|
|
Autor | Mesaj |
---|
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Something new... Vin 29 Aug 2014, 16:17 | |
| Dupa ceva timp, m-am hotarat sa-mi pun si eu desenele pe forum. Unele dintre ele nu sunt prea reusite, dar na... Am inceput sa desenez prin iarna, iar atunci eram lesinata dupa Slender Man. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si primul meu Sebastian. Nu este prea reusit. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cam atat.^^ Sper sa va placa. |
|
| |
JustAndra Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Botosani acebook : Andra Mitru
Nr. mesaje : 169 Puncte : 204 Reputatie : 23
| Subiect: Re: Something new... Vin 29 Aug 2014, 16:27 | |
| Da greu se mai incarca.... Offf. Ma rog, sis a adus desenele! Yupiii! Am ajuns inainte sa primesc mesajul de la tine :) Deci ador desenele astea!!!! Mama cat talent ai, Mada. Cu carul. Deci, sunt pru si simplu UIMITOARE!!! Mai ales cele cu Slender, dar si cea cu Sebastian e foarte misto, ti-a iesit foarte bine. Mai vreau, mai aduci,da? Si- i dai si mesaj privat cand le aduci, ok? Te pup :* |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Something new... Lun 01 Sept 2014, 16:03 | |
| Ma bucur ca iti plac, Andra. Uite ceva nou. Cred ca este cel mai bun desen al meu pentru ca mi-a iesit aproape la fel ca originalul, deeeeci...Itachi^^: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Gabriel. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Meh acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 223 Puncte : 269 Reputatie : 12 Hobby-uri : Horror. Stare de spirit : Ha. :)
| Subiect: Re: Something new... Mar 02 Sept 2014, 13:55 | |
| Bai fata, tu desenezi, nu gluma!!! xD Sunt chiar incredibile!!! :D Iar cea cu Jeff The Killer VS. Slendy e fenomen!!! :D Si eu am fost innebunit o perioada dupa Slender Man, alaturi de amicii mei. =))) O data mi-a trecut prin minte ca exista. o_o Da stiu, WTF. :)) Oricum, sper sa aduci in curand alte desene!! Sa nu te lasi! ;) Si cea cu Itachi a iesit foarte bine!! |
|
| |
JustAndra Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Botosani acebook : Andra Mitru
Nr. mesaje : 169 Puncte : 204 Reputatie : 23
| Subiect: Re: Something new... Mar 02 Sept 2014, 15:21 | |
| Ita-Ita-Itachiiiiiii!!!!! Sex-appelul animeului, impreuna cu Sas'ke, e si mai sexy in desenul tau. Deci, e absolut genial, sis'. Cand ai timp, fa te rog unul si pentru surioara ta de pe forum, Andra, cu personajul ei preferat :* Abia astept urmatoarele! Keep calm and Love Itachi :) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Something new... Mier 03 Sept 2014, 00:37 | |
| ooo, Itachi, iubirea mea <3 Imi place cum desenezi, sa mai postezi :* |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Dum 05 Apr 2015, 13:36 | |
| Pierdut desene... |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Lun 06 Apr 2015, 16:20 | |
| Am mai găsit câteva:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] le-am făcut cadou așa că ignorați scrisul din josul paginilor. :)))[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] și [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sper să vă placă și sper să le găsesc și pe celelalte. ^^ |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Sam 18 Apr 2015, 20:37 | |
| Le-am găsit. L-am început de Halloween și nici acum nu l-am terminat. :)))[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ar fi trebuit să iasă niște mere, dar par niște dovleci stricați. :)))[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ceva ce am mai făcut în timpul orelor. Nu e cine știe ce, o tentativă eșuată de Misaki Mei.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Something new... Sam 18 Apr 2015, 21:24 | |
| Uuuu sunt aşa de adorabile toate. Chiar muncite şi frumoase. Sincer, mă inspiră să mă apuc să desenez tradiţional din nou. Sper să mai aduci, fiindcă mor de nerăbdare să admir şi alte creaţii. ^^ |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Sam 18 Apr 2015, 21:53 | |
| Găsit sub pat, uitat de lume și neterminat. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Something new... Dum 19 Apr 2015, 00:17 | |
| Bună. Am văzut că ai postat desene și chiar mă bucur. Și eu desenam foarte mult. Îmi place mult că desenezi din inimă și chiar îți ies. cu multă muncă vei ajunge foarte departe. Să postezi în continuare. |
|
| |
Gabriel. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Meh acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 223 Puncte : 269 Reputatie : 12 Hobby-uri : Horror. Stare de spirit : Ha. :)
| Subiect: Re: Something new... Dum 19 Apr 2015, 19:24 | |
| Desenele sunt grozave. :) Sper sa mai faci in continuare. :D Si poti plz plz omfg wtf lol sa faci un desen cu GhostFace? Dedicatie. :))) Uite aici ca sa te inspiri:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ar fi super daca ai putea.Si cum am mai spus, astept urmatoarele desene. :D |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Dum 19 Apr 2015, 22:09 | |
| Pentru Satoshi. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sper să-ți placă.^^ |
|
| |
Gabriel. Genin
| Subiect: Re: Something new... Lun 20 Apr 2015, 20:13 | |
| OMG. Multumesc atat de mult! E genial! :) O sa il pun neaparat la urmatorul capitol din Stab, unde desigur o sa iti acord credit. ;) Thank youuu. :D Astept desenele viitoare! Sa nu te lasi! :) |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Joi 05 Mai 2016, 21:27 | |
| Ăăăă...lipsit mai bine de un an...desene noi*cam praf unele*[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ultimul e făcut cu bocancii. |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Something new... Sam 07 Mai 2016, 10:07 | |
| Bau. Habar n-aveam de acest topic. Imi plac foarte mult desenele tale. Sunt foarte dragute si muncite. Pana acum, preferata mea este cea de a doua creatie din acest post. (iubesc rosul, asta e) Totusi, faci ore in particular? N-am vazut pana acum desene atat de bune si imi fac harakiri daca spui ca nu ai un meditator. =))))))))Sunt geniale, smr. Cel cu Itachi este foarte frumos.Sper sa mai postezi si sa ma anunţi.Pup.imperio: Nu, nu am meditator, mă descurc și eu cum pot. Deși mi-ar fi plăcut să îmi arate și mie cineva câteva tehnici. |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Sam 07 Mai 2016, 18:23 | |
| De data asta doar alb negru.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Sam 28 Mai 2016, 16:45 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]*portret al lui Amanem* *făcut puțin strâmb* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| |
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Joi 14 Iul 2016, 23:20 | |
| Long time no see...În ultimul timp am făcut doar schițe, nu m-am apucat de un desen pe care să-l duc și la capăt.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Something new... Vin 15 Iul 2016, 14:53 | |
| WoW!! Este atat de frumos! Imi place foarte mult cum arata cu acele culori. Probabil ca fara arata prea simplu. Imi place ca ai idei frumoase. Eu nu am niciodata inspiratie cand desenez. Sa ma anunti cand mai pui. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Something new... Vin 15 Iul 2016, 18:13 | |
| Arată destul de interesant şi îmi plac culorile folosite şi felul cum le-ai plasat. Sper să mai aduci şi alte creaţii frumoase ca acestea, schiţe sau desene complete, nu contează eu le admir. <3 |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Something new... Lun 18 Iul 2016, 13:59 | |
| |
|
| |
MacKenzie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In pat Nr. mesaje : 89 Puncte : 141 Reputatie : 26
| Subiect: Re: Something new... Lun 18 Iul 2016, 14:48 | |
| Buna. Astazi am gasit si eu acest topic cu desene si pot spune ca imi plac enorm de mult, efectiv le ador. Ai talent, se vede asta din lucrarile frumoase pe care le-ai postat. Sper sa mai aduci, iar cand faci acest lucru, mi-ar placea sa m-a anunti. ^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Something new... | |
| |
|
| |
|