Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Goodreads Dum 03 Aug 2014, 18:43 | |
| Goodreads este un site care pur și simplu arhivează cărțile pe care le-ai citit, le citești și eventual vrei să le citești. Idk, mi se pare destul de bun, pe mine mă ajută să descopăr dacă am gusturi comune cu alte persoane sau chiar să dau peste noi cărți. O să-mi las contul aici si cam asta ar trebui să facă oricine are cont. Eventual îl voi adăuga și la prieteni.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Goodreads Dum 03 Aug 2014, 18:46 | |
| Bestial, gagika. Dar deja te am la prieteni. Muahahaha. =))) Idk, de când mi-am făcut cont am fost muuult mai ordonată cu cărţile şi mi-am făcut timp pentru unele pe care voiam să le citesc de ceva timp. Plus că, e un avantaj să ştii ce carte citeşte prietenul tău, pentru că poţi găsi subiecte comune pentru discuţii. Hmm. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Goodreads Mar 26 Mai 2020, 20:32 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am vazut de atatea ori acest anunt si nu am lasat un link |
|