|
|
Autor | Mesaj |
---|
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Printesa intunericului Joi 30 Iun 2011, 12:05 | |
| |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
loveanime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : braila Nr. mesaje : 62 Puncte : 107 Reputatie : 41 Hobby-uri : imi place sa desenez
| Subiect: Re: Printesa intunericului Joi 30 Iun 2011, 13:07 | |
| Iubesc povestea ta , sa ma anunti cand apare cap urmator . Mare fan , mare fan ! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Joi 30 Iun 2011, 17:52 | |
| Hei sisu Imi place ficul tau , este interesant . Abia astept nextu scumpo . Spor la scris si la idei . Pupici : * *: |
|
| |
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 01 Iul 2011, 13:41 | |
| nextu crezi ca vine azi?oh..si faza cu pastilele pt vampiri ai luat-o din Vampire Knight?oh,da,si....NEXT!!!!!!! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Sam 02 Iul 2011, 18:23 | |
| nu ai dat next? daca nu te grabesti... |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Sam 02 Iul 2011, 19:09 | |
| O sa il pun dar te rog ai putina rabdare ca daca ma grabesc o sa iasa un dezastru. Am o mica trauma din cauza unei fantome soo.. Gomen |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 03 Iul 2011, 15:57 | |
| ok....dar,stai umpic...truma din cauza unei fantome!? |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 04 Iul 2011, 20:21 | |
| inca nu ai pus next'ei bine,draga mea,noaptea asta merg la vanatoare de fantome!!!- |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 06 Iul 2011, 14:23 | |
| Scuze pentru intarzierea uriasa pe care am facut-o . Stiu ca sunt o neserioasa dar am adus nextuu'. Spor la citit. Cap. 5: Fiorii primului sarut L-am iubit din prima zi in care l-am vazut, il iubesc si acum cu tot cu frica pe care mi-o provoaca si-l voi iubi toate deceniile care urmeaza. In sfarsit puteam recunoaste ca il plac. E prima data cand ma indragostesc cu adevarat. Acum pot spune ca imi este dor de ochii lui, de zambetul lui, de sufletul lui. Credeam ca pentru mine el este doar o viata scurta si firava dar acum stiu ca noi doi suntem la fel. Nu voi putea trai fara dragostea lui… niciodata. In noaptea aceea am stat si m-am gandit la cum e sa iubesti dar , la ora 2 am plecat la vanatoare deoarece nu mai aveam pastilele de sange. Trebuie sa vorbesc cu Miku si sa imi spuna de unde are acele tablete. Am vanat cateva caprioare, o pantera si …nici nu imi mai aduc aminte. Bineinteles ca am vanat departe de oras. A doua zi la scoala eram hotarata sa infrunt crudul adevar. Cred ca stiti la ce ma refer. Am mers in curtea scolii dar nu era nimeni acolo. Atunci mi s-a aprins beculetul si mi-am amintit ca azi e sambata. Vroiam sa ma dau cu capul de pereti chiar daca stiam ca nu as fi simtit nimic. Asta se intampla cand esti indragostit. In tot ghiozdanul am cautat telefonul mobil ca sa vad daca puteam face niste planuri cu cativa dintre colegi pentru week-end-ul asta. I-am sunat pe rand pe : Miku, Alice, Seth , Gabe, Emily ,Nagero , Toshiro, Runo, Satsuki si pe….Ikuto. Dintre toti doar cativa au afirmat ca vin acestia fiind: Miku si Ikuto, Seth si Emily, Gabe si Runo. Deci eram 6 cu mine 7. Puteam sa mergem la pisicina la mine acasa . Prezentarile : Emily este draguta , ii place foarte mult sa mearga la mare, sa se imbrace in diferite costume, rochii si ii plac foarte mult palariile . Ea are parul scurt pana la umeri , saten, ochii caprui si din cate observ eu cred ca-i place de Allen. Pe Allen o sa il prezint cu alta ocazie. Gabe este foarte amuzant si stie cum sa se poarte . Ii plac baloanele si ii place sa mestece guma. Lui Gabe ii place si muzica pop-rock , deci avem cam aceleasi preferinte. Are parul rosu deschis, putin ciufulit, ochii ii sunt rosii ca poarta lentile. Cred ca lui ii place de Satsuki. Pe Satsuki o voi prezenta cu alta ocazie. Runo este de treaba si este prietenoasa. Este greu sa pastrezi un secret fata de ea deoarece are nasul fin ca al unui catelus. Ea are parul putin mai lung de umeri, albastru . Ochii sunt albastrii ca marea. Parca ar fi sora mea mai mica. A fost o distractie totala… dar si romantism pentru mine. Sa o luam de la inceput: Eram pe canapea asteptand invitatii. Deodata cineva bate la usa. M-am ridicat si m-am dus sa vad cine era . Am deschis cu putina teama . Vizitatorii mei erau Gabe, care radia de nerabdare sa sara in piscina, Seth , la fel de narabdator dar sa ma vada, Runo , putin speriata si Emily care isi adusese la lotiunii si crème de te durea capul. I-am poftit inauntru. Gabe : Hei ,Risa , frumos loc! Totusi cam mare pentru o singura persoana. Nu te simti singura? intreba el imitand un ecou. Eu: Nu-I cine stie ce si nu ma simt singura. spune eu radicand din umeri. Si asa a continuat sa imi puna tot felul de intrebari legate de casa . Tipic Gabe… La intrebarile putin mai idioate radeam toti in cor. Nu aveam de gand sa merg la piscine pana nu veneau si Miku si Ikuto. Pana la uram a dat Doamne sa vina si ei ca m-am saturat pana peste cap de intrebarile lui Gabe. Cand au intrat m-am pierdut in ochii lui Ikuto. Eram paralizata , nu ma puteam misca. Deodata vine Emily langa mine si tipa de cateva ori fara sa ma trezeasca din transa. Pana la urma imi da o palma cat toate zilele de credeam ca mi-a intors maxilarul. Eu: Pentru ce a fost asta? intreb eu enervandu-ma. Emily: Pentru ca ai adormit si pentru ca vreau sa ma bronzez. Deci hai odata ,printesa! explica ea incruntand-se. I-am dus pe toti la piscina . Gabe a spus “Sunt in Rai” cand mi-a vazut piscina . Toti am ras mai putin Ikuto care l-a impins pe la spate pe Seth in apa. Seth nu s-a lasat si l-a tras si pe Ikuto dupa el. Gabe , suparat ca pierde toata distractia, a strigat “Bomba “ si a sarit de ne-a udat pe toti. Emily nu mai era langa noi . Ea se dusese sa se bronzeze pe una dintre sezlonguri. Runo a intrat si ea in apa alaturi de Miku si de ceilalti baieti. Eu stateam si ma uitam ca proasta deoarece mie… mie…imi era frica de apa! Gata , am spus-o. Gabe ma obserava. Nu ma gandeam ca se poate intampla dar Gabe chiar a plecat de la distractie pentru mine. A iesit din apa , soarele reflectandu-se in miile de picaturi de apa de pe corpul lui bine lucrat. Acesta se indrepta spre mine intrebandu-ma de ce nu intru si eu in apa. Eu i-am spus ca nu prea imi place apa. El mai avea putin si se tavalea pe jos de ras in cel mai propriu sens. Iar apoi m-a intrebat de ce mi-am mai luat casa piscina iar eu i-am spus ca am luat-o din greseala. De data asta chiar a cazut pe jos de ras. S-a ridicat cu un zambet smecher pe fata. Gabe: I-a s-o facem pe micuta printesa sa-i placa apa! Eu: Ce naiba ai de gand ? spun eu speriindu-ma. Acesta ma luat in brate ca pe o mireasa si se aruncase in apa cu tot cu mine. Ikuto e cel care murea de ras la felul in care aratam iar Miku ii dadu o palma cat toate zilele dar nu pentru ca radea de mine ci pentru ca vroia sa se “revanseze” pentru momentul il care o stropise. Eu , ca o nebuna am inecput sa-l bat pe Gabe acesta razand si scufundandu-se la fiecare pumn mai puternic. Pana la urma m-am potolit si a inceput sa-mi placa apa. Deodata ceva ma trase sub apa. Era nemernicul de Ikuto . M-am uitat in sus vrand sa vad daca ceilalti m-au lasat balta. Se pare ca da. Ikuto ma trase intr-una dintre imbratisarile lui calde pe care mi-o imaginam a fi facandu-ma sa inteleg ca Miku ii explicase tot ce se intamplase aseara. Nu m-am mai opus si l-am imbratisat si eu facandu-l sa fie multumit. Am iesit la suprafata imbratisati. Il priveam in ochi . Puteam sa vad flacara dragostei arzand cu putere. Am fost atrasa de focul ce mocnea in spatele ochilor lui. Ikuto , la randul lui, isi apropie buzele de ale mele. Ma stranse cu putere in brate si ma saruta. Eram uniti in sfarsit. Trupurile noastre devenisera acum unul singur , Simteam cum aveam nevoie unul de altul. Eu rup incet sarutul si ma uit in ochii lui. Deodata a inceput un vant aprig care m-a facut din instinct sa inchid ochii. Ikuto ma lua in brate dar amandoi am stranutat in acelasi timp. Gabe ne spuse sa iesim din apa ca se apropie o furtuna. Emily se planse ca nu se bronzase. Am intrat toti in casa ca sa ne uscam. Ikuto inca ma mai tinea in brate . Ma simteam … libera. Dragostea, un porumbel alb, pe care incercam sa-l inchid cu forta scapase din cusca si ma pusese la pamant. Exact cum imi spusese si Miku , eu tocmai mi-am dat trupul si sufletul celui care le va zdrobi. Asta asteptam ,sa mi le zdrobeasca, sa le calce in picioare, sa le de-a foc , sa le arunce intr-un loc gol si intunecat in care sa mai astept inca o mie de ani ca sa se intoarca si sa ma pretuiasca. Sentimetele mele erau foarte incurcate . Nu stiam daca imi este frica de el sau eram indragostita. Mi-am inchis ochii si mi-am scuturat capul ca sa nu ma mai gandesc la asta. M-am uitat la ceilalti iar ei au inceput sa aplaude. M-am uitat la Ikuto derutata si acesta se uita deja la mine cu un zambet angelic, nevinovat, dulce, care il facea sa para ca nu este atat de pervers pe cat era el de fapt. Am inceput sa rad cu pofta cand ma gandeam cum ar fi Ikuto daca nu ar fi pervers si daca ar fi rusinos. Aproape ca ma prapadeam pe jos de ras. Se pare ca ploaia incepea din ce in ce mai tare . Runo spusese ca ea nu se poate duce acasa , la fel si ceilalti. Eu le-am propus sa ramana la mine peste noapte cum urmatoarea zi era duminaca. Acestia au acceptat. Totusi imi era frica sa nu se piarda idiotul de Gabe pe aici, Emily sa imi termine toate cremele si lotiunile si Seth sa ne faca farse . Iar in casa mea toate camerele sunt diferite. O sa vedeti la ce ma refer. Oricum a fost o noapte lunga. Imi mai cer inca odata scuze pentru intarziere. Acum prezentarile: Gabe: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/841/gabep.png/ Camera lui Gabe : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/835/dormitor.jpg/ Emily: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/825/emilygj.jpg/ Camera lui Emily: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/823/dormitormodernviolet.jpg/ Runo: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/5/runo.jpg/ Camera lui Runo: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/402/mobidea.jpg/ Camera lui Miku: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/146/girlsbedroomandlivingro.jpg/ Camera lui Ikuto: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/684/rooms3big.jpg/ Camera lui Seth: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/cuirb.jpg/ Preview: Capitolul 6: Vizitatoarea Il pun cand am timp. |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mier 06 Iul 2011, 16:14 | |
| daaaaa!!!!next in sfarsit!!!!!a fost grozav!sunt curioasa sa vad ce se mai intampla!!!deci next! |
|
| |
loveanime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : braila Nr. mesaje : 62 Puncte : 107 Reputatie : 41 Hobby-uri : imi place sa desenez
| Subiect: Re: Printesa intunericului Joi 07 Iul 2011, 13:34 | |
| e superba , o ador , astept continuarea |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 08 Iul 2011, 20:58 | |
| nu ai mai dat next?gata,trb sa te pui pe scris!ai inceput sa-ti cam neglijezi ficu....sper sa iti revi repede,desi nu prea am inteles faza cu fantoma...totusi,iti raman o mare fana! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 08 Iul 2011, 21:36 | |
| Mare fana? Exagerezi. Si nu am destule comentarii ca sa continui. Conteaza sa stiu ca nu numai tie iti pasa. |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Vin 08 Iul 2011, 22:04 | |
| sunt sigura ca nu numai mie imi pasa!important nu este ce cred ceilalti acum despre cum scri,important e sa continui sa scri pt a te perfectiona...ai talent,intr-o zi sa-r putea sa fi cunoscuta pt asta!deci.....abia astept nextu!si dk si altcineva mai citeste ficu asta,sa dea comm!daca nimeni nu isi da cu parerea despre ce scrie ea aici,atunci ea ce sa mai creada? |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 10 Iul 2011, 10:32 | |
| gata...AJUNGE!!!fa crize de nervi aici tot asteptand nextu.....sa mai comenteze si altcineva!si daca tot nu mai da comm nimeni....hai sa dau eu unul mai lung... deci...actiunea-pai ce pot spune,nu te grabesti deci e numai bine...mie imi place cand lucrurile se desfasoara mai incet... descrierea-nu ne omori cu ea dar nici nu o uiti acasa...vad ca te pricepi,dar insista ceva mai mult pe senimente(ce pretentii mai am si eu) dialogul-in sfarsit un fic in care dialogul nu e sec!nu gasesc multe ficuri ce dezvolta aceasta performanta... asa....acum,pentru orice eventualitate,daca vrei sa-ti dau vreun pont.....pai,pana acum ai facut lucrurile interesante...insa dupa mine relatia dintre ikuto si riza se dezvolta...prea repede.adik,gata s-au bagat impreuna in apa si au si inceput o relatie...e putin cam ciudat. dar nu foarte....stiu ca nu prea ar trebui sa comentez in legatura cu asta atata timp cat nici nu am un fic...ar fi mai interesant dak ai mai complica lucrurile....adik ori sta ceva in calea iubirii lor...ori unul dintre ei nu e tocmai fidel,ori isi baga cineva nasul unde nu trebuie si incurca lucrurile....ai imaginatie,deci iventezi tu ceva... asa...si...cate commuri vrei?daca e nevoie ti le dau eu pe toate...desi trb sa mai comenteze si altcineva.... oh....si chiar nu mai citeste NIMENI ficu asta?!? si inca astept nextu...cu MARE nerabdare!!! |
|
| |
deeaanimegirl Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : la calculator.... Nr. mesaje : 12 Puncte : 14 Reputatie : 2 Stare de spirit : in suspans...
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 10 Iul 2011, 12:57 | |
| Pune nextu' mai repede ca inca putin si ma dau cu capu de pereti de nerabdare cum tiam spus si pe mess.Dak nul pui te bat nextu |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 10 Iul 2011, 18:39 | |
| Va promit ca maine pun nextuu' . Trebuie sa-mi storc creierii ca nici nu stiu ce sa scriu. Am o gramada de probleme pe cap. Oricum maine va promit ca pun nextu'.
|
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Dum 10 Iul 2011, 21:21 | |
| yey!!!!!nextu vine maine!!!!da!!!!!fac tumbe de fericire pe aici!!!!!si nu cred ca va fi nevoie sa-ti storci creierii prea mult!bafta! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 11 Iul 2011, 16:25 | |
| te mai astept pana diseara dupa care iar incep sa te tin numai in commuri....stiu ca sunt extrem de obositoare...dar chiar vreau nextu ala....asa ca spor la scris si la idei!!! |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 11 Iul 2011, 19:24 | |
| next? gata,ma supar pe tine...dak nu-l pui maine! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 11 Iul 2011, 19:55 | |
| Il pun pana la 00:00. |
|
| |
HellGirl Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 11 Iul 2011, 21:40 | |
| pana atunci eu sunt in lumea viselor.... eh,o sa-l citesc maine...abia astept!!!!!sa nu ma pacalesti! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Printesa intunericului Lun 11 Iul 2011, 23:45 | |
| Gomen pentru super-mega-extra senzationala mea intarziere. Am adus urmatoru' capitol si nu am putut sa-l fac mai lung pentru ca HellGirl ma batut iar la cap. Ce pot spune decat ca daca nu era ea nu cred ca as fi continuat acest fic. Arigatou , HellGirl! Soo...Next: Cap. 6 : Vizitatoarea In sfarsit ma simteam implinita. In sfarsit inima imi fusese daruita. In sfarsit exista cineva care imi poate distruge si sufletul si trupul. Asteptam. Sa fiu sincera nu stiu ce asteptam. Nu era un moment bun sa visez la cai verzi pe pereti. Era momentul sa-mi fie frica. Frica de ce? De un vis. Iar am adormit. Un loc negru intunecat in care nu puteam distinge nimic, un loc in care singuratatea se nascuse de-a lungul timpului cand eu renuntasem la speranta si o distrusesem fara pic de mila. O umbra rosie vine in fata mea. Ma treceu fiorii dar nu puteam tipa, nu puteam sa ma misc. Nu cred ca fata mea arata semne de tristete sau bucurie. Imi simteam pana si fata inlemnita. Tot ce puteam sa fac era sa ma uit. Umbra si-a ridicat mana in aer elegant si frumos, mladios. Avea in mana un creion albastru , usor de diferentiat fata de umbra. A inceput sa scrie cu … o culoare , ca cea a focului care se scurgea usor deci pot presupune ca scria cu sange. Nu am inteles deoarece acea limba era latina. Dar ma infricosa. Deodata am tresarit si m-am trezit tipand. A fost groaznic. Nu stiu de ce dar chiar m-am speriat. Eram la mine in camera. Acel vis durase pentru mine cateva decenii dar in realitate a fost doar de 2 ore. Fusesem destul de punctuala trezindu-ma la 00:00. Nu puteam adormii la loc. Speram ca ceilalti sa nu se fi speriat de tipatul meu. Se pare ca pe nimeni nu am deranjat, un lucru bun dupa mine. M-am ridicat incet din pat si am mers pe terasa. Ceilalti dormeau ca sa nu mai spun ca Gabe sforaia de l-am auzit si in visul meu, Emily era invelita toate desi era o caldura de mureai, Seth cazuse din pat. Eu stiu ce-o mai visa si asta? Stelele erau stralucitoare, mai ceva ca focul iar luna ma privea si eu faceam acelasi lucru. Probabil ca luna a fost martora la multe povesti de dragoste. Intr-o zi va fi martora si la momentul magic in care voi fi atat de aproape de Ikuto incat sa-i simt respiratia. Insa voi sta si voi astepta. Mi-am vazut trandafirii , lalelele, irisii, crinii, lilieci si toate celelalte flori. Si ele asteptau ca cineva sa le zdrobeasca. Ma gandeam sa ma duc sa cant poate printre ele dar nu m-am dus. Am stat si m-am uitat la luna care dupa cum parea era obosita. Deodata cineva ma imbratisa de la spate. Nu eram speriata si nici confuza. Stiam ca e Ikuto. Bratele lui mari si puternice ma strangeam atat de tare incat incepusem deja sa respir greu. El mai slabise stransoarea astfel incat sa pot inspira. Cand mi-a dat drumul m-am intors cu fata la el. Era atat de dragut cand era ingrijorat. Inima mai avea putin si bubuia din piept. El nu zambea ,doar ma privea ca si cum inima iar fi fost goala. Cred ca el stia cum ma simteam eu. Mi-am ingropat fata in pieptul lui si l-am imbratisat strans. Acesta nu imi ma imbratisase la randul lui dar a inceput sa ma mangaie pe par sai ma sarutat pe frunte. Ma intreb daca el stie ce-am visat eu dar nu aveam de gand sa stric momentul asta. Deabea dupa zece minute am relizat ca eram amandoi imbracati in pijamale. Ei bine el avea bluza cu pantaloni pe cand eu aveam o camasa de noapte. Dar mi-am dat seama ca asta nu mai conta. M-am ridicat ca sa il privesc in ochi. Eram fericita acum. I-am dat un mic sarut pe obraz. Eu: Ikuto, du-te la culcare...il rog eu jucandu-ma cu parul lui. Ikuto: Nu merg daca nu vii cu mine...spuse el in timp ce ofta. Am acceptat iar el a zambit cald si prietenos. Bineinteles ca pana sa ajungem in camera lui am trecut pe la camera lui Gabe iar acesta sforaia de… cred ca intelegeti la ce ma refer. Cand am ajuns in camera lui Ikuto mi-am amintit ca am lasat in camera mea telefonul. Cand am ajuns in camera am simtit mirosul unei persoane necunoscute care lasase un bilet pe pat. Nu imi era frica. Cred ca are legatura cu visul din acea seara. Pe bilet scria tot in latina. Aceleasi cuvinte care le scrisese umbra din visul meu. Nu stiam ce inseamna. Ma uitam crucis la foita mica si aproape sfaramata din mana mea. Eram atat de incurcata. De ce tocmai in latina? Cine mi-a trimis biletul? Ce legatura are acea persoana cu mine? Nu aveam nici un raspuns. Ei... Nu stiu ce varza am facut in capitolu' asta dar na acum... Nu cer comm dar trebuie sa pun nextuu cat mai rapid pentru ca saptamana viitoare plec la mare si... nu voi avea alaturi de mine un prieten drag care mi-a facut cunostinta cu voi acesta fiind calculatorul. Prietenul meu de-o viata (mai exact de 9 ani) te voi lasa in urma o saptamana dar lasa ca recuperam noi. Sa nu plangi ca dupaia plang si eu. Deci Preview: Capitolul 7 : Amintiri pierdute-n vant Nu ratati. |
|
| |
deeaanimegirl Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : la calculator.... Nr. mesaje : 12 Puncte : 14 Reputatie : 2 Stare de spirit : in suspans...
| Subiect: Re: Printesa intunericului Mar 12 Iul 2011, 12:15 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Printesa intunericului | |
| |
|
| |
|