Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Revin si eu cu o melodie extrem de frumoasa....e plina de vara=)))=)))...ma rog, o askultati si va veti da seama ca am dreptate...:x:x:x
DEEPSIDE DEEJAYS - NEVER BE ALONE
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
King Africa-Bomba ce super poate fi melodia asta. mie imi place la nebunie.Bombaaaaa.
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
hehe am tercut si eu pe aici ma inscriu si eu acuma cu :
DJ Aligator- Close to you
Ultima editare efectuata de catre Elyy_Sabaku in Mar 21 Iun 2011, 09:56, editata de 1 ori
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
Hmm, sa vedemmm [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
deci Bill avea doar 14 ani cand a cantat melodia asta... nu pot sa cred ce voce avea:X ... prima data cand am ascultat-o mi-au dat lacrimile pe bune...trebuie sa ai inima din gheata ca sa iti poti tine lacrimile. Doammne, deci are o voce atat de nu stiu cum sa zic, inocenta, fragila, nu stiu nu gaasesc cuvinte!!! E PERFECT!!! va rog frumos din tot sufletelul meu ascultati-o, nu o sa va para rau ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Mar 21 Iun 2011, 09:49
Hey Ya ! Am adus o melodie super cool ! Deci sper sa va placa :D !
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Mar 21 Iun 2011, 11:49
jessie jay price tag
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Mar 21 Iun 2011, 11:50
Beach Girls5 - Scratch
Sper sa va placa
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Mar 21 Iun 2011, 21:28
melodia mea preferata : CASCADA-Every time we touch (bineinteles varianta slow)
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Mier 22 Iun 2011, 13:55
intru si eu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -Brooke Hogan feat. Colby O'Donis - Hey Yo!
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
alin52 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Undeva... Dar nu stii unde! Nr. mesaje : 18 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : Bicicleta, role Stare de spirit : Super buna
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - So What?
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
Subiect: Re: Concurs 11-Melodia Saptamanii! Sam 25 Iun 2011, 13:34
Jenifer Lopez ft Lil Wayne - I.m into you
Nici nu shtiu la ce mai participam NOI ..... ma refer la membri.......administratorul pune numai melodiile care sunt puse de moderatori sau administratori......asa nuci nu shiula ce mai participam si membri......nu vreau sa se supere crystal pe mine......doamne feri nu vreau sa ma cert cu ea numa.....doar melodii de ale ei pui si na.....