Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Printesa intunericului - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Printesa intunericului - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Printesa intunericului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 180
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place)
Stare de spirit Stare de spirit : E bine si asa... ;)

Printesa intunericului - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Vin 05 Aug 2011, 21:31

Acest capitol il dedic lui Rin (Serre) si ii urez o saptamana plina de distractii si perversitati!

Fara alte prezentari:

Capitolul 9: Musafirul nepoftit

Nu aveam regrete pentru nimic doar pentru ca nu m-am putut controla cand am intalnit-o pe Menedik. Este frumoasa. O adevarata printesa cu inima scufundata in durere si suferinta. Ma intreb daca chiar vrea sa ma ucida.Cred ca ea vrea doar sa fie in continuare cea mai buna la scris poezii.
La asta ma gandeam eu in timpul orei de romana. Deodata un sunet asurzitor de foi cazute una peste alta pe lemn ma trezeste din visat. Profesoara imi trantise manualul pe banca ca sa ma trezesc . este adevarat ca de obicei visez dar niciodata cu privire la Menedik. Profa se uita la mine suparata si cu dezamagire imi spune ca imi va scadea nota la purtare.
-Chiar credeti ca imi pasa de nota de la purtare? Intreb eu cu fata in alta parte si cu mana tinandu-mi capul. La cate probleme am asta ar fi singurul lucru care mi-ar mai pasa.
-Domnisoara Rozen, se pare ca din cauza comportamentului tau vei fi trimisa in biroul directorului. Spune profa accentuand ultimele cuvinte.
-Orice doar sa scap de aici. Vorbesc eu cu raceala in glas in timp ce oftez.
Ma ridic frumos din banca, imi strang lucrurile si ii fac cu ochiul lui Ikuto care incepe sa ranjeasca dupa ce isi da seama ca asta nu ma va afecta. De obicei ma port asa cu profesorii. Sunt enervanti. Cine Doamne iarta-ma ia mai creat si p’astia. Sa ne intoarcem la subiect. Ajung la usa dupa care ii arunc o privire plina de ura Profei iar apoi ies trantind fara mila biata usa care aproape se sparsese. Ma indrept pe coridorul plin de tablouri cu elemente chimice. Imi venea rau numai cand ma gandeam ce tema avem la chimie.
Intru in ultima incapere de pe holul interminabil de clase. Acolo era la birou un om, cu trei fire de par in cap, scund, imbracat la patru ace. Sigur eram desteapta dar pe’atat de inteligenta la fel de neobrazata. Ca intotdeauna, purtam ceva diferit fata de draga lui uniforma. Blugi, tricou, adidasi, toate prea colorate pentru o scoala. Imediat directorul a sarit cu gura pe mine cu morale si tot felul de chestii plictisitoare.
-Treci la subiect, mosule! Spun eu plictisita.
-Sa stii ca pentru comportamentul tau poti fi exmatriculata.Spune mosneagul intinzandu-se peste birou ca sa imi faca un semn ciudat din maini specific lui.
Mi-a mai tinut cateva morale dupa care m-am ales doar cu un 4 la romana si la purtare. Moarte de om! Nici gand. Cel putin nu pentru mine. Parca discutia cu directorul durase o vesnicia dar mai exact un sfert de ora caci se sunase.Gata cu orele diavolilor pe ziua de azi. Trebuia sa ma relaxez. Ies toti copii in curtea scolii fericiti ca au terminat pe ziua de azi. Numai pe Ikuto nu-l vedeam. A! Iata-l ultimul ca-ntotdeauna. Trebuia sa imi dau seama. Cu nerabdare ma intreaba ce s-a intamplat azi la director. Eu ma ridic pe varfuri si-i dau un sarut scurt dar foarte dulce. Dupaia ma duc langa el si incepem sa mergem spre poarta scolii ca sa plecam din Infern.
Deodata o voce cristalina se aude din departare. Vocea este a unei fete care’l saluta pe Ikuto. Hm… Asta da frumusete. O fata cu parul gri si scurt careia bretonul este prins cu o clama. Ce pot spune decat ca este nou-venita zeita cu un decolteu divin. Este o c***a. (scuza-ti cuvantul) Deodata sare pe Ikuto si cad amandoi la pamant acesta fata sarutand-ul pe Ikuto apasat. Eu, deja rosie de nervi o trag pe fufa de par si o ridic de pe Ikuto rupandu-le sarutul.
-Spune-ti rugaciunea, c***o!tip eu la ea aproape sa-mi cada gura la cat de tare am tipat.
-Ikuto, ajuta-ma! Spune ea gemand de durere.
-Cine esti si ce doresti? Intreba Ikuto facandu-mi semn sa ii dau drumul.
Eu ii arunc o privire lui Ikuto de il arunc pe Marte.
-Ikuto, salveaza-ma! Te rog! Doar suntem logoditi!
-Ceeeeee? Tip eu si cu Ikuto in acelasi timp.

Capitolu' L-am facut acuma, pe fuga caci nu mai am mult timp si conometrul ma anunta ca mi-a expirat timpul.
Nu stiu cand vine nextu' de aceea va rog savurati ce v-am adus.
Era sa uit: c***a este ea: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/155/704692.jpg/

Ultima editare efectuata de catre RoxYuuKikyo in Vin 05 Aug 2011, 21:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Vin 05 Aug 2011, 21:34

Ahh tu Miku`cichi-chan ! a hug Ce te iubesc . Merci de urare si voi trai la maxim lough Capitolul mancala`r mama sa`l mance e fain love deci practic o sa imi fie dooor de tine . I lav iuu ! love
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
loveanime
Genin
Genin
loveanime

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : braila
Nr. mesaje Nr. mesaje : 62
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 41
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 06 Aug 2011, 14:53

super , imi place la nebuinie , deabea astept sa vad continuarea
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 189
Puncte : 210
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..
Stare de spirit Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 06 Aug 2011, 21:31

dai next si eu abia acum dau comm...mi-am facut o obisnuinta cu asta....si nu e de bine!infine,capitolu a fost fantastic!!!cat despre ciudata aia..SE MAI ATINGE DE IKUTO SI E MOARTA!!!!!!!
Sus In jos
deeaanimegirl
Academy Student
Academy Student
deeaanimegirl

Localizare Localizare : la calculator....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 14
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : in suspans...

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 16:11

SOOPER!Abia astept nextul,scz ca nu tiam mai dat comm dar a avut ceva netu' de nu a mai mers...Abia astept nextu!!!!!!
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

Localizare Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch...
Hobby-uri Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy..

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 17:26

ROXYYYYYYYYYYY!!!!!!!!unde e nextu?gata,ai vazut ca nu mai sunt prezenta la datorie si nu mai dai nici macar UN next?!trebuie sa citesc cum c***a aia isi ia bataie!nu se poate sa se termine asa!gata,nu mai dau com(nesimtita de mine a fost si ea in vacanta)si nu mai postezi nimc?!?oooo,nu!cu mine nu merge asa!cu totii suntem curiosi sa vedem ce se intampla!sa nu te aud ca renunti la fic ca te ppap cu fulgi cu tot!uite cum sta treaba,eu vreau next!si credema ca nu sunt singura!ficu e grozav,de ce nu vi cu nextu tocmai acum ca se complica lucrurile?sti,in ficuri putina intriga nu strica...si acum ca se complica lucrurile si la tn...tu nu mai dai next?!mai bine te pui pe tastat,ca de nu sunt in stare sa iti dau comm din 5 in 5 minute!succes la scri,idei si ce mai vrei tu! kiss
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place)

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 20:18

Ajutor!! Nu mai am pic de inspiratie!!!!
Scuze HellGirl.
Asteapta pana poimaine!
AAAA!!!
Mi'a venit o idee.
Yey, a dat Doamne.
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 09:13

maine?!hmm...nu-i de bine...dak nu mai ai inspiratie poti sa scri ce se intampla la concursul ala de poezie...si sa ne explici care e faza cu menedik...sau...STIU!!!riza a fost transformata in vampir de cineva,nu?daca tipu ce a transformato se intoarce?saunu,ala cand a transformato i-a dat din sangele lui ca sa nu aiba probleme cu autocontrolul si in caz ca el o da in bara sa aiba de unde sa ia din sangele propriu pentru a-si reveni mai repede(ex o lupta cu alti vampiri)acum se in toarce,dar din sangele pe care a obligato pe riza sa-l bea nu a mai ramas mult si trebuie sa il bea pe tot....sau el intra la aceasi scoala cu riza si o intalneste accidental...sau riza descopera ca menedik e sora ei...sau...ikuto e obligat de ai sai sa se casatoreasca cu c***a aia cand va deveni major pentru a strange o alianta intre 2 clanuri rivale,si findca inima lui apartine rizei,riza si toate amintirile cu ea ii sunt sterse din memorie...sau...STOP!am spus prea multe!dak scri ceva de aici,bine,daca nu...tot bine...doar da nextu ala MAI REPEDE!
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 10:37

HellGirl, ESTI GENIALA!!! huh?
Tot ce ai spus este suuuper!!! in love
Sigur nu ma voi apropia de sfarsit prea mult. yeah
Arigatou HellGirl!! kiss
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 18:07

cu placere!daca mai vrei idei sti cui sa ceri...asa ca acum nu mai ai scuze!deci abia astept nextu,sa vedem ce iese...si nu sunt chiar atat de geniala....am spus primele lucruri ce mi-au trecut prin cap!oricum,succes!
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 20 Aug 2011, 17:41

parca ziceai ca nextu vine azi...te mai las pana deseara...dak atunci nu vi cu nextu tinete bine ca iti fac morala! lough
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 20 Aug 2011, 23:14

Scuze, scuze, miii de scuze!! oops
Am fost la plimbare cu familia pe la Ploiesti si nu am apucat sa-l pun. down wtf
Dar sper sa-l pun in seara asta pana la 00:00 ori il pun maine dimineata. yeah
Hontoni Gomenasai! sad
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 18:42

azi de dimineata?e seara si tu nu ai venit cu nextu!ti-as tine morala dar nu pot k am intrat pe ascuns pe pc...dar ma ocup de asta maine!MUAHAHAHA!stai sa vezi,c-o sa te tin numai in commuri!
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 19:06

ROXYYYYYYYY!ai de gand sa vi cu nextu SECOLU ASTA?!parca zici ca esti la curse cu melci in reluare cand vine vorba de adusul nextului!ce in seamna asta?!ti-am dat pana si idei!vrei mai multe commuri?BINE!FIE!iti dau MAI multe!vreo 10 pe capitol,bine?daca nu vi cu nextu mai repede fac crize de nervi pe-aici!e cam greu sa-mi imaginez singura cu riza o trage pe roata,o jupoaie de vie,o incinereaza,o inneaca,o asfixiaza,o defenetreaza,o stranguleaza,o dezmembreaza,o tunde cheala,o calca cu tancu si o ucide pe c***a aia!sa nu mai spun ca sunt al naibi de curioasa sa vad ce se intampla!nu ai idei?ti-am dat eu!nu sti pe care s-o alegi?daca vrei le poti baga pe toate in acelasi fic!de ex:ala care a transformato pe riza vrea sangele ei,cautand-o se inscrie la aceeasi scoala cu ea unde o intalneste la acel concurs de poezie,pe care riza il castiga desi ikuto CHIAR e logodit cu tarfa aia pentru a initia o alianta dintre clanul lui si clanul rival.inima lui apartine rizei,de aceea cand se afla asta i se sterg amintirele si sentimentele legate de ea.la fel pateste si sora lui,iar prietenii ei incep s-o evite...inspirata de asta scrie o poezie care sa-i exprime tristetea si castiga!astefel trebuie s-o confrunte pe menedik,despre care afla ca e sora ei...si cu care probabil se impaca...cu toate astea trebuie sa inccerce sa ramna in viata supravietuind atacuriolor tipului care a transformato si sa incerce sa il aduca pe ikuto cu picioarele pe pamant.tipu ala vrea sa se foloseasca de ikuto pentru a o convinge sa-i de a sangele ei...si el fiind un tip...aratos...se foloseste de popularitatea castigata pentru a face presiune asupra rizei care incearca sa afle ce s-a intamplat intretimp cu familia ei si sa afle de ce nu stia ca are o sora,menedik nedetinand mai mult decat pistele ce trebuiesc urmate pentru a afla adevarul.
acum CHIAR nu mai ai scuze!si desi stiu astea vreau sa le vad scrise de tine!te pricepi mai bine ca mine!nu iti dezamagi cititorii!asa ca,draga mea roxy...PUNETE PE SCRIS!!!
acum pot spune ca ti-am tinut morala promisa....si stai sa vezi!sunt in stare de mai mult!crezi ca asta e rau?-nu ma cunosti indeajuns!sunt in stare sa-ti fac capul ENCICLOPEDIE!!!!MUAHAHAHAHAHAHA!!!!
acum sa revenim la mootivul intarzierii tale...un motiv plauzibil este lipsa de commuri(desi acum ai destul)deci iti reamintesc ca scri pentru a te perfectiona si a impartasi ideile tale si altora...deci de la primu capitol pana acum ai progresat,ceea ce e bine...dar nu numai asta conteaza!tu de unde sa sti asta daca nimeni nu iti spune?nici macar eu(rusine sa-mi fie)?deci sa mai comenteze si altcineva,macar despre idee!
acum roxy...iti dau un ultimatum...daca maine nu vi cu nextu te tin NUMAI in commuri...chiar si din 5 in 5 minute dak e nevoie!
MUAHAHAHAHAHA!infine,nu stiu care-i faza cu rasul malefic,cred ca am o problema cu asta...DAR ASTA NU SCHIMBA FAPTU CA TREBUIE SA VI CU NEXTU MAI REPEDE!!!!!
nu-mi spune ca in TOT acest timp ai fost la plimbare!
deci spor la scrsi si la(idei deja ti-am dat)si....schimba tot ce vrei tu din ce am scris eu...dak vrei poti si sa nu bagi nimic...oricum ADU NEXTU ALA SECOLU ASTA!!!!!!!!!!!
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mar 23 Aug 2011, 15:40

Capitolul 10: Schimbarile

Cum naiba putea Ikuto sa fie logodit cu fufa asta? Suntem cumva la o emisiune de farse sau ce? Explicatii! Deodata se aude din departare vocea unui baiat roscat care ne facea cu mana. Era Gabe care avea in mana popcorn. Se uita speriat la ciudata pe care o tineam de par.
-Risa, linisteste-te! Las-o jos pe tipa aia si sa vedem despre ce e vorba.
Eu il ascult pe Gabe si o las jos pe don’soara in timp ce Ikuto se ridica. Va dati seama cati nervi aveam. Adica asta a fost cea mai proasta zi din viata mea. Pana la urma Ikuto spune ca isi aminteste de ea si ca nu era serios cand a cerut-o in casatorie. Deci pana la urma a cerut-o! Iar apoi ne-a mai spus ca atunci cand a cerut-o erau la gradinita dar la cat de pervers este clar cerea fiecare fata in casatorie. Iti bati joc de mine? Ce naiba ma fac? Ori o fac pe fufa asta friptura, ori ma despart de Ikuto… Daca o fac friptura si o mananc o sa vomit asa ca las-o balta. Ma despart de Ikuto! Toti fluturii aia din stomac pe care i-am simtit pentru el erau doar o aluzie.
-Ikuto… Nu vreau sa te mai vad vreodata. Am spus pe un ton calm lasandu-mi capul in jos si strangand din pumn.
-Risa… a fost o greseala eram doar copii. Spune el panicat aproape sa ma ia in brate.
Eu ma dau cativa pasii mai incolo ca sa ma indepartez de el. Simteam cu ochii imi erau plini de lacrimi. Nu stiu daca v-am spus dar cand un vampir sufera din dragoste plange cu lacrimi de sange. Eu asta faceam. Nu ma puteam abtine.
Imi ridic privirea din pamant si il inspaimnt pe Gabe. Cred ca nu stia de faza cu vampirii. Va trebui sa-i povestesc dar nu acum. „Printesa” cu decolteu nu ave nicio reactie. Cu siguranta stia de creaturile mitologice care existau. Mda, oricum viata mea se ducea de rapa dar nu conteaza. Clar ma voi indragosti de altcineva si daca nu tot voi trai pentru totdeauna.
Oricum urma concursul de poezii si trebuia sa ma pregatesc. Nu am mai compus de o gramada de timp. Deodata observ un afis care are legatura cu concursul. Era ceva de genul:
„Distractie, magie, poezii,
Pe toate le-ntalniti, copii!
De-n sala de festivitati veniti,
Veti fi toti bine primiti.

Ora 10…stiti.
Iunie pe 5…veniti!
Va astept! Va pregatiti!
Haine super fauriti,
Si la mine, Festivalul,
Puteti bate si tambalul!

-Uite acolo afisul pentru Festivalul de poezii si…. E maine? Nu se poate, nu sunt pregatita. Spun eu panicata.
-Mda…Ai trecut repede peste faza cu „Ikuto e logodit”.Spune Gabe facand un semn prostesc cu mainile.
Cam asta era planul meu. Sa schimb repede vorba ca sa trec peste. Cred ca mai degraba m-as indragosti de Gabe sau Seth sau… Nu conteaza dar oricum vedem cu evolueaza lucrurile pe parcurs. Sa spunem ca logodnica lui Ikuta mai avea putin si-i sarea in brate. Sentimentele pentru Ikuto… s-au transformat in gheata.
Ma duc spre Ikuto si o intreb pe „logodnica”
-Care este numele tau, c***o? Intreb eu ridicand o spranceana la ea.
-Nu ai bunele maniere deoarece folosesti un limbaj vulgar. Spune ea facandu-si aer cu mana si folosind o voce pitigaiata. Eu sunt Izumi. Pe tine te cheama…. Risa Rozen, nu-i asa?
-De unde stii? Intreb eu luandu-mi pozitia de atac.
-Vrei o lupta pentru printul meu Ikuto?
-Nu.. Dar vreau sa te snopesc deoarece nu te suport. Cred ca voi vomita din cauza decolteului tau divin.
-Taci din gura sau o sa te distrug. Spune ea enervandu-se.
-Nu ai nici o sansa la lupta.
-Fizic: nu dar mental: da. Iti cunosc tot trecutul pe care tu ..l-ai uitat.spune ea prefacandu-se speriata.
-Nu e nici timpul nici locul. Nu vreau sa va mai vad. Pe nici unul dintre logoditi.
Mi-a ajuns pana-n gat. Nu sunt asa de josnica incat sa ma lupt pentru un baiat. Jur ca voi afla totul de la ea. Mai important trebuie sa aflu cine e Menedik si de ce ma uraste. Si asta voi afla.
Plec din curtea scolii nervoasa. Gabe incepuse sa alerge dupa mine in timp ce Ikuto mai ca-l apuca plansul. Bineinteles ca Izuma sau cum o chema radea de nu mai putea. Nu vroiam sa ma uit in spate. Mi-am strans din nou pumnii dar de data asta prea tare asa ca mi-a dar sangele. Gabe ma ajunse din urma si ma apuca de umar. Reusise sa ma opreasca din mers. El gafaia in timp ce se tinea de umarul meu cu capul lasat in jos, aplecat si cu ochii inchisi. A pierdut o gramada de popcorn pe drum. Eu ma uit confuza la el dupa care pricep ca adevaratii prieteni sunt intotdeauna langa tine. Era clar insa nu si pentru vampiri.
Deodata il intreb pe Gabe ce-i cu popcornu’. El imi spune ceva de genu’ :Inainte sa vin dupa tine si Ikuto era un timp pe un bloc gata sa se arunce de pe el ca sa se sinucida. (clar) I-am auzit pe unii spunand ca ala era Justin Bieber. Pe-acolo era Seth care isi lua un scaun, se asezase si striga încontinuu –N-AI CURAJ, DERBEDEULE!!!- Eu cand am vazut faza asta mai sa cad pe jos de ras. Seth ma observat si m-a rugat sa ii aduc niste popcorn dupa care m-am gandit sa vin dupa tine.” Am inlemnit. Apoi am inceput sa rad de imi sarea borsu pe nas.
Doamne Dumnezeule! Mi-am scos imediat telefonu’ din buzunar si am trimis mesaj la toti prietenii despre faza asta si ca ne intalnim la blocul cu pricina. Il iau pe Gabe si plecam fix spre blocul pe care se afla canteretul „nebun”. Ne vedem unul pe celalalt si ne formam grupul istoric sau mai bine zis vechi antic si de demult.
Eu il cautam cu privirea pe Seth care statea pe scaun si se uita pe bloc. Erau mai mult fete decat baieti care tipau de crezi ca ardeau. Erau super ingrijorate pitipoancele. Era si politie si pompieri si de toate. Runo era pregatita cu tot cu scaune iar Gabe a mai luat cateva …sute de popcorn. Le-am insiruit si ne-am asezat in timp ce mancam popcorn. Nu am fost si nu voi fi niciodata fan Justin Bieber. Numaram cu totii pana la 3 si ne ridicam in picioare dupa care strigam „NU AI CURAJ!!”
Pana la urma nu a sarit lasand-o pe Emily cu sicriul special pregatit pentru el gol. Si yo care ma gandeam ca pot sa-i pun o funda. Incetul cu incetul uitam de Ikuto insa o parte din inima mea va ramane mereu a lui.
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mar 23 Aug 2011, 16:43

YEY!!!!!!!!!!!!nextu!!!si nu am mai imbatranit asteptandu-te!wow,e super!nu ma asteptam la intorsatura asta!su nu-i corect,de ce afurisitul de bieber nu a sarit?!JOS CU JUSTIN BIEBER CU VOCEA LUI DE FETITA!!!!
asa,acum,NEXTUUUUUUUU!de data asta incearca sa fi mai rapida...si scz pentru ultimul comm...m-am cam lasat dusa de val...
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mar 23 Aug 2011, 16:44

ultimu' com m-a ridicat cu adevarat pe picioare. Accept asemenea comm deoarece ma motiveaza si imi arata cat de mult vrei next.
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mar 23 Aug 2011, 17:22

multumesc,m-am mai linistit!oricum,chiar mi-a placut ultimu capitol!se pare ca ai adaugat si o groaza de chestii si de la tine...GROZAV!!!!!!!!si tu ziceai ca nu ai imaginatie si esti in pana de idei!oriicum,vreau nextu!si c***a aia isi ia bataie,nu?
Sus In jos
HellGirl
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Dum 28 Aug 2011, 10:37

HEY!!!ROXY!ce inseamna asta?ai intarziat o groaza!!!m-ai facut curioasa si nu mai dai next?nu-i de bine,sti cum fac cand ma enervez....COMMURI PE BANDA!!!desi cred ca tu asta vrei...infine,nextu?
1.(iertati-ma nu stiu ce vorbesc) nu si-a luat bataie
2.bieber nu s-a sinucis
3.riza nu a castigat INCA concursul
4.riza nu a vorbit cu menedik
5.ce s-a intamplat cu familia rizei?
6.inca nu am citit cum lui ikuto ii pare FOARTE rau dupa riza
7.nu e prima oara cand tu intarzii cu nextu iar eu cu commurile
8.trebuie sa ne schimbam aceasta obisnuinta
9.nu mai stiu ce sa scriu
10.trebuie sa ies ca am intrat IAR pe pc lu sor-mea si dak ma prinde o dau in bara
11.da nextu ala odata.
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 00:18

Cap 11: Surpriza

Faza cu Justin Bieber a enervat-o rau pe Emily. Cred ca avea de gand sa faca o reclamatie la politii ca nu a facut un spectacol bun dar noi am oprit-o gandindu-ne ca ar putea fi arestata. Este totusi minora la fel ca noi toti…Bine ..cu exceptia lui Gabe care era cel mai mare dintre noi…. Si totusi cel mai pampalau.

Ei bine.. Faza asta a fost ieri iar azi este Festivalul de poezii. Stai putin. De ce sunt inca in pat? Nu trebuia sa fiu deja gata? AAAAhhh!! Ma ridic repede din pat… MA intreb daca am adormit din cauza faptului ca am mancat o pantera… Nu prea vad vreo legatura intre cele doua dar nu conteaza. Inca odata: Ma ridic repede din pat si o iau la goana prin casa in pijamale cautand prima baie. Intru in ea si incep sa ma spal pe dinti in timp ce imi prind parul.. Ok..acum e acum.. Voi folosi viteza de vampir…Urasc sa folosesc tehnica asta ca vad greu pe unde merg si ma lovesc de tot ce-mi iese in cale.

De data asta fac o exceptie. In timp ce ma lovesc de tot si toate ma gandeam de unde stie Izumi aia despre trecutul meu… Ma intreb daca imi va spune daca o torturez…. Ce-o fi o fi. Ahh!! Unde naiba este ghiozdanul ala bun de nimic? Calmeaza-te Risa ..Usor.. Linisteste-te! Ai nevoie de forte noi pentru Festival… Inspira….expira…transpira… Ultima parte cu „transpira” nu se va intampla… Deci…. Ghiozdanul nu e in casa.. atunci e afara. Dau tarcoale afara si gasesc ghiozdanul sub un copac.. mai de graba un cires. Cat imi plac ciresele insa nu s-au facut. Da..da .. Unde ramasesem? A.. La ghiozdan. Il iau si incep sa fug spre scoala.. Curtea era goala.. Nimeni nu era afara… De obicei era un profesor sau .. nu stiu.. vreun chiulangiu.. Ma uit la ceasul de la mana si vad ca este 7:30.. Oh My God! Am ajuns prea devreme! Concursul incepe la 10. Ce nervi m’au prins! Imi vine sa ma dau cu capul de pereti dar mai bine ar fi sa merg pana la o farmacie ca sa mai iau niste pastile de sange… Urasc faptul ca le termin atat de repede… Mai ales ca mereu ma i-a asa, dintr-o data foamea si uneori este ceva gen „Ups! Lipsa de pastile!”

Oricum deja iesisem pe portile scolii luand-o spre centrul orasului. Cautam cea mai apropiata farmacie cand deodata simt un miros respingator, groaznic si dezgustator. Imi venea sa vars. Cine putea mirosi in halul asta decat un adevarat dusman… Cine credeti ca era.. Micuta mea „prietena” Izumi, si asa cunoscuta logodnica a lui Ikuto. Mi-am incretit nasul din obisnuita din cauza parfumului ei italienesc presupun a fi. Ca intotdeauna cu un decolteau exagerat si cu o fusta aproape transparenta. Incerc sa o ignor insa cat de mult as incerca atrage foarte mult atentia. Probabil avea siroaie de baieti care ii cadeau la picioare. Nu prea imi pasa daca Ikuto facea parte din ei. Mda.. incerc sa ma indepartez dar ea ma striga si incepe sa alerge spre mine deja pregatita sa sara cu gura inainte. Aveam de gand sa cred ca striga pe altcineva fiind deja pregatita sa ii pun piedica dar nu aveam eu norocul asta. S-a oprit fix in fata mea. Astept sa-mi faca in ciuda cu „cat de fericita sunt alaturi de Ikuto” dar, spre surpriderea mea, ma saluta politicos. Eu incerc sa zambesc insa nu prea imi iese. Stai un pic! De ce i-as zambi? Pentru ca din cauza ei nu mai am prieten sau ce? Nu, nu mai zambesc. Pe atat de greu a fost sa zambesc pe cat de usor a fost sa ma opresc. Am stat un pic dupa care ea ma invita la o terasa undeva.. Am acceptat nu foarte bucuroasa. Inc ama mai ardea parfumul ei.. atat de tare incat imi ajunsese gustul lui in gura.. Uram mirosul ala. Cat de josnic sa accept sa bem un suc dar trebuia sa gasesc o cale prin care sa porneasca ea un conflict..nu eu.

-Vreau sa imi cunosc trecutul! Ii spun eu direct.
-Stai calma..Toate la timpul lor, spune ea indreptandu-se spre o masa privata inconjurata de florile mele preferate si anume trandafirii albi.
-De ce te prefaci ca suntem prietene? Ai de gand sa ma ataci pe la spate? Sa sti ca sunt pregatita. Spun eu in soapta putin apasat urman-o.

Ne asezam la masa. Cum eram inconjurate de trandafirii imi era greu sa mai simt mirosul ei respingator… Dar tot era prin aer amestecat cu florile albe..minunate… Mdaa… am trecut imediat la subiect intreband-o ce s-a intamplat cu familia mea. Ea era foarte relaxata… prea relaxata si enervanta.. chiar nu suportam imaginea asta.. Aproape ca tremuram de nervi… Cat avea de gand sa ma tina in suspans? Era deja -obositor asa ca m-am mai linistit. M-am lasat pe spatarul pufos al scaunului..Mmm..matase…Dragut.. Nu aveam timp pentru asta. Ma uit la ceasca de ceai intrebandu-ma daca nu cumva a pus otrava in el… Ma intreb daca putea fi mai josnica de atat.

-Riza, tu suferi? Din cauza lui Ikuto? Intreba ea aratand ingrijorata uimindu-ma.
-Nu sufar! Cum te poti gandi la asa ceva.. Chiar nu am …nimic… la ultimul cuvant vocea mi se sparse. Mai aveam un pic si incepeam sa plang insa nu vroiam sa o las pe ea sa vada asta. Nu acum si nu aici.. Nu voi plange..
-Minti! Se vede dupa fata ta ca minti..si dupa voce.. Daca nu incepi sa imi spui adevarul de acum in acolo o vei incurca deoarece nu se cuvine sa minti! Spuse ea accetuand ultimele cuvinte din propozitie.
-„De acum in acolo”?? Ai impresia ca va mai exista vreun moment in care sa mai putem discuta fara sa ne luam la bataie? Am acceptat invitatia ta doar ca sa aflu trecutul meu. Spun eu aprope ridicandu-ma de pe scaun.

Au urmat cateva momente de tacere in care eu am incercat sa fiu atenta doar la flori insa tot peste ea dadeam cu ochii. Incercam sa nu ma stramb la mirosul parfumului ei. Cu greu reuseam. Tocmai imi amintisem ca trebuia sa ii explic lui Gabe faza cu plansul cu lacrimi de sange. Trebuia sa gasesc repede o scuza. Ehh.. trebuia sa sper ca uitase de toate cele intamplate.

-Ai venit din interes.. Nu ma mira…Esti materialista ca-n totdeauna.. Nu te-ai schimbat. Spune ea indiferenta intrerupandu-mi sirul gandurilor.
Ahh! Ce enervanta este Izumi asta! Nu mai pot suporta! Incep sa ma uit la ea cu o oarecare nerabdare de a afla ce s-a intamplat in trecut.
-Riza, ai un frate! Unul care traieste aici, in orasul asta, este chiar sub nasul tau dar tu esti prea oarba gandindu-te doar la Menedik!
Un ..ce??? Un frate?? Si traieste aici? Am incercat sa par calma dar cred ca pana la urma culoarea ochilor mei incepusera sa se deschida.
-De asemenea, in curand, va avea loc o batalie intre vampiri si… spuse ea oprinduse la ultimul cuvant si lasandu-ma in SUSPANS
Sus In jos
deeaanimegirl
Academy Student
Academy Student
deeaanimegirl

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 14:49

Bun team implorat pe mess sa-mi spui cine e fratesu' dar vad ca nu vrei sa imi spui... sad
Acum sa incepem:
Povestea:superba!e lunga(exact cum imi doream)Si sper sa nu te apropii de sfarsit!
Suspansul e imens!!!Iti place sa ne tii in suspans,dar totusi esti geniala in a "face suspans"
Cred ca o sa cedez nervos gandinduma "Oare care e?!" "Oare e Ikuto?" "Creka e Gabe" "Nu,e Ikuto!" "Ba nu,nu e el"
Sper sa aflam repede cine e...
Multumesc lui Dumnezeu ca am descoperit ficul asta!
Si sunt sigura ca vorbesc in numele tuturor cand spun:Nextul!!! please
Sus In jos
loveanime
Genin
Genin
loveanime

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : braila
Nr. mesaje Nr. mesaje : 62
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 41
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Dum 09 Oct 2011, 17:08

Superb . Imi place mult capitolul asta deabea astept sa vad cine e fratele ei .
Astept nextuu , dar desigur stiai asta deja .
Sus In jos
*Rina*Mandarina*Rina*
Genin
Genin
*Rina*Mandarina*Rina*

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Bacau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 126
Puncte : 145
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Lun 21 Noi 2011, 00:57

Ultimul comm apoi next bine?Printesa intunericului - Pagina 4 385627 Este absolut minunat, adica... mai lasat muta!Printesa intunericului - Pagina 4 307712 Imi place foarte mult si am vazut Shugo Chara, toate cele 3 sezoane. Foarte frumos! Deci pune repede next ca fac foarte urat!Printesa intunericului - Pagina 4 896861
Sus In jos
RoxYuuKikyo
Genin
Genin
RoxYuuKikyo

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Lun 02 Ian 2012, 12:52

Mdea... down Scoala mi-a ocupat mai tot timpul dar oricum am reusit sa scriu urmatorul capitol happy2

Cap 12: Festivalul

Nu imi vine sa cred!!! Deci… Chiar e exagerat! O lupta dar si un frate plus ca peste 2 ore va avea loc festivalul poeziilor. Sunt sigura ca ea chiar isi dorea sa ma zapaceasca fix inaintea festivalului. Ramai calma Riza.. O fi ce-o fi.. sa analizam situatia.. Seth; Ikuto; Gabe; Eli; Nagero; Toshiro sau Robert!

-Asculta.. nu stiu care e planul tau dar nimic nu ma va deconcentra de la festival… Trebuie sa plec!
-Nici macar nu vrei sa stii cine e fratele tau.. Nu esti normala.
-Stiu…si pot spune acelasi lucru si despre tine…
-Mult noroc la festival…. Spune ea pe tonul ei enervant de „o sa fie totul in regula”

Ma ridic incet din scaunul din matase uitandu-ma un pic la „draga mea cumnata”.. Plec grabindu-ma cu toate ca mai aveam … sa ma uit la cea… 2 minute? Oh My God! Am incurcat-o! Incep sa alerg gandindu-ma ca daca intarzii nu voi mai fi primita!

Ajung la scoala in timp record de 30 de secunde si caut clasa de concurs.. sala 22.. Am gasit-o. Intrand sfioasa imi dau seama ca am ajuns la timp. Imi sterg sudoarea de pe frunte asezandu-ma in banca. Puteam observa ca au fost frumos sterse si de asemenea ca aceasta clasa este de clasa I de la literele si alfabetul de pe perete plus de la Mickey Mouse-ul de pe tabla. Oftez puternic mai studiez un pic concurentii ca sa vad daca e vreo provocare dar cum se spune „nu judeca o carte dupa coperta”..

Deodata observ o fata cu parul negru si scurt care purta o fusta roz pana la genunchi larga cu o bluza alb-negru… jumi juma… Nu stiu de ce mi-a atras atentia dar era , oarecum, speciala.. Cu un spirit puternic.. nu inteleg… Oricum cred ca ea e singura provocare … Oricum Doamna profesoara ne adusese foile de concurs. Poezia trebuia sa aibă 4 versuri.Nimic mai mult si nimic mai putin.… Emotiile imi invadau corpul!

„Stai linistita Riza, totul este in regula.. Concentreaza-te!” imi spuneam. Eram pregatita sa incep poezia cu tema „natura”! Imi iau obisnuitul pix si sunt aproape sigura ca ideea mea e una dintre cele mai bune!

„Ce se intampla inauntrul meu? Nu simt nimic.. Absolut nimic.. Nu mai vad nimic.” Eram speriata.. Ochii mi se intunecau parca venind noaptea dar nu ii tineam inchisi si era ziua afara… Ma durea sa stiu ca nu ma pot controla la un eveniment atat de frumos pentru mine.. nu stiam nici cine sunt in acel moment insa stiam ce face corpul meu… Mana dreapta incepuse sa scrie niste versuri groaznice:

Intr-o zi intunecata
Vraja-mi reuseste-n data
Odata ce luna a rasarit
Lumea toata a murit!”

Insa nu ma puteam opri.. trebuia sa indur faptul ca nu mai aveam nicio sansa la reusita acestui concurs.. Gata! Am pierdut! Datorita poeziei care nu are legatura cu natura am simtit un gol… Adica as fi castigat concursul daca nu eram controlata de altcineva.
Dupa o ora se suna iar foile noastre sunt luate de aceeasi profesoara. Inca nu ma controlam! Eram ca o stana de piatra cand deodata, dupa ce profa iese din clasa si eu ajung in curtea scolii, imi apar iar fata lui Menedik! Ea a fost! Ea m-a controlat! Ea e de vina!

Razbunare pentru o asemenea pierdere.. Habar nu are nimeni ce inseamna poeziile pentru mine! Sunt telul meu in viata si daca imi vor fi luate pot spune ca nu mai exist!
Sangele criminal imi invada corpul! Vroiam sa o vad murind si dansu-si sufletul! Vroiam acest lucru din toata inima mea care nu bate! O voi gasi! O voi distruge si ii voi lua tot sangele! De aceea sunt bestia asta cu forma umana! Ca sa omor oameni, nu animale! Pana aici ia fost!

Nextu' nu stiu cand il aduc dar ma iau mai repede de el lough
thank you pt sustineri!
Sus In jos
deeaanimegirl
Academy Student
Academy Student
deeaanimegirl

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19Mar 03 Ian 2012, 13:51

Aleluia!A venit si nextul mult asteptat!
Cat despre episod:e superb!!!a meritat asteptarea!Sper ca Menedik sa primeasca ce merita!
Sper ca de data asta nextul sa vina mai repede sau stii ce iti fac nervi!
La fel cum te-am convins sa il pui pe asta doar ca mai insistenta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Printesa intunericului   Printesa intunericului - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Printesa intunericului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-