Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: "Kakashi of the sharingan ! " Mier 06 Aug 2014, 11:33 | |
| Naruto manga 688[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Nobody Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Departe. Nr. mesaje : 448 Puncte : 477 Reputatie : 7 Stare de spirit : Instabilă
| Subiect: Re: "Kakashi of the sharingan ! " Mier 06 Aug 2014, 13:11 | |
| Bullshit. Okay, deci Sasuke, un membru al clanului Uchiha, nu poate folosi Susano'o, dar Kakashi poate. Okay, copiat sau nu, manga asta devine din ce în ce mai stupidă. Mda. Mda. Dacă mai văd un capitol dintr-ăsta, sincer chiar mă opresc din citit. Numai capitole tâmpite de la o vreme încoace. Nu am nicio problemă cu Kakashi ca personaj, m-aş fi enervat la fel de mult dacă ar fi fost oricine altcineva în locul lui, dar... pe bune? Let's recycle Sasuke, şi aşa nu mai e bun de nimic, Susano'o era atuul său principal, acum că altcineva îl poate controla mai bine decât el, nu pare decât un copil stupid, cu rol decorativ. Şi se presupune că e unul dintre descendenţii Înţeleptului celor Şase Căi, nu? Kishi, go home. You're drunk.
Edit: Can someone explain me what the hell has just happened? Sharingan-ul e un Kekkei Genkai, ceea ce înseamnă că abilităţile sale nu pot fi copiate... nici chiar de un alt Sharingan. Susano'o-ul lui Kakashi avea aripi, ceea ce mă face să cred că l-a copiat pe al lui Sasuke, pentru că el NU AVEA cum să obţină aşa ceva în mod firesc, de vreme ce nu e un Uchiha şi nu are EMS. It's a nonsense. Itachi abia putea rezista în timp ce utiliza o versiune obişnuită a lui Susano'o, care şi aceea necesita foarte multă chakra. Cum se poate ca Kakashi, care cu chiu cu vai putea folosi Kamui fără să cadă de pe picioare în secunda următoare (no ofense fanilor, dar priviţi ce s-a întâmplat atunci când s-a reîntâlnit cu Sasuke, după lupta acestuia cu Danzo), care de abia putea folosi puterea unui singur Sharingan, a ajuns să utilizeze cu atâta dexteritate Perfect Susano'o? E ca şi cum ai trece peste toate stadiile intermediare, e ca şi cum ai ajunge din sămânţă, copac în doar câteva secunde(ce comparaţie, Doamne; dar nu e de mirare, după ce am citit capitolul ăsta...). Chiar şi dacă Obito i-ar fi transferat o parte din puterea sa, tot e ilogic ce s-a întâmplat, ştiind că acesta a murit fără pic de chakra în el. Kishimoto tre' să aibă o explicaţie foarte bună pentru asta O.o
Ultima editare efectuata de catre Nobody in Mier 06 Aug 2014, 17:29, editata de 7 ori |
|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: "Kakashi of the sharingan ! " Mier 06 Aug 2014, 13:48 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Well, fuck, I can't w8 to see how this turns out. |
|
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: "Kakashi of the sharingan ! " Mier 06 Aug 2014, 14:31 | |
| The fuck. Se pare că acum sunt trei aspiranți la titlul de hokage. |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: "Kakashi of the sharingan ! " Joi 07 Aug 2014, 20:49 | |
| Inca-mi amintesc cuvintele lui Obito, cum ca Naruto o sa fie al 7-lea hokage, dupa Kakashi. Jfc. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Kakashi of the sharingan ! " | |
| |
|