|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Vin 24 Iun 2011, 18:50 | |
| Scumpo te rog pune nextu ca de nu te pap Ca mi-e foame si o sa fac o prajitura din tina Hai pune nextu ca e foarte interesant ficul tau |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Dum 26 Iun 2011, 17:38 | |
| CAPITOLUL III : Un sarut inchipuit
Deidara :
O prind de mana si o trantesc de usa . Rozalia scoate un scancet de durere apoi se uita la mine putin speriata . Ma uit la ea incruntat si ma apropii de ea . Buzele noastre erau doar la cativa milimetrii distanta . O priveam in ochii ei verzi de culoare frunzelor proaspete . Inchid putin ochii si imi amintesc acea seara ingrozitoare cand am ramas singur . Acea zi ingrozitoare pe care nu o voi uita nici odata .
Acum 12 ani : -Deidara la culcare scumpule! E tarziu pentru tine. - Da mami acum ma duc . -Scumpule nu ai uitat ceva ? apoi femeia cu par nisipiu zambeste . -Pupicu' de noapte buna? - Exact scumpul meu . Baietelul zambeste aratandu-si toti dintisorii de lapte apoi fuge si sare in bratele mamei lui apoi un sarut scurt pe obraz si totusi plin de saliva isi face aparitia . Mama zanbeste si se sterge pe fata apoi isi pupa micutul si il duce in brate la culcare .Il aseaza usor in patut apoi face cruce si il saruta inca odata . Micutul adoarme imediat dar totul capata o intorsatura oribila . Era ora 03:54, linistea domnea intr-un mod pasnic dar se aude o usa cazand . Era usa de la casa . Dupa ce obiectul dur din lemn de nuc cade , cativa oameni intra pe usa . Micutul baietel se trezeste si aude tipete apoi se ascunde sub pat . Deidara tremura de frica iar parul lui ca spicul bine copt era rasfirat pe umeri . Baietelul isi aude mama zbierand apoi cateva rasete siun sunet inimaginabil de dureros . Era sunetul unui corp fara viata ce cade pe dusumeaua rece . Ce era mai rau era faptul ca sangele care era inca cald s-a prelins incet si a intrat si pe sub usa in camera micutului dar lichidul rosu s-a oprit dece ? Deoarece pe usa au intrat patru oameni mascati care vorbeau : -Trebuie sa gasim pramatia sau va creste si se va razbuna . - Nu fii prost , nu are de unde sa stie cine a facut asta . Dar barbatii nu l-au gasit pe micut si au plecat dar ce nu stiau ei era faptul ca micutul a apucat sa vada pe haina unuia insemnul clanului . Un cerc alb , si-a dat seama ca acela era clanul Haruno . Dupa ce linistea a pus stapanire pe acea casa , micutul a iesit iar cand si-a vazut mama in propriul sange a cazut in genunchi iar lacrimi amare a inceput micutii ochisori nevinovati sa-i verse . Copilul plangea langa mama lui si a strigat cat de tare a putut : - Ma voi razbuna pe Haruno! Apoi dupa cateva zile a aflat ca tot clanul Haruno a fost omorat si totusi se presupune ca ar mai fi ramas un supravietuitor . .
~~~In prezent~~~ Deidara se aproprie de buzele visinii ale rozaliei si ..le ocoleste . Merge usor cu buzele langa urechea fetei apoi ii sopteste : -Te urasc! Clanul tau mi-a distrus clanul ...parca se spunea ca esti buna in arta luptei dar tu esti mai ceva ca o pisica speriata . Apoi baiatul cu parul nisipiu se uita in ochii fetei si intimp ce rozalia a inchis ochii...acesta a disparut . Fata deschide ochii si ramane surprinsa . Nimeni nu a facut-o sa-i bata chiar asa inima . Putea sa-l omoare dintr-o miscare si totusi nu . A stat ca o pisica fricoasa , acei ochi parca au hipnotizat-o . Apoi rozalia fuge la fereastra si il vede pe Deidara cum dispare dar nu sta mult pe ganduri si pleaca si ea dupa el . Fata sare din pom in pom deoarece si ea stia acel stil vechi de fuga . Dupa doua ore de fuga prin padure fata se opreste deoarece simte ca cineva o urmareste apoi...suspans ..scuze de o asemenea intarziere dar de 3 ori am vrut sa postezi si de fiecare data la sfarsit mi s-a luat curentul |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Dum 26 Iun 2011, 17:51 | |
| Scumpo imi place foarte mult Abia astept sa pui nextu ca ne-ai lasat in suspans Deci hai repede cu capitolul urmator ca e foarte frumos ficul |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Dum 26 Iun 2011, 17:58 | |
| >:D< !! Ce imi place :x ! Dar .. Totussi cam scurt :-s .. Nextu` repede ! |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Dum 26 Iun 2011, 18:07 | |
| cine a mai inventat si suspansul asta!?infine,abia astept nextu |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Vin 01 Iul 2011, 22:30 | |
| scumpica mea >:D< ficul e beton armat \m/ spor la scris :* |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 Joi 07 Iul 2011, 17:15 | |
| Nextul!!! VReau nextul cat mai repede Ador ficul asta |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16 | |
| |
|
| |
|