Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: My draws ^_^ Mier 15 Iun 2011, 19:07 | |
| Pai nu sunt prea reusite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar nu aveam ce face....daca mai vreti eu mai fac ..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - sakura si ayame=))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - sakura:))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -asta e foca=))=))=)) cat am ras de desenu' asta=))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - sasuke...
|
|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: My draws ^_^ Mier 15 Iun 2011, 19:16 | |
| Scumpa mik X Desenele sunt extra, mega superbe.... Talent inascut:>:>:> Mai vreau.....multe multe multe multe.... Te poop si te iubesc! |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: My draws ^_^ Mier 15 Iun 2011, 20:40 | |
| Mda... pai am adus altele..facute acum...ah, da si inca ceva. Va jur ca nu sunt copiate. Urasc sa fac asta So : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - mickey:x
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - powerpuff girls....doamne ce dor imi e sa ma uit la astea;X:((
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - asta e muci=))=)) asa l-am botezat
|
|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: My draws ^_^ Mier 15 Iun 2011, 20:57 | |
| Superbe x:x Ce-mi plak...mai vreau:o3 Te rogg....!!! Te poop si te iubesc |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: My draws ^_^ Mier 15 Iun 2011, 20:58 | |
| |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My draws ^_^ | |
| |
|