Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Jurnalul unui ucigas +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Iun 2011, 18:50

Scumpo te rog pune nextu ca de nu te pap
Ca mi-e foame si o sa fac o prajitura din tina happy2
Hai pune nextu ca e foarte interesant ficul tau kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 17:38

CAPITOLUL III : Un sarut inchipuit

Deidara :

O prind de mana si o trantesc de usa . Rozalia scoate un scancet de durere apoi se uita la mine putin speriata . Ma uit la ea incruntat si ma apropii de ea . Buzele noastre erau doar la cativa milimetrii distanta . O priveam in ochii ei verzi de culoare frunzelor proaspete . Inchid putin ochii si imi amintesc acea seara ingrozitoare cand am ramas singur . Acea zi ingrozitoare pe care nu o voi uita nici odata .

Acum 12 ani :
-Deidara la culcare scumpule! E tarziu pentru tine.
- Da mami acum ma duc .
-Scumpule nu ai uitat ceva ? apoi femeia cu par nisipiu zambeste .
-Pupicu' de noapte buna?
- Exact scumpul meu .
Baietelul zambeste aratandu-si toti dintisorii de lapte apoi fuge si sare in bratele mamei lui apoi un sarut scurt pe obraz si totusi plin de saliva isi face aparitia . Mama zanbeste si se sterge pe fata apoi isi pupa micutul si il duce in brate la culcare .Il aseaza usor in patut apoi face cruce si il saruta inca odata . Micutul adoarme imediat dar totul capata o intorsatura oribila .
Era ora 03:54, linistea domnea intr-un mod pasnic dar se aude o usa cazand . Era usa de la casa . Dupa ce obiectul dur din lemn de nuc cade , cativa oameni intra pe usa . Micutul baietel se trezeste si aude tipete apoi se ascunde sub pat . Deidara tremura de frica iar parul lui ca spicul bine copt era rasfirat pe umeri . Baietelul isi aude mama zbierand apoi cateva rasete siun sunet inimaginabil de dureros . Era sunetul unui corp fara viata ce cade pe dusumeaua rece . Ce era mai rau era faptul ca sangele care era inca cald s-a prelins incet si a intrat si pe sub usa in camera micutului dar lichidul rosu s-a oprit dece ? Deoarece pe usa au intrat patru oameni mascati care vorbeau :
-Trebuie sa gasim pramatia sau va creste si se va razbuna .
- Nu fii prost , nu are de unde sa stie cine a facut asta .
Dar barbatii nu l-au gasit pe micut si au plecat dar ce nu stiau ei era faptul ca micutul a apucat sa vada pe haina unuia insemnul clanului . Un cerc alb , si-a dat seama ca acela era clanul Haruno . Dupa ce linistea a pus stapanire pe acea casa , micutul a iesit iar cand si-a vazut mama in propriul sange a cazut in genunchi iar lacrimi amare a inceput micutii ochisori nevinovati sa-i verse . Copilul plangea langa mama lui si a strigat cat de tare a putut :
- Ma voi razbuna pe Haruno!
Apoi dupa cateva zile a aflat ca tot clanul Haruno a fost omorat si totusi se presupune ca ar mai fi ramas un supravietuitor . .

~~~In prezent~~~
Deidara se aproprie de buzele visinii ale rozaliei si ..le ocoleste . Merge usor cu buzele langa urechea fetei apoi ii sopteste :
-Te urasc! Clanul tau mi-a distrus clanul ...parca se spunea ca esti buna in arta luptei dar tu esti mai ceva ca o pisica speriata .
Apoi baiatul cu parul nisipiu se uita in ochii fetei si intimp ce rozalia a inchis ochii...acesta a disparut . Fata deschide ochii si ramane surprinsa . Nimeni nu a facut-o sa-i bata chiar asa inima . Putea sa-l omoare dintr-o miscare si totusi nu . A stat ca o pisica fricoasa , acei ochi parca au hipnotizat-o . Apoi rozalia fuge la fereastra si il vede pe Deidara cum dispare dar nu sta mult pe ganduri si pleaca si ea dupa el . Fata sare din pom in pom deoarece si ea stia acel stil vechi de fuga . Dupa doua ore de fuga prin padure fata se opreste deoarece simte ca cineva o urmareste apoi...suspans ..scuze de o asemenea intarziere dar de 3 ori am vrut sa postezi si de fiecare data la sfarsit mi s-a luat curentul
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 17:51

Scumpo imi place foarte mult
Abia astept sa pui nextu ca ne-ai lasat in suspans happy2
Deci hai repede cu capitolul urmator ca e foarte frumos ficul kiss
Sus In jos
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

Localizare Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 29
Hobby-uri Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !!
Stare de spirit Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 17:58

>:D< !! Ce imi place :x ! Dar .. Totussi cam scurt :-s .. Nextu` repede !
Sus In jos
http://rebeka-sakura.hi5.com
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 18:07

cine a mai inventat si suspansul asta!?infine,abia astept nextu
happy2
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 Asss10Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 19:41

Pai choco cea uituca tocmai a ajuns pe la ficul tau.

Descriere: ai avut, nu pot spune nu, dar mai trebuia sa adaugi. Sentimentele cer multa descriere, mai ales daca vrei sa faci cititorii sa se simta in pielea personajelor.

Dialog: nu mi s-a parut sec si nu ai avut decat cateva replici.

Actiune: a fost putin cam grabita. Daca mai adaugai descriere nu era asa.

Estetica: te-as ruga sa lasi un rand liber intre dialog si restul pentru a fi mai usor de citit.

Greseli de tastare/ortografie:

milimetrii - milimetri
culoare - culoarea
nici odata - niciodata
zanbeste - zambeste
odata - o data
siun - si un
dece - de ce
a - au
intimp - in timp

Cam atat am avut eu de zis. Sper ca acest comentariu sa nu te fi suparat. Astept cu nerabdare nextul. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Myiu Phantomhive
Genin
Genin
Myiu Phantomhive

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Baia Mare
acebook acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15
Nr. mesaje Nr. mesaje : 122
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul...
Stare de spirit Stare de spirit : Forever alone xD

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 22:30

scumpica mea >:D<
ficul e beton armat \m/
spor la scris :*
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 17:15

Nextul!!!
VReau nextul cat mai repede
Ador ficul asta kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Jurnalul unui ucigas +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-