Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The rules of a Gentleman Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The rules of a Gentleman Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The rules of a Gentleman

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

The rules of a Gentleman Empty
MesajSubiect: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Joi 04 Sept 2014, 08:23

O sa va postez regulat, cateva reguli( ele fiind destul de multe) pentru a fi un adevarat gentleman. O sa postez cat de des pot( mentionand ca nu imi apartin aceste reguli ci sunt gasite) si astept si alte reguli care vi se par importante, de la voi.
 Astept parerea fetelor, sa vedem daca sunt de accord, iar baietii trebuie sa fie foarte atenti! 

No.1  -Alearga cu ea pe plaja
No.2  - Da-i iei puloverul tau, atunci cand ii este frig. 
No.3  - Nu vorbi niciodata despre alte fete in fata ei.
No.4  - Invata sa canti la chitara pentru ea. 
No.5  -  Linisteste-o atunci cand e speriata.
No.6  - Priveste rasaritul cu ea. 
No.7  - Daca nu poate dormi, citeste-i o poveste inainte de culcare. 
No.8  - Daca esti intr-o cearta cu ea si incepe sa planga, opreste-te si ia-o in brate.
No.9  - Nu o forta NICIODATA sa faca ceva
No.10 - Spune-i ca e frumoasa, in special atunci cand se asteapta mai putin
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 00:06

Nu sunt sigur daca astea te fac mai gentleman sau un pampalau dar in mare parte, cu ele, sunt deacord. o:)
Sus In jos
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 01:28

Nu cred că dacă ești drăguț cu iubita ta ești un pămpălău. hmm...?! Nu știu dacă gentleman, dar oricum, pe aproape. lough Dacă urmezi acele reguli, riști să te simți oarecum fals, pentru că nu simți ca și cum ai vrea să faci lucrurile alea. Pe de altă parte, dacă chiar ții la fata de  lângă tine, le urmezi chiar și fără să știi că sunt reguli. Pur și simplu acționezi din instinct, nu știu. lough
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 02:58

Aici e vorba de felul cum tratezi si cum esti tratat inapoi. Eu am patit-o :)).
De aia consider ca , sa faci cam tot ce scrie acolo , e sa fii un fel de catel al ei ceea ce nu e deloc barbatesc.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 09:47

Nu cred ca este vorba de barbatesc sau nu. Cred ca o parte sunt dragute si ca le poti face fara sa vi se para ca nu mai sunteti baieti sau mai stiu eu ce. Si depinde si de fata pe care o ai alaturi, cum te trateaza si ce fel de om este. 
Mi s-au parut interesante si am zis sa le impartasesc si cu voi, plus ca sunt inca multe altele. Va mai aduc o serie de 10 "reguli" 

No.11 - Nu o lasa niciodata sa mearga singura
No.12 - Joaca-te in parul ei cand sta intinsa pe pieptul tau
No.13 - Intotdeauna fa tu prima miscare
No.14 - Nu o minti niciodata, pana la urma va afla. 
No.15 - Pup-o cand doarme. 
No.16 - Canta-i...nu conteaza cat de oribil suna vocea ta. Ii va placea oricum. 
No.17 - Cand se cearta cu cineva, apar-o, chiar daca stii ca nu are dreptate
No.18 - Accept-o pentru ceea ce este
No.19 - Spune-i ca este frumoasa, in loc de a-i spune hot sau sexi.
No.20 - Nu o lasa sa iasa ea prima dintr-o imbratisare.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
The rules of a Gentleman Asss10The rules of a Gentleman J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 14:11

Asa sa faceti (D) Aham. Daca nu nu vreti bataie sa luanti notite. (D)
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 14:22

Pe majoritatea le facem din instinct, atat noi, fetele, cat si baietii.
"No.17 - Cand se cearta cu cineva, apar-o, chiar daca stii ca nu are dreptate"- asta mi se pare tampita rau de tot. Las-o sa se descurce, ca e fata mare. Isi poate asuma responsabilitatea pentru prostiile pe care le zice.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 07 Sept 2014, 14:29

De acord cu Rain la 17. Decat sa ii iau apararea cand a gresit si sa provoc o cearta si mai mare, mai bine o opresc din argumentele ei fara sens si ii explic si eu de ce ea nu are dreptate si astfel evitam situatii dificile ori penibile :).
Sus In jos
Reflex
Genin
Genin
Reflex

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 70
Puncte : 89
Reputatie Reputatie : 7
Stare de spirit Stare de spirit : ^_^

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Mar 09 Sept 2014, 10:50

Nu sunt de acord cu Rain pentru că e ceva specific fetelor ca atunci când se ceartă să nu recunoască niciuna că nu are dreptate. E ceva ce ţine de orgoliu, deşi ştii că nu ai echitate, continui ceartă. Însă atunci când băiatul se bagă pentru ea... se simte protejată şi iubită. Cred că asta şi-ar dori un băiat să îi dovedească iubitei. Nu?
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Mar 09 Sept 2014, 12:52

Nu ştiu de voi, dar eu mă opresc în momentul în care îmi dau seama că spun numai prostii. În aşa-zisa regulă nu e specificat genul persoanei cu care se ceartă fata. Dacă tipa se contrazice tot cu o tipă, atunci aia e un fel de ceartă de grădiniţă - stupidă, infantilă - şi nu are rost să mai implici şi pe altcineva. Dacă disputa are loc între o tipă şi un tip, atunci mi se pare normal să intervii tu, ca băiat, şi să îi explici prietenei tale de ce greşeşte. O relaţie se bazează pe sinceritate şi egalitate, cel puţin din punctul meu de vedere. Dacă mă aperi pe mine în condiţiile în care eu spun numai tâmpenii, trag concluzia că nu vrei să îmi spui adevărul, acela că bat câmpii, ceea ce nu e tocmai okai. Să nu mai zic că ori eşti laş, căci nu ai curaj să mă înfrunţi, ori mi te crezi superior şi acţionezi după modelul: "Tu eşti proastă, dar te aprob ca să nu ajungem în pragul unei discuţii pe care oricum nu o pot purta cu tine." lough
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
The rules of a Gentleman Asss10The rules of a Gentleman J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Mar 09 Sept 2014, 13:00

Dar daca atunci cand este implicata intr-o cearta cu o alta persoana ii ia apararea, nu-si va pierde apoi credibilitatea cand vor avea ei discutii in contradictoriu/ certuri? Cand e cazul sa-i ia apararea, s-o faca, insa de ce i-ai da dreptate unui om - indiferent de cat de mult l-ai iubi - atunci cand stii clar ca greseste? Mai degraba ii spui adevarul si ii arati ca tii la el fiind sincer decat sa ii iei apararea atunci cand chiar nu e cazul.
         Cat despre celelalte reguli, cum a zis si RAIN, majoritatea apar din instinc, ori ca asa ni se pare noua natural. Stiu ca-s si genul de oameni carora le plac gesturile acestea foarte mult, insa cred ca m-as simti sufocata de prea multa dragalasenie si tandrete daca s-ar purta cineva asa cu mine. Nu cred ca devii automat un pampalau daca, din cand in cand, te comporti ca un 'gentleman', insa si ce-i prea mult strica.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Lun 15 Sept 2014, 14:01

Poate si eu m-am exprimat oleaca din topor dar cand am spus ""De aia consider ca , sa faci cam tot ce scrie acolo , e sa fii un fel de catel al ei..."" - vroiam sa spun ca nu e neaparat sa faci tot, mereu, ce scrie acolo ca sa fii un gentleman. :)

Acum nu stiu ce sa mai zic, e greu sa fii gentleman in ziua de azi si o fata sa te trateze mai mult ca pe "best-galfriend". :))
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Lun 15 Sept 2014, 16:06

Mda... Pentru unele ce scrii tu acolo sunt doar vise (Nu eu, și nici tu sau altele pe care le cunosc ca eu nu mă încurc cu așa ceva.). Zic ăsta pentru ca am auzit o poveste cam... de obsedati, mai pe românește. Mda... Dacă e sa te scoată în oraș și ce ai mai scris pe acolo, e. Dacă nu, da-i un șut în funcție și pleacă cât mai repede, chestia asta e molipsitoare! Si inca un sfat, fetelor: Nu va luați băieți care o au pe "mămica" în brate, e naspa rău de tot (Mda, experiența doare.).
Bafta la agățat băieții!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Mier 17 Sept 2014, 23:00

Tot ce am postat eu este ceva ce am gasit si mi s-a parut ceva interesant si bun de deschis discutii si dezbateri. De asemenea sunt de accord cu ce ati zis, Choco, Rain. Sunt absolut de accord, insa credeti-ma ca unele persoane chiar nu au idee sa se poarte.
Si pentru ca asa am promis, va aduc alte reguli de dezbatut asupra lor.

No.21 - Spune-i daca are ceva in par 
No.22 - Spune-i ca o iubesti in fiecare noapte, inainte sa adoarma. 
No.23 - Nu te uita niciodata in mesajele ei. 
No.24 - Facand-o sa arate urat in fata prietenilor tai. Asta te va face sa arati urat si tu.
No.25 - Intotdeauna o ai pe ea in spatele tau. 
No.26 - Sarut-o in ploaie. 
No.27 - Lasa-i un mesaj vocal pentru a se trezi. 
No.28 - Stai la telefon cu ea, chiar daca adorme. 
No.29 - Las-0 sa adorma in bratele tale. 
No.30 - Ia-o in spatele tau si plimb-o.

Cam astea sunt regulile dn seara asta, desi unele chiar par aiurea:)). Nu eu le-am facut. 
Seara frumoasa! Va pup si va imbratisez :*
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : The rules of a Gentleman J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Vin 19 Sept 2014, 13:25

Un baiat poa' sa fie gentleman cu o fata care nu-i e neaparat iubita, pot fi si prieteni foarte buni, iar el s-o ia in spate si s-o plimbe sau s-o ia pur si simplu in brate, ori sa-i spuna ca are ceva-n par. =))) 
Dupa cum sunt facute regulile astea, ai zice ca e vorba de un singur caz, cand el e iubitul. Oricum, daca esti mai prost crescut sau doar n-ai experienta, nu ar fi cazul sa faci chestii d-astea in fata unei fete care are ceva-n cap, ar lua-o ca pe o linguseala. Cum zice si Claudia, daca simti ca vrei sa fii un asa-zis gentleman cu vreo fata, esti oricum, ca asa ai vazut la altii sau asa ti-e firea. Totusi, eu raman la parerea mea: nu cuvintele sau gesturile astea marunte fac un baiat sa fie gentleman cu adevarat. Cuvintele pot fi mincinoase, iar gesturile la fel. 
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Vin 19 Sept 2014, 13:57

Ok, nu te supăra da faza cu parul a fost amuzanta. Am cam ras, dar asta nu înseamnă ca nu poți sa îi spui... în fine, chestia ăsta e chiar draguta. Baieti, dați o tura pe aici pentru a va transforma peste noapte :) mai aduci? Hai ca vreau sa văd ce ai mai găsit :)
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Joi 25 Sept 2014, 21:34

No.31 - Spunei draguto.
No.32 - Cere-ti scuze cand gresesti.
No.33 - Deschide intotdeauna usa pentru ea
No.34 - Fund sau...nu conteaza
No.35 - Observa lucrurile mici
No.36 - Give her flowers.
No.37 - O buna igiena este obligatorie
No.38 - Fii de incredere
No.39 - Cara lucruri pentru ea.
No.40 - Fii tu intotdeauna cel puternic. 

Asta este ce va aduc nou.. :D 
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

The rules of a Gentleman J5fdba

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Dum 26 Oct 2014, 18:51

Nu sunt toate necesare, sincer. In afara de una:
"No.19 - Spune-i ca este frumoasa, in loc de a-i spune hot sau sexi." - chiar urasc cand baietii folosesc expresii ca "arati bomba" sau "ce sexy esti", mi se pare urat. Atunci cand ii spui ca e "frumoasa" inseamna ca e chiar frumoasa, nu doar "sexy".
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19Mar 24 Feb 2015, 15:28

No.42 - Plateste cina
No.43 - Tine-i scaunul
No.44 - Fii un bun ascultator
No.45 - Nu te lauda
No.46 - Complimenteaz-o
No.47 - Nu te folosi de ea.
No.48 - Respect-o
No.49 - Fa acte de bunatate
No.50 - Nu o lua niciodata pe ea ca fiind deja a ta pentru totdeauna.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: The rules of a Gentleman   The rules of a Gentleman I_icon19

Sus In jos

The rules of a Gentleman

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-