|
Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: The rules of a Gentleman Joi 04 Sept 2014, 08:23 | |
| O sa va postez regulat, cateva reguli( ele fiind destul de multe) pentru a fi un adevarat gentleman. O sa postez cat de des pot( mentionand ca nu imi apartin aceste reguli ci sunt gasite) si astept si alte reguli care vi se par importante, de la voi. Astept parerea fetelor, sa vedem daca sunt de accord, iar baietii trebuie sa fie foarte atenti!
No.1 -Alearga cu ea pe plaja No.2 - Da-i iei puloverul tau, atunci cand ii este frig. No.3 - Nu vorbi niciodata despre alte fete in fata ei. No.4 - Invata sa canti la chitara pentru ea. No.5 - Linisteste-o atunci cand e speriata. No.6 - Priveste rasaritul cu ea. No.7 - Daca nu poate dormi, citeste-i o poveste inainte de culcare. No.8 - Daca esti intr-o cearta cu ea si incepe sa planga, opreste-te si ia-o in brate. No.9 - Nu o forta NICIODATA sa faca ceva No.10 - Spune-i ca e frumoasa, in special atunci cand se asteapta mai putin |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 00:06 | |
| Nu sunt sigur daca astea te fac mai gentleman sau un pampalau dar in mare parte, cu ele, sunt deacord. o:) |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 02:58 | |
| Aici e vorba de felul cum tratezi si cum esti tratat inapoi. Eu am patit-o :)). De aia consider ca , sa faci cam tot ce scrie acolo , e sa fii un fel de catel al ei ceea ce nu e deloc barbatesc. |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 09:47 | |
| Nu cred ca este vorba de barbatesc sau nu. Cred ca o parte sunt dragute si ca le poti face fara sa vi se para ca nu mai sunteti baieti sau mai stiu eu ce. Si depinde si de fata pe care o ai alaturi, cum te trateaza si ce fel de om este. Mi s-au parut interesante si am zis sa le impartasesc si cu voi, plus ca sunt inca multe altele. Va mai aduc o serie de 10 "reguli"
No.11 - Nu o lasa niciodata sa mearga singura No.12 - Joaca-te in parul ei cand sta intinsa pe pieptul tau No.13 - Intotdeauna fa tu prima miscare No.14 - Nu o minti niciodata, pana la urma va afla. No.15 - Pup-o cand doarme. No.16 - Canta-i...nu conteaza cat de oribil suna vocea ta. Ii va placea oricum. No.17 - Cand se cearta cu cineva, apar-o, chiar daca stii ca nu are dreptate No.18 - Accept-o pentru ceea ce este No.19 - Spune-i ca este frumoasa, in loc de a-i spune hot sau sexi. No.20 - Nu o lasa sa iasa ea prima dintr-o imbratisare. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 14:11 | |
| Asa sa faceti Aham. Daca nu nu vreti bataie sa luanti notite. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 14:22 | |
| Pe majoritatea le facem din instinct, atat noi, fetele, cat si baietii. "No.17 - Cand se cearta cu cineva, apar-o, chiar daca stii ca nu are dreptate"- asta mi se pare tampita rau de tot. Las-o sa se descurce, ca e fata mare. Isi poate asuma responsabilitatea pentru prostiile pe care le zice. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 07 Sept 2014, 14:29 | |
| De acord cu Rain la 17. Decat sa ii iau apararea cand a gresit si sa provoc o cearta si mai mare, mai bine o opresc din argumentele ei fara sens si ii explic si eu de ce ea nu are dreptate si astfel evitam situatii dificile ori penibile :). |
|
| |
Reflex Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : iasi acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 70 Puncte : 89 Reputatie : 7 Stare de spirit : ^_^
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Mar 09 Sept 2014, 10:50 | |
| Nu sunt de acord cu Rain pentru că e ceva specific fetelor ca atunci când se ceartă să nu recunoască niciuna că nu are dreptate. E ceva ce ţine de orgoliu, deşi ştii că nu ai echitate, continui ceartă. Însă atunci când băiatul se bagă pentru ea... se simte protejată şi iubită. Cred că asta şi-ar dori un băiat să îi dovedească iubitei. Nu? |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Mar 09 Sept 2014, 12:52 | |
| Nu ştiu de voi, dar eu mă opresc în momentul în care îmi dau seama că spun numai prostii. În aşa-zisa regulă nu e specificat genul persoanei cu care se ceartă fata. Dacă tipa se contrazice tot cu o tipă, atunci aia e un fel de ceartă de grădiniţă - stupidă, infantilă - şi nu are rost să mai implici şi pe altcineva. Dacă disputa are loc între o tipă şi un tip, atunci mi se pare normal să intervii tu, ca băiat, şi să îi explici prietenei tale de ce greşeşte. O relaţie se bazează pe sinceritate şi egalitate, cel puţin din punctul meu de vedere. Dacă mă aperi pe mine în condiţiile în care eu spun numai tâmpenii, trag concluzia că nu vrei să îmi spui adevărul, acela că bat câmpii, ceea ce nu e tocmai okai. Să nu mai zic că ori eşti laş, căci nu ai curaj să mă înfrunţi, ori mi te crezi superior şi acţionezi după modelul: "Tu eşti proastă, dar te aprob ca să nu ajungem în pragul unei discuţii pe care oricum nu o pot purta cu tine." |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Mar 09 Sept 2014, 13:00 | |
|          Dar daca atunci cand este implicata intr-o cearta cu o alta persoana ii ia apararea, nu-si va pierde apoi credibilitatea cand vor avea ei discutii in contradictoriu/ certuri? Cand e cazul sa-i ia apararea, s-o faca, insa de ce i-ai da dreptate unui om - indiferent de cat de mult l-ai iubi - atunci cand stii clar ca greseste? Mai degraba ii spui adevarul si ii arati ca tii la el fiind sincer decat sa ii iei apararea atunci cand chiar nu e cazul.          Cat despre celelalte reguli, cum a zis si RAIN, majoritatea apar din instinc, ori ca asa ni se pare noua natural. Stiu ca-s si genul de oameni carora le plac gesturile acestea foarte mult, insa cred ca m-as simti sufocata de prea multa dragalasenie si tandrete daca s-ar purta cineva asa cu mine. Nu cred ca devii automat un pampalau daca, din cand in cand, te comporti ca un 'gentleman', insa si ce-i prea mult strica.
|
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Lun 15 Sept 2014, 14:01 | |
| Poate si eu m-am exprimat oleaca din topor dar cand am spus ""De aia consider ca , sa faci cam tot ce scrie acolo , e sa fii un fel de catel al ei..."" - vroiam sa spun ca nu e neaparat sa faci tot, mereu, ce scrie acolo ca sa fii un gentleman. :)
Acum nu stiu ce sa mai zic, e greu sa fii gentleman in ziua de azi si o fata sa te trateze mai mult ca pe "best-galfriend". :)) |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Lun 15 Sept 2014, 16:06 | |
| Mda... Pentru unele ce scrii tu acolo sunt doar vise (Nu eu, și nici tu sau altele pe care le cunosc ca eu nu mă încurc cu așa ceva.). Zic ăsta pentru ca am auzit o poveste cam... de obsedati, mai pe românește. Mda... Dacă e sa te scoată în oraș și ce ai mai scris pe acolo, e. Dacă nu, da-i un șut în funcție și pleacă cât mai repede, chestia asta e molipsitoare! Si inca un sfat, fetelor: Nu va luați băieți care o au pe "mămica" în brate, e naspa rău de tot (Mda, experiența doare.). Bafta la agățat băieții! |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Mier 17 Sept 2014, 23:00 | |
| Tot ce am postat eu este ceva ce am gasit si mi s-a parut ceva interesant si bun de deschis discutii si dezbateri. De asemenea sunt de accord cu ce ati zis, Choco, Rain. Sunt absolut de accord, insa credeti-ma ca unele persoane chiar nu au idee sa se poarte. Si pentru ca asa am promis, va aduc alte reguli de dezbatut asupra lor.
No.21 - Spune-i daca are ceva in par No.22 - Spune-i ca o iubesti in fiecare noapte, inainte sa adoarma. No.23 - Nu te uita niciodata in mesajele ei. No.24 - Facand-o sa arate urat in fata prietenilor tai. Asta te va face sa arati urat si tu. No.25 - Intotdeauna o ai pe ea in spatele tau. No.26 - Sarut-o in ploaie. No.27 - Lasa-i un mesaj vocal pentru a se trezi. No.28 - Stai la telefon cu ea, chiar daca adorme. No.29 - Las-0 sa adorma in bratele tale. No.30 - Ia-o in spatele tau si plimb-o.
Cam astea sunt regulile dn seara asta, desi unele chiar par aiurea:)). Nu eu le-am facut. Seara frumoasa! Va pup si va imbratisez :* |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Vin 19 Sept 2014, 13:25 | |
| Un baiat poa' sa fie gentleman cu o fata care nu-i e neaparat iubita, pot fi si prieteni foarte buni, iar el s-o ia in spate si s-o plimbe sau s-o ia pur si simplu in brate, ori sa-i spuna ca are ceva-n par. =))) Dupa cum sunt facute regulile astea, ai zice ca e vorba de un singur caz, cand el e iubitul. Oricum, daca esti mai prost crescut sau doar n-ai experienta, nu ar fi cazul sa faci chestii d-astea in fata unei fete care are ceva-n cap, ar lua-o ca pe o linguseala. Cum zice si Claudia, daca simti ca vrei sa fii un asa-zis gentleman cu vreo fata, esti oricum, ca asa ai vazut la altii sau asa ti-e firea. Totusi, eu raman la parerea mea: nu cuvintele sau gesturile astea marunte fac un baiat sa fie gentleman cu adevarat. Cuvintele pot fi mincinoase, iar gesturile la fel. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Vin 19 Sept 2014, 13:57 | |
| Ok, nu te supăra da faza cu parul a fost amuzanta. Am cam ras, dar asta nu înseamnă ca nu poți sa îi spui... în fine, chestia ăsta e chiar draguta. Baieti, dați o tura pe aici pentru a va transforma peste noapte :) mai aduci? Hai ca vreau sa văd ce ai mai găsit :) |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Joi 25 Sept 2014, 21:34 | |
| No.31 - Spunei draguto. No.32 - Cere-ti scuze cand gresesti. No.33 - Deschide intotdeauna usa pentru ea No.34 - Fund sau...nu conteaza No.35 - Observa lucrurile mici No.36 - Give her flowers. No.37 - O buna igiena este obligatorie No.38 - Fii de incredere No.39 - Cara lucruri pentru ea. No.40 - Fii tu intotdeauna cel puternic.
Asta este ce va aduc nou.. :D |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Dum 26 Oct 2014, 18:51 | |
| Nu sunt toate necesare, sincer. In afara de una: "No.19 - Spune-i ca este frumoasa, in loc de a-i spune hot sau sexi." - chiar urasc cand baietii folosesc expresii ca "arati bomba" sau "ce sexy esti", mi se pare urat. Atunci cand ii spui ca e "frumoasa" inseamna ca e chiar frumoasa, nu doar "sexy".
|
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman Mar 24 Feb 2015, 15:28 | |
| No.42 - Plateste cina No.43 - Tine-i scaunul No.44 - Fii un bun ascultator No.45 - Nu te lauda No.46 - Complimenteaz-o No.47 - Nu te folosi de ea. No.48 - Respect-o No.49 - Fa acte de bunatate No.50 - Nu o lua niciodata pe ea ca fiind deja a ta pentru totdeauna. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The rules of a Gentleman | |
| |
|
| |
|