Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: E pericoloso sporgersi Dum 30 Noi 2014, 23:40
E pericoloso sporgersi este un film românesc regizat deNae Caranfil și apărut în 1993.
Filmul este compus din trei părți care narează aceeași poveste pe punctul de vedere a trei persone diferite : o studentă, un soldat și un actor de teatru. Acțiunea se petrece într-un oraș de provincie din România la începutul anilor '80. Destinele celor trei se lovesc, schimbând ideile fiecăruia despre carieră, politică și dragoste.
Din punctul meu de vedere, este un film foarte interesant, nu numai din punctul de vedere al actiunii, ci al modului in care aceasta este redata. Eu l-am vazut anul trecut si mi-a placut. Este un film romanesc bun, din care viitorii cineasti au ce invata.