Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Not too important Dum 05 Oct 2014, 13:43 | |
| Stăteam intr-o zi pe forum și ascultam muzica pe YouTube, așa ca mi-a venit ideea asta. Cred ca ar fi super dacă forumul ar avea un playlist, așa ați mai putea adăuga și un nou grup, pe nume "DJ ai forumului". Cred ca ar îmbunătăți cu mult forumul și i-ar da o nota mai relaxantă, iar dacă nu un playlist măcar ceva posturi de radio, ceva sa ascultam și noi. Dacă membrii stafului considera ca ideea nu este buna sau a mai fost postata rog sa duca acest topic în coșul de gunoi. Merci. |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Not too important Dum 05 Oct 2014, 17:35 | |
| Asta vroiam sa fac de multa vreme insa in trecut nu am gasit un player de muzica decent care sa fie usor de folosit, fara 1000 de reclame in el, sa aiba playlist si sa mai aiba si un aspect placut. |
|