▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
╔═.♥.══════╗
Nu-ti pierde speranta!
╚══════.♥.═╝
Odata cu venirea diminetii apare un nou inceput. O noua zi, in care viata ta s-ar putea schimba pentru totdeauna. Oare cum este sa afli ca ieri nu puteai sa te misti si apoi cand te trezesti dimineata sa vezi ca poti merge fara ajutorul nimanui. E mai mult decat fericire, e acel sentiment ce vine din adancul sufletului. E uimirea. De ce uimire? Pentru ca nu iti vine sa crezi ca pentru prima data in viata ta reusesti sa faci ceva ce nu ai putut niciodata.
Razele soarelui patrund in camera spitalului, luminand colturile obscure ale sale. Parfumul narciselor si galagia ce se auzea pe holuri ma trezesc. Usa se deschide , pe ea patrunzand doctorul cu o fisa medicala in mana. Imi zambeste gingas , facandu-ma sa simt deosebita.
- Domnisoara Elisa astazi incepeti pregatirile pentru operatie.
La auzirea acestor cuvinte inima mi se opreste. Doua lacrimi cristaline incep sa mi se sxurga pe obrazul putin aprins de osare.
-Am sa pot merge? Dupa aceasta operatie? in intreb eu cu credinta in suflet.
-Daca totul va decurge cum trebuie, tu vei putea face tot ce-ti doresti.
Simteam cum o flacara de speranta se aprinde in sufletul meu, cum in sfarsit soarele imi lumineaza calea. Ajutata de medic, ma asez in caruciorul meu si ies pe hol. Nu mi-a placut niciodata partea aceasta a cladirii. Mereu sunt oameni tristi aici , care asteapta un raspuns de viata. E groaznic sa stii ca exista numai doua posibilitati. Una de a trai si alta de a ti se sfarsi viata. Cat traietsi inveti multe lucruri. Inveti sa iubesti, sa gresesti, sa uiti, sa plangi, sa renunti si sa traiesti. a stii cum a fii optrimist este cel mai maret lucru. Sa crezi ca mai ai o sansa pentrru ca meriti?Este un lucru de admirat.
Eu cred. Cred ca mai am o sansa, cred ca am sa pot vedea viata si din alt unghi. Sper ca am sa ma fac bine. Vreau sa-mi gasesc iubirea. Stiu ca am sa reusesc. Aceste cuvinte sunt de ajuns pentru mine pentru a merge mai departe , indiferent de ce se va intampla, eu n-am sa-mi pierd credinta. Nu am sa renunt la visele mele pentru nimic in lume. Sarutul pe care l-am primity aseara mi-a dat speranta si mai mult. Mi-a demonstrat ca exista cineva care m aplace pentru ceea ce sunt acum si nu pentru ceea ce voi putea deveni.
Gandurile imi sunt intrerupte de usa cabinetului ce se deschide, lasand sa iasa o lumina puternica ce ma obliga sa imi acopar ochii. Patrund in camera si dau cu ochii de mama. Ceva imi parea foarte cunoscut. Acelasi parfum ca aseara. Din spatee usii se aud noiste zgomote. Intorc capul si vad pe...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬