|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mier 09 Feb 2011, 14:24 | |
| Foarte trist ! Am plans la inceput ... .. Mi-a placut .. dar cams curt .. Eee asta e . Pupici |
|
| |
SaKuRa16 Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Lun 11 Apr 2011, 19:21 | |
| OMG esti un geniu la ficuri !!! e cel mai sooper fic pe care l-am citit vreodata |
|
| |
ZaaRa Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Stare de spirit : LoooOOoOvE ItAaAaChIi & SAsUuUkE
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mar 03 Mai 2011, 21:51 | |
| a fost extraordinar!!!tint'o tot asa!!! |
|
| |
NarutoLife Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mar 17 Mai 2011, 17:55 | |
| super tare povestea este atat de sentimentala si e super :D |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Vin 20 Mai 2011, 22:28 | |
| Nu mai am cuvinte. Felicitari>:D< am bocit la fiecare capitol, nu mi sa mai intampla sa bocesc chiar la fiecare capitol..excelent fic.. respect:*:* |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Lun 04 Iul 2011, 21:15 | |
| Mamyy a fost atata de minunat imi place la nebunie m-a luat plansul, chair daca a fost atat de frumos sfarsitul tot trist mi s-a parut intr-un fel Sa mai faci astfel de ficuri |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Lun 04 Iul 2011, 22:47 | |
| A fost un fanfic minunat. Speechless. Am plans, si ce am plans...Nici macar la Titanic nu am plans...(daca se pune ) Toate cele bune, din partea mea! :3 |
|
| |
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Dum 14 Aug 2011, 21:01 | |
| Cred ca e printre singurele fic-uri care mau facut sa plang .Un pic cam prea scurt dar totusi mai bine asa decat sa lungesti actiunea fara rost |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Vin 23 Dec 2011, 22:16 | |
| Hey!!! Am aterizat si eu p-aici nu din curiozitate ci din pura coincidenta.... Iti admir munca, adica fic-ul si , cum s-a spus si mai sus, ai talent.... Am citit foarte multe fic-uri si nu a mai fost unul la care sa plang atat si in acel moment ascultam si o melodie trista. Ciudat! Astept sa creezi cat mai multe fic-uri si sa ma avertizezi sa le citesc.... Te-am pupat...Carry |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Lun 02 Iul 2012, 15:08 | |
| aaaaam ,
nu stiu de ce , dar mereu cand dau pe la ficul tau incep sa plang ,
ciudat nu ?
mda , e foarte frumos ,
il citesc dinainte sa intru pe forum ,
si ma bucur ca sunt asa norocoasa sa citesc o astfel de capodopera ,
sper sa mai faci ficuri din astea ,
pupici de la crisu |
|
| |
sakura234 Genin
Sex : Localizare : timisioara Nr. mesaje : 101 Puncte : 135 Reputatie : 32
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mar 03 Iul 2012, 16:29 | |
| |
|
| |
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mier 11 Iul 2012, 03:00 | |
| Foarte frumos ficul....impreuna pentru totdeauna primele capitole foarte triste insa bucuria pura si iubirea eterna compenseaza:*:* |
|
| |
Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Vin 13 Sept 2013, 22:51 | |
| Foarte frumos ficul, chiar mi-a plăcut, să ştii. L-am citit de mai demult , dar am comentata de pe alt cont. |
|
| |
Mara :) Academy Student
Sex : Localizare : romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 47 Puncte : 55 Reputatie : 6
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Mar 19 Noi 2013, 22:42 | |
| deci eu jur ca am plans :)) foarte foarte frumos ficul |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort Sam 30 Noi 2013, 16:46 | |
| Unul din ficurile mele preferate pe care il stiu de atata timp. Este unul din singurele ficuri la care chiar am plans la final. Cum a putut Sasuke sa se omoare si dupa, toata ccea "prefacatorie". Jos palaria pentru acest fic minunat. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: un dans cu un inger mort | |
| |
|
| |
|