Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Z Nation-Serial Vin 17 Oct 2014, 23:33 | |
| Un serial nou aparut de vreo luna si ceva. Mi l-a recomndat cineva drag mie intr-o noapte pe la ora 3 cand eram la o tigara amandoi. :)) Tin sa mentionez ca ma pasioneaza zombie. PLOT:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Au trecut zece ani după ce un virus-zombie a devastat Statele Unite. Un mic grup de oameni trebuie să ducă în siguranță din New York în California singurul supraviețuitor cunoscut care nu s-a transformat. În California există ultimul laborator viral funcțional care are nevoie de sângele acestuia pentru a creea un antidot. Cu toate acestea, el adăpostește un secret întunecat care amenință pe toată lumea. Apare in fiecare vineri seara, pe net cel putin. Nu se difuzeaza la TV la noi in tara inca. |
|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Z Nation-Serial Vin 17 Oct 2014, 23:47 | |
| Mă tentează ideea, mult. Văd cum fac și mă uit și eu :) |
|