S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: O atenţie :/ Joi 05 Feb 2015, 18:55 | |
| Bun. salut! :) nu am mai fost de mult timp activă pe aici, dar am de gând să mă revanşez. Am o idee şi nu ştiu dacă a mai fost pusă sau nu în calcul. Cred că ar fi bine ca la ramura cu "Fan ficuri finalizate" să nu se pună în aceeaşi categorie şi cele care nu includ cuplul SasuSaku, adică să se facă la fel ca "Fan ficuri originale", când sunt duse la bun sfârşit, să nu ajungă în aceeaşi oală cu cele SasuSaku... părerea mea. Atunci când vreau să citesc un fic cu faimosul cuplu, nu vreau să văd pe parcurs că de fapt nu ei sunt protagoniştii. Cum ziceam: nu ştiu dacă a mai fost pusă această problemă, dar mi-ar plăcea să fie luată în considerare. Spre să m-am exprimat pe înţelesul tuturor Peace :) |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O atenţie :/ Vin 06 Feb 2015, 14:29 | |
| Sure thing. O sa facem si pe asta :). |
|