|
Autor | Mesaj |
---|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: My photos <3 Dum 23 Noi 2014, 19:09 | |
| So... cum sunt o iubitoare de fotografie, m-am decis sa postez aici câteva dintre surprinderile mele. Sunt lucruri simple, lucrurile mici alcătuiesc arta. Hope you enjoy ^.^ P.S.= Chiar nu înțeleg de ce au ieșit pe o parte când le-am uploadat... |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: My photos <3 Dum 23 Noi 2014, 19:27 | |
| Sunt frumoase, mai ales a doua. Îmi place mult că se focusează pe un singur obiect. Vreau să văd o poză cu acea mingiuță strălucitoare și cu fundal negru sau în mâna ta. :x Mai aștept pozee. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: My photos <3 Dum 23 Noi 2014, 19:56 | |
| Și acum, la cererea publicului... pam pam pam pam! Biluţaaaaa! Deci, la amândouă m-am chinuit de nustiu ce, mi-a luat 20 minute sa fac 2 poze, ca biluta nu colabora deloc... am izbit-o, saraca, de toti pereții din casă :) ca nu vroia sa mai licureasca. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: My photos <3 Dum 23 Noi 2014, 20:49 | |
| Awwww, sunt așa miștoooo. Vreau și eu biluță d-aiaaaa. :( Mno, azi am ceva cu numărul 2. Bonusul este su-perb! :X Like it so much! Poți face o grămadă de poze diferite cu bila aia. Mai aștept. :) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: My photos <3 Lun 24 Noi 2014, 16:08 | |
| SUnt foarte ragute, scumpa. In special a treia. Mai astept si altele. *hug* |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: My photos <3 Lun 01 Dec 2014, 20:08 | |
| Hey hey! Încă ceva poze noi, le-am făcut chiar azi intr-un parc din apropierea apartamentului meu. Nu știu cât de bine mi-au iesit, whatever. Hope you enjoy! |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: My photos <3 Mier 03 Dec 2014, 20:01 | |
| Am revenit cu noutăți din colecția de toamnă! Și da, mie chiar îmi place pescărușul acela <3 :) |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: My photos <3 Joi 04 Dec 2014, 09:25 | |
| Hei! Imi plac foarte mult pozele tale si perspectiva de a prinde lucrurile cu un aparat foto. Ai reusit faci ca niste simple lucruri sa para superbe. Sa ma anunti si pe mine cand mai postezi. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My photos <3 | |
| |
|
| |
|