Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Not too important Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Not too important Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Not too important

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

Not too important Empty
MesajSubiect: Not too important   Not too important I_icon19Dum 05 Oct 2014, 13:43

Stăteam intr-o zi pe forum și ascultam muzica pe YouTube,  așa ca mi-a venit ideea asta. Cred ca ar fi super dacă forumul ar avea un playlist, așa ați mai putea adăuga și un nou grup, pe nume "DJ ai forumului".
Cred ca ar îmbunătăți cu mult forumul și i-ar da o nota mai relaxantă,  iar dacă nu un playlist măcar ceva posturi de radio, ceva sa ascultam și noi.

Dacă membrii stafului considera ca ideea nu este buna sau a mai fost postata rog sa duca acest topic în coșul de gunoi. Merci.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Not too important Empty
MesajSubiect: Re: Not too important   Not too important I_icon19Dum 05 Oct 2014, 17:35

Asta vroiam sa fac de multa vreme insa in trecut nu am gasit un player de muzica decent care sa fie usor de folosit, fara 1000 de reclame in el, sa aiba playlist si sa mai aiba si un aspect placut.
Sus In jos

Not too important

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii în curs de procesare.-