Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: The judge Dum 28 Dec 2014, 14:25
"The judge"
Un film despre legaturi de familie regasite in pragul mortii.
Tata si fiu - ranchiuna sau iubire?
Un film excelent, daca ma intrebati pe mine, care te surprinde la fiecare cadru,
care te tine cu sufletul la gura
si pe care nu vei regreta ca l-ai vazut.
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: The judge Joi 05 Feb 2015, 19:01
Uu, Robert Downey Jr, sex symbol :> Am fost la cineva să îl văd, dar eram prea preocupată cu altceva şi numai la film nu am mai fost atentă Oricum, în micile frânturi de atenţie care i le-am acordat, mi-a creat o impresie bună filmul, iar cine îl adoră pe Robert, ar trebui să fie pe lista de vizionări