de tinee. Doar o noaptee dulce rau si ai sa mori de focul meu,canta Tyler zambindu-mi intr-un mod perves si ma saruta dulce si apasat pe buze .Deci pe bune nu se satura pana nu ma innebunea de tot? Se pare ca nu,sau nu era constient de farmecul sau,ceea cera cel mai clar. I-am raspuns la sarut agatandu-ma de el. Cand ne despartiseram buzele,cineva isi drese vocea. Era Chriss,care incerca sa ne atraga atentia ca eram uurmariti de o sala intreaga. Ne-am rusinat amandoi si am inceput sa ne scuzam de deranj. Imi era greu sa imi controlez instinctele perverse ce amenintau sa iasa afara,dar trebuia sa astept doar seara asta. Si cand tocmai spusesem azi ca nu ma simteam pregatita,acum chiar eram.Control,Clare,control... poti rezista o seara. Hai ca poti,daca incerci.-Ooo Tyler,nu te mai poti abtine cand ii vezi decoltelul lui Clare? intrebase Chriss cu un zambet ironic.-Ma,tu vrei cu cracii in sus? intreba Tyler chicotind-Haideti la dans de balans,bai! striga Mark cu sticla de sampanie in mana.-Ba Bob mai usurel,striga Ty. Cat ai baut,ma? Betivuule!Dar Mark nu mai raspunse. Era mult prea ocupat sa ia niste domnisoare la dans,ceea ce ma facu sa rad pentru ca era chiar comic cu incerca sa le scoata si ele nu voiau. Derek o lua pe Leah la dans si incepura sa danseze. Astia erau cuplul cel mai activ de pe aici,ca restul eram toti o gramada de lenesi. Tyler se ridica si ma lua si pe mine dans dar................................................ |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 17:47 | |
| De ce manele? De ce?!!!! Daca nu asculta manele, era absolut perfect.... Ma rog, pana la urma nu conteaza ce muzica asculta cineva. Deci, il vreau pe Tyler. Nu-l mai dau Clarei, il vreau eu. Prea scumpel e el si, la cum mi-l imaginez eu, prea sexy, ca sa nu-l pastrez. Tyler, pregateste-te sa fii furat, pentru ca Andra e o hoata :))))). Ca deobicei, capitolul a fost splendid, comic si plin de suspans. Vreau next...poate azi? Ce frumos ar fii. Multumesc, si cred ca si Puff ti-ar spune asta, ca ne faci mofturile si aduci nexturile asa repede. Dar sa nu te deochi. Te pup si abia astept nextul, ca intotdeauna. Abia astept sa vad despre ce va fii romanul tau, dar orice subiect ar avea, va fii splendid fiindca e scris de tine. P.S.: Prima, baby :))) I'm fab. But Nico is more fab than me :)))
Intrebari :))))
Păntru Tyler, chiar d-aci din corason: 1. Neanea Gilbert, ce vrei sa te faci cand vei fii mare. Si daca spui ,,sotul lui Clare", te bat. 2. Cat de mult o iubi-dubi tu pe Clare? 3. Ce ti-ai dori sa faci cel mai mult cu Clare? :))) 4. Ce muzica mai asculti pe langa manele? 5. Care e cel mai pervers vis al tau? 6. Care e cea mai mica nota pe care ai luat-o la scoala? 7. Vrei sa te casatoresti cu mine?
Pentru Clare: 1. Cat de mult il iubesti pe Ty, dlaguto? 2. De cand esti tu asa perversa, Clarissa? Parca mai ieri erai rece. 3. Ce vrei sa te faci cand vei fii mare? 4. Il spionai pe Tyler cand imi raspundea la intrebari? 5. Care e cel mai pervers gand al tau? 6. Ce vrei sa faci cu Tyler? 7. Va propuneti sa aveti o relatie serioasa mai departe? Te-am intrebat pe tine fiindca te stiu mai cu capul pe umeri, desi pot sa jur ca esti mai perversa decat iubitul tau. |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 19:44 | |
| Uaaa ce supeeeer! Mor. E jaleeee maree maree! Bai, la urma urmei recumosc. Si mie imi plac manelele. Asa, si ? Sunt o MANELOAICA! Pentru ca e jalee! Salaaam! Fata, sarut mana de next. Te ador fatoooo! Esti genialaaa! M-am indragostit de paru tau :) . Foaai ador ficu. Vai mama cheama ambulantaa am inebuniit! Sa chieme cineva un doctor... sau pe Tyler :D .
Gata cu manelele, hai cu intrebarile :) .
Tyler, preda-te. Scuipa tot, dar te rog sa nu scuipi Cola aia :) 1. Te casatoresti cu Clare sau cu Nico? Nu e mare diferenta. Sau, daca nu ai de unde alege, iao pe Andre ca e in limba dupa tine :) ;) . 2. Manele.. pe bune? La costum si dansezi pe manele? La asta trebuie sa imi raspunzi. 3. O faci cu Clare in seara asta sau maine? Dami sms sa stiu ca sa nu va stric momentul :D 4. Esti obligat sa raspunzi, stiai nu?
Clare, draga mea Clare... 1. Hehe, te-ai bagat pe felie cu Ty. Next step, care? 2. Ok, suna cam penibil dar... ce culoare iti place? Scuze da altele nu mai stiu.
Lipsa de inspiration, ce penibil. Ok, hai cu next azi ca ti-o coc de mult :)) |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 21:37 | |
| Capitol Special [size=16]Nico(N):Tyler,Clare.puteti veni,va rog?[/size] Mda,in caz ca ma intrebati cine ma striga,aceasta este Nico,sefa noastra si creatoarea noastra. Ma intreb ce o mai vrea.Cu multa lene pe mine,m-am dus catre sufragerie si am vazut-o pe sefa. Ea era in varsta de saptesprezece ani,cu o expresie copilaroasa pe fata,cu parul rosu ca sangele,ochii caprui ca de ciocolata,un ten palid,inalta de cam 1,62 inaltimea. Are un caracter puternic,haioasa uneori, desi in ea zace o gramada lucruri bune,dar si unele extrem de rele,cum ar perversiunea maxima.Sa revenim la treburi serioase. Ea isi drese glasul si se uita la mine si la Tyler cu o expresie serioasa. Opa,cred ca era de rau.Nico: Am niste intrebari pentru voi,copii,deci sa incepem cu tine,Tyler. Primele vin de la AndraEu:I.Nenea Gilbert, ce vrei sa te faci cand vei fii mare. Si daca spui ,,sotul lui Clare", te bat.Tyler:Pai sincer sa fiu..... nu stiu,mai exact,doctor posibil.Nico: A doua este: Cat de mult o iubi-dubi tu pe Clare?Clare: Aha,buna intrebare.Sa te vad ce raspunzi aici.Tyler: O iubesc foarte mult.Nu exista cuvinte sa descriu ce simt pentru ea.Clare: Ooo ce dragut esti. Si eu te iubesc mult!Nico: III. Ce ti-ai dori sa faci cel mai mult cu Clare? :)))Tyler: Sa o iubesc la fel de mult si ma rog,o sa vedeti voi in capitolele urmatoare :>Clare: Adica? Ce pervers esti. Nici mie nu imi spui?Tyler:Pai da normal,iubirea mea.Nico: IV. Ce muzica mai asculti pe langa manele?Tyler: De toate inafara de Rock si populara. Cah!Nico: V.Care e cel mai pervers vis al tau?Tyler: Pai aaa...urmatoarea intrebare!*blushing*Clare: Te-ai rusinat cumva,iubire? Sau nici asta nu vrei sa zici?Nico: Ooof mai Tyler..Fetele astea au multe curiozitati in privinta ta. Ce ma fac eu cu tine?Tyler; Eu nu stiu ce sa fac cu mine si tu intrebi ce mi-ai putea face?Vrei cumva cu cracii in sus? "Nico: Mai comentezi mult? Sa trecem la urmatoarea intrebare: VI.Care e cea mai mica nota pe care ai luat-o la scoala?Tyler: Eh am mai multe note proaste,si asta pentru ca nu prea sunt cuminte la ore si niste avertismente care sunt in asteptare de semnat:))Clare: La cat de zapacit si cat de rau esti la ore nici sa nu te mai astepti la altceva,nenea Gilbert.Nico: Stii,Tyler,imi aduci aminte de cineva,dar nu mai conteaza.tyler: Oo de cine? *perv face* Hai,ca daca tot ai adus vorba de el..Nico: Hai taci dracu! Te intereseaza cumva? Sa continuam intrebarile. Tot de la Andra,cu numarul VII .Vrei sa te casatoresti cu mine?Tyler: Andra,scumpa mea fana,esti deocamdata cam mica. Eu aproape fac 18 ani si tu inca ai 14,deci ma tem ca nu se poate,dar promit ca nu o sa te uit. Nico,tot imi esti datoare cu un raspuns,sa stii.Nico: Nu iti sunt datoare cu niciun raspuns,domnule Gilbert . * ii iese fum din urechi*\Tyler: Hai,fi sincera,pe bune acum. Il cunosc cumva? *again pervy face *Nico: Nu,nu il cunosti,asa ca taci odata pana nu te bat chiar acum. Sa trecem la intrebarile lui Pufarina,o alta fata care in limba dupa tine. Deci sa incewpem cu prima intrebaree: I.Te casatoresti cu Clare sau cu Nico? Nu e mare diferenta. Sau, daca nu ai de unde alege, iao pe Andre ca e in limba dupa tine :) ;)Tyler: Momentan nu am ganduri in ceea ce priveste casatoria,deci nu ma casatoresc cu nimeni. Cine stie poate esti tu,dar daca esti minora si tu,luati-va gandul,si tu si Andra. Ma casatoresc cu o fata apropiata de varsta mea.deci,sorry fetelor,dar va multumresc ca sunteti niste fane fidele si va pup.* laughing*Nico:Manele..pe bune?La costum si dansezi pe manele? La asta trebuie sa imi raspunzi.Tyler:Cu talent se poate orice,deci da.*laugh* Nico: III.O faci cu Clare in seara asta sau maine? Dami sms sa stiu ca sa nu va stric momentul.Tyler:Ce ai zice sa afli in capitolele urmatoare,desi e o intrebare cam intima *blushing*Nico: Clare,tu urmezi. Ooof doamnee ce am aici *sad face*Clare: Hai ca eu nu dau raspunsuri prea lungi. Nu te mai vaita atata *evident,iimi dau si eu ochii peste cap*Nico: Oook deci de la AndraEu : Cat de mult il iubesti pe Ty, dlaguto?Clare: Foarte mult.Nico:Mamaa,nu glumeai cu raspunsurile scurte. Urmatoarea :De cand esti tu asa perversa, Clarissa? Parca mai ieri erai rece.Clare: Nu de mult timp,sa stii. Chiar imi place ca am devenit asa si trebuie sa recunosc ca Tyler are un corp de abia rezist sa nu ma uit la el.Nico:III.Ce vrei sa te faci cand vei fii mare?Clare: Habar nu am...Nico:IV. Il spionai pe Tyler cand imi raspundea la intrebari?Clare: Mnu,pentru ca nu stiam ca tu esti *laughing*Nico:V.Care e cel mai pervers gand al tau?Clare: Am mai multe ganduri perverse *pervy face*Tyler: Si care ar fi acelea,Clare? *perv smile*Clare: Te intereseaza cumva? Lasa ca o sa afli si tu in curand,pana atunci ciocul mic.Nico: Ce mi-a placut asta. A meritat-o din plin * chicot* Asa,sa revenim cu urmatoarea intrebare:Ce vrei sa faci cu Tyler?Clare: Eeh,urmatoarea intrebare * Extremely blushing*Nico : Oook *confuza* Daca tu zici... VII.Va propuneti sa aveti o relatie serioasa mai departe? Te-am intrebat pe tine fiindca te stiu mai cu capul pe umeri, desi pot sa jur ca esti mai perversa decat iubitul tau.Clare: Ooof momentam nu iti pot da un raspuns clar,si da,ai dreptate,sunt mai perversa decat Tyler *laughing again*Nico: Sa incheiem intrebarile Andrei cu ultima :VIII.Ce muzica asculti si care sunt cantaretii/trupele tale preferate?Clare: De preferat,mai mult pop si dance-ul. Cantareti sunt atat de multi incat mi-e lene sa ii insir.Nico: Si sa trecem la Pufariina. Aici ai decat doua intrebari. Sa incepem cu primaa:Hehe, te-ai bagat pe felie cu Ty. Next step, care?Clare: O sa vedeti in capitolele urmatoare,copilasii *perv face*Nico: Ooopa,deja ma faci si pe mine curioasa. Chiar asa,care e next step?Clare: E valabil si pentru tine,Nico. Ramane de vazut ce mai scrii in capitolele urmatoare.Nico: Ooof bine. Firar mama ei de treaba..II.Ok, suna cam penibil dar... ce culoare iti place? Scuze da altele nu mai stiu.Clare: Albastru,de preferat.Nu stiu de ce,dar ador culoarea asta .nico: Ok,deci am terminat in sfarsit cu intrebarile.Sunteti liberi copii! Ne mai vedem si alta data cu alte intrebari,scumpii mei cititori. inca o mie de multumiri celor care imi citesc ficul. V-am pupat si ne mai citim *laughing*. Va urez o noapte cat mai buna!
Ultima editare efectuata de catre Piticania Ta Dulce<3 in Joi 28 Aug 2014, 10:21, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Mier 27 Aug 2014, 21:46 | |
| Prima badeeeee Capitol special zici, ha? Pai sincera sa fiu ti-a iesit chiar bine. Hai sa nu mai fim nebuni, ca nu ne sta bine. De ce doamne m-ai facut minoraa? De cee?? Eh, lasa ca gasesc eu unu pe la scoala nu neaparat Ty. De mine te-ai eliberat da sa vedem de Andre daca reusesti. Capitol genial, ca intotdeauna. Te ador. Iti ador parul. Sa sune cineva un doctor, I'm in love! Bis bald, pe data vietoare scumpi. Spor la scris, capitol repede. Capisi? Tschüß meine Liebe! |
| | | Gabriel. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Meh acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 223 Puncte : 269 Reputatie : 12 Hobby-uri : Horror. Stare de spirit : Ha. :)
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Joi 28 Aug 2014, 09:49 | |
| |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Joi 28 Aug 2014, 11:02 | |
| Clar de mine nu o sa se elibereze asa repede. Ok, capitolul special a fost super, dar trebuie sa ma cert putin cu Ty. Omule, raspunsuri serioase mai dai tu, nene. Suferi de schimbari de personalitate? Lasa ca ne mai vedem noi si s-ar putea sa mori inainte sa mai apuci sa o faci cu C. Ma rog, Clare esti scurta si la obiect, nu? Apropo, mai am o intrebare pentru tine: Daca nu ai stii ca arata asa, cum ti-l l-ai inchipui pe Tyler? Si pentru Tyler, nu e chiar o intrebare, dar vreau sa stiu ce spune,: Stii ca de fiecare data cand citesc capitolel, mi te inchipui blond cu ochii verzi? Dar tu esti roscat cu ochii albastri.... Ok, imi pare super rau ca am venit asa tarziu, dar m-am culcat devreme. Sper sa nu te superi pe mine. Pup :* |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Joi 28 Aug 2014, 14:23 | |
| Intrebari/discutie:Pentru Tyler de la AndraEu si Satoshi:I.Omule, raspunsuri serioase mai dai tu, nene. Suferi de schimbari de personalitate?Tyler: In realitate sunt mai serios,deci mda. Glumesc,nu,sunt exact cum sunt si in fic,glumet,pervers unpic. Deci nu iti face griji ca as fi altfel. Sunt acelasi Tyler Gilbert *laugh and pervy face*II.Stii ca de fiecare data cand citesc capitolul, mi te inchipui blond cu ochii verzi? Dar tu esti roscat cu ochii albastri....Tyler: Defapt sunt roscat cu ochii verzi * laugh* Vreo problema,Bob? /:)III.De cand mai exact esti indragostit de Clare?Tyler: De ceva timp dar nu am putut sa ii spun mai devreme .Pentru Clare de la Andra eu de la AndraEu si Satoshi:I.Ma rog, Clare esti scurta si la obiect, nu?Cam asa ceva *laugh* Sunt scurta si la obiect.Tyler: Asa a fost din totdeauna, Nu ai ce sa-i faci.Clare: Mai comentezi mult? Poate te bat acum.Tyler: Ma tu vrei cu cracii in sus? *laugh*II.Daca nu ai stii ca arata asa, cum ti-l l-ai inchipui pe Tyler?Pai sa vedeem...poate brunet cu ochii albastrii sau verzi,cum ii are el.Tyler: Nu sunt destul de bun si roscat,Clare? *sad*Clare: Stai linistit ,scumpule,tu esti sexy oricum si asa *perv smile*III.Cat crezi ca o sa dureze relatia asta a ta cu Tyler?Depinde de cum evoulueaza relatia.De la Satoshi pentru Chriss:III.Tu esti mai perversa de felul tau sau.....? :))Sunt si serioasa cand e cazul,dar si perversa unpic pe acolo. Acum doar nu te gandi ca sunt perversa non-stop *laugh*
Capitolul XXI Tyler se ridica si ma lua si pe mine dans dar i-am spus rusinata:-Nu stiu sa dansez.-Nu e nimic,iubirea mea,spuse el sarutandu-ma pe frunte. Te voi ajuta eu. Conteaza cine te conduce,continua el zambindu-mi.Noroc ca aveam o melodie mai lenta si ca ma puteam misca mai lent. El isi tinu ambele maini pe talia mea,iar ele mele erau asezate una pe pieptul lui si una dupa gatul lui. Ne miscam incet,incercand sa tinem pasul cu ritmul melodiei. Cum putusem sa fiu asa o fraieruta sa nu ma spoerii atat de mult de dans,mai ales cand il aveam pe el cu mine.In timp ce dansam si noi,Erik schimba melodia cu o manea,tipic lui.-Hai vino langa mine ca sa iti fie binee,viata meaa. Eu nu te las in drum ca ai suflet buun,viataa mea,canta Erik cu multa energie.-Haide,ba Erik. Tuti manelele de ras! striga o voce de fata.-Ma,tu ce ai facut? facu Tyler. Lasa omu' in pace sa puna ce vrea. E ziua lui,ce dracu! Boob,baga cat mai multe manele!-Uite acum,Bob! Sa inceapa bairamuul!Deci era ziua lui Erik? Deci pe cine trebuia sa bat ca nu ma anuntase ca era ziua lui? Chiar pe sarbatorit ar trebui sa il bat,clar. Cum sa aud si de Tyler,care stia si el? Adica trebuia sa imi bat si iubitul ca nu imi spusese ca era ziua colegului nostru? Da,clar,trebuia o razbunare,dar nu bataia,ceva chiar pervers. Mda,stiam ca aveam o minte tare perversa,dar ce ii puteam face mai mult?-Ce? intreba Tyler ridicandu-si spranceana . Ce s-a intamplat?-Nimic,am mintit eu,incercad sa nu ii dau de inteles ce voiam sa fac. doar eram cu gandurile pierdute.El imi saruta gatul,de parca ar fi incercat sa ma impace,ceea ce ii iesise destul de bine,dar tot nu era de ajuns ca sa ma faca sa il iert. Am incercat sa ii caut buzele si i le sarutasem cu pasiune. As fi preferat sa stau acasa cu el si sa il sarut fara oprire,dar aici nu ere destul intimitate asa ca am rupt sarutul si l-am luat de mana ducandu-l catre masa noastra.Controleaza-ti instinctele pervese,Clare. E prea multa lume pe aici. Poti rezista pana cand o sa fiti singuri-singurei,nu-i asa? Zi ca da!Mda,nu prea stiam ce sa zic la partea cu incercatul sa ma abtin,dar aveam sa imi tin perversiunile in frau seara asta. Ar fi fost tousi ciudat,plus ca era prea multa lume pe aici si ne-ar putea privi intr-un mod nu prea placut,deci de recomdandat era sa fim cuminti. Am stat in bratele lui cu capul asezat pe umarul lui.Petrecerea incepu sa se dezlantuie mai mult atunci cand niste stripteuze. Ok,deci incepuse sa mi se faca un ghimpe de gelozie. Eu de ce nu puteam sa arat asa? De ce trebuia sa fiu asa mica si slaba,fara forme? Mda,cam multe intrebari,dar ma uitam la Tyler dar el nu parea atent la ele,ci la ochii mei. Ma masura din priviri din cap pana in picioare,ceea ce ma facu sa rosesc destul de mult. Scoase un zambet strengar,care imi dadea un anumit semnal,si nu de alarma,si ceva foarte atragator.-Te tot chinui sa te abtii? intreba el razand si gadilandu-mi gatul. Nu credeam ca vei incerca atat de mult sa nu faci ceva prostii pe aici.-Fac tot posibilul,am raspuns eu morocanoasa. Cat de mult ar putea dura petrecerea asta?-Nu stiu,raspunse el sincer. Oricum tu fa macar un efort si prefa-te bucuruoasa ca esti la petrecere. stiu ca ai fi vrut sa ramanem acasa,dar nici nu puteam sa nu venim,Clare. Erik e colegul nostru,deci..-Ai dreptate,iarta-ma. Ar trebui sa fiu mai vesela,am mormait eu.-Te iubesc,imi sopti el in ureche. Sa nu uiti asta niciodata,iubito.-Si eu te iubesc,Tyler,am spus cu sinceritate. Mai mult decat orice,dar asta nu inseamna ca nu te vreau,in stii tu ce sens.-Nu uit asta. Promit,pe cuvantul meu ca nu uit de cererea ta.Am chicotit unpic si l-am mai sarutat unpic. Stia ce voiam inca dinainte sa spun cuvantul acela. Chiar ma cunostea indestul de bine cat sa stie ce vreau si ce nu vreau. Era un adevarat prieten bun,si un iubit extraordinar,pe care inca credeam ca nu il merit,dar el imi dovedise contrariul. Mi-am infasurat degetele intr-ale lui si l-am privit cu multa dragoste.-Baai,ati uitat ca mai e si lume pe aici? striga Erik.-Nu Bob,stai linistit,spuse Tyler razand. Haide la un pahar,boss!Si veni sarbstoritul cu vreo doua sticle de vin si de sampanie. Le puse pe masa si se apuca sa deschida capacele reusind sa ne stropeasca pe noi fetele. Nu ne suparaseram pentru ca astea's chestii obisnuite la o petrecere. Am intins paharul cand imi venise randul la umplut de pahar si am dat noroc cu Erik si n-am puapat prieteneste pe obraz,Chriss la fel si celelalte fete. Baietii se luara la joaca lor tipica de la scoala,unde mai puneai ca erau si la costum si tot nu se puteau potoli.Barbatii astia....In fine,noi fetele ne-am dus la un dans cu celelalte fete. Mark arunca cu banii la noi in timp ce noi dansam. Baietii venira si ei la noi. Tyler ma luase pe ine,evident,Marl pe Rae,trebuia sa recunosc ca faceau un cuplu dragut dar si comic,Mark o lua pe Chriss,si Derek pe Leah. Acestea erau perechiile de top ale petrecerii,si cei mai energici,bineinteles. Chriss,care avea talent la dans,isi misca soldurile in timp ce Erik statea in genunchi si batea din palme. Msrk era cu banii in mana si cu cealalta mana pe talia lui Rae. Se pupara si isi continuara dansul,un timp ce Derek si Leah parca mai aveauptin si faceau altceva. Stripteuzele inca erau pe scena dansand de mama focului. nu mai deranja atat de tare ca erau ele aici,avand in vedere ca baietii nu erau atenti la ele,ci la partenerele lor. Derek se duse si o lua pe o stripteuza la dans. Ea il aseza pe scaun si incepu sa danseze lasciv in fata lui,ca aproape saliva. -Ce faci ma? Iti inseli nevasta cu aia? il intreba Tyler pe Derek. Ce sit infidsel esti.-Ma tu ce vrei? intreba celalalt. Imi fac si eu viata,ca doar una am.Dupa ce plecase stripteuza,Derek se duse la........................
Ultima editare efectuata de catre Piticania Ta Dulce<3 in Joi 28 Aug 2014, 17:37, editata de 2 ori |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Joi 28 Aug 2014, 16:47 | |
| Ai ochii verzi? Scuze, credeam ca arati ca Pattinson, doar ca roscat. Deci, capitolul a fost genial, ca intotdeauna, si eu te iubesc ca intotdeauna. Apropo, sunt foarte geloasa pe parul tau, Nico, mereu mi-am dorit sa fiu roscata. Esti o scriitoare extraordinara si abia astept next si romanul :)))) Cu mine ai scapat mai usor, acum sa vad ce te faci cu Puff. Te-am pupat :* Prima!!! :)))) |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Joi 28 Aug 2014, 18:29 | |
| Nico, mai avem oleaca si te deochiem. Ai grija! Capitol... the best one ca intotdeauna. Stripteoze? Pe bune? Uneori ma mir la ce iti vine in minte. Sper ca maine sa nu ramai in pana de idei ca facem urat de tor, cel putin eu. Fato, am nevoie sa citesc. Si sincer, fixul tau si a Andreei imi plac cel mai mult pe forum. Restul ori s-au inchis ori s-a plictisit autorul/a. Pe bune, frate? Incepi un fic, termina-l ca nu mori!
Ok, scuze pentru astia care au bagat la corason ce am zis eu mai sus. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
Bun, te astept la cotitura. Hai cu next sau... :) |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Vin 29 Aug 2014, 20:25 | |
| Capitolul XXII Dupa ce plecase stripteuza,Derek se duse la masa lui cu Leah,in timp ce eu cu Tyler dansam,lipti unul de altul mai mult decat era necesar. Adoram sa ii simt trupul lipit de al meu,imi dadea un sentiment de protectie. Nu i-as mai fi dat drumul vreodata. Tot ce voiam in momentul acesta era el,inima lui si nimic mai mult. Nu mai exista nimic inafara de noi doi.El se uita la mine cu multa iubire si eu la fel. Poate eram facuti unul pentru altul,ne completam exact cu puzzle. Mi-am asezat capul pe pieptul lui si am inchis pentru cateva minute ochii. Ii puteam auzi inima lui ca pe un cantacel de leagan,si daca era dupa mine as asculta-o de un milion de ori fara sa ma mai satur. Imi mangaie spatele si simteam mii de furnicaturi,dar le-am ignorat si mi-am ridicat privirea sa ma uit in ochii lui frumosi. Cum puteam sa nu ma bucur cand aveam un inger in bratele mele? Cum puteam sa nu il iubesc? Cum nu ma puteam pierde cand il vedeam? Multe intrebari si in sfarsit le gasisem raspunsul. Il iubeam pe Tyler din tot sufletul si nu il mai puteam lasa. Il voiam langa mine pentru totdeauna.-Tyler? am intrebat rusinata.-Da,sufletul meu,ce este?-Am putea pleca?am continuat eu facand o fata de catel nevinovat.-Desigur,spuse el zambind larg. Bob,vezi ca nu mai putem sta. La multi ani,omule!-Merci,Bob! striga Erik zambind larg. Sa aveti o noapte buna!Am iesit cu Tyler din local si ne-am privit complet pierduti . El isi aseza un brat dupa talia mea si ma apropia de el,sarutandu-ma intens. Mi-am infasurat bratele dupa gatul lui si i-am raspuns la pup. Asta voiam. Acest sarut pasional,flacara care sa imi dovedeasca ca el chiar ma voia,si o primisem. Am incercat sa ne oprim ca sa putem respira,dar dorinta era mult prea imensa si nu o puteam ignora.Am plecat amandoi in cautarea unui hotel ca sa ne putem caza macar o noapte,dar era mai greu de gasit. Majoritatea erau unpic mai departe decat aveam noi nevoie,asa ca am chemat un taxi sa ne duca acasa la mine si spre norocul nostru unul era prin apropiere si l-am luat. Sa fim doar noi singuri si sa nu ne mai deranjeze nimeni. Doar eu cu el. I-am mangaiat obrazul si m-am cuibarit in bratele lui. El imi mangaie bratul incercand sa imi tina de cald si dandu-mi cate un pupic pe frunte. Am incercat sa il sarut,dar el paru ezitant. Poate pentru ca inca astepta sa fim singuri.Drumul nu fusese atat de lung pe cat ma astepasem,posibil,din cauza ca eram prea ocupata sa ii conturez cu degetul fiecare linie a palmei sale. El nu facea decat sa stea cat mai linistit si imi arunca cate un zambet strengaresc iar inima mea exagera de fiecare data. Oare imi puteam controla bataile astea cand il admiram?Probabil ca nu.Cand ajunsesem acasa,Tyler lua cheia din gentuta mea si descuie usa si aprinse lumina pe hol si pe scari dupa aceea ma lua cu totu in brate si ma purta prin casa pana in camera. Nu credeam ca era in stare de asa ceva,dar ma inselasem. El chiar stia sa se poarte elegant cu o fata, cu ca altii. El era deosebit,mult mai diferit.Mi-am apropiat buzele de ale lui in timp ce incercam sa ii scot cravata. El se aseza in pat cu mine inca lipita de el ,desfacandu-i acum nasturii de la camasa fara sa mai tin cont de rand,iar el incerca sa imi traga fermoarul de rochie in jos sa o desfaca. Cand ajunsesem la ultimul nasture i-am desfacut camasa lasandu-i la iveala abdomenul bine lucrat. Mi-am plimbat mana pe pieptul lui in timp ce el imi scotea rochia si ramasesem doar in lenjeria intima. I-am sarutat buzele,gatul pieptul. M-am asezat in pat si el deasupra mea. Imi mangaie si saruta fiecare bucatica din corp,provocandu-mi niste senzatii interesante si reusind sa scot un mic geamat de placere.In timp ce il sarutam incercam sa ii scot cureaua de la pantaloni cat ma usor. Nu fusese asa greu,si el isi scoase pantalonii ramanand doar in boxeri,ramanand amandoi doar in lenjeriile intime. -Clare,esti sigura de asta? intreba el ingrijorat. Nu vreau sa te ranesc in vreun fel sau altul. Esti pregatita sigur?-Nu ma ranesti,am spus eu hotarata. Nu ai sa faci asta,Tyler. Te iubesc si te doresc mai mult decat orice pe lumea asta,macar intelege asta,am continuat eu cu ambele maine pe fata lui. Tu esti singurul lucru la care nu pot renunta vreodata si te voi pastra pentru totdeauna in inima,dragostea mea. Nu stiu ce as fi putut ajunge fara tine,Tyler. Tu esti singura mea dragoste,singurul de care am nevoie sa ma aperi de singuratate si da,sunt pregatita,pentru tine,voi pregatita mereu. Te iubesc din tot sufletul,scumpule.-Clare,tu esti singura mea comoara care o mai am. Tu esti singura care mi-ai atins inima vreodata ,dragostea mea. Te iubesc din adancul sufletului meu si te voi iubi intotdeauna,sa stii asta. Nu te voi lasa nimanui,nu mi-as putea permite sau ierta ca te-am ranit,iubirea mea,dragostea mea si ingerul meu scump. Da,tu esti ingerul meu si dar eu te voi proteja in orice moment,voi avea grija sa nu te ranesti vreodata. Iti jur pe ce am mai scump,pe inima ca daca cineva isi permite sa iti faca ceva,o sa-l distrug.-Nu cred ca o sa fie necesar. Nu o imi faca nimeni nimic,dragul meu. Sunt a ta si numai ta si voi fi pentru todeauna. Nu voi permite ca cineva sa vorbeasca rau de tine. Tu esti totul pentru mine..El imi mangaie obrazul si ma saruta atat de pasional incat respiratia mi se taiase si......................................Melodia capitolului : https://www.youtube.com/watch?v=moK75Or-EI4&hd=1
Ultima editare efectuata de catre Piticania Ta Dulce<3 in Vin 29 Aug 2014, 21:28, editata de 2 ori |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Vin 29 Aug 2014, 20:29 | |
| Veezi? Tiam promis ca dau edit :*
Pot sa zic eu ceva? Aa da, sa nu mai zici la nimeni ce tiam zis pe fb. Ok? Merci.
Cat despre FIC :) super. Il adorrr din corasoooon :) :) Sora mea :*
Cam atata. I am listening to musig. Guess what kind of music :D
Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Sam 30 Aug 2014, 16:09, editata de 1 ori |
| | | JustAndra Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Vin 29 Aug 2014, 21:16 | |
| Doamne, ce perv, sweet, romantic and magic a fost! Sunt asa draguti impreuna. Si ai pus melodia de G. Michael pe fundal! Te pup :* Abia astept next, pitacanie! :* |
| | | Gabriel. Genin
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Sam 30 Aug 2014, 13:28 | |
| So kinky, so kawaii, soooo EVERYTHING! Capitolul ff dragut. Cam atat. :))))) Nextul, te rog! :D |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Dum 31 Aug 2014, 12:57 | |
| Capitolul XXIII El imi mangaie obrazul si ma saruta atat de pasional incat respiratia mi se taiase si imi mangaie obrajii,gatul,buzele,coapsele,absolut tot. Mi-am infasurat degetele in parul lui si l-am tras mai aproape dorind sa ii simt caldura trupului sau . Trupurile noastre dezgolite ,ingemanate si incinse era acoperite de patura. El isi muta buzele de pe ale mele,pe gatul meu,pe abdomenul meu si inapoi la buzele mele. I-am masat spatele,abdomenul,fiecare particica din corp. Fiecare miscare care o facea imi provoca un fior de placere. Nu as fi vut sa il las macar vreun pic sa plece. Il voiam cu totul,si era al meu,pentru totdeauna. M-am mutat lasandu-l pe el sa stea pe perne si eu l-am luat in brate asezandu-mi capul pe pieptul lui. I-am trasat cu un deget modele pe abdomen si m-am uitat la el incercand sa citesc ceva.-Scumpule,as vrea sa te intreb ceva?am intrebat eu.-Da,ingerul meu. Poti sa ma intrebi orice,spuse el sarutandu-ma pe frunte.-Pai,stii tu,am inceput eu stingherita si foindu-ma fara stare,ai mai iubit pe cineva vreodata,atat de intens?-La asta voiai sa ajungi? intreba el chicotind amuzat. Recunosc ca am mai fost indragostit,dar nu ca acum. Atunci era doar o pasiune,nu as putea-o numi chiar iubire,cum e in cazul nostru. Totul s-a schimbat cand eu am inceput sa tin la tine,desi nici eu nu imi mai pot da seama cand a trecut timpul atat de repede si am ajuns aici,cu tine,ingerasul meu.-Mie imi este greu sa cred ca am ajuns sa tin la tine atat de mult,cu totul ca ne ciondaneam tot timpul de parca eram Tom si Jerry,si acum iata-ne aici,amandoi,iubindu-ne,am soptit eu plimbandu-mi mana pe pieptul lui. Cateodata am impresia ca totul va reveni ca inainte,desi imi doresc sa fiu cu tine pentru totdeauna.-Ma ai,dragostea mea,pentru totdeauna,spuse el plimbandu-si varful degetelor pe spatele meu gol pana la talie si cu cealalta mana imi mangaie obrazul. O sa stau cu tine atata timp cat ne vom iubi,desi sigur vom fi intotdeauna impreuna. -Si eu sunt sigura de asta,scumpul meu iubit. Vom fi impreuna pentru totdeauna,am aprobat eu incheind conversatia cu un sarut atat de intens incat as fi putut da foc camerei.-Inca mai esti energica,spuse el razand. Ma asteptam totusi sa obosesti,continua de data aceasta tachinandu-ma.-Da,sunt si asa voi fi tot timpul,am chicotit eu. Ma cunosti foarte bine si stii ca sunt asa de fel,dar nu uita ca si tu mai esti mai energic decat mine cateodata cand nu esti lenes.-Foarte amuzant,ma maimutari el. Tot zapauca esti si o nebunica,dar esti macar zapacita mea,spuse el sarutandu-ma din nou atat de apasat si de dulce.El isi plimba mainile pe fiecare bucatica a trupului meu,dara frica si fara retineri,cum de altfel faceam si eu. Eram aici singuri si nimeni nu avea sa ne deranjeze vreodata. El imi mai dadu un pup si ne cintinuaseram treaba pana adormiseram imbratisati.A doua zi dimineata: M-am trezit destul de energica,dar m-am intristat usor cand nu l-am mai vazut pe Tyler langa mine,desi hainele o parte din hainele lui inca erau aici. Am incercat sa ma ridic dar ceva imi atrase atentia si acela era un bilet. " Scumpa,ingerul meu,am o surpriza pentru tine asa ca asteapta-ma".Ma intrebam ce putea sa faca de trebuia sa astept. Am mai stat cateva minute bune in pat si am incercat sa ma gandesc la seara trecuta aducandu-mi aminte de fiecare amanunt,de fiecare atingere a lui pe trupul meu,fiecare sarut dulce ,fiecare cuvant cu dragoste,fiecare miscare grijulie ca sa nu ma raneasca. Simteam cum ardeam si pe dinauntru,cat si pe dinafara. Era cea ma frumoasa seara si cea ma incinsa pe care o avusesem vreodata su cu baiatul perfect,cel care ma iubea cu adevarat si nu aveam sa il las niciodata pentru nimeni si nimic in lume. El era important pentru mine,ceva vital,sau poate ar trebui sa zic,mai exact ca un drog. Eram dependenta de el si o recunosteam din toata inima.Cat am stat eu asa meditand,am auzit pasi si mi-am dat seama ca el era. Usa se deschise si il vazusem pe iubitul meu cu micul dejun in brate si inca ceva,dar nu puteam vedea bine,deci clar aveam nevoie de vizita la oftalmolog. In fine,sa revenim la realitate. El se aseza la margine patului si imi puse platoul in poala si imi dadu un pup mic si lua undeva de jos,un buchet imens de flori si imi spuse :-Clare.................................. |
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) Dum 31 Aug 2014, 13:44 | |
| Bai, sincer nu stiu ce am cu editurile. Se pare ca lenea e mare in vacanta, huh?
Cat despre capitol, am vazut comm-ul lui Andre in care zice ca daca o cere in casatorie ii tasneste sangele pe nas si mi-am scapat telefonul pe gresie. Multumiri, Andre. Ai facut o mare crapatura pe un Note 3 nou nout. But... who carea? :)
Daca ma gandesc mai bine, a fost si vina mea. Nu trebuia sa citesc. Dar roade-carti-ul din mine cere. Ce vrei, 14 ani :D.
Bla bla, spor la scris, bla bla, inspiratie, bla bla, astept next, bla bla pupici :* :*
Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Lun 01 Sept 2014, 11:27, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Have you been... my love? (+16) | |
| |
| | | | Have you been... my love? (+16) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|