hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Dum 17 Iul 2016, 01:56 | |
| Pensule. De când am mai lăsat creionul și desenele alb negru, am descoperit că mai există și culoare pe lumea asta. Am început să-mi iau tot felul de seturi de pensule în căutarea celor perfecte (și încă nu le-am găsit), dar am descoperit, la un moment dat, că merge și cu ruginituri. |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Dum 31 Iul 2016, 18:19 | |
| Super lame, ca de obicei: colectionez cartele de metrou ( ce-o sa faci mai cu ele?) si toate jucariile de la kinder surprise si happy meal |
|
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Dum 21 Aug 2016, 01:36 | |
| Cutiile goale de cremă și sticluțele de parfum (nu mă îndur să le arunc) |
|
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Joi 01 Sept 2016, 09:17 | |
| Brăţări. Vara asta am colecţionat brăţări şi am strâns treizeci şi trei. |
|
Midori Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Beatrix Czegenyi Nr. mesaje : 113 Puncte : 125 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica, cititul, anime-urile Stare de spirit : azi nu.
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Sam 03 Dec 2016, 19:14 | |
| |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Lun 05 Dec 2016, 22:14 | |
| De cand cu facultatea am o colectie destul de mare de scoici. Citind ce apostat lumea pe aici am realizat ca eu am o mare gramada de rechizite, in special de creioane colorate (ciudat). |
|
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Joi 08 Dec 2016, 19:34 | |
| Pixuri terminate ( ce oi face cu ele, nu știu ) |
|
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Joi 27 Mai 2021, 17:45 | |
| Mai am de treaba dar incepe sa capete forma xD |
|
Roxana. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bistrita acebook : Unstoppable Mind Forum Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 7 Hobby-uri : tattoo Stare de spirit : oke
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Lun 31 Mai 2021, 14:24 | |
| Imi place noua ta colecție de brichete. Cred ca voi face si eu la fel pe viitor. |
|
Midori Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Beatrix Czegenyi Nr. mesaje : 113 Puncte : 125 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica, cititul, anime-urile Stare de spirit : azi nu.
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Lun 31 Mai 2021, 14:43 | |
| Colectionez stickere si poze cu personaje din anime-uri |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Colectionezi ceva anume? Mar 01 Iun 2021, 13:19 | |
| In ultimul timp colectionez in special jocuri video care au propriile carcase Si inainte de asta "colectionam" artisti de la party-uri, concerte si festivale: - Cod:
-
Afrojack, Akua Naru, Alternosfera, Andy C, Armin van Buuren, ATB, Avicii, Dash Berlin, David Guetta, Deadmau5, Denis Sheperd, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Gramatik, Hardwell, House of Pain, Jeru the Damaja, John Digweed, John Newman, Lost Frequencies, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Myon and Shane 54, Patrice, Pendulum, Ruben de Ronde, Subcarpati, Tiesto, Tinie Tempah, Alexandrina Hristov, Chase & Status, Club des Belugas, Damian Lazarus, Dope D.O.D., Dubfire, Dubioza Kolektiv, Faithless, Foreign Beggars, Gaia DJ, Jamie Jones, Labrinth, LTJ Bukem, Martin Garix, Mazde, Moonlight Breakfast, Nervo, Netsky [DJ set], Nneka, Noisia, Parov Stelar, Rudimental, Sasha, Scooter, Seth Troxler, Suie Paparude, Ummet Ozcan, W&W, Y'Akoto, 4Strings, Above & Beyond, Andrew Rayel, Argatu, Asian Dub Foundation, Borgore, Cargo, Citizen Kain, DJ Bibanu, Dub FX, Dub Pistols, Ed Rush, Firma, Franz Ferdinand, Gentleman, Jazzybit, Jinxy von D'ers, Les Elephants Bizares, Markus Shulz, Om Unit, Snat & Vix, Suie Paparude, Tom Odell, Tuber, Vama, Vita de Vie, Voltaj, Wilkinson, Sabaton, Alex M.O.R.P.H., Ben Gold, Factor B, Grandmaster Flash, Infected Mushroom, Iron Maiden, Judas Priests, KEYSER & SHURIKEN, Loco Dice, Manuel Riva, Metallica, Omnia, Paul van Dyk, Skydreamer, The Prodigy, Vlad Dobrescu Dar mna ... a trebuit sa vina pandemia sa-mi strice treaba. :( |
|