Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: .Gone Girl. Joi 29 Ian 2015, 21:20 | |
| Ben Affleck este Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraş începe să se întrebe cât de bine îşi cunoaşte partenerul sau partenera de viaţă. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy?
N-am fost în stare să redau frumusețea acestui film în câteva cuvinte, cum nici descrierea de sus nu pare să fie, însă tot ce vă pot spune e că merită văzut. |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: .Gone Girl. Vin 28 Aug 2015, 21:39 | |
| Iubesc filmul ăsta din toate punctele de vedere. E unul din cele mai bune pe care le-am văzut, cu o poveste super interesantă și niște actori extraordinari. Chiar merită văzut, mie mi-a plăcut foarte mult! |
|