Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Fail Mier 20 Aug 2014, 16:59 | |
| Bun, deci de când cu manga Naruto fac mereu mangacap-uri. Doar elimin fundalul și eventualele lucruri care mă încurcă ( buclele de la replici, texte din jurul personajelor, etc). Nu-i mare lucru, fac asta de obicei când mă plictisesc. Oh, da, mai și colorez. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Fail Mier 20 Aug 2014, 17:42 | |
| Sunt foarte reuşite! OuO (this is not fail) Îmi place şi cum ai colorat şi mai ales cum ai separat personajele de BG. Sper să mai aduci şi alte lucrări în curând Emi. *hug* |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Fail Mier 27 Aug 2014, 18:08 | |
| Ti-au iesit foarte bine, mai ales aia cu Sakura Sper sa mai postezi:*: |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Fail Joi 28 Aug 2014, 16:21 | |
| Imi place foarte mult cea cu Naruto. Si cea cu Sakura este foarte reusita. Te pricepi la colorat. Din cate stiu, te ocupai si de concursul de RPC. Folosesti SAI? |
|