Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
High School Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
High School Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

High School

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : intrebati cunoscutii
acebook acebook : andreea.cimpoesu@yahoo.com
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : muzica si ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : ^-^ Secret ...

High School Empty
MesajSubiect: High School   High School I_icon19Vin 10 Oct 2014, 20:48

Acesta e primul meu fan fic si sper sa va placa.
Capitolul I
Sakura P.O.V:
       Mdea.. sa incem cu inceputul. Buna eu sunt Sakura Haruno am 16 ani . Parul meu e de un roz ca petalele firave de cires ,ochi verzi ca iarba cruda care rasare pe langa trotuare. Sunt o fire protectoare , poate umpic fricoasa si ... cam atat despre mine.
       Mama mea a murit acum 10 ani dupa ce l-a nascut pe fratele meu Cody, iar noi am ajuns in grija tatului nostru care sta la munca 24 din 24 (o zi da una nu) si cand sta acasa e obosi si eu am grija de cam tot prin casa asta mare cu 2 etaje.
       Majoritatea oamenilor cred  ca azi e o zi ca oricare alta, dar pentru mine e mai mult ca atat . Azi e prima zi de scoala in clasa a IX-a la un liceu prestigios Avram Iancu cu tot cu ,camin,care se aflala 30 km departe de casa in mijlocul unei paduri de brazi .
        Ma trezesc la 5:10, imi fac toaleta, ma imbrac cu uniforma ceruto constituita din; o camasuta alba, un bolerou rosu, o fustica care, dupa parerea mea era cam scurta, de culoare neagra cu volanase si incaltaminte alba nu conteaza ce doar sa fie albi.Imi prind parul roz, lung intro coasa de cal lasandu-mi bretonul. Imi dau genele--care erau oricum foarte lungi-- cu rimel sesi eu nu ma machiez de fel dar azi e prima zi de scoala acu pe bune. Deodata linistea e interupta de melodia "Ma joc cu focul" de Miss Mary feat Bitza. Imi dau seama ca e telefonul meu si incep sa alerg ca h*********a prin casa . Telefonul nicaieri...Deodata il vad in fata mea pe Codi care imi intindea telul si spunandu-mi
      -Asta cauti cumva ?!
       Drept raspuns ii zambes,il pup dulce pe frunte si raspund fara sa vad cine ma suna cu disperare.
      -Aloo.....spun eu
      -Ce faci gagica? Esti gata?VEzi ca in 5 minute sunt la tine!spune o voce feminina.
       Imi dau seama ca e Ino prietema mea si ii spun:
      -Da fata de ce?
      -Vezi ca vin la tine!!
       Si fara sa treaca o secunda se aude bocanimd la usa.
       Fratele meu ii deschide ca un gentalmen si Ino intra ca o lady cu valizele dupa ea.
       Ino e o blonda cu parul lung prins intr-o coada, ochi albastrii si un corp de invidiat ...un fotomodel mai pe scurt.
      -Si cu Hinata ce facem?o intreb eu.Vine cu noi sau pleaca cu varusu?
      -De unde vrei sa stu eu ....Ce vrei de la mine...Sa ma sinucid? spune ea cu veselie dar in acelai timp si iritata .
       Incepem sa radem de se zguduia si casa. Radea si Cody...offf!Cody! Ce va face el fara mine.dar n-am timp de gandire imi pun valizele in masina lui Ino si plecam spre liceu .O energie cudata imi umpla venele iar sangele imi circul rapid in timp ce inima batea cu putere...

Bun deci e gata sper sa va placa
si scuze pentu greseli
stiu ca sunt nu ma mintiti
pwp  
Sus In jos
Neko
Academy Student
Academy Student
Neko

Localizare Localizare : In lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 45
Puncte : 69
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : ciclismul,innotul,muzica:)
Stare de spirit Stare de spirit : Mdea ...nu ma enerva

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 10 Oct 2014, 20:58

Bun e un inceput promitator  il ador :))) nebuno sa ma anunti cand pui nextul oke? abia astept nextull si bafta la scris
Sus In jos
Maleficent
Genin
Genin
Maleficent

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Where the wild roses grow
acebook acebook : Fără deocamdată.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 92
Puncte : 115
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Who cares?
Stare de spirit Stare de spirit : Be different, be you.

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 10 Oct 2014, 21:26

Începutul este ok, dar îți sugerez sa intri puțin pe aici. În rest, nu îmi pot da seama de idee dacă e originală sau nu, aștept capitolul următor sa văd ce mai scrii pe acolo. Și nu uita sa mă anunți și sa citești în link-urile pe care ți le-am pus.

P.S.: Te rog sa mă anunți și pe mine când aduci next. Merci :).
P.S.S: Nu lua de rău afirmația de mai sus. Apropo, dacă vrei sa îmi raspunzi la comentariu nu o face în acest topic, poate în privat sau la începutul capitolului următor, ca o paranteza a autorului.
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 10 Oct 2014, 23:39

Maleficent merci pentru mesaj urmatorul capito il scriu maine deci pe la 3:30 o sa fie gata pwp in love in love in love in love puppy eyes puppy eyes kiss in love in love in love
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Sam 11 Oct 2014, 14:49

Buna am venit cu urmatoru capitol :
Capitolul II
Noi Prieteni
Sakura P.O.V.
     In inima unei paduti de brazi se inalta un liceu urias . Aici voi invata in urmatorii ani .
     Am intrat in curte scolii si am zarit-o pe Hinata la umbra unui copac maicand impreuna cu varul ei Neji .

Hinata e o fata destul de timida si dragalasa ci ochi lila . Parul ei lung are o culoare destul de ciudata un negru intens cu suvite mov . Varul ei , Neji are aceeasi culoare a ochilor ca a lui Hin doar ca ace parul saten prins la varfete cu un elestec.

Aceasta, vazandu-ne o lua la fuga ca nebuna si ne lua in brate :-fetelor mi s-a intamplat un lucru extraordinar !! spune ea inrosindu-se ca racul
      -Ce e? Ce e? strig eu desfacandu-ma din imbratisare
      -Il vezi pe tipul ala dragut! imi spune ea aratand catre un blond bine facut cu ochii albastri ca marea .
       -Da ce e cu el?
       -Pai il cheama Naruto,il siti de anul trecut mi-a spus ca de cand m-a vazut nu se gandeste la altceva decat la mine ... Si in seara asta iesimin oras. Yey!...Ma rog la plimbare prin curtea scolii si a spus ca ma ia  la 18 fix.
        Am inceput sa tipam, dar deodata im apare in fata un brunet cu tepi la spate.Nu imi dadeam seama cine e dar se intoace si ii vad chipul. Avea pielea alba ca spuma laptelui si nuste ochii patrunzatori, negri.
        -El e Sasuke Uchiha ! Prietenul cel mai bun al lui Naruto,spune Hinata cu o voce grava.Infine haide fetelor sa va arat camere avem noroc stam in acelasi apartement cu inca 2 fete.
        Nu pot sa-mi scot din cap ochii brunetului simteam caascunde un trecut intunecat sub chipul ala vesel .Ma trezesc in fata unei usi si pe perete erau scrise numele noastre si inca doua nume. Usa se deschise si pe canapeaua din living erau 2 fete.Satena se ridica in picioare.Avea parul prins in 2 cocuri.Ochii erau caprui -spre negru:
       -Buna eu sunt TenTen iar blonda asta lenesa e Temari .
       Temari era o fata blonda cu parul prins in patru codite. aceasta se uita la noi plictisita si facu un semn din mana drept salut si ma trezi spunand:
       -Salut Eu sunt Sakura Haruno,parul e natural,ea e Ino, si bruneta e Hinata cred ca o stiti. 
       -Da pe Hinata am cunoscut-o ne-a spus despre voi .Hi sa va arat camerele. Tu rozalio vei dormi in aceeasi camera cu Hinata ,iar ino singura . Eu dorm cu Tmari si asta e .

La ora 18 se auzi cineva bocanind la usa. Hinata,  imbracata cu niste blugi stramti si o bluza pana la buric, fiugi sa deschida. In pragul usii se ivi blondul acela..Naruto. Wow ce punctual este Nu-mi vine sa cred .
      -Am sa intarzii ! striga Hinata la noi.
      Blondul zambii si o lua de mana. inchise usa si figira in curtea scolii.

Presimt ca va fii un an interesant!!!!
Sus In jos
Neko
Academy Student
Academy Student
Neko

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Lun 13 Oct 2014, 08:56

Superr!!! Ai adus nextul ;) nebuno ai adus nextul ... e super tare sa mai continui asa:*
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Lun 13 Oct 2014, 15:21

Edit 
Ok, se pare ca ai tras un ochi pe acolo deoarece aici nu prea sunt greselute... nu așa mari. Scuze ca am dat edit așa târziu dar nu mi-am dat seama... 
Oricum, e mai bine. Continua tot asa!

Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Lun 13 Oct 2014, 21:14, editata de 1 ori
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Lun 13 Oct 2014, 20:32

Capitolul III

Sasuke P.O.V.
               CUM SA AJUNG EU LA UN LICEU CA ASTA.Toate astea din cauza fratelui meu mai mare....Ah...Buna eu sunt Sasuke Uchiha cine nu stie am ochii negri,la fel e si parul . Va intrrebati de ce ma plang  paaaai pentru ca viata mea e o mizerie. Am fost inscris aici de my brother Itachi care e un derbedeu . El m-a inscris aici. Nu stiu pe nimeni ... bine doar pe Naruto cel mai bun prieten al meu care,spre norocul meu sta cu mine in apartament cu inca 4 ciudati Neji-un saten posomorat-,Kiba-stiu doar ca are un caine-,Shikamaru-un lenes toata ziua doarme iar cand nu are somn sta pe telefon-si Garra-unroscat orbit de ura.
              Acu stau in pat si incerc sa dorm.LA NAIBA,NU POT.De cand am vazut acei ochi nu mai am stare. Doi ochi frumosi si verzi ca iarba cruda .Posesoarea era o fata cu parul roz ca petalele de cires...Banuiesc nu am putut s-o vad prea bine.Ce vreti de la mine era ingramadeala totala.La naiba e 22:30 si Naruto inca e cu fata ai..Hinata (verisoara lui Neji) ma enerveaza la culme idiotul ala.Oricum trebuie sa adorm maine am scoala.

Dimineata:
  -HAi frate trezeste-te am intarziat! l-am auzit pe Naruto care zbiera ca disperatu si alerga tot ca unu' prin camera
  -Hai gata m-am trezit gata!spun eu si ma uit la ceas... CAT 7:45.Idiotule trebuia sa ma scoli la 7 fix IDIOTULE
  -scuze frate imi era somn.

Sakura P.O.V.
        Toata lumea tipa si bolborosesc despre ce au facut vara. Off..uite si dirigintele Kakashi. CE PLICTISEALA. Ma asez langa Hinata care era cu gura pana la urechi.
       -Ce-i cu tine fata ?? o intreb eu pe bruneta.
       -Ah..nimic nimic las' ca vezi tu . spune ea zambind
       Off!..super intarziati asta ne lipsea... sa fim clasa cu intarziati...AHA deci de asta era Hinata fericita ca ca il avem in clasa ha...sincer ce vade la el? Ochii aia abastri seducatori? Corpul bine lucrat? Cee. Ahh sunt doi intarziati......NU SE POATE....EEEEE...S-SASUKE.
       -Scuze ca am intarziat domnule profesor...aaa diriginte.. aa... pai vedeti noi.... aaa....,se balbaia Naruto
        -NU a mers desteptatorul.Se aude Sasuke spunand.Deodata tace si se uita la mine, apoi zambeste . Simt cum obrajii mi se incalzesc eram rosie...ce era cu mine?De obicei Hinata e asa.Imi dau seama ca toate fetele se uitau urat la mine mai putin Hinata-care parca vorbea ca prin priviri cu Naruto-si Ino -care vorbea si radea cu un coleg de clasa Kiba -. Ce naiba aveam ceva pe fata .nu intelegeam ce era cu ei .Aveam ceva pe fata?
       -Lasa lassa stati jos baieti oricum nu ati pierdut nimic "interesant" in clasa, spune dirigu'
        Baietii plecara intr-o banca pe randul de pe partea mea . O super Saske se asevase fix in stanga nea eram in paralel.Acesta imi zambi dezvaluind doi canini mici si albi .Simteam cum ma imbujoram ca un mac.De fiecare data cand se uita la mine simteam cum ardea ceva in mine ..ce se intampla cu mine?? De ce imi zambeste?CE ASCUNDE? Toate acete intrebari parca zburau prin capul meu.Clopotelul suna si ma trezii din visare
     incerc sa plecdar

Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Lun 13 Oct 2014, 21:11

Ok, nu vreau sa par rea dar... Mi-ai ascultat sfatul? Adica, mă refer ca ai multe greșeli de tastare, punctuație și altele. Uite, chiar ar trebui sa dai un ochi la tipicul de mai sus.
Pe data viitoare. Ja ne :)
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Lun 13 Oct 2014, 22:28

Da stiu scuze la sfarsit  promit că nu se va mai repeta pufarino
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Sam 18 Oct 2014, 14:40

Capitolul IV

Cineva ma trage de mana.Era Sasuke care ma trase aproape de pieptul lui bine facut.Ochii lui negri se intersecteaza cu ai mei de culoare verde.

-Tu esti cea care mi-a sucit mintile?ma intreba el zambind.

Ceee?Eu am sucit mintile celui mai frumos tip din liceu.EU!SAKURA HARUNO!Cred ca vrea sa rada de mine.Simt cum obrajii se incarlzesc...eram imbujorata.Mi-am dat seama abia cand am vazut ca Sasuke imi zambea iar din gura lui se auzi:"-Esti atat de draguta".Ma blocasem complet .Nu stiam ce sa zic.
Era prima data cand nu aveam cuvintele la mine."Ce zici?Tu si cu mine asta seara in parc?"spune acesta zambind la mine.
    -M-mi-ar placea,spun eu timida

Acesta ma apropie de mine si ma saruta pe frunte.Apoi imi lasa mana si pleaca .Mai era un minut pana sa inceapa ora urmatoare..Tot timpul m-am gandit la Sasuke si nu stiam cum si ce ar trebui sa fac.Oeele trecusera pe nesimtite iar eu ma gandeam tot timpul la Sasuke...

-Alooo!!Pamantul catre Sakura .Mai esti printre noi?se aude spunand Ino clatinandu-ma.
       Deodata ma trezi in apartament .Celelalte fete se uitau la mine ingrijorate.
     -Esti bine Saku?ma intreaba Hinata vizibil speriata.
     -Da, da sunt bine ma gandeam doar.
    -Ce e cu tine?Ce s-a intamplat?ma intreaba Ten-Ten curioasa .
    -Cred ca e vorba de o boala ceva,se aude spunand Temari.
    -Ea sa ne spuna.Hai Sakura scuipa tot.
    -Pai eu....
    Inaite de a marturisi de aude bocanind la usa cu geamuri verzi.Ino fuge repede sa deschida,dar ramane blocata in fata usii deschise.Pupila ei albastra tremura parca pierdandu-se in ochii negri ai lui Sasuke...Stai SASUKE. ce cauta aici .
     -Sakura e gata?spune acesta
     -S-Sakura esti gata?zice Ino cu gura cascata.
     -Imediat, spun eu rastit.

Ma imbrac repede intr-o rachita rosie ,ma dau cu rimel pe pleoape,si imi las parul roz pe spate si ies din camera .Fata lui Sasuke ma amuza foarte tara si incep sa chicotesc. Acesta isi sterge balele din coltul gurii se apropie de mine si ma ia de mana iesind in acelasi timp din apartament.
       -Sa va distrati!!se aude Ino din pragul usii.

IN GRADINA:
    Ne plimbam pe langa florile viu colorate crescute pline de dragoste si grija.Sasuke ma tinea de mana in continuu parca nedorind sa-mi dea drumul niciodata.Ochii lui negri ii scipeau la lumina lunii pline. Fata lui exprima....defapt nu exprima nimic.Incercam sa ii citesc gandurile dar nu reuseam.
     -Sakura...spune acesta rupand linistea noptii.Din prima zii de cand te-am vazut numai la tine ma gandesc,spune acesta rupand un trandafir rosu ca sangele. 
      -S-serios? spun eu timida
    -Da!!Si, si c-cred ca m-am indragostit de tine...

GATA!!CAZUSE cerul peste mine.Acesta se apropie, ma lua cu o mana de cap si cu alta de talie si ma saruta pasional.Eu raspunzandu-i la sarut, si intr-un moment de respiratie ii soptesc:"Si eu de tine!!"

To Be Continue  

Sus In jos
Neko
Academy Student
Academy Student
Neko

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Sam 18 Oct 2014, 14:51

Wow!!!!!!!!! Ia stai asa si nu mai mana .....super tare super super giga mega tare super fic....super capitol:)))))))
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Sam 18 Oct 2014, 15:15

Edit :| 
Ok, puteam sa jur ca mi se dusese editul. Oricum, trebuie neapărat sa îmi asculți sfatul, nu e așa greu sa înțelegi ce scrie acolo.

Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Mier 29 Oct 2014, 10:17, editata de 1 ori
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 24 Oct 2014, 00:29

Capitolul V
Sakura P.O.V.
   Simt cum obrajii mi se incalzesc din ce in ce mai tare. Eram imbujorata. Mana lui grea imi lasa usor capul cu parul meu roz, des si lung si se departa de sarut. Acesta zambi si aplecandu-se usor spre ureche mea imi sopti: ''Esti draguta!''. Aceleasi cuvinte le-am auzit astazi cam de vreo o mie de ori din partea lui si de fiecare data tremuram cand simteam ca acestea ies din gura lui dulce cu buze albe ca spuma laptelui si moi. Sasuke ma trase iar spre el dar de data asta, cu aceleasi miscari, mult mai strans si ma saruta iar , de data asta corpul meu era lipit de al lui si parca nu mai vroia sa imi dea drumul niciodata .
     Luna parca ne privea cu afectiune facand parca ca miscarile noastre sa fie privite parte cu parte de cineva. Totul era ca intr-un basm si cu siguranta ma voi trezi de dimineata un pat langa Hinata care de asemenea dormea bustean si voi constata ca trandafirul, luna, sarutul totul a fost rodul imaginatiei mele care s-a desfasurat in mintea mea cum vreau eu .

Dimineata:

-Trezirea frumoasa din padurea adormita. Hai sus , weik up in oricade limba vrei doar ridicate o data , femeie!!se aude Hinata care incerca din rasputeri sa ma trezeasca pentru a merge sa luam micul de jus si apoi sa mergem la oe ca de obicei.
       Exact cum credeam si eu un vis . Off Doamne de ce ne-ai  dat visurile astea stu***e sa ne  vezi cum ne chinuim in viata asta amarata . 
  -Gata gata m-am sculat mmutumita .spun eu pe un ton grav. 
       Deodata atentia imi este acaparata de telefon care ma anunta ca aveam mesaj. Oare de la cine o fii , ma gandeam eu. Iau telefonul si citesc mesajul care nu era asa de lung:

Hei frumoas-o te-ai trezit te astept impreuna cu idiotul de Naruto sa vii cu Hinata la ciresul din spatele salei de sport la micul-de-jun. Abia astept sa te vad sa te iau in brate si sa te sarut cum am facut-o aseara in parc. Te astept cu nerabdare.
Al tau pe veci Sasuke.

Aha deci nu am visat , nu a fist rodul imaginatiei mele el chiar m-a sarutat m-a luat in brate si mi-a daruit un trandafir... Pai atunci ce mai astept .
     -Hinata pregateste-te luam micul-de-jun cu Sasuke si Naruto la ciresul din spatele salei de sport.
      -In 5 minute sunt gata se aude ea din baie .
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 24 Oct 2014, 00:37

Am greseli stiu e foarte greu sa scrii de pe telefon deci nu le luati in seama a da unele sunt puse din adins deoarece asa e vocabularul Sakurei de data asta deci sa vad daca va prindeti care sunt pa pup pe toti care mi-ati citit fan ficul si sper sa cititi in continuare
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Dum 26 Oct 2014, 19:13

1. Nu ai voie să răspunzi comentariilor primite aici, prin postări diferite. Scrie și în regulament, ceea ce trebuia să știi. Dacă vrei să mulțumești sau să menționezi orice altceva, cum că ai avut greșeli, de exemplu, cum ai făcut în ultimul mesaj, o faci în aceeași postare cu respectivul capitol. Dacă nu, trimiți mesaj celui care a comentat, mesaj privat.
   2. Lasă fontul alb. Culorile stridente sunt interzise, precum albastrul din capitolul trei. În plus, nu arată bine sub formă de curcubeu.
Văd că un membru ți-a dat acest link de la Citește înainte de a posta, dar degeaba. Intră, te rog, și nu numai acolo. Vizitează și regulamentul. Te va ajuta.
   O seară bună!
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Mier 29 Oct 2014, 09:54

Capitolul VI
Sasuke P.O.V.
    Stateam cu idiotul meu prieten la umbra unui cires si asteptam ca printesele noastre dulci si adorabile sa apara ca din umbra sa se aseze langa noi si sa luam masa bine meritata, pe care Naruto o astepta cu nerabdare ca un copil de vreo 7-8 ani.Dar acest moment nu mai venea o data si eram nevoit sa stau asa asteptand   ca un catelus care isi asteapta stapana sa vina cu un os irezistibil.

-Unde sunt fetele astea!exclama dintr-o data Naruto devenind din ce in ce mai iritat. Daca nu apar acum ma duc dupa ele! zbiara asta din nou.
        -Taci ma ca vin stii tu cum sunt femeile,imi iesi mie pe gura un tipat care facu pasarile sa o zbugheasca din crengile subtiri de cires in care se ascundeau .
        In urma creaturilor inaripate o ploaie de petale de cires de aceeasi culoare ca pletele frumoasei mele prietene, ca o luam usor nu,se asternu peste noi. Intr-o fractiune de secunda amintirile incepusera sa curga usor prin ochii mei vazand ca in urma ploii se ivea Sakura...

<>

Ochii mei inlacrimati care plangeau dupa parintii mei , acum  morti priveau pe geamul de la spitalul in care ma aflam.''C-ce petale de cires ce cauta aici'' imi spuneam in timp ce vedeam in ceata culori de un ros pall.
              -Buna! Hei! Ce faci plangi? se auzea o voce de fata in spatele meu.Era foarte draguta cu ochii mari care ma priveau intrebatori. La piept tinea un iepuras adorabil care avea o ureche lasata.Cam atat puteam vedea printre raurile ce curgeau din ochii mei negrii care erau acum rosii din cauza plansului  Intr-o fractiune de secunda imi sterg lacrimile si ma uitai la ea spunandu-i mai mult in suspine:-Nu eu nu plang!
               -Pai eu vad ca da.Eu nu rad de tine pot sa plangi e ceva normal si eu am plans cand mi-a murit mama si atunci tata mi-a dat acest iepuras...uite ia-l tu ca sa nu te mai simti singur.
             -Multum....si nu apuc sa termin cuvantul ca ea disparuse.

<>

[left]     Ma trezesc din starea de visare de catre o voce suava care imi striga numele din ce in ce mai ingrijorata. Era Sakura. Parca era din ce in ce mai frumoasa cu fiecare zii care trecea.Dar nu puteam sa ii spun si ei mi-era prea frica. Tot ce puteam face e ra sa ma holbez la ea.Dand-mi seama ma rusines si fata mea alba devine din ce in ce mai rosiatica,Sakura ,dandu-si deama,incepe sa chicoteasca si ma saruta dulce cum numai ea poate pe obraz . Eu il intorc numai ca pe buze.
          -HEi porumbeilor gata cu pupatul hai sa papam!zice naruto aratand ca am dreptate,el chiar e idiot.
        -Da haide nu mai poate Naru saracu' de foame! zice Hinata razand.
        -Eu doi chiar se potrivesc de minune nu-i asa Sasuke-kun ? zice Sakura zambind si aratandu-si dintisorii albi.
     Parca era o papusica.

Ne asezam sa mancam si dupa aceea plecam inspre  scoala cam pe la ora 7:40 facand pe drum vreo 10 minute, deci aveam  timp  berechet.
         In clasa era o galagie total Sai,in coleg de al nostru, se batea cu Kiba pentru Ino.Ce prostie nu.Infine!! Naruto se uita la mine si eu nu facui decat sa dau din cap .Ne apropiem de ei si si ii despartim intimp ce fetele incercau sa o potoleasca pe Ino care plangea. Aceasta vazandu-i despartiti sarii in bratele lui Kiba ceea ce, pentru mine si gasca fusese ceva socant. Nu am apucat sa spunem nimic  ca profa de fizica Kurenai intrase in clasa. Privea incaperea cu ochii ei rosii si se auzi din spate un strigat gen "Buna ziua Kurenai-sensei".Era Shino un ciudat care purta mai tot timpul ochelari cu lentile negre in care nici Soarele nu patrundea .
           -Buna ziua elevi!Vad ca unii ma cunosc deja ,dar pentru cei care nu stiu ma voi prezenta, eu sunt Kurenai .
        Ino ridica mana iar profa zice un "Da ce este?" ala profesori si , blonda ,ridicandu-se in picioare spune:-Dumneavoastra sunteti sotia domnului de istorie Asuma-sensei nu-i asa ?
            -Da asa este de ce? Ce vrei sa insinuezi cu asta?spune profa vizibil iritata 
           -Va place istoria nu-i asa va place cum sa nu va placa,zice Ino amuzata.Niste rasete se auzira din clasa,pana si Sakura rasase.Eu? Nu, eu doar schitasem un zambet larg pe fata.
      -Hai gata nu vad ce e atat de hilar hai sa incepem vom da testele initiale peste o saptamana asa ca sa recapitulam. A da sa stiti ca notele le voi trece fie ca vreti fie ca nu.
         In clasa se auzise nuste "Huooo!!"-uri din fundul clasei pe care profa nu le dadu-se importanta.

In pauza o luai de o parte pe Sakura si o invitai sa iesim asta seara dupa ore.Aceasta accepta si vesela ma saruta pe buze scurt dar apasat si o lua la fuga.Pret de cateva secunte ramasai blocat uitandu-ma in gol dar clopotelul care anunta sfarsitul pauzei si inceputul orei a 2a ma trezii . O luai la fuga pe coridor si ma opri in fata cabinetului de matematica unde intrai cu nervi fiindca uram matematica.

[/left]
                         Sper caa v-a placut macar asa putin si
 da nu stiu daca mai am greseli
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Mier 29 Oct 2014, 10:11

Edit :)
 Cred ca Amavi a spus tot ce a trebuit, nu mai are rost sa spun și eu. Chiar trebuie sa iei în calcul sfaturile noastre, nu e așa greu.

Ultima editare efectuata de catre Pufarină. in Mier 29 Oct 2014, 10:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 31 Oct 2014, 11:36

CAPITOL SPECIAl
DE HALLOWEEN
VII
Autor:
      Trecuse aproape 2 luni de cand a inceput scoala. Sasuke si Sakura au continuat sa se intalneasca si ieseau in fiecare seara de sambata in parc ca prima data .Naruto si Hinata au devenit din ce in ce mai apropiati iar dragostea lor crestea pe zi ce trece,Temati a inceput se umble cu Shikamaru un coleg de  apartament cu Sasu si Naru ,iar Ten-Ten,la acceptul Hinatei,se intalneste in prezent cu Neji.Ino ,de la cearta lui Kiba cu Sai de mai de mult, a ramas cu baiatul caine iar Sai s-a sinucis.  Totul incepe din nou de  pe data de 27 octombrie cu 3 zile inaite de ziua  cand mortii si demonii se ridica din morminte pentru a-i poseda pe muritori.Acum ne aflam in apartamentul celor 5 prietene SakuInoHinaTemaTen:

Sakura P.O.V:

Stateam in mijlocul patului in jurul unor perne roz imbracata in pijamalele mele cu inimioare, cu castile primite de la Temari in urechi cu volumul la maxim.Melodia care suna in casti era ''Maidanez'' de Puya cu Doddy,Posset,Mahia si Alex Velea care ma facea sa topai,fluturandu-mi parul care era prins intr-o coada de cal .In fata ochilor mei era suspendat caietul meu de istorie deschis la lectia:''Urmarile razboiului de independenta din 1848" care nu imi intra de nici o culoare in cap.Eram atrasa de alte chestii mult mai interesante cum ar fii telefonul care ma atentiona  in continuu ca primeam notificari pe facebook.
        -La naiba cum pot se inteleg toate prostiile astea !strig eu atat de tare spargand linistea din camera si facand-o pe Hinata sa tresara.Aceasta statea la biroul ei frumos aranjat incercand la fel ca mine sa invete.
        -Sakura de cate ori sa-ti zic ca nu e nevoie sa tipi, spune aceasta foarte calma.
        -Ceeee??
        -Sa-nu-mai-tipi!!imi silabiseste ea gesticuland cu mana si uitandu-se ucigator la mine cu ochii ei mari lila.
        Imi dau jos plictisita castile si, pe gura, spun foarte incet un:"Ce e?", iar ea in face un gest cu mana in semn de: "Las-o balta"si se intoarce la birou .
       -Mi-e foameee!!tip eu si cobor din pat.
      Imi iau o pereche de colanti negri luciosi o bluza roz peste care iau o jacheta neagra pana la talie fara sa o inchid ca sa se vada bluzita si ma incalt in cizmele mele de baycar si, in timp ce statea la tocul usii gata de plecare, o intreb pe Hina daca vrea ceva de la bucataria campusului fiindca acolo ma duceam .
       -Mi-ar placea in ceai de tei te rog...meci.imi zice Hin zambind jucaus
     Zambindu-i inapoi ies din camera trantind usa dupa mine ,ca asa imi place mie,facand-o pe saraca Hinata sa tresata.
       Ajung la bucatarie si citesc ca de fiecare data motto-ul scris pe o tablita, acesta fiind:"Spune-mi ce mananci ca sa spun cine esti" un lucru care mi se parea foarte hilar.Dau sa intru pe usa dar observ ca e incutata. Off! Stai e duminica,iar duminica bucatarul Cookie iese cu ajutoarele in oras si se intorc abia pe la 19:30.
Ma uit la ceas: 14:15...nu pot astepta atat de mult .Ma intorc si dau nas in nas cu Sasuke...de fapt bot in bot ca ne sarutam din greseala.Ma desfac din sarut iar acesta ma ia de talie si ma intreaba ce mai fac ,iar eu ii spun ca merg sa ma plimb prin parc.
     -Pot sa vin si eu cu tine ca sa-ti tin companie ca n-am chef sa invat la istoria aia.
     -Mdea nici eu nu vreau sa invat.Sa mergem.

Iesim din scoala iar in geam era afisat urmatoarele cuvinte.

Scoala Avram Iancu
organizeaza o petrecere in cinstea sarbatorii in care mortii se trezesc
 Halloween
va avea loc in sala cea mare.Toti elevii sunt invitati.
Costumatiile sunt obligatorii.

Posterul era decorat cu fantome, dovleci, lilieci si vampiri.Intr-un colt se afla data: 31 octombrie. Hmm..adica 3 zile pana la marea zii.Eu ma iutam mirata la Sasuke iar el la mine cu aceeasi moaca pe care o aveam si eu.Ne zambiram de odata si o luam in parti diferite spre apartamentele noastre sa le spunem si celorlalti din gasca.
      Ne adunam cu totii in cinci minute in parc si eu cu Sasuke incepem sa le povestim si celorlalti despre petrecere.
    -Stati trebuie sa ne costumam sau ce ca yo nu inteleg!zice Nauto confuz.
    -Ce nu intelegi idiotule!!zice Sasuke iritat.
    -Este si logic dragule treb' sa mergem imbracati in vrajitoare, zane, vampiri,animale etc etc acu inteleg iubire? zice Hinata sigura pe ea.
    -Da draga!zice Naruto sarutand-o.
    -Bine hai sa clarificam deci maine ne intalnim in camera mea pentru a incepe sa ne confectionam hainele,imediat dupa ore da? spune Ino vesela si nerabdatoare.
    -Off!!HAi la 15:30 sa apucamsa ne imbracam lejer.
    -Da sunt de acord cu Temari!zice Shikamaru luiand fata de mana.
    -Bun deci s-a stabilit dar noi nu ne gandim la...,zice Ten-Ten dar nu reuseste ca continue.
    -Ora de istorie ,zice Neji continuand fraza iubitei lui ca o ciocolata.
   -Off doar nu ne vom nimerii noi sau macar unu din noi sa fie ascultat chiar maine nu?spun eu suparata
    -E bine ca eu am invatat ceva ceva, zice Ten-Ten zambin si scotand limba.
     -Off!Hai sa mergem sa invatam si sa terminam o data cu prostiile,zice Ino.

A  DOUA ZI LA SCOALA:

Mai erau 5 minute si orele trebuiau sa inceapa iar prima ora aveam chiar istorie cu Asuma-sensei care ne-a promis ca ne v-a asculta. Si iata ca se aude clopotelul ce ne anunta inceputul orei, astfel am pornit cu totii spre salile in care aveam de stat 45 de minute holbandu-ne la profesorii care ne sunt asezati in fata si predand ceva din care noi sa nu stim o boaba. Pentru prea ''Sfanta'' ora de istorie nimeni nu invatase nimic deoarece ne-am gandit numai la petecere si in ce ne vom costuma, iar in momentul in care am vazut proful cu catalogul in mana parca imi cazuse cerul fix in crestetul cutiei craniene. Acesta ne studie pe toti iar apoi deschise catalogul.Eu cu Ino, stand in a doua banca , eram punctul de intersectie al privirilor din clasa, caci mai stateam si pe randul din mijloc. Sasuke si Naruto stateau vizavi rugandu-se, ca mine si Ino de altfel. Temari isi aranja parul , Ten-Ten se prefacea ca isi cauta ceva prin ghiozdan, Neji se prefacea ca ii cadea pixul , guma sau ce mai avea el pe acolo pe jos , iar Hinata parea de parca invatase tot cu toate ca nu era asa si stiam ca se gandea la ceva de genu :''Fie ce-o fi , dar sa speram ca nu sunt eu aia mai《norocoasa》''.

-Ia haide Hinata Hyuga in fata sa ne reamintesti ce am avut de invatat, spune proful.

-La naiba !! Se aude din gura lui Naruto care era foarte enervat. Pe alta nu a mai gasit si el decat pe iubita mea?

-Hai gata clasa ca stiti cat e de timida Hinata! Haide draguta zii ce am avut de invatat?

-Noi am avut de invatat aaa...''Urmarile razboiului de independenta din anul 1848'' aaa da.

-Asa ia spune ce este un razboi de independenta? Intreaba proful. Dar Hinata nu apuca sa raspuna ca bate la usa cineva iar pe ea intra....

Aceste a fost capitolul special de Halliween, sper ca v-a placut caci eu l-am scris cu mare placere :*
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Mar 04 Noi 2014, 22:04

Capitolul VIII

Dar Hinata nu apuca sa raspunda ca pe usa intra o femeie frumoasa cu parul negru ca abanosul ,ochii negrii ca doi carbuni, cu pielea alba ca prima zapada, iar dupa cunostintele mele era profa de chimie, cea mai severa..dupa directoare,profesoara Shizune.
        -Buna Asuma scuze ca deranjez dar directoarea Tsunade mi-a spus sa le spun tuturor elevilor din aceasta scoala despre petrecerea de haloween de la sfarsitul lunii.
        -Nu e nici o problema Shizune-sama, pe Hinata nu o deranjeaza sa astepte, nu-i asa Hyuga? spune proful de istorie vizibil speriat de femeia asta severa si periculoasa ascunsa in corpul acela ca de zana buna.
        -Bun deci sa nu uitati ca ,costumatiile sunt obligatorii,iar restul detaliilor le aflati de pe posterul asezat la usa de la intrare. Aaaa...Era sa uit!Ora de deschidere a bibliotecii s-a schimbat: de la 9.00 la 13.30, de la 14.00 la 19.30 si de la 20.30 la 23.00.Deci fara refuzuri ati inteles.
       -Scuze ca va deranjez doamna profesoara dar am si eu o problema : biblioteca se afla in aripa de Nord a liceului iar apartamentele noastre sunt pe partea opusa si ne ia o vesnicie sa ajungem acolo,spun eu incercand sa ocup timpul pentru ca prietena mea sa nu mai fie ascultata.
       -Eu nu am ce sa va fac,Sakura, vorbiti cu directoarea.
       -Am si eu o intrebare,pot sa iau mancare la mine in biblioteca? Ca mi se face foame cand studiez,intreaba Temari dandu-si seama ce vroiam sa fac.
       -Bine inteles ca nu domnisoara e o biblioteca nu o CANTINA! exclama profa.
       -Da , da carti si mancare ,sa aducem vorba de astea da de oglinzi cine se ocupa ha...? zice Ino suparata
       -Ce vrei sa spui domnisoara Yamanaka?
       -In bai nu sunt oglinzi, iar cand o eleva sau un elev are nevoie sa isi schimbe sau sa isi curete lentilele cum vad sa faca asta?zice blonda
       -Uite ca la asta nu m-am gandit.Multumesc ca mi-ai spus domnisoara.
       Si tot asa fiecare elev din clasa si-a spus problemele pana cand dulcele clopotel a sunat fiind si mai sweet pentru Hinata.
        -Bun copiii ne vedem saptamana viitoare,iar Hinata sa ma astept in in fata bine?zice Asuma-sensei.
        -D-da domnule p-profesor!spune Hinata timida ca de obicei.

Seara la Ino in dormitor:
       -Ok ce facem acum?zice Tema plictsita sezand in patul Inei.
       -Pai cum ce facem costumatiile , zice Ino.
       -In regula sa incepem zice Sasuke nerabdator ca un copilas dragut.

Peste 10 ore cam pe la 23 noaptea:
       Fiecare dintre noi si-a terminat costumatiile cu ajutorul croitoreselor de la campus ,iar rezultatele au fost fantastice,Sakura era imbracata intr-o mireasa moarta imbracata in rochie de mireasa rupta cu pete de sange fals pe ea ,Sasuke era imbracat in vampir,Naruto intr-o creatura ciudata asa zis Kyubi,o vulpe oribil de urata cu 9 cozi,Hinata era imbracata in lup,care se asorta cu  al sau iubit "vulpe", Ino intr-o luna fiind formata dintr-o rochie pana fos argintie cu cratere si tot tacamul ,iar iubitul ei Kiba in varcolac. Temari era imbracata intr-un liliac avand  nuste aripi transparente care se desfaceau la fiecare ridicare a bratelor,acestea erau prinse de o salopeta mulata ce ii aratau formele ei frumoase,Shikamaru era un cowboy zombie,ca si Neji , iar Ten-Ten in buvnita noptii cu gheare ascutite si inspaimantatoare .
      Mai era o zii pana la petrecere si fiecare era nerabdator sa isi imbrace costumul. 

-Deci Sakura vii cu mine la petrecere?ma intreaba Sasuke in timp ce ma lua de mana .Ne aflan in parc in timp ce vantul rece de toamna ne batea prin par.
     -Desigur iubire oricand!
     -Bun,si ma saruta pe buze
     -Mai, mai uite cei doi porumbei insangerati,se aude o voce din spatele nostru,una de baiat care era foarte ragusit dupa parerea mea.
     Eu cu Sasuke rupen sarutul si ne intoarcem,iar in fata noastra se afla....

Sper ca v-a placut capitolul
Pwpwp!!!

Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Mar 04 Noi 2014, 22:14

Îmi place ca nu te dai batuta și se vede totuși o diferență între prima și a doua pagina. E puțin mai bine, nu înceta sa o ții tot așa :)
Ideea nu știu cât de originală e, e simpatica totusi, imi place sa citesc chestii simple. 
Ai o problemă cam minora ce-i drept cu semnele de punctuatie: ai din plin. Mai renunță la ele.
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Vin 07 Noi 2014, 21:32

Capitolul IX

Sasuke P.O.V.
      Nu pot sa cred ce cauta el aici.Parca era mort.DE CE?Va intrebati ci ne e baiatul?Pai il cheama Suigetsu, un vechi coechipier din fosta mea echipa pe care am parait-o acum 4-5 ani. Echipa era formata din mine Sui, cum i se mai zice,Karin o pa****ta roscata cu ochii rosii si ochelari, si Jungo un roscat de treaba dar cam distant.
     -Ce cauti aici ?zic eu.
     -Il cunosti? ma intreaba Sakura.
     -Normal ca ma cunoaste papusa...uff!Unde imi sunt manierele buna eu sunt Suigetsu,iar tu esti?
     -Sakur..
     -Nu te intereseaza,o intrerup eu pe cea care ma tine de mana din ce in mai strans.
     -Aha da bine, dar nu de asta sunt aici si stii bine de ce ma aflu in acest loc.
     -Ba nu ,nu stiu.
     -Mincinosule! Caut ceea ce cauti si tu sau..ma rog ce vroia fratele tau sa ia.
     -Ce vrei sa spui cu "vroia" sa ia?
     -Cum nu stii, fratele tau a murit acum o saptamana...
     -CE?spun eu ingrozit.Nu se poate ,Itachi ,mort.NU POT SA CRED.INEBUNESC.
     -HAHAHA!Uite plec,te las sa plangi.Pa,zice baiarulsi dispare.
     -MONSTRULEE!!!tipa Sakura ci lacrimi in ochi si luandu-ma in brate,stergandu-mi siroaiele le apa de pe pbrajii uscati.
      Simt cum inima imi e sfasiata in bucati.Singura persoana din familia mea s-a dus si eu habar n-aveam.Iar intrebarea care imi trece prin minte acum este"De ce?" o intrebare care acum nu are raspund si parca dispare odata cu pierderea unui suflet drag mie, al fratelui meu mai mare care, dupa moartea parintilor mei , a avut grija de mine. O persoana  care, abia acum mi-am dat seama cat tine-a la mine ,iar eu ca un i**ot , tin la el abia acum cand l-am pierdut si nu il voi avea niciodata inapoi.
       Ma ridic de pe jos si abia acum imi dau seama ca a inceput sa ploua.Cerul plange,la fel ca sfletul meu.Ridic privirea si o vad pe Sakura langa mine uda leoarca,hainele lipindu-se de corp si conturandu-i formele frumoase.Plangea,ca si mine.
      -Sakura de ce palngi? zic eu luand-o in brate.
      -Cum sa nu pland cand te vad asa distrus?Stii bine ca te iubesc.
      -Stiu si eu te iubesc,hai in campus sa luam un ceai sa ne incalzim si..
      -Sasuke ce vrea Sui sa ia din liceu?A spus ca tu stii.Spune-mi si mie.
      -Bine dar ha sa ne schimbam de hainele astea ude,zic eu calm ridicandu-ma de pe jos.
      -Bine.

PE CANAPEA IN APARTAMENTUL SAKUREI:
      -Deci in liceul asta se afla ceva ne mai intalnit ceva..ceva cu o putere uriasa..
      -Ceva magic..
      -Exact .Aest lucru se cheama Piatra Fulgerului.Are puteri extraordinare pe care nimeni nu si le poate imagina intelegi?Aste vrea Sui si altii ca el dar....
      -Dar ce Sasuke?Zi-mi.
      -Daca est luata de la locul ei...se v-a forma o gaura negra in univers care va absorbii totul si vom ajunge in ntuneric.Ceea ce unii din ei nu stiu de acest lucru.
      -Pai atunci trebiue sa o aparam nu?Nu putem sa ii lasam sa o ia pur si simplu nu?
      -Ai dreptate dar e prea periculos,nu vreau sa te punin pericol,nu vreau sa te pird si pe tine tu esti tot ce am.TE IUBESC SAKURA!si o sarut pe buze apasat.
  SakuraP.O.V.
      Incepe sa ma sarute lasandu-se din ce in ce mai mult peste mine.Eu in acelasi timp ma las din ce in ce mai mult pe spate. El se lasa mai mi sult si ajunge la gat facandu-ma sa gem.In mai putin de 10 min ajungem lamine in camera ,Hina e plecata toata noapte cu Naruto,deci suntem singuri.Dupa mai multe sarutari si gemete ii spun:"Si eu te iubesc".

Dimineata:
     In timp ce dormeam simt ca cineva ma ia in brate si ma saruta.Deschid ochii si il vad pe cel iubit langa mine zambindu-mi.
    -Buna dimineta scumpo!imi zice el
    -Buna dimineata!zic eu alintandu-ma

Sper ca v-a placut capitolul
Va pup.
Atentie!!Capitol necorectat
:))
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Mier 26 Noi 2014, 21:17

Capitolul X

Sakura point of view:

Nu stiu cum, dar, timpul a trecut parca in zbor,intr-o clipa.Acum este 1 decembrie prima zi a iernii si nu chiar asa de rau, bine..vantul bate cu putere de parca ar vrea sa ia totul cu el incepand cu  firele de iarba si terminand cu copacii inalti si maiestuasi ai padurii.Este o imagine destul de stearsa pe aici.Bolta albastra care era o dinioara a lasat loc norilor intunecati ca sufletul unui criminal in serie, care prevestesc o ninsoare de toata frumuseatea. Soarele mare, daruitor de lumina si caldura s-a ascuns in spatele tuturor acestor amestecuri de ploaie cu gaze.Pomii, o parte din ei, si-au pierdut in totalitate frunzele ramanand goi,dar nu pentru mult timp caci foarte curand se vor imbraca cu un vasmant alb ca diamantul frumos slefuit, zapada.Mai pe scurt afara este o imagine trista,cu imagini parca sterse de ura iernii.Dar ceva atrage atentia.Din mijlocul acestei mari intunecate se ridica cladirea vesnic colorata,plina de caldura,lumina si dragoste.Liceul Avram Iancu.Aici totul a ramas neschimbat.Aceasi directoare crizata,aceiasi profesori  enervanti, aceiasi elevi, fie ei smecheri sau tocilarii scolii.Aceleasi cupluri fericite si pline de pasiune adolescentina.Aceleasi probleme cu invatatul  la materii care, unele din ele, par nefolositoare ca...latina, adica cui ii pasa de ea e o limba straveche, cum cred "desteptii" liceului.

Ma aflu in biblioteca liceului cautant o carte ceva despre aceasta piatra a "Fulgerului" cautata de totii disperatii din aceasta tara plina de uscaturi si buruieni, caci rar mai gasesti un om cu suflet bun pe aici, cum ar fii Hinata.Fiind vorba de Hinata, fata bruneta se furisase intre timp in spatele meu sa ma sperie, si sincera sa fiu ii iesise foarte bine ca ma facu sa tresar revenindu-mi cam peste 5-6 secunde.

-Ce faci draga aici?zice Hina cu zambetul cu care incerca sa ascunda rasul nestapanitor si dragalas al ei (pe care Naruto il adora),dar nu il poate ascunde in ciuda eforturilor.

-Nu se vede?Citesc,ii spun eu plictisita.

-Da vad asta,dar ce...Hmm.Piatra Fulgerului.Ce mai e si asta.

-Un proiect pentru...aa...I-istorie.De ce?mint eu.

-MINTI!!tipa ea si bibliotecara ne atrage atentia.Ai uitat ca stam in aceeasi clasa fraiero!Hai scuipa tot.

-Bine, bine iti spun tot!exclam eu si o fac pe bibliotecara sa scoata iar un "Shhh" ala "doamnei cartilor".Bine stai jos, e ceva de povestit,si incep sa ii spun ce mi-a spus Sasuke acum ceva timp in urma.

Dupa o jumatate de ora de stat pe canapeaua din biblioteca,si da era o canapea in toata regula cu perne si 2 fotolii foarte confortabile.
    -Wow!Oh My God!!Pe bune!Si de unde stii ca e adevarat?

-Pai am cunoscut unul dintre acesti "hoti de comori" si, dupa spusele cartii se afla in spatele unui laburind de coridoare ascuns in liceu.Spun si ii arat o carte mare cu o coperta groasa maronie-inchis cu niste inscriptii ciudate su un titlu scris ingrodat in centru.Acesta era:"PIATRA FULGERULUI & SECRETELE LICEULUI AVRAM IANCU" era unul din tutlurile acelea care iti ingheata sangele in vene si care ii zburleste parul mai ceva ca la unui caine gata sa sara la atac.Incepem sa citim din aceasta carte destul de groasa devenind din ce in ce mai mai interesanta.

Dupa o ora de procesat ceea ce aflasem  ne indreptam spre apartamentul nostru unde bunele noastre prietene Temari,Tenten si Ino ne asteptau ingrijorate pe canapeaua din sufragerie,daca ii pot spune asa.Nu stiam sigur ce este.

-Unde Doamne iartama ati fost?tipa Ino nebunatica ca de obicei.

-Da fetele am fost foarte ingrijorate!Nu-i asa Temari?zice Tenten.

-Neah....spune Temari de pe canapea.Acum pot sa ma duc sa ma culc si sincer unde ar fii putut fii Saku si cu Hina decat la biblioteca sau la bucatarie,sauu la piscina sau chiar in parcul din apropiere,zice blonda cu 4 codite si..wow! Cata dreptate avea micuta noastra "Regina Punk" ca asa am poreclit-o pe ea,pe Tenten ai botezat-o "Ciocolata cu 2 cocuri", pe Ino "Soldatul blond", pe Hina "Mica floare lila", iar ultima si nu cea din urma eu"Petala roz".

-Da bine fetelor sa mergem la culcare sau sa vedem un film de 3 ore?ne intreaba Ino.

-Eu as miza pe film,spun eu ridicand mana.

- Si eu!!striga fetele celelalte in cor.

-Bine ce vedem?intreb eu.

-TITANICUL!zice Tenten.

-Eu zic Harry Poter toate filmele ce ziceti?zic eu gandindu-ma la Patra Fulgerului.

-Da hai Harry, imi place Harry!zice Hinata care sigur se gandea la acelasi lucru ca si mie.

-Okk!Bine atunci hai cu Harry Poter!zice Ino.Ce zici Tema?Te bagi?

-Mdea de ce nu!zice Temari itorcandu-se din bucatarie cu 2 castroane mari de popcorn, dar nu stiu exact cand le-a facut sau cand a plecat,parca ar fi ninja.

-Shhht..hai gata ca incepe!zice Tenten.

-Ok gata!spune Ino.

Dupa cel putin 3 ore jumate inchidem televizorul,punem sidiurile la locul lor si plecam in camerele noastre sa ne schimbam in pijamale si sa ne punem la nani ca maine avem scoala la 8.

Noapte Buna !!!

Uitati nextul dragilor!!

Atentie:

Capitol necorectat!!!

:)), <3, :*

Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Dum 07 Dec 2014, 18:36

Capitolul XI

Sakura poit of view:

Tineam ochii inchisi afundata intr-un somn adanc si destul de ciudat.Era si Hinata cu Naruto acolo sarutanduse pe o banca din parc.Soarele albartru,da asa e era albastru inchetat,pomii cu frunzele mov si iarba de un alb intens de iti orbeau ochii.Totul devenea din ce in ce mai ciudat.Mi-am imaginat si un coridor cu usi multe, iar  una din ele, o usa pavata cu aur si argint si praf de diamante se deschide in fata mea si in spatele ei,Ea.Piatra Fulgerului asezata frumos pe o perina de matase rosie ca sangele unei caprioare proaspat impuscata si cu ciucurei aurii.

Trrr!Trrrrr!

Ceasul desteptator ma trezeste anuntandu-ma ca a inceput o noua zi.Patul calduros cu asternut rosu si alb ma ademenea sa ma afund in patura groasa si primitoare.Ma ridic cu greu din patut si ma uit in jur.Hinata nu era in patul ei inseamna ca e la bucatarie il ajuta pe bucatar.Ma uit la telefon. 7 decembrie! E duminica azi! Offf!! Ma indrept catre ferastra si trag draperiile prin care nici o raza de soare nu poate trece.Ochii mei albastri se maresc instantaneu.Privira imi era atintita spre padure, care era acoperita cu o patura alba si proaspata de zapada abia cazuta azi-noapte neincetat.Copaci acoperiti cu lapte curat parca straluceau la lumina, bancile din fata liceului erau acoperite si ele de neaua argintie.Elevii se distrau in acest asternut alb si sunt sigura ca mi-am vazut  numele scris acolo so langa el un "TE IUBESC" semnat "SASUKE-KUN". Cat de dragut poate fii baiatul asta.semn ca s-a intors de la inmormantarea fratelui sau Dumnezeu sa-l odihneasca.

Fug sa ma schimb de pijamele si in schimb imi iau un pulover verde tricotat cu o fata de pisicuta roz pe ea si colantii mei stramti pe picior alb-negru, tot tricotati si ei doar ca, cu niste reni.Parul roz mi-l prind cu o clama lasandu-mi suvitele sa-mi cada peste fata alba ca vremea de afara si cu obraji rosii din causa frigului.Imi iau paltonu de culoare roz ca pisicuta de pe piept si cizmulitele mele cu blanita si ciucurai de culoare crem.Radiam de fericire, iar imima o simteam batand din ce in ce mai tare din cauza emotiilor ce umblau in fiecare coltisor al trupului meu firav ca a unei zeite.

Coboram scarile care duceau spre holul principal, iar dupa aceea la iesirea in curtea scolii in care se afla gazonul si bancile acum pline de zapada cristalina.Sar in zapada si ma prabusesc la pamant si fac un inger de zapada,cu toate ca nu arata prea bine, eu sunt multumita.Imi las ochii verzi sa se inchida incet si primesc fulgii cu miile lor forma sa se aseze pe fata mea alba ca laptele si obrajii rosii ca un trandafir patat cu sange.Simt pe cineva care se prabuseste de asemenea pe pamantul un de nea im inclin putin capul si deschi iar ochii la fel de incet cum i-am inchis.Vad o pereche de ochii negri ca doi carbuni care straluceau la sclipirea argintie a zapezii.Era cel pe care il iubeam din toata inima mea.

-Deci te-ai decis si tu sa te scoli din pat?imi zice el vesel zambind larg.

-Ahaa!spun eu alintandu-ma ca un copil.

-Hmm.......zice el si se apropie de mine.Ma saruta.Cat de mult m-ia lipsit asta.IL sarut la randul meu si mergem in locul in care ne intalneam mereu la pranz,ciresul din spatele salii de sport, acum argintiu.O luam la fuga prin zapada de 3 cm si ne impiedicam unul de altul.Ne rostogolin pe dealul mic de pamant si ajungem imbratisati  la poalele mirificului pom care cred ca avea peste 100 de ani.Acel copac semnifica dragostea noastra vesnica la fel ca si el, nimeni si nimic nu ne poate despartii acum si nici in viitor,exact ca aceastavietuitoare care se clinteste doar la bataia vantului.

-OI!!SAKURA-CHAN!TEME!se aude un strigat in spatele hohotelor de rasete facut de noi.Era Naruto care fugea spre noi de mana cu prea-frumoasa lui prietena si BFF-ul meu drag,Hinata.

-Ho!ma!Ce tipi asa?zice Sasuke.

-Da,unde arde?

-Frate ai venit?zice Naruto dandu-i drumul Hinatei si luandu-l pe Sasuke in brate lasandu-l fara respiratie.

-Naruto!!BAKA!strig eu si il pocnesc de il fac sa se invarteasca.

-AAAUUUU!Scuze Sakura-chan!zice Naruto prefacandu-se ca plange.

-OK!Ce facem acum?zice Hina.

-Hai sa facem un om de zapada.zic eu zambind.

-Un lucru atat de copilaresc si tot odata asa distractiv...Imi place s-o facem,zice Sasuke.

-Mdea..e ok adica ce lucru fai am mai putea face?

-Pai lasama sa te luminez :D, zice Sasuke si ii arunca in fata un bulgare de zapada.

-Hmm...vrei sa te joci Uchiha?ziceNaruto  in timp ce isi ia bulgarele de pa fata care ii facuse un semn rosu pe obraz.

-Frate nu te pot lua in serios cand vorbesti asa haha..,zice brunetul.

-Okey atunci ia asta!!zice Naruto aruncandu-i un bulgare lui Sasuke care se impiedica si cade.Si asa a inceput razboiul cu bulgari de zapada.Am facut dupa aceea fiecare cate un om de zapada.Am chemat-o pe Temari sa spuna castigatorii iar aceasta i-a ales pe NaruHina,premiul fiind.........doua bezele in plus la ciocolata calda.HaHa ce mai premiu nu,cu toate ca mi-ar fi placut mult chestia asta.

A fost o zii fantastica iar maine pe Sasuke il v-a astepta o  surpriza uriasa aceasta constand in.....

Cam atat prieteni sperca v-a placut

si sa stiri ca e necorectat dar cred ca nu am prea multe greseli,

oricum daca v-a placut lasati comentariu daca nu...

lasati oricum.Bye!! <3

Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19Joi 29 Ian 2015, 16:24

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris si imi pare sincer rau, dar nu prea mai stiu ce sa mai scriu aici, dar voi incerca sa il termin, nimeni nu ar vrea sa-si lase munca in urma..nu? OK!! Gata cu bolborositul, iata nextul si I'm sorry...realy!!

Capitolul XII

Sasuke point of view:

Totul s-a schimbat de cand am plecat,  si eu m-am schimbat, pot spune ca sunt o alta persoana de cand...nu prea imi place sa vorbesc despre asta. Stau in patul meu de ceva vreme si acele ganduri nu imi dau pace.

***Flash back***

Ochii meu negri abisali priveau inspre zare plini de lacrimi amare. Totul era alb- negru pentru mine. Mai intai parintii mei si acum...Itachi. De ce familia mea a fost "norocoasa" care trebuie sa tina la adapost aceasta piatra enervanta.Imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

O mana rece si alba este pusa pe umarul meu lucrat. Era Maya, logodnica fratelui meu. Ochii ei albastri precum marea exprimau durere, dar in acelasi timp si blandete. Fire rebele de par, blonde precum aurul, se asezau pe fata ei palida pe care erau uscate lacrimile pline de durere varsate din cauza gandului ca si-a pierdut iubirea cea mai mare.
O iau in brate si ii spun ca ar trebui sa nu se mai intoarca pentru ca si-ar putea pierde viata. " Stiu deja despre piatra, si ar trebui sa iti spun ceva..." spunea aceasta cu vocea aproape stinsa.
-Ce anume? o intreb plin de uimire.
-Fratele tau mi-a spus o data ca, atunci cand va muri, tu vei urma sa pazesti Piatra Fulgerului.

Am ramas masca. Oricum stiam ca asta va urma pana la urma, dar nu asa de repede.Nu sunt pregatit. Ii spun lui Maya sa plece, aceasta facand ce i-am spus. Trebuia sa ma gandesc la ce ar trebui sa fac si cum sa actionez.

***End flash back***

Stiam ceea ce ar trebui sa fac, si stiam ca daca ii spun lui Naruto acesta ma va ajuta, dar problema era alta. Nu doream sa o implic pe Sakura in asta. Era mult prea periculos. Nu o vreau sa o pierd si pe ea cum i-am pierdut si pe ceilalti. Doar pe ea o mai aveam.
Stateam si ma uitam pe pereti... Vai, nu aveti ideea cat de "amuzant" este sa stai fara sa faci nimic. Daca stau bine si ma gandesc parca copii spuneau ceva de un cadou surpriza pe care inca nu il vad. Sunt foarte dezamagit.
"Knock,Knock"
Hmm.. Cine ar putea fii? Daca sunt derbedei o s-o incurce rau. Parca as fi un mos de 70 de ani.
Ma intrept spre usa din lemn ,veche.Cred ca usa asta mai si scartaie...ar trebui schimbata si ea prieteni. Bataile deveneau din ce in ce mai puternice.Imi intind mana catre cleanta, o apas si... AU! Peste mine se afla Naruto cu un zambet de i***t pe fata. Deodata zambetul dispare si se ridica in picioare.
-Ce faci?! Nu esti gata? ma intreaba el.
-Nu...Gata pentru ce?
-Pentru surpriza!
-Cred ca ai uitat..aa..nu stiu,sa ma anunti! tip eu la el. Baiatul asta e ca un titirez,pe bune acum.
-Rapid! Nu e timp.
-Timp pentru ce? il intreb eu foarte confuz.
-Hai o data! N-am toata seara!
-Zi o data ce se-ntampla!
-Vei vedea. Hai!
Ma enerveaza cand face asa. Dar ce vrei sa le faci? E cel mai bun prieten al meu. Si eu as putea avea scapari de-astea...da..nu se va-ntampla.
Ma imbrac repede intr-un tricou alb cu ceva inscriptii pe ele si niste blugi negri taiati. Da...nu m-am complicat. Doar mergeam pana in camera cea mare ,nu? Imi iau telefonul si cobor.
-Inchide ochii! zice el rapid(Naruto).
-Ce?
-Inchide ochii frate!
-Okey,okey.
Parca am fi la gradinita...acum serios. Imi inchid ochii si ma las condus de aerianul meu prieten. Simt cum deschide usa din fata noastra si ma impinge cu toata puterea inauntru, de era sa pic pe jos.
-Iti poti deschide ochii frate.
Fac cum spune si in fata mea se aflau o multime de oameni care au inceput sa strige "Surpriza!! La multi ani Sasuke!". Ce? Ia stai un minut, in ce luna suntem? Imi scot telefonul din buzunar. 03.12.2014. Scot un "mhm" ala Sas'ke si imi indrept privirea catre lume. Acestia amuzati au inceput a rade in lacrimi, ceea ce nu prea m-a fascinat.Simt cum doua brate subtiri imi inconjoara corpul.Era Sakura.Aceasta imi ureaza un "La multi ani" si vrand sa ma sarute pe obraz, se opreste.Ma privea fix in ochi. Dintr-o data facu o fata care zicea " Pe bune?".
-Nu imi spune ca ai uitat de ziua ta?
Fac o fata de "Imi pare rau", iar rozalia ma pupa pe obraz.
A fost o seara ce nu o voi uita niciodata.     

Sus In jos
Continut sponsorizat

High School Empty
MesajSubiect: Re: High School   High School I_icon19

Sus In jos

High School

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-