Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sony. Academy Student
Sex : Localizare : Sibiu Nr. mesaje : 34 Puncte : 43 Reputatie : 5 Hobby-uri : Neimportant... Stare de spirit : Doar soarele poate fi mai stralucitor decat zambetul cuiva...insa la mine ploaia mi-e egala
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Wow...chiar is uimita k am castigat a 2-a oara....oricum multumesc celor care au votat melodia aleasa de mn...Oricum, concurez si de data aceasta cu o melodie, parerea mea, foarte frumoasa....
Tokio Hotel - World Behind My Wall
Stiu ca e mai veche, dar nu coonteaza asta zic eu...
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
O melodie destul de veche, dar eu inca o ascult. Este singura melodie care ma linisteste:X Ascultati-o:X
P.S. : Iubesc parul lui Bill stil leu, IL VREAU INAPOI !!! :((
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Adda - Prietenie adevarata una din melodiiile mele preferate x (sper ca nu a mai puso nimeni cat am lipsit eu )
woalket Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : timisoara acebook : cristi valentin Nr. mesaje : 45 Puncte : 221 Reputatie : 19 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : fericit
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Mar 14 Iun 2011, 13:20
Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo letra
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Mar 14 Iun 2011, 15:41
Nightwish-Wish I Had An Angel [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Alexia Maria in Mar 14 Iun 2011, 23:13, editata de 1 ori
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Mar 14 Iun 2011, 21:36
pai intru si eu cu :
Jeremih - Down On Me ft. 50 Cent
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ..pai sper sa va placa
``....:::HeLl:::...`` Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Somewhere between here and there Nr. mesaje : 18 Puncte : 20 Reputatie : 1 Hobby-uri : imi place sa te fac sa suferi Stare de spirit : ma buna ca niciodata
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Mier 15 Iun 2011, 10:25
EL NEGRO - Ploaia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
I just love this:X it`s soo cool :X kiss u guys :-*
InYourEyes^ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 2
Concurez si eu cu o melodie...:X cea mai frumoasa melodie:x Miss Mary-Open [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ascultati`o va rog eu frumosss:x [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Sam 18 Iun 2011, 13:31
Hey Ya ! Am adus si eu melodia Snoop Dog - sweet Eu iubesc melodia asta ;x So :
Enjoy ^.\/ !
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Dum 19 Iun 2011, 14:14
Pff, hai ca am venit si pe aici cu intarziere.
O melodie ce o ador! :X
Kanon Wakeshima-Still Doll
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Subiect: Re: Concurs 10-Melodia saptamanii! Dum 19 Iun 2011, 15:59