Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 25 Oct 2011, 13:32 | |
| Sper ca Sakura nu a patit ceva grav si pe Sasuke il ucid ca a acceptat dar a facut bine ca lasato cu ochii in soare pe Iasmina.Deabi astept sa vad ce se intampla |
| | | Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 29 Oct 2011, 09:45 | |
| Scuze ca am ajuns atat de tarziu dar am fost pedepsita! Am luat note mici. Acum capitolul: GROZAV!!!!! Ca toate de altfel. Il desfiintez pe brunetul ala dragut dupa care ma topesc! Si oare ce-o fi patit Saku? N-ai violat-o nu? Adica nu tu! Stai sa reformulez: nu a fost violata nu? Daca da... Glm, glm. Adu next si ms pt PM! |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 15 Noi 2011, 23:53 | |
| se pare ca nu ai mai pus nextu, astept cu nerabdare sa vad ce se intampla dar am o vaga banuiala ca a ramas insarcinata cu sasuke:))... adu nextu ca mor de nerabdare imi place ca ideea de fic e originala si ca nu te'ai inspirat de la altele |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 12 Dec 2011, 09:59 | |
|
Ultima editare efectuata de catre .•°•.Mentosana.•°•. in Dum 18 Dec 2011, 15:15, editata de 1 ori |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 12 Dec 2011, 15:04 | |
| te rog da-mi un P.M. cand pui nextul foarte frumos nextul cat de diabolica poti fi iubesc ficul tau te pupacesc dulce ubitha |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 13 Dec 2011, 15:09 | |
| |
| | | sweet ioana Academy Student
Sex : Localizare : constanta Nr. mesaje : 4 Puncte : 5 Reputatie : 1 Stare de spirit : :-)))
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 14 Dec 2011, 18:44 | |
| Sunt noua pe aici... stiu ca nu e drept sa-mi dau si eu cu parerea dar vreau sa-ti spun ca ficul tau e ggeenniiaall!!!! SIngura problema este ca ne lasi asa in suspans ca ............ !!!!!!!! Nu stiu ce sa mai zic !!!1 DACA AS VOTA CELE MAI TARI(mai supper)FICURI CU sASUKE SI SAKURA, ACESTEA AR FII: ---JURNALELE LUI SASUKE. INCEPUTURILE ---DRAGOSTE INFINITA ASTEPT NEXT... SI ADUL CAT MAI REPEDE CE.... sa nu zici ca-s rea caci sunt un mic !!!!! ok.....sa imi dai si mie nr tau si sa-mi trimiti si mie mesaj cand pui nexttt! a! da...am si messs |
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Dec 2011, 15:13 | |
| ma bucur ca nu ramane insarcinata si daca o sa fie penultimul capitol (acesta care urmeaza) plzz spune'mi ca o sa pui si al 2'lea "volum" la acest fic :o3 |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 19 Dec 2011, 20:02 | |
| Ciao ciao Am adus nextul la fix o saptamana de cand v-am anuntat ca-l voi aduce. Deci, din cate puteti vedea, v-as putea lasa intr-un extrem de mare suspans pana la urmatoarea serie de capitole - alt volum ca sa zic asa - insa v-am pregatit un alt final si mai emotionant Prin urmare nu va fi acesta ultimul capitol, deci bucurati-va si savuratil. Lectura placuta! Cap. XX: Santajul – Partea I “Accelerez brusc, cauciucurile scotand un sunet strident, lasand in urma noastra un mic nor de praf, Iasmina ramanand cu “ochi-n soare” – desi e noapte - in mijlocul trotuarului in toiul noptii.”Ajuns acasa, o i-au pe rozalie in brate de pe scaunul din dreapta masinii si o duc in casa unde o asez pe patul mei. Doarme ca o prientesa. Nu inteleg cum de i s-a schimbat starea asa de brusc. Ce a patit in toaleta aia? Chiar acum cand credeam ca mai rau de atat nu putea fi, s-a intamplat asta, Deja imi vine extrem de greu a crede ca-mi voi insela iubita cu fosta pentru a putea fi cu ea. Imi e rusine de mine. Atat de rau am ajuns. Si totusi… si totusi o fac din iubire, pentru mine, pentru Sakura. N-am mai facut niciodata o asemenea fapta pentru cineva, sper din tot sufletul ca si iubita mea sa ma iubeasca cum o fac eu. Mai bine as pleca din camera. Nu as vrea sa o trezesc. Imi i-au jurnalul de pe noptiera si ma indrept in sufragerie unde ma asez pe fotoliu, imi pun caietul in poale si incep a-mi scrie gandurile. “22.08.2011 Draga jurnalule, Nu-mi vine a crede cate lucruri se pot intampla in numai o singura zi. Ce tot vorbesc aici? O singura seara. N-am idee ce se va alege de mine maine, nu stiu nici daca voi fi capabil sa trec peste noaptea asta. Am avut cel mai mare soc de la moartea parintilor mei pana-n prezent. Niciodata in viata mea n-am mai pomenit atata viclenie si ura intr- o inima. Speram sa fie un vis, mai degraba un cosmar, insa nu e asa. E realitatea cruda. Imi vine greu a crede ca Iasmina a avut curajul sa ma santajeze si sa-mi intinda o cursa pentru a-si atinge scopul. Ce scop? Ei bine, tot ce stiu e ca vrea s-o fac a mea pentru ultima data. Cina a mers groaznic. N-am putut sta nici un minut relaxat cu gandul ca Iasmina ar putea sa ma dea de gol in orice clipa, insa nu degeaba a tacut. M-a fraierit! M-a amenintat ca daca nu-i indeplinesc aceasta dorinta, ii va spune Sakurei toata povestea cu lux de amanunte, iar eu ne vazand o alta cale de a scapa de ea, am acceptat. Singur planul ei nu se termina in momentul in care eu ii voi parasi casa dupa asa zisa noastra intalnire. Nu e genul de persoana care sa renunte asa de usor la scopurile ei, si totusi… E ciudat! De ce mi-a cerut numai o noapte? E mult prea putin pentru o ultima vedere. Cum ar ajuta-o pe ea asta cand ma vrea numai al ei pentru totdeauna? Nu s-ar multumi numai cu atat. Ea cauta sa aiba mereu mai mult si mai mult. Pe langa santajul asta, cand Sakura s-a intors de la baie – caci in acel timp Iasmina mi-a propus targul – pana sa se poata aseza, a ametit si dadea semne ca urma sa cada, eu stiind ce va urma, am putut sa o prind inainte ca ea sa faca cunostinta cu gresia rece. Am inceput sa cred ca e… O nu! Asta-mi mai lipsea! Nici nu vreau sa ma gandesc la varianta asta. Insa alta optiune nu vad si nu-mi pot explica fapta rozaliei. Ce i s-a-ntamplat acolo? Oare chiar a ramas cu mine? Imposibil! Ne-am protejat de fiecare data, n-avea cum sa ramana! De ce! De ce Doamne mi se intampla numai mie? O iubesc pe Sakura, insa nu vreau de la varsta asta copii! Vreau sa fiu un barbat liber, exact ca inainte, sa fac tot ce-mi bate capul si sa nu am griji in plus inafara de cele ale serviciului. Uneori mi-as dori sa n-o fi intalnit pe Sakura. Ar fi gasit alt barbat mult mai bun ca mine care sa o iubeasca si sa o protejeze. Cu mine va suferi cu siguranta. N-am niciun gand sa-i fac rau, insa toata situatia m-a depasit! Oare mai are rost sa lupt?”Odata terminat de scris, imi inchid jurnalul, ma schimb in pijama si ma bag silentios la somn langa Sakura. Urmatorea zi sosi repede si odata cu ea, o multime de emotii. Sakura inca doarme linistita langa mine cu mana stanga pe pieptul meu. E asa de dulce si inocenta cand doarme, ca ai spune ca e un copil de sapte ani la prima vedere. Nu as vrea sa o trezesc, insa trebuie sa ma pregatesc de serviciu. As putea sa o scutesc azi de munca, in fond stiu ca nu se simte bine. Hotarasc sa mai raman cateva minute in pat sperand ca si ea se va trezi din pura intamplare si asa nu voi mai fi nevoit sa o fac eu acum. Dupa aproximativ cinci minute se aude soneria telefonului meu. Primisem un mesaj. Din nefericire, pana am oprit eu sunetul strident provenit de la telefon, rozalie deja incepuse sa-si incrunte ochii, intr-un final deschizandu-si ploapele lasand sa iasa la iveala acele smaralde ale ei de o frumusete rara. Ii soptesc la ureche un “buna dimineata!”, iar aceasta imi raspunde in felul ei mai neobisnuit cuprinzandu-ma de data asta tot in brate, pieptul ei frecandu-se de al meu, parca nevrand sa ne mai miscam din acea pozitie. Imi continui dialogul – defapt monologul – cu ea spunandu-i ca trebuie sa plec la servici. Aceasta la auzul acelui cuvant spune putin bosumflata pe un ton jos ca putem lipsi o zi de la munca deoarece nu se sustine intreaga firma pe 2 oameni. Cu toate ca avea dreptate, aveam intalniri azi la birou si ca sa incerc sa o conving de buna voie sa-mi dea drumul, ii spun ca acel mesaj e de la secretara mea care sigur se sufoca prin hartii si telefoane. Aceasta incepe a chicotii si imi spune ca in 2 minute este gata de plecare, numai sa o las sa mai doarma o jumatate de ora. Ii zis ca intr-o jumatate de ora trebuie sa fim acolo, iar ea face un botic de catel plouat intreband cat e ceasul. Ii raspund pe un ton calm la intrebare, drept urmare fiind Sakura “scufundata” in totalitate sib plapuma care nea incalzit toata noaptea. Ma dau jos din pat, lasand-o pe rozalie cu gandurile ei, eu indreptandu-ma spre dulap. In zece minute sunt imbracat la patru ace gata de plecare. Ajuns din nou in dormitor, o vad pe rozalie asa cum am lasat-o. Vroiam sa o sperii, insa nu vreau sa moara de inima. Imi i-au telefonul, geanta, dupa care ii dau plapuma de pe fata Sakurei vrand sa o sarut de plecare si sa-i spun ca poate ramane la acasa astazi, insa nu apuc pentru ca o vad cum isi baga o pastila in gura si o inghite. - Ce pastila a fost aia? O intreb eu foarte curios. - De cap… ma doare ingrozitor! se grabeste aceasta sa raspunda. - Bine… Eu am plecat, daca vrei poti ramane acasa azi sa te odihnesti, si zicand asta, o sarut in crestetul capului, dupa care ma aplec pentru a-mi lua geanta, apoi ma indrept spre usa de la iesire. Sakura ma opreste zicandu-mi ca ma conduce si ea pana la usa. Se da alene jos din pat dorind sa ma duca pana in fata usii, insa nu mai ajunge pana acolo pentru ca acesta are o alta tentative de lesin, din nefericire, eu fiind in fata cu spatele la dansa nevazand-o, n-am putut sa o prind, avand ca efect cel mai probabil o vanataie. Imi las geanta jos si ma indrept cu pasi rapizi catre aceasta. Din nou o vad cum isi frwaca ochii, vederea fiindu-i cel mai probabil in ceata si cum dabea se poate tine pe picioare. - Sakura, ce ai patit? Te simti bine? o intreb eu ingrijorat de starea ei luandu-I barbia intre degetul mare si cel aratator. - Da, acum sunt bine… zi spunand asta, dandu-mi la o parte mana, intorcandu-si capul 60 de grade la dreapta. - Ce-mi ascunzi? Imi dau seama ca ceva nu e in regula dupa fata ta, nu-mi poti ascunde nimic! Ai incredere in mine. Te pot ajuta! Acum spune-mi ce s-a intamplat aseara in baie? - Eu… nu stiu cum sa-ti spun. Mi-e frica san u te infurii, zice ea aproape in lacrimi. Vazand-o in starea in care se afla, o iau in brate si ii soptesc din nou la ureche, insa de data asta in soapta, antepenultima mea propozitie. - Ai incredere in mine! spun eu pe un ton foarte calm. - Eu… eu… Ei bine… cineva m-a drogat! spune aceasta izbucnind in plans strangandu-ma si mai tare in brate. ______________________________ C-am asta a fost, sper ca v-a placut Probabil nextul va veni in weekend, deci nu schimbati frecventa V-am Zbye
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Mier 12 Sept 2012, 20:47, editata de 2 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 19 Dec 2011, 20:31 | |
| Ok scumpo, ce pot spune, imi place nextul. La un astfel de fic descrierea sentimentala nu prea are treaba, insa te-as sfatui sa lasi emotiile sa curga, nu trebuie sa le pui pentru a fi. Mie imi place sa simt ce se intampla, nu tine totul de tehnica. Doar fii putin mai relaxata si nu te panica ca nu descrii indeajuns. Eu cel putin asa simt, dar poate ma insel.. Oricum, ma bucur sa vad ca nu mai atatea greseli, insa nu am stat sa ma uit neaparat dupa ele. Oricum, frumoasa continuare si un final neasteptat. Succes si in viitor cu ficul si spor la scris. Te-am pupacit dulce..
choco^^ |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 19 Dec 2011, 21:04 | |
| Extraordinar capitol.Imi place mult cum descrii sentimentele si faptul ca esti asa imprezivibila ador asta la acest fic |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 19 Dec 2011, 21:54 | |
| frumos, chiar mi-a placut mersi ca m-ai anuntat scumpy te rog sa-mi dai un mesaj in legatura cu nextul chiar vreau sa-ti vad ideile bafta si pupici |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 20 Dec 2011, 08:49 | |
| hey draga meaa:X Multumesc ca m-ai anuntat! Deci da imi place. Nu am ce spune, insa ideea e ca nu m-am prins...Cine si de ce i-a facut asta Sakurei? Oare Iasmina? Hmm Pune repede next-ul ca sunt curioasa! Te pup:* Spor la scris si la idei!>:D< |
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 20 Dec 2011, 20:48 | |
| merci ca ai adus continuarea si iarasi m'ai lasat in suspans ca la capitolul trecut. am o vaga banuiala ca iasmina a drogat'o :D spor la imaginatie >:D< |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 20 Dec 2011, 21:52 | |
| Deci am fost pe aici,si mai sa mor de cat de frumos e!!!!! Deci....nu pot sa cred cum poate sa fie...asa frumos,intrigant,romantic!!!!!! Descrii asa de frumos!Si actiunea asa de palpitanta!!! Sakura e o persoana asa buna,si Sasuke face tot ce face pentru ca o iubeste....si Iasmina strica tot si daca ma infig in parul ei uita ca l-a cunoscut vreodata pe Sasuke! Ce rea si insuportabila poate sa fie!!!! Presimt ca Iasmina a drogat-o pe saraca Sakura... Nu as vrea sa fiu in locul lui Sasuke Cum poate rezista la tot....E chiar super tare!!! Deci felicitari,ai un fic G R O Z A V !!!! Next repede :pls |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 30 Dec 2011, 19:15 | |
| Uite draga mea ca vin si eu dupa o lunga pauza. Ti-am zis ca voi citi, cu parere de rau insa ca nu am mai citit pana acum. Incerc sa evit cuvantul " a citi" ca nu prea suna bine atunci cand il citesti de prea multe ori. Tot citi citi citi... si iar citi, dar trebuie sa-mi citesti "comentariul" potrivit nu altul, nu? Ei bine, din cate am citit, pot spune ca-l faci pe cititor sa citeasca in continuu. Eu ca cititor eram curioasa, nu m-am oprit din citit. Ma gandeam in timp ce citeam, ca n-ar fi fost rau sa citesc in capitolul acesta ca Sakura e insarcinata. In schimb am citit altceva, ceva ce am mai citit, ca a fost drogata. Nu ma intreba unde am citit caci stii prea bine unde si cand am citit amandoua. Bun, cu toate astea cititul dauneaza grav curiozitatii despre ficul tau. Ma bucur ca am avut ocazia sa-l citesc si pe-acest capitol. Astept sa citesc si urmatorul next. Ai grija sa il scrii, sa-l recitesti si sa-l corectezi
(Sper ca n-am facut off ) |
| | | Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| | | | Cocktail de zambete Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte!:)) Nr. mesaje : 36 Puncte : 40 Reputatie : 2 Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Lun 09 Ian 2012, 18:33 | |
| Iasmina a drogato? Cat de incitant Abea astept continuarea,deci->NEXT |
| | | Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| | | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 14 Ian 2012, 18:54 | |
| Bine toată lumea, am adus ultimul capitol Am de facut 2 anunţuri: Ei bine, primul e că vreau sa dedic acest capitol celor 5 persoane care m-au ajutat şi care mi-au dat putere sa scriu acest fic şi care m-au sprijinit fiecare in felul sau. Aceştia sunt: Mùsè, Lolita, Ana, Choco şi Deea Mulţumesc mult dragelor si vă iubesc enorm Al doilea e că vreau sa fac 2 concursuri ca de sfârşit de sezon Primul constă în: cine imi dă cel mai lung comm îi voi răspunde la 5 intrebări despre sezonul 2 care va veni la vara Celălalt concurs include: cel ce mă va emoţiona cel mai tare prin commul său îi voi da o "filă" în plus din jurnalul lui Sasuke ca un fel de epilog - sau prefaţă cum vreţi sa o numiţi - imediat dupa ce a ajuns seara acasă după aventura care a avut-o cu Iasmina Nu ştiu dacă am reuşit să dau la toţi PM, insă sper să fi fost pe fază, deci nu mă certati Aş ruga moderatorii să nu îmi mute încă ficul, am să îi cer eu asta unuia dintre ei când am să-mi termin concursurile pentru ca nimeni nu trece pe la ficuri terminate Mulţumesc anticipat! Deci, astea fiind zise, vă urez lectură plăcută si spor la scoală!
Cap. XXI: Santajul – Partea II “- Eu… eu… Ei bine… cineva m-a drogat! spune aceasta izbucnind in plans strangandu-ma si mai tare in brate..”- Cum e posibil asa ceva?! tip eu vizibil iritat. Cum s-a putut intampla asta? Cum? Spune-mi si mie! Explica-mi… - Te rog nu fi suparat! Am fost la baie sa scap de o grija si acolo… ei bine, cineva a venit si mi-a dat sa miros ceva, iar dupa ce m-am trezit din simteam un gust amar in gura. A-apoi cand m-am trezit din lesin dimineata am simtit in san o pastila. Sinteam un gol in stomac, parca stiind ca ea o sa ma ajute sa-mi treaca, am luat-o. Pana sa-mi dau seama… ai venit tu, insa nu vroiam sa te ingrijorez… - Nu se poate! De ce? De ce eu? ma intreb eu ironic pe mine insumi, gestul meu fiind unul de disperare. Am luat-o razna. Nu mai vreau, nu mai suport. Mi-a ajuns! E prea mult pentru un om sa indure atatea. Imi vreau viata inapoi. Sa nu mai am nici o grija inafara serviciului, sa stau seara prin baruri cu prietenii si din cand in cand sa plec din oras. Ma simt zdrobit, sfasiat. Ma prabusesc la pamant cu capu-n jos suspinand lucruri numai de mine stiute. Imi duc genunchii la piept, bratele inconjurandu-le, eu incepand sa ma clatin in fata si in spate ca un nebun. Vroiam sa treaca toate astea. Trebuia sa ma descarc. Doream sa se termine tot, sa ma trezesc fie in viitor, fie in trecut pentru a nu mai suferi atat. Nu inteleg! Cum de numai mie mi se intampla? Mai intai ma intalnesc cu fosta iubita, aceasta ma santajeaza sa ma culc cu ea pentru a nu-i spune adevarul Sakurei, iar acum iubita mea a fost drogata de nu stiu ce retardat. Cat sa mai indur? Cat? Simt cum Sakura se uita la mine insistent si foarte uimita si cum vine sa ma ia in brate incercand sa ma opreasca din leganat. Imi pare sincer rau ca o fac sa se ingrijoreze si mai tare, insa nu mai pot indura. Durerea e prea mare chiar si pentru mine. Inima e plina cu venin, sufletul e intoxicat cu regrete, iar corpul slabit din cauza furiei pe care o simt acum. Camasa mi s-a sifonat din cauza balanganelilor mele, iar pantaloni rupandu-se umpic sub genunchi din cauza frecarii. Simt cum capul imi explodeaza si cum privirea mi se incetoseaza cel mai probabil din lipsa de calciu. O simt pe Sakura cum incearca sa ma linisteasca, neconstientizand ca defapt era in joc viitorul ei. A prins gustul drogurilor, iar acum, pentru a se dezvata de aceasta dependenta trebuie sa urmeze un tratament care nu este sigur ca va avea efect. Nu-mi pot imagina viata fara Sakura. Nu vreau sa o fac! Trebuie sa fiu increzator. Nu pot renunta acum. Trebuie sa lupt. Insa care e miza? Mai are rost sa lupt? Daca ar afla acum sau mai tarziu de Iasmina, ar fi tot una. Dar poate soarta va face sa nu se intample una ca asta. Cine stie? Nu pot sa-mi stapanesc lacrimile. Ma tot gandesc la persoanele iubite si la incurcatura in care sunt. La cacialmaua asta care eu cu mana mea am facut-o, in care singur m-am varat ca un sarpe in vizuina inamicului. Ma simt inofensiv, inutil si total vulnerabil fata de ceilalti. Sunt monoton, un oarecare. In clipa asta nu ma deosebesc cu nimic fata de betivul de langa santul unui santier. Amandoi tristi, incostienti nestiind ce se intampla in jurul nostru, stam pe jos cu ochii inchisi parca asteptand ca un miracol sa vina odata cu ziua de maine. In cazul lui il poate gasi cineva cu inima si ii poate oferi bani pentru urmatoarea sticla cu alcool sau un pachet de tigari, insa in cazul meu nu se rezuma numai la bani. Si totusi… Ma intreb ce-i mai face pe unii sa continue? Prietenii? Familia? Multi dintre ei nu au nici macar atat. Nici un umar pe care sa te rezemi cand simti ca mai e putin si totul se prabuseste peste tine. Nici o imbratisare cand in sfarsit ai inteles ce ai de facut, nici macar o soapta de consolare cand ceva rau e pe cale sa apara. Intr-un cuvant, nimic. In schimb, eu o am pe Sakura si pe fratele meu acum plecat departe de casa. Si acum ii simt bratele subtiri ale rozaliei care mi-au inconjurat talia incercand sa ma linisteasca si stergandu-mi lacrimile sarutandu-ma din cand in cand pe gat. Era asezata jos pe podea in spatele meu soptindu-mi cuvinte mieroase in speranta ca ma voi calma. In cele din urma ma opresc – brusc – din leganat, ma ridic robotic de pe jos si ma duc din nou in dormitor de unde imi i-au alte haide de schimb si ma indrept spre baie. Dupa cateva minute ies schimbat intr-un costum simplu bleu marin si pornesc spre iesirea din casa. Inainte de a iesi pe usa ma opresc umpic in dreptul rozaliei care statea ingandurata pe fotoliul din sufragerie. Imi apropi buzele de pielea fina a gatului ei treptat inchizandu-mi ochii. Nu apuc sa ii ating gatul alb deoarece ea isi intoarce fara sa-mi dau seama capul, iar noi ne unim buzele rozalii intr-un sarut de scurta durata. La numai cateva secunde, rup sarutul si dau sa plec afara din casa, cand vocea Sakurei se face auzita, iar pe mine ma face sa ma opresc in tocul usii. - Sper ca nu vei face ceva nesabuit, nu? buimaceste ea in timp ce cateva lacrimi amare ii rasar din coltul ochiului. - Nu-ti face griji, totul o sa fie bine, si zicand asta, ies din casa lasand usa intre-deschisa gandindu-ma in sinea mea ca tot ceea ce am zis am spus-o in incercarea disperata de a ma convinge ca asa va fi, totusi constientizand ca incerc numai sa ma mint singur. Intru in masina mea sport si pornesc spre casa Iasminei. Vreau sa termin odata toata cacealmaua asta. Cu atat mai repede, cu atat mai bine. *** Ajuns la adresa data de Iasmina, constat ca aceasta a dat adresa unui hotel de patru stele, Germisara. Imi parchez masina in fata hotelului si intru in el sperand ca cineva ma va ajuta sa gasesc camera fara sa trebuiasca sa le solicit vrun serviciu. Ma duc la receptie unde il intreb pe receptionez daca cumva o tipa blonda foarte sireata a luat o camera in aceasta dimineata sau aseara. Acesta imi raspunde ca da apoi ma intreaba cine sunt. Ii supun un prieten al ei si care trebuia sa se intalneasca in seara asta cu ea. Receptionerul imi spune ca nu are voie sa dea informatii pentru ca doamna nu i-a spus ca asteapta pe cineva. Dupa ce acesta isi termina fraza, eu ma enervez sis cot din portofel cateva bancnote a douazeci de euro si i le dau receptionerului pentru a-mi spune numarul camerei. Acesta imi zambeste si imi spune ca poate face o exceptie. Norocul meu e ca in tara asta gasesti de toate, bani sa ai. Dupa ce imi da cartela cu care sa deschid usa imi spune etajul si numarul camerei. Ii multumesc si ma indrept spre lift. De indata ce am ajuns la etajul 3 – unde mi sa spus ca e Iasmina – m-am indreptat catre camera zece unde se presupunea ca e blonda. Intru in ea si constat ca Iasmina era la dus. As putea sa intru peste ea sau sa o astept sa iasa. Daca era Sakura m-as fi dus la ea, dar in acest caz o voi astepta sa termine. *** Acesta iese din baie dupa 20 de minute timp in care eu ma uitam prin camera care puteam sa jur ca seamana cu peretii si podeaua restaurantului din visul mei. M-a prins exact cand voiam sa ma uit pe o camera video. Era lasata aprinsa ceea ce mi-a atras atentia. Iasmina isi drege glasul subtire si spune: - Credeam ca vei veni diseara. Voiam sa fac o atmosfera romantica pana atunci ca totul sa fie frumos, dar vad ca nu mai ai rabdare, spune aceasta batjocoritor. - Buna gluma, putem termina odata? am intrebat eu cu o dorinta arzatoare de a se termina tot. - Ei bine, de ce? intreaba aceasta zambind in coltul gurii. - Bine, dezbraca-te si hai, spun eu fara interes. - Wow, nu asa iubitule! Vreau sa fie ca la carte. Deci? Si imediat dupa ce termina ce avea de spus, nu mai asteapta raspunsul ca se indreapta spre mine si incepe a ma saruta apasat pe buze, eu luand-o de coapse si punandu-mi-o in brate cu fata spre acel birou de unde eu luasem camera mai devreme fata in fata cu patul. O trantesc in pat si incep a o saruta intr-un ritm alert gatul si burta, aruncandu-i halatul ce il avea pe ea undeva pe langa pat. Dupa cateva minute in care am tinut-o tot asa, am revenit din nou la pozitia initiala de dinainte sa ne punem in pat, coapsele ei dupa talia mea strangadu-ma fara a-si da seama din cauza placerii, amandoi fiind infasurati intr-un cearceaf crem. Ne miscam amandoi foarte tandru si incet in sus si in jos pentru a ne simti din ce in ce mai bine. Nu s-a schimbat nimic de ultima data cand am facut dragoste cu Iasmina. E la fel de inceata si de sensibila ca ar cadea daca ar mari viteza. Dupa ce se plictiseste de pozitia aceea se lasa pe burta pentru a o penetra din spate. O tin foarte strans de picioare si ma imping in ea foarte tare si foarte violent pentru ai arata ca nu totul este asa cum vrea ea. Eu conduc acest act, deci eu trebuie sa domin. Cand termin, imi dau drumul in ea si incep sa ma imbrac pentru plecare, ea nezicand nimic stand tolanita in pat ca pisica la umbra intr-o zi calduroasa de vara. Ies din hotel si ma indrept spre birou cu doua ore intarziere. De indata incep treaba si-mi i-au gandul de la orice problema personala. Din nefericire asta nu dureaza mult deoarece peste alte doua ore apare si Iasmina la servici. Secretara ma intreaba daca o las sa intre fara rezervare. Ii zic ca nu, dar aceasta tot intra. - Imi pare rau domnule! Nu am putut s-o opresc. Mi-a spus ca e o prietena de-a dumneavoastra, zice aceasta smiorcaindu-se. - Nu-i nimic, am sa pun garzi de maine. Poti pleca inapoi la treaba, spun eu si dupa ma adresez Iasminei. Spune repede ce vrei pentru ca sunt ocupat! - Ei bine, am venit sa-ti spun ca m-am simtit bine si sa-ti multumesc pentru acele clipe de neuitat, zice ea ridicand din maini. - Daca ai venit numai pentru atat atunci te poftesc sa iesi afara. De-abia uitasem, zic eu scarbit de zisele Iasminei, imediat dupa aceea punandu-mi pe birou o caseta. Ce e asta? intreb eu. - Ceva sa-ti aduca aminte de ziua de azi, zice ea mandra de sine. In acel moment ochii mi se fac cat mingea de tenis, iar palma incepe sa-mi transpire foarte tare, cazandu-mi pixul din mana. Acum stiu ce era cu acea camera. De indata cum constientizez, iau filmul si il calc in picioare. - Haha, nu te obosi, e doar o copie, iar daca vrei ca iubita ta Sakura sa nu vada filmul, va trebui sa-mi faci pe plac… Va urma…
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Mier 12 Sept 2012, 21:03, editata de 6 ori |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 14 Ian 2012, 18:54 | |
| dau edit jur Pe naiba am uitat ce era dcel mai important: Mersi ca mi-ai dedicat si mie capitolul,e preferatul meu! Prima! Bine poate o sa te deranjeze gandurile mele dar astea sunt si ce am gandit eu pe moment cand am citit capitolele. Nu sunt gandurile complete si sper ca am reusit ceva. Scuza-mi greselile, dar edotez maine promit. Sper sa fie mare si sa te impresioaneze stiu ca nu este tocmai un cadou, dar cum nu puteam sa ne intalnim fac tot ce piot virtual si poti sa ma crezi sau nu, dar am lacrimi care ma inteapa, dar e tata in spate si nu pot sa plang, deci, iata: Stiu ca te-ai asteptat la mai mult, dar a fost pe momant si nu a iesit perfesct cum vroiam. Capitol 1 Deci primul capitol a foist genial. Un om beat care se uita dupa o femeie si intra dupa ea in toaleta, cu gandurio necurate. Dupa pe strada nu o accepta si pleca mai incolo. Cand a refuzat-o am zis ca nu o sa faci cuplul cu ei doi, chiar daca nu mi se confirmase ca e Sakura aveam o banuiala, iar intuitia feminina mi-a spus acelasi lucru. Cand ai spus ca a intrat o persoana pe langa el am fost sigura ca-i Sakura, fata asta nu renunta asa usor. Capitol 2. A fost un capitol incendiar, nu pot sa cred, sampanie si savarine. Deci a fost prima care a ajuns pana la savarina asta-i bine. Ce frumos este sa-i vezi impreuna, un cuplu reusit, dar cand stiu ca nu le faci tu numia miere, imi dau seama ca va fii actiune pe parcurs. Capitolul 3. Of, of! Saracul de el , trebuie sa merga la munca dupa o noapte plina de actiune. Ce organizat e tipul, eu nu stiu nici ce ora ii acum, in fine. Nu am ce zice de El..... Stai in birou, noua traducatoiare de italiana, din nou intuitia feminina isi face treaba si pot sa jur ca-i Sakura. Capitolul 4. Dupa o zi obositoare de munca, pantera pleca mai devreme de la datorie si domnul nostru pervers ce se gandeste el, s-o pedepseasca daca are greseli. Imi venea mie sa zic cum o pedepseste el, cu catuse si ... nu mai zic..Bine mancati la ora aia si nerusinatilor nu puteati si voi sa va abtineti ami mult si sa asteptati sa mai treaca ceva, desigur nici nu vrem sa stim ce faceti voi acolo, bine poate doar putini, ma bag la hibernare, sa ma anuntati cand terminati. Da ea e ingrijorata si nu spune in capitolul asta, sa vezi ce-ti fac. Capitolul 5. Ce frumos din partea ei sa se ocupe de Sasuke ca de un sot sau un iubit. Vezi Sasuke pe cine ai pus mana, si nici nu oboseste in fata bestiei de tine. A uitat cheile nu? Capitolul 6. A uitat telefonul? Eu nu-mi aduc aminte sa fi spus ceva despre chei, dar e bine daca n u l-ea uitat. Ino. traducatoarea de spaniola? Si eu care credeam ca-i proasta bota... in fine sa trecem si peste. Ba, voi aveti acolo nopti incendiare si nu-i sti numele? Rusine sa-ti fie, as ade greu e sa-l bagi la procesor? Sakura Haruno si sa nu-l mai uiti. A ce dragut, sau intalnit in lift si totusi u au facut eu ceea ce credeam ca o sa faca. In fine nu mai zic nimic. -" Ahhh, te-as urca pe toti peretii astia ca sa o facem chiar acum," Ce???? Am citit eu bine...? Perversul lui papa pius de la Roma, pe pereti?! Suntem in secolul 21 si pentru cultura ta sau inventat locuri mia comode, cum ar fi paturile. Asa dupa ce se deschide liftul il lasa cu ochi in soare, OK. Suspans, sa vezi ce-ti fac eu tie. Capitolul 7. Aha eram sigura ca a uitat cheile. Smecherul, le baga in buzunar acum. Ce ii faceam eu daca eram in fic. Se intalnesc cu matusa Sakurei deja? Dar ce se casatoaresc.. si nu stiu eu. Sa ma invitati ma si pe mine la nunta ca de nu va terorizez pana ce moartea va va desparti si dincolo de ea. Glumeam pe Sakura nu o bantui. Asa, am o presimtire (cum sa nu am cand stiu ce urmeaza), si e cam rau de Sasuke. Capitolul 8 Doamne, baiatul asta um ia si numai la prostiuare se gandeste. Mami, esti sigura ca nu m-ai facut cu Sasuke ca-l mostenesc, in mai multe privinte. Sa toarca? Bine ca nu torci tu cand vezi una cu fusta scurta. Sampania e numai de momente speciale.. aha acum am inteles ca nu bei tu prea mult, dar in nboaptea aia ai avut o scapare mica care trebuie ignorata, n-ai sa vezi, o pun pe prima pagina a portofoliului. Capitolul 9. De ce? De ce ? De ce ? De ce i-ai facut sa se certe din nou. Haide te rog o a doua sansa relatiei dintre voi doi. Ar fi o pierdere sa va certati acum si chiar acum cand totul mergea asa de bine. Ei in fine treb uie sa am obisnuiesc cu asta de la tine Ioana. Pe strada sa se giugiuleasca... eah, lasa ca numia comentez nimic ca si asa sunt ei destul de suparati. Capitolul 10. Cumatra? De ce mic? Hai ca pana acum am avut ceva cu Sasuke si saracu dupa noua razboaie a abandonat si fi atenta ca eu iti asteptam capitolele cu sufletul la gura sa le devorez si sa aflu ce se mai intampla si tu ce faci? Ma faci sa plang ca-i mic sti si asa ca plang din multe lucruri. In fine, te iert a esti mami. Sa revenim la capitol. Saracul Sasuke, vezi ca ca am si eu sentimente si sunt si eu miloasa, daca ai nevoie de bocitoare sa ma chemi, inpacate cu ea te rog eu frumos, din inima si din suflet. Se vede ca o iubesti si tu dai cu piciorul unei relati care mergea extraordinar de bine.... Bravo Ioana, mic dar bun. Capitolul 11. Imi aduc aminte ca la capitolul asta am plans, mai ales cand el a povestit despre Iasmin si ce s-a ntamplat intre ei. Este chiar frumos ca nu arunca baliverne intr-un jurnal si il scrie ca pe o poveste, o faci tu , dar de e vorba de Sasuke si de persoane sa insa asta o descrie si pe mandra noastra autoare si ammica mea draga, Si la capitol ti-ai cerut scuze ca ai scris foarte mult din jurnalul lui Sasuke, nu-ti fa griji a fost cel mai superb capitol si cel mai dragut, mai ales ca a aparut scorpia de Iasmina, imi vine sa o extermin ca pe un vierme sau un parazit. Sa nu-mi spui ca e crucubeu fara culori (Iasmina). Capitolul 12. Nu pot sa cred, ea e, toate sau ruinat din acest moment, nu pot sa cred. A venit furtuna si probabil nimic nu va mia fi la fel. Frumos Sasuke, frumos tu iti spui istoria de gacigar... cand eu trec printr-o criza de nervi.... Bine ca Sasuke numia are incredere in ea. Orima data cand am citit si nu stiam ce urmeaza pot spune ca am crezut ca te vei indragosti d Iasmina si nu o sa sti pe cine sa alegi dintre ea si Sakura. Dar m-am bucurat cand a reactionat asa, eu o si pocneam. Capitolul 13. OK. Asta a fost inca unul dintre capitolele tale la care am plans. Faptul ca Iasmina are acel tupeu, cum a spus si Sasuke,infect, si faptul ca Sasuke s-a gandit la Sakura si i-a acordat o a doua sansa, chiar daca se spune ca nu nmereu primim o a doua sansa. Si Sakura a procedata la fel si se vede ca-l iubeste. Deci cand am vazut scris mare cu rosu atentionarea aia imi venea sa te injur ca ai scris-oi prea mare si a vazut mama si a trebuit sa mint ca am dat din greseala. Nu pot sa cred ca a fost cineva in casa pun pariu ca e Iasmina (chiar daca stiu ce urmeaza iti soun ca asa am crezut si cand l-am citit pe parcurs). Un tipat, ea e. Pot sa-i dau cu ceva in cap? Ma streseaza rau de tot femeie asta. Capitolul 14. Nu pot sa cred ce tupeu are asta sa vina peste ei in casa, e si vina lor ca nu au inchis usa cu lacate, acum imi vine in gand ceva ce ma streseaza, Sasuke are un jurnal si a povestit de Iasmina, par blond, ochi negri....cea ce nu are Sakura si poate ca s-ar supara ca a mintit-o. Ce urat se uita Sasuke la ea, acum imi doresc ca privirile sa ucida. Doamne, nu putei sa ii pui si tu mai linistit in poveste, aici parca stau toti pe pioneze si cuie, printre care si eu. Sa trecem la capitolul urmator. Capitolul 15. Nu pot sa cred ce tupeu are parazitul asta. Nu i-a spus Sasuke sa nu se aprioprie de Sakura, lucrurile se complica si nu-mi place deloc. Cum a spus si Sasuke Minciuna are picioare scurte si tot imi e frica ca Iasmin va ciripi ceva ce nu trebbuie. Chiar ma deranjeaza sa stiu ca vulpea asta batrana isi vareste coada. Sa cineze toti 3, nu-i de mine aia coace ceva. S atrecm la capitolul urmator. Capitolul 16. Bine Iasmina are cam mult tupeu si nu-mi place asta la o persoana. O urasc pe tipa, nu poti sa ii pregatesti un acciident letal sau sa ii cada un bolovan in cap? Nu ar trebui sa o mai ameninte atat ca tipa e dusa cu piulitele si nu se paote controla. Asta a fost inca un capitol minunat si parca dupa ce scri mai mult devine si mai bun si te intreci pe tine mereu si pui suflet. Te iubesc si nu ma simt demna sa fiu fiica ta. Capitolul 17. Ce bine ca a fost un vis, Sasuke e din ce in ce mai ingrijorat, u e bine penru sanatate daca are si asemenea vise. Ioana, tu vrei sa-l spitelizezi? Saracul ce stresat trebuie sa fie... O suna sorcova aia, ce mai vrea? A ok se interesa numai unde merge, nu puteai si tu s-o minti acolo Sasuke sa nu vina. Sa trecem la urmatorul capitol. Capitolul 18. Uraste ziua in care la- cunoscut pe Sasuke si ii vine sa-l scuipe, draga mea si eu pentru tine am fix aceleasi sentimente, poate eu si sar la bataie nu numai sa te scuip si sa te huidui. Ce???? Crede ca Sasuke a inselat-o>? Femeie asta e (iertati-ma, nu stiu ce vorbesc)a si nu si-a descoperit prostimea? Bine s-a gandit mia bine si totusi, exact cum am crezut ca o sa se foloseasca de chestia cu amenintarile ca un pretext sa ii ruineze relatia cu Sakura... Ce femeie, te rog Iona lasa-ma sa-i jumu-l claia aia a ei blonda. Capitolul 19 Accepta? Ce.... stai ca mi-au pierit cuvintele, nu pot sa cred, chiar la masa s-a vorbit de inselat. Sakura o sa aibe si mai mare dreptul sa-l paraseasca pe Sasuke daca o incsela, minciuna se iarta cum se mai iarta, dar asta nu prea ... In fine.. ce s-a intamplat acolo la toaleta de ii este rau Sakurei? Eu una credeam ca a violat-o cineva, dar vad ca tu ai pregatit altceva..in fine sa trecem la capitolul urmator. Capitolul 20. Sti, cred ca asta a fost primul capitol pe care l-am citit dupa prietenia care s-a infiripat intre noi. M-a emotionat atat de mult... Sakura a fost drogata si acum este rau, sper sa nu fie altceva in acel drog si sa ii faca rau sau poate sa o faca dependenta. Iasmina si-a cazat un loc in Iad, deoarece eu nu am de gand sa nu o pedepsesc chiar daca imi interzici asta. Chiar cum a spus si Sasuke, nu am mai vazut atata ura intr-o opersoana/persoonaj dintr-un fic. Cum paote fi atat de cruda..uite as mai prelungio si eu aici, chiar meriti sa ai comentari de Kilometri intregi, dar chiriosul moare repede si eu numia rezist sa nu stiu ce urmeaza in capitolul urmator asa ca..... Capitolul 21 si ultimul din acest sezon, din pacate. Nu pot sa cred, erma sigura ca asta face imediat ce ai pomenit de camera de filmat de parea deschisa. Vipera nenorocita de Iasmina, Sasuke, Sasuke ce ai sa faci tu acum. te are la degetul mic si poate face ce vrea cu tine, chiar sa te puna sa te desparti de Sakura. Nu pot sa cred ca se intmpla atatea, parca presit ca Sakura va afla odata si odata. Nu utea sa se termine totul bine si frumos? Desigur ca nu doar tu esti cea cu suspansul. Pai draga mea, astept urmatorul sezon findca ne-ai lasat masca pe toti... nu trebuie sa mai mentionez ca tu esti una dintre scriitoarele mele preferate si sa sti ca suspansul asta-i bun la ceva. Sper sa aduci sezonul doi mai repede ca nu astept eu dupa planificarea pe care ti-ai facut-o. Ei draga mea, am terminat. Pot scune ca iti iubes ficurile, ca esti un talent si ca mereu m-ai inpresionat. Iti multumesc ca imi dai sfaturi bune mereu si ca imi esti aproape, ca am sprijini si ma incurajezi. Nu o sa pot niciodata sa-ti multumesc cum se cuvine pentru tot ce ai facut pentru mine, chiar daca incerc. Imi amintesc ca asta a fost printre primele ficuri pe care le-am citit, poate chiar primul. L-am citit ca si vizitator si regretam ca nu am cont sa-ti dau comentariu, regret ca nu am facut-o de atunci, poate daca as fi facut-o ti-as fi dat un comentariu la fiecare capitol si legaturile care ne leaga ar fi fost si mai puternice. Esti o mama extraordinara si-it faci treaba mereu. Cateodata cred ca este un vis si ca nu e adevarat ca te-am intalnit, ca v-am intalnit. Voi sunteti o adevarata familie si o sa incerc sa dau de tine sa ne intalnim. Sti ficul tau a fost poate unul dintre cele mai bune si mereu am spus ca te iubesc. Chiar imi imaginam cum arati si ca te intalnesc, prosti stiu. Nu pot sa cred ca s-a terminat acest sezon, parca ieri dadusem de el si stateam cu ochi beliti si cu sulfetul la gura sa astept urmatorul capitol. Poate ca n-o sti si ca n-o crezi, dar acolo din Dambovita, eu iti citeam captiolele si nu stiu sigur daca cineva il iubeste mai mult ca mine, si nu indraznesc s-o spun, dar cred si chiar imi doresc sa fiu daca nu sunt sa fiu Fanul numarul 1. Meriti tot ce-i mai bun Ioana. Mereu m-ai facut sa plang, sa rad, mi-ai alinat durerile sulletesti uneori si imi dau seama ca nu sunt demna de o prietena asa buna ca si tine. Acum vorbind si mai serios nu sunt genul de persoana care sa emotionaeze pe cineva,dar lung pot sa-l fac. Nu stiu daca este destul de lung si sper sa nu te supere comentariile la fiecare capitol, dar chiar asta am gandit cand l-am citit si totusi nu am putut sa scriu chiar acelasi lucru deoarece a trecut ceva timp, aprozximativ un an, decand l-am citit si na am uitat ,de aceea nici nu-mi permit sa ma numesc fanul numarul unu, si am incercat cat de cat sa-l fac asa cum mi-am dorit eu. Sper sa fie cel mai mare, nu stiu sigur deorece nu sau dat toate comentariile si poate cineva ma va intrece,dar fii sigura ca o sa revin cu inca unul sau o sa-l editez pasta si o sa-l triplez, sunt nebuna sa sti cand imi propun ceva. Ma bucur ca nu ma despart comlet de acest fic, dar totusi plang dupa dimplul fapt ca tot o sa-i duc dorul cat timp va sta pe tusa. Ei, cam asta ar fi, sper ca nu am omis ceva. Te iubesc Ioana! Imi pare rau ca poate nu crezi ceea ce-ti spun, dar sentimetele si vorbele pe care ti le-am zis nu sunt vorbe goale ci chiar adevarul. Ma bucur ca te-am cunoscut si ca am citit, sitesc si voi citi in continuare acest fic minunat. Te pup. Sa ne aduci sezonul doiu cat de repede poti. Sunt sigura ca am omis multe. Si poate nu crezi asta si am spus-o aici fiindca nu am curaj in viata reala, daca o sa ne intalnim, sau pe mess... si tot asa.
Ultima editare efectuata de catre Diavolitia in Dum 15 Ian 2012, 08:37, editata de 2 ori |
| | | Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 14 Ian 2012, 18:55 | |
| |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 14 Ian 2012, 19:18 | |
| Capitolul e extraordinar.Iasminaaia e asa :><: o...o...nici nu stiu cum sa ii mai zic asa de ne******ta e .In fine capitol minunat ca toate de altfel .Next-ul repede |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 14 Ian 2012, 19:53 | |
| Hmm, ce pot spune, chiar m-ai impresionat pozitiv. Ai inceput putin scartaind, insa pe parcursul capitolelor, cu fiecare comentariu si fiecare critica, ai reusit sa il transformi intr-o creatie proprie, originala asupra careia tiai pus amprenta. Ultimul capitol m-a cam dat totusi peste cap. Adica chiar nu ma gandeam la ce ar putea sa ticluiasca mintea diabolica a Iasminei. Desi cred ca era de asteptat, adica pana la urma de ce s-ar fi oprit acolo, nu? Asa, ce pot sa zic, a fost interesanta intalnirea aia pe care au avut-o la hotel. Adica ai descris tu cam multicel pe ici pe colo, insa n-ai intrecut masura, a fost chiar ok. Ce mi-a placut a fost enuntul in care spuneai de pisica tolanita la umbra. Chiar acum am una langa mine si s-a intins pe picioarele mele de zici ca-i la solar. :)) N-o sa pot sa inteleg niciodata pisicile. (D)Dar revenind, pentru ca am cam luat-o pe aratura.. Multumesc mult pentru dedicatie. Nu stiu cat de mult te-am ajutat eu ca persoana, insa ma bucur ca fiecare comm pe care ti l-am dat si chiar si criticile teau ambitionat si te-au ajutat. Imi cer iertare daca am uitat sa comentez vreounul din capitole (si cred ca am mai omis uneori.. -.-"), insa traficul asta, ce sa-i faci? :)) Oricum, eu iti spun inca o data ca sa tii si tu minte: o sa fiu acolo cand vei avea nevoie de mine, indiferent de circumstante si voi incerca sa te ajut pe cat pozibil. Asa, pai cam asta primesti acum din partea mea. :))Vad ca vine si sezonul trei? Chiar sunt curioasa cum vrei sa continui aceasta poveste si ce va mai face acea mica nemernica. Of, of, ce ti-e si cu blondele astea.. Fara suparare pentru cei in cauza, insa tipa asta m-a calcat pe toti nervii. :)) Asa, deci ne asteptam la alte intamplari cu o doza de perversitate si puls alert, nu? :> Eii, spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Abia astept Sez. 3 si daca vrei te-as ruga sa ma anunti cand postezi primul capitol. Te-am pupacit dulce. choco^^ |
| | | angel.caitlyn Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Balonul meu:) acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 108 Puncte : 112 Reputatie : 2 Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris... Stare de spirit : Indragostita:X:X:X
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 15 Ian 2012, 13:17 | |
| Multumesc ca m-ai anuntat!!! Cat am asteptat noul capitol!!!! Nu pot sa cred!!!! Saraca Sakura ce-a putut sa pateasca si in ce mod Mi-au dat lacrimile cand am vazut cat de -toate injuraturile de pe lume- poate fi Iasmina Nici nu stiu de ce-i scriu numele cu litera mare De ce,Doamne???Cum se poate asa ceva???? Si Sasuke asta,ar trebui s-o omoare cat mai are ocazia Ar fi cea mai buna solutie Sunt foarte curioasa ce-i cu acel tip care a drogat-o pe Sakura si daca e in serviciul iasminei -sac,sac,cu litera mica Acum apare si filmul ala!!! Doamne,Sasuke nu-si cunoaste deloc fostele??? Ce comparatie interesanta intre el si betiv Cand a plecat a lasat usa intre-deschisa??? Ce copil,frate,ce copil!!!! Sigur porneste ceva de la chestia asta,nu?? Si chestia ca Sakura l-a consolat pe el si nu invers...a uitat ce-nseamna sa fie iubit grijuliu daca nu macar fidel??? Pffff.....cate pacate,cate pacate Si stai putin...Deci de la un simplu drog (nu stiu cat de puternic) deja Sakura trebuie sa urmeze tratament??? Si "viata fara Sakura"???Cum poti pomeni asa ceva???? Deci deja devine mai tragic decat imi puteam inchipui Sti,chiar ai insultat pisicile comparand-o pe una cu scorpia aia.Adica pisicile sunt dragute si iubitoare,iar iasmina e total opusul plus multe alte insusiri negative :><: Ma indoiesc ca Sakura n-o sa afle intr-un final despre relatia celor doi,sper doar sa ii explice Sasu cum sta treaba si sa-l ierte Si nu-mi vine sa cred,frate,ce tot vrea iasmina atat de multe de la Sasuke?Sa-si gaseasca,frate,un barbat si sa plece cu ala oriunde,dar cat mai departe de orasul ala,poate chiar mai departe de Calea Lactee! Cat pot s-o urasc!!! Offff,pe langa toate aceste observatii a fost un capitol incredibilo-grozavo-superbo-frumoso-sublimo!!!! Doamne,a fost un sezon incredibil si un fic super-tare!!!! Ai un talent incredibil,iar modul in care si-au inceput relatia Saku si Sasu dupa mine e atat de romantic!!! Ai descris foooooaaaarte tare si moooor de curiozitate ce-o sa mai fie!!! Daca ai vrut sa ne omori cu suspansul pentru mine a mers perfect Acel "va urma..." ucide,deci serios c-ar trebui interzis Ai facut un asa final de sezon frumos ca ma pune pe ghimpi Imi pare putin rau ca s-a terminat sezonul,dar nu-i nimic daca vine urmatorul! Sa speram ca nu vine asaaaaa se tarziu!! Abea astept !!!! Sunt cu inima la gura in legatura cu ce-o sa se intample Sa ma anunti cand il pui si sa-mi dai link,te roooog!!! Si ca sa inchei nu iti doresc decat multe idei si succes la scoala si tot ce vrei |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
| | | | Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|