Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Mar 05 Iul 2011, 19:53 | |
| Hehe Mamyyy cefic frumos:X:X il iubesc :X:X Felicitari :X Sa ne mai faci asa ficuri superbe :X |
|
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Vin 08 Iul 2011, 15:52 | |
| Ce frumos a fost ma bucur foarte mult ca Sasuke si Sakura au ramas in preuna A fost un fic minunat iti urez sa ai multe idei in continuare |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Vin 05 Aug 2011, 23:43 | |
| A fost o poveste foarte frumoasa m-a impresionat sper sa mai faci ficuri asemanatoare ca acesta! |
|
DeeaXSakura Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : dansul,jocuri pe pc :metin,imvu.perfect world.... Stare de spirit : sunt mai mereu bucuroasa:X
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Sam 31 Dec 2011, 15:39 | |
| Cel mai frumos fic sasusaku din lume . Bvo !Ai creeat ceva minunat ! Si sper ca intr-o zi sa mai faci si altele |
|
byanck Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : sacoala:) Stare de spirit : mai mereu sunt distrata
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Lun 02 Ian 2012, 02:45 | |
| Scurt si la obiect! Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si totusi nu e ca in balme ...asta e de bine pentru ca e ceva realist! Sakura merita tot ce aprimit pentru ca a si suferit foarte mult,iar sasuke o merita pe ea! E superb ficul!! |
|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Bani sau iubirea Mier 11 Ian 2012, 12:28 | |
| Am citit si eu acest fic si pot spune ca mi-a placut la nebunie...poate mai faci un sezon 2 desii nu prea cred ca te vei apuca sa il faci. Deci, mi-a placut enorm de mult, exact ca dragostea dintre cei doi. Zbye |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bani sau iubirea | |
| |
|