.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Guardian Angel +16 Dum 15 Mar 2015, 16:35 | |
| Helooo!
Aoleooo, 6 luni de cand nu ai mai scris nimic? De ce? Ce s-a intamplat? Sper ca nu abandonezi ficul. Incepe da fie din ce in ce mai interesant. Acum, pot sa incep prin a-ti spune ca imi place la tine faptul ca incerci, pe cat posibil, sa te distantezi de tiparele banale de "fic tragic, parinti morti, violatori, cineva o salveaza pe fata etc." Astea sunt fumate de mult timp. Totodata, din punctul meu de vedere(mai ales dupa ce ai primit si critica), te-ai mai imbunatatit. Desi mai ai, pe ici pe colo, cate o fraza confuza sau niste cuvinte care nu-si au rostul, lucrurile merg bine. Descriere, stii si tu, se poate tot timpul mai multa, sentimente sunt, actiunea daca ai mai complica-o putin, ar fi perfect. Incearca sa iti imaginezi cateva conflicte si combina-le in asa fel incat sa creezi si suspans.
Sper ca nu ti-ai abandonat creatia. Chiar daca a trecut atata vreme (6 months, for God's sake!), eu inca astept un next cu entuziasm.
Te pup, draga mea! Spor la scris! |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Guardian Angel +16 Vin 17 Iul 2015, 13:34 | |
| |
|