Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Lucy Lun 06 Oct 2014, 17:15
LUCY
Lucy era o femeie obisnuita, pana cand a fost obligata de iubitul ei sa livreze o servieta. De atunci, totul s-a schimbat. I s-au implantat droguri in stomac, iar de atunci, viata ei e alta. Nimic nu va mai fi la fel pentru ea, intrucat capacitatea creierului ei creste si creste, ajungand pana la 100%. Cum se intampla asta si ce urmari va avea?
Veti afla doar uitandu-va.
Chiar merita vazut acest film, nu veti regreta, caci va va schimba perceptia asupra a ceea ce este important pentru natura umana. Eu doar ce l-am vazut si pot spune ca a avut un mare impact asupra mea.
Vizionare placuta!
Methera S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
Subiect: Re: Lucy Dum 19 Oct 2014, 19:30
Pfoa, chiar sunt singura care a fost dezamagită de final? Tot conţinutul a fost atât de exploziv şi finalul atât de calm şi nepotrivit... Oricum, pe mine m-a făcut să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă asta ar deveni real şi cineva ar avea posibilitatea să acceseze mai mult din creierul său. Sper să trăiesc s-o şi văd.
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
Subiect: Re: Lucy Dum 19 Oct 2014, 20:15
Nu, Andre, nu ești singura pe care finalul a socat-o. L-am văzut și eu de curand si am rămas ușor dezamăgită ca și tine de final, dar în rest totul ok :)