Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Trandafirul Salbatic  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Trandafirul Salbatic  Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Trandafirul Salbatic

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

Trandafirul Salbatic  Empty
MesajSubiect: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Mar 07 Iun 2011, 19:56

Pai termin un fic si incep altul lough dap !
Inca nu postez primul capito dar vreau sa va dau un mic test . La ce tip de actiune va duce gandul vazand titlul?
Vreau sa vad ce idei va vin dap ! huh? ...Sunt foarte curioasa in love , vreau cam 7 idei heh good
thank you si va love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Trandafirul Salbatic  Asss10Trandafirul Salbatic  J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Mar 07 Iun 2011, 20:54

Trandafir salbatic zici? Pai mie mi-ar inspira destul de multe lucruri. Ar putea fi vorba despre orice, insa ma gandesc ca unul dintre personaje ar putea fi in contrast cu celalalt ca si comportament si stare sociala. Oricum, asta e doar ideea mea, dar vreau sa pui primul capitol pentru a vedea ce ai tu in capsorul ala genial. Te-am pupacit dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Mar 07 Iun 2011, 22:37

O viata in negru ! Capitolul I

Lumea , aceste suflete formeaza grupuri de oameni numite familii . Fiecare copil are cate o familie care il iubeste sau nu . Acesta este si cazul Analiei Russo , parintii ei au duso la internat la nastere si au lasat-o acolo . Fata mereu a intrebat cand vor veni parintii dupa ea dar raspunsul era foarte simplu dar plin de durere " niciodata" .
Era o zi de iunie , mai exact 3 iunie . Aceasta zi era una importanta deoarece Analia facea exact optsprezece ani . Dar ei nu ii pasa , statea inchisa in camera ei si se uita pe fereastra mica proaspat curatata cum ploua . Norii mari si negrii varsau lacrimi amare , picaturile se zdrobeau rapid si fara pic de durere de asfaltul tare . Acest peisaj o intrista nespus pe Analia , pe fata ei fina se prelinge un sir argintiu .
Erau lacrimi , lacrimi pline de ura care erau varsate in fiecare zi . Analia statea ghemuita cu genunchi la piept si facea cel mai comun lucru ei . Plangea , isi reamintea cum treceaa prin parc si vedea copii jucandu-se cu parintii lor . Ea nu a putut face asa ceva . Ea statea mereu si plangea , era batuta de fetele mai mare singurul lucru pe care il iubea enorm si il practica acum este cititul . Iubea cartile dar nu avea banmi sa isi cumpere doar ce mai era prin vechea biblioteca a institutii . Majoritatea fetelor erau invidioase pe Analia deoarece era foarte frumoasa . Umerii ei albi erau acoperiti de parul ei castaniu putin ondulat l varfuri mereu stralucitor . Formele ei apetisante bine definite dar si ochii de un albastru ca fundul marii . Cei mai rar albastru posibil pentru irisul ochiului uman .
Era destul de inalta , avea 1.68 . Totii baietii se uitau dupa ea si isi muscau buza dar ea nu ii baga in seama , nu dorea sa isi piarda puritatea din frageda copilarie . Dorea sa isi traiasca viata cum poate mai bine . Aceasta gandea indelung la viata pe care ar fi trebuit sa o aiba si totusi nu a avuto . Gandurile ii sunt intrerupte de direstoara acelei unitati . Analia tremura mereu cand o vedea , dece? raspunsul e simplu. Mereu Analia era batuta de aceasta persoana meschina . Doamna Fing , acesta era numele acelei fiinte atat de rea si totusi lasata pe pamant .
Doamna Fing se repede la fata si o prinde de parul ei castaniu facand-o pe fata sa scoata un icnet de durere . Femeia ii spune tare si clar sa nu mai citeasca si daca o mai vede la biblioteca va avea mari probleme . Apoi ii da drumul , in acea miscare Analia da putin cu capul de perete dar nu mai zice nimic numai ii inmaneaza cartea luata doamnei Fing care rade agasant . Dupa ce doamna malefica pleaca , Analia se pune pe un plans grozav . Fata nu mai suporta aceleasi siuatii , aceleasi batai si urlete din partea acelui om . Dorea sa puna piciorul in prag dar nu putea ii era prea frica si prefera sa taca . Si asa odata doamna Fing a platit un baiat sa o dezvirgineze noroc ca prietenele fetei au auzit si au informat-o deindata . Satena nu dorea sa se mai repete acele actiunii "special" pentru ea . Prietenele fetei intra in camera si merg la aceasta sa vada ce a patit , dece plange . Analia a inceput sa e povesteasca cum a fost din nou agasata de doamna Fing .In cealalta parte a orasului Heatfield caci acolo se petrecea actiunea , mai exact pe strada lacrimioarei era o vila gigantica . Avea o curte mare , o piscina mare , tot ce iti puteai dorii . Din acea casa se auzeau numai tipete disperate ale unui bat de nouasprezece ani pe nume David . Era un baiat care arata superb , parul lui blond ca spicele de grau era ravasit si facut tepi la spate , acesta avea un abdomen lucrat doar o mica mare problema era bogat , plin de fite si credea ca le stie pe toate si tot ce zboara se mananca . Urla dupa servitoarele lui dece? pai e simplu , deoarece nu isi casea blugii .
Servitoarele fugeau ca disperatele dupa blugii baiatului care erau pe pat . Baiatul urla la ele bine apoi continua sa se imbrace . Dupa circa 25 de minute sonerie suna , blondul deschide apoi zambeste . Erau prietenii lui care se pare ca erau gata de petrecere la piscina . David ii pofteste in casa apoi toti se schimba mai putin David care merge prima data pana la un magazin .
Acesta le spune prietenilor sai sa nu distruga casa apoi pleaca spre magazinul respectiv . Baiatul mergea agale , se uita la cerul azuriu care nu era penetrat de nici un nor . Se gandea la ce club sa mearga in noapte asta si cate fete sa mai ispiteasca.
Intre timp Analia le-a povestit totul prietenelor asa ca toate fetele s-au hotarat sa iese la un suc . Aveau dreptul deoarece erau majore , fetele se imbraca lejer de vara , se machiaza putin apoi pleaca rapid fara a avea vreo intalnire neprevazuta cu doamna Fing . Fetele incep sa se plimbe si sa povesteasca despre diferite lucruri , si cu tot cu povesti ajung rapid in cealalta parte a orasului . Pentru ca era foarte cald Analia se hotaraste sa isi cumpere o sticla de apa asa ca doreste sa intre in magazinul alimentar dar se ciocneste de cineva . Fata politicoasa din fire isi cere scuze dar persoana de care s-a ciocnit i-o taie repede spunandul clar sa fie mai atenta nu o impiedicata fara limite . Analia ramane uimita de vorbele baiatului asa ca se enerveaza si incepe sa strige la el . Persoana din fata Analiei o privea pe subsemnata uimit de cat curaj ae . Apoi ambii incep sa tipe unul la altul pana cand David doreste sa-i " reimprospateze " memoria spunandu-i cine este defapt el . Baiatul crezand ca fetei ii va pasa cine e el . . El o priveste pe fata incruntat apoi ii spune pe un ton marimimos : " Fetito tu chiar nu ma recunosti , adica nu ti-ai dat seama ca e sunt....." . SUSPANS sper ca va place si vreau sa am cel putin 7 comm-uri rusinos

Ultima editare efectuata de catre ^.^ Soricelu ^.^ in Vin 01 Iul 2011, 17:03, editata de 2 ori
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Mier 08 Iun 2011, 03:04

Primaaaa heh
V-am luat-o inainte happy2
Este genial, ideea cu magazinul in care amandoi s-au ciocnit si toate asa de bine puse la punct este absolut manefic lough
Titlul imi aduce aminte de serialul Narcisa Salbatica Si asta ma conduce la: dragoste, mister si pasiune.
Sunt cele 3 cuvinte care imi dau prin minte cand vad titlul.
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Joi 09 Iun 2011, 13:30

Am venit si eu cu putina intarzierea, dar am venit..
E frumos:X:x
Tot ce vreau e next-ul k ma omoara suspansul nervi!
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:13

vai...ce capitol frumy , sunt deacord cu fetele imi place mult in love
deci tati , pune-te pe tastat si pune next lough biciuitor
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:23

nus tati maa....is tot mami huh? shy lough
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:38

Imi place foarte mult ficu happy2
Si sper sa vi repede cu nextul kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Joi 09 Iun 2011, 16:24

El e cine? Doamne, ma omori cu zile. Chiar vreau sa aflu cine e si de ce se crede asa de important, asa ca sa te pui pe tastat, ca vin la tine si ajungi direct in burtica mea. Choco te pupaceste dulce cumnatico!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Vin 01 Iul 2011, 17:40

Capitolul II : O urma de dragoste pentru un increzut!

El o priveste pe fata incruntat apoi ii spune pe un ton marimimos : " Fetito tu chiar nu ma recunosti , adica nu ti-ai dat seama ca eu sunt David Hemilton ? Analia il priveste cu o nepasare uimitoare si isi da ochii peste cap apoi il priveste pe baiatul blond fix in ochii incruntandu-se putin . Ridica degetul aratator si il pune pe piept apoi se incrunta intredeschide gura si incepe sa urle la el :
- Asculta aici blond copiat ce esti nu ma intereseaza cat de putin cine esti tu ! Eu am fost politicoasa dar tu un porc asa ca dispari din fata mea !
Satena pleaca nervoasa urmata de prietenele ei care pareau uimite de atitudinea fetei si tot odata usor amuzate . David ramasese in usa uimit de comportamentul fetei , nu intelegea cum de si-a permis sa ii comenteze chiar lui in fata cu un asemenea tupeu . Baiatul vine inapoi la vila unde prietenii lui il asteptau plictisiti . O fata bruneta cu reflexi roscate ii sare in spate si il saruta pasional pe gat . Pe fata o chema Miranda , era model si va dati seama ca avea un corp de invidiat . David se relaxeaza cand o simte pe ea si o ia in brate sarutand-o violent . Apoi prietenii incep sa urle la el sa o lase ca inca ei nu au plecat . David o prinde pe Miranda in brate si sare cu ea in apa , tinand-o mereu in brate . Apoi fetele merg pe seslong iar baietii raman in apa si povestesc dar ochii le sunt furati e niste forme suple si foarte apetisante . David povestea cu un prieten bun , adica Mario un baiat brunet foarte fustangiu ce ii era si verisor lui david . David incerca sa ii explice lui Mario intamplarea de azi dar observa ca toti baietii raman cu gura cascata . Apoi David se uita in locul cu pricina . Ochii i se maresc putin apoi un zambet pervers ii se aseaza pe fata arsa de soare .
Ceea ce le-a atras ochii baietilor erau 5 fete . David se uita la fiecare dar ochii ii se opresc pe cea mai frumoasa . O fata satena cu par ondulat , forme apetisante apoi isi da seama . E fata care i-a comentat . David isi observa prietenii care erau tot cu gura cascata si isi mai dadeau coate . Apoi un baiat , adica Lee un baiat chinez foarte dragut saten care stia sa cante foarte bine la chitara si totusi un mitocan striga la ele . Fetele aud si isi intorc privirea . Ochii albastrii ai analiei cad exact pe David care o privea foarte pervers si ii iesau la iveala canini albi si ingrijiti .
Analiei ii se parea ceva ciudat , se simtea diferit . Parca avea fluturi in stomac iar picioarele i se inmoaie . Se gandea ca e de la caldura si totusi simtea cum bataile inimii i se accentueaza dar incerca sa nu se mai gandeasca . Baietii le fluierau dar Analia incerca sa isi convinga prietenele sa plece numai ca "nebunele" ei nu prea vroiau asta . Mai ales Nicole , o fata blonda cu parul cret si un corp bronzat iar bustul ii era generos cat ca era mai usuratica ii era de incredere Analiei . Mai era Lucy , o fata bruneta , ochi negrii si alungiti ca si chinezii , parul lung pana la talie si un fund foarte atragator . Sandra , o fata bruneta cu o suvita roz spre ticlam puternic , ea era rockerita grupului si mereu era si cea mai baietoasa sarea cu prima ocazie la bataie dar totusi o prietena buna Analiei . Presupusele iubite ale baietilor se ridica de pe scaune si le privesc cu gelozie pe fetele ce le0au furat ochii iubitilor lor . Fetele tataie si fug repede la iubitii lor si ii prind de gat sarutandu0i dar baietii le dau la oparte si le fac semn fetelor sa vina . Analia le spune fetelor sa nu accepte dar prea tarziu Lucy si Nicole au urlat un "da" care s-a auzit pe toata strada . Analia isi da o palma peste cap si intra plictisita observandu-l pe blondul misogin de mai devreme cum o priveste .
Fetele isi dau hainele jos deoarece intamplator aveau costumele de baie pe ele si inra in apa . Mario o prinde pe Nicole de mijlocsi merge usor cu ea prin apa , Sandra e luata si aruncata in apa de Lee iar la Lucy vine un baiat de vreo douazeci de ani , se pare ca il cheama Lucas . Acesta o ia de mana si merg amandoi in piscina . Mai ramane numai Analia care simte doua brate puternice inconjurandu-i talia , se uita in spate si il vede pe David apoi acesta o ia in brate si sare cu ea in apa . Analia se zbate si incearca sa plece dar david zambeste pervers si o tine strans . Apoi i spune:
- Ce ai crezut papusa ca nu imi iau revansa ?
- Nu am crezut asta si nu imi mai spune papusa . Am un nume , Analia .
- Aha , pai pe mine ma cheama David iar tie o sa iti spun Aly .
Analia se intoarce cu spatele la el si incearca sa plece nu inainte de ai scoate limba dar David o prinde si o intoarce spre el apoi...suspans :P sper sa va placa
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Sam 02 Iul 2011, 10:24

Vai, ma omori cu suspansul asta. Ce ma fac eu cu tine, ia zi?

Descriere: ai vut si chiar mi-a placut. Descrierea sentimentala nu a fost prea multa, insa nu mi s-a parut prea mare nevoie de ea oricum.

Dialog: ai avut cateva replici, dar nu au fost seci si le-ai pus acolo unde trebuia.

Actiune: evolueaza lent, nu mi se pare grabita.

Estetica: te-as ruga sa lasi un rand liber intre replicile de dialog si intre paragrafe pentru a fi mai usor de citit.

Greseli de tastare/ortografie:

marimimos - marinimos

ochii - ochi

reflexi - reflexii

david - David

ii - i

albastrii - albastri

analiei - Analiei

canini - caninii

ii - i

cat - chit

nagrii - negri

ticlam - siclam

le0au - le-au

tataie - aici sincer nu stiu daca e corect sau nu, dar presupun ca este o expresie folosita in zona ta

sarutandu0i - sarutandu-i

oparte - o parte

inra - intra

mijlocsi - mijloc si

david - David

i - ii

- inainte de "dar", "iar", "deoarece" trebuie sa pui virgula
- am vazut ca ai scris de cateva ori numele personajelor cu litera mica, fii mai atenta
- "negri" si "albastri" si scriu cu un singur "i" cand sunt la plural

Pai cam asta am avut eu de zis. Astept cu nerabdare nextul.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Sam 02 Iul 2011, 10:50

Imi place ficul tau! Si sincer te rog sa pui nextul! M-ai facut curioasa!
Te pwpa *SasuSaku=love* si astept nextul!
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19Sam 02 Iul 2011, 15:52

buna.imi place ficul tau.e foarte interesant.vreau nextu cat mai repede.hugs!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trandafirul Salbatic    Trandafirul Salbatic  I_icon19

Sus In jos

Trandafirul Salbatic

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-