Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
»Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| Subiect: Re: P.S. I Love You Lun 27 Iun 2011, 00:47 | |
| Super fic...astept nextul.. |
| | | Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| | | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: P.S. I Love You Mier 29 Iun 2011, 23:53 | |
| Capitolul IV: Sentimente scoase la suprafata
Sasuke P.O.V.
Chiar atunci cand sunt pe cale sa-l lovesc apare in fata lui...
In fata lui apare Sakura. Lovitura pe care o aveam pregatita pentru Itachi era inevitabila. Aveam prea multa viteza pentru a-mi opri corpul. In urmatoarea secunda, acea lovitura si-a atins tinta. Rozalia cade secerata pe podea. Chiar nu vroiam sa se intample asta. De ce s-a bagat? Fata asta gandeste macar? Il vad pe Itachi cum se repede la ea si o ia in brate. Era inconstienta. Nu neg, eram speriat si eu. Adica tocmai o lovisem. Ce se intampla daca se lovea mai grav in calatoria ei spre podea? Nu stiu de ce, dar nu as suporta sa o pierd. De ce? De ce se intampla asta? Niciodata nu m-am simtit asa in preajma unei fete. De ce tocmai ea? Nu am simtit nimic atunci cand m-a prins cu Karin, de ce mi-ar pasa acum?
Sunt trezit din cosmarul meu de catre Deidara care ma ia pe sus si incepe sa zbiere ca nebunul la mine. Frate, cred ca voi surzi. Tipa asa de tare incat cred ca il aud si cei din Cosmos. Incerc pentru a doua oara sa scap din stransoarea lui, dar intr-un sfarsit, la cererile lui Sasori, ma lasa jos. Eram oarecum speriat. Nu pentru ce as putea pati eu, ci pentru ce ar putea pati Sakura. De ce sunt asa de agitat? De ce sunt ingrijorat in privinta ei? De ce ea?
Miile de intrebari nu imi dau pace si nici macar la una nu pot gasi raspuns. Simt ca trebuie sa stau aproape de ea, sa o protejez. Dar de ce? Ce m-a apucat asa dintr-odata? Nu am mai simtit niciodata asa. Sentimentul de vinovatie nu-mi da pace. Un singur lucru m-ar face sa-mi revin, sau o singura persoana. Sakura. De ce? De ce mi se intampla mie? De ce nu-mi pot da seama ce e in neregula cu mine? Niciodata nu am patit asa ceva si multe persoane au cazut in fata mea, sau din cauza mea. Niciodata nu m-am simtit atat de neputincios, de lipsit de energie. Simt cum corpul meu devine din ce in ce mai greu. Rasuflarea mi se taie incet-incet. Si totul datorita ei? De ce patesc asta? De ce eu? De ce a trebuit sa folosesc violenta in preajma ei? Si mai important, de ce ma simt vinovat?
Sunt adus pe Pamant de vorbele lui Naruto, care imi spune ca Sakura va fi bine dupa ce se va odihni. Rasuflu usurat si ies in fuga din club. Trebuie sa-mi pun gandurile in ordine. Trebuie sa-mi dau seama ce se intampla cu mine. Acest sentiment, total strain mie, de care nu am mai avut parte. Un sentiment greu de deslusit, sau cel putin asa cred eu. Nu-mi pot da seama ce este. Ma intreb daca...nu, nu se poate! Asta nu mi se va intampla mie! Eu nu pot iubi, eu nu pot fi iubit. Eu traiesc doar pentru el. Ii respect deciziile, ii indeplinesc ordinele. Eu sunt o unealta ce trebuie folosita, eu nu am o personalitate proprie. Eu nu am identitate, eu nu am sentimente. Si totusi...Sakura, de ce imi faci asta? De ce ma chinui asa? De ce trebuie sa te iubesc? Da, asta este! O iubesc, acest cuvant, iubire, ce imi raspunde la toate intrebarile. Nimeni nu trebuie sa-mi afle acest sentiment interzis. Nimeni nu trebuie sa afle, mai ales el. Sakura este intr-un adevarat pericol. Daca ea si-ar pierde viata, eu as muri odata cu ea. Nu pot fi impreuna cu ea, este ca o iubire interzisa, interzisa de el.
Fara sa-mi dau seama, in timp ce ma gandeam si alergam, am ajuns acasa. Intru val-vartej in camera mea si ma duc direct in baie pentru a face un dus scurt. Dau drumul la apa, imi arunc hainele intr-un colt si intru in cabina de dus. Stropii de apa ce se loveau brutal de pielea mea ma faceau sa ma relaxez. Parca odata cu acea apa, toate problemele imi erau luate de pe umeri. Parca ieseam mai usurat, mai bine dispus.
Dupa vreo ora de zabovit sub dus, imi leg un prosop in jurul taliei si intru in camera. Ma imbrac cu niste haine comode, dupa care ma arunc direct in pat. Vroiam sa dorm. Asta era ceea ce imi doaream. Un somn linistit. Dar...ceva imi perturba somnul, chiar inainte ca acesta sa inceapa. Zgomotul acelui aparat blestemat. O noua misiune...nu am timp de pierdut.
Imi pare rau ca l-am facut atat de scurt...
Ultima editare efectuata de catre ♥Alessia♥ in Mier 12 Oct 2011, 17:30, editata de 4 ori |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: P.S. I Love You Joi 30 Iun 2011, 00:04 | |
| Aww, scumpa mik La ora asta ti iti arde de next-uri Eee, nu ma supar, n-ai treaba E foarte reusit si acest capitol Ti-am zis k devii din ce in ce mai buna De data aceasta fic-ul asta imi trezeste dorinta de a citi si numa plictiseste Un lucru bun deoarece ma cunosti doar Astept next-ul Te poop! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: P.S. I Love You Vin 01 Iul 2011, 10:23 | |
| Hello draga mea! Bun...un capitol nou..si eu numai acuma vin Oricum, imi placeee!!! Ador capitolul asta fff mult!! ti`a iesit superb!!! Nu`mi vine sa cred ca Sasuke a lovit`o pe Sakura, dar...macar si`a dat seama ca o iubeste si ca ii pare rau. Este un inceput Vreau nextu` cat mai repede asa ca puneti degetelele la treaba! Spor la treaba! Pupici multi si dulci!!! P.S.: Multumesc pentru comentariile la ficul meu!!! |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: P.S. I Love You Dum 03 Iul 2011, 00:20 | |
| Hello dear..again E cam tarziu, stiu, dar vreau nextu` ala mai repede!!! |
| | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: P.S. I Love You Dum 03 Iul 2011, 01:21 | |
| Normal ca-mi place! Cum sa nu-mi placa ideea e destul de des intalnita dar o continui tu in asa fel incat devine originala ! Pune next-ul mai repejor! Te pup! |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: P.S. I Love You Mier 06 Iul 2011, 21:32 | |
| Capitolul V: Noua colega. Misiune imposibila
Sakura P.O.V.
Negru. Asta este tot ceea ce vad. Nimic altceva. Ce s-a intamplat? Simt cum sunt dusa in brate de catre cineva. Incerc sa deschid ochii, dar fara succes. De ce nu imi pot deschide ochii? Ce am patit? Nu reusesc sa disting nimic in acel intuneric. Parca as fi in alta lume. Nu aud, nu vad, doar simt. Simt cum sunt dusa in brate de cineva. Dar cine e acea persoana?
Adancita in gadurile mele, nu simt atunci cand ne-am oprit. Sunt pusa pe o suprafata moale. Nu stiu unde ma aflu, sau cu cine sunt. Tot ceea ce vad este intuneric. Incetul cu incetul incep sa-mi amintesc. Clubul. Am fost la club, ne-am distrat, dar...nu, nu se poate! Sasuke m-a lovit. De fapt eu m-am bagat. Nu puteam sa-l las pe Itachi sa pateasca ceva. Trebuie sa-l apar cu orice pret. Este de datoria mea. Si totusi...el a dat in mine si tot ceea ce mi-a spus...sunt confuza. Nu stiu ce sa mai cred. Daca imi spunea adevarul? Nu pot sa il cred dupa tot ceea ce a facut. Chiar daca a spus ca ii pare rau, eu nu pot avea din nou incredere in el. Daca el crede ca ii voi cadea in plasa, se inseala amarnic. El nu stie cine sunt eu cu adevarat. Nu stie mai exact ce sunt eu. Nimeni nu stie si nimeni nu va afla vreodata. Tot ce stiu este ca esecul nu este o optiune. Trebuie sa-mi duc misiunea pana la capat. Trebuie sa reusesc. Nu am alta alternativa. Trebuie sa fac tot ce pot pentru a reusi sa ma trezesc. Trebuie sa raman in viata. Nu pot muri! Nu am voie sa mor. Ceea ce mi-a fost dat in grija trebuie protejat, chiar daca trebuie sa dau in schimb viata mea. El trebuie sters de pe fata Pamantului. Oricat de mult l-am iubit, este un sentiment interzis. Eu nu am voie sa iubesc, mai ales pe cel pe care trebuie sa il omor. Misiunea este clara, ordinele sunt limpezi. Nu ma atasez de nimeni. Oricine imi poate fi tinta. Reusita misiunii mai presus de orice. Nu conteaza cine trebuie sa moara pentru asta.
Sunt trezita la realitate de catre o convorbire intre mai multe persoane. Nu distingeam ale cui erau acele voci, dar totusi mi se pareau cunoscute. Incerc din nou sa-mi deschid ochii. Intr-un sfarsit reusesc sa o fac si pe asta. Nu vad clar ce se afla in jurul meu. Stiu doar ca cele patru persoane se uita insistent la mine. Inchid ochii apoi ii deschid incercand sa ma obisnuiesc cu lumina. Imi dau seama ca acele persoane sunt chiar ei. Sunt Itachi, Deidara, Sasori si Pain. Se uita la mine si pe chipul lui Itachi apare un zambet bland. Se apropie de patul in care stateam si se aseaza pe marginea lui. Imi mangaie parul rozaliu si continua sa se uite la mine.
Stam asa pret de cateva minute pana cand in camera se face auzit un sunet ciudat. Cand imi dau seama ce este, las capul in jos, pentru a nu se vedea roseata din obrajii mei. Se pare ca imi era foame. Baietii chicotesc usor, dupa care Deidara se duce la bucatarie pentru a-mi face ceva de mancare.
Le spun baietilor sa ma lase singura in camera pentru a ma odihni, iar ei fac asa cum li s-a cerut. Trebuie sa iau legatura cu el. Trebuie sa aflu noi detalii despre misiunile ce urmeaza. Care era urmatorul pas? Ce trebuia sa fac in continuare? Imi scot telefonul din buzunar si apelez un numar din agenda. Astept ca persoana respectiva sa-mi raspunda la telefon. Asteptarea ma omora. Niciodata nu mi-a placut sa astept. Intr-un final, se hotaraste cineva sa raspunda la telefon. Era el. Imi raspunde cu un simplu si rece “Alo” ca intotdeauna, urmat de o tacere de cateva secunde. Incep sa-i povestesc tot ce s-a intamplat, dupa care imi spune ca ma asteapta la sediu pentru a-mi da detaliile cu care voi lucra in continuare.
Inchid telefonul, dupa care ma duc la bucatarie pentru a manca ceea ce mi-a pregatit Deidara. Nu aveam mult timp la dispozitie, trebuia sa ajung la sediu pentru a primi instructiuni. In cea mai mare graba, fara sa-i anunt pe baietica plec, ies ca un vartej pe usa si ma indrept spre locul stabilit.
Merg pe strada in pas alert, pentru a ajunge cat mai repede. Eram curioasa. Ce imi putea spune? Ce aveam de facut in continuare? Niciodata nu mi-a placut sa omor pe cineva. El stie asta si pana acum niciodata nu mi-a cerut sa fac asa ceva. Dar niciodata sa nu spun niciodata. Nu stiu ce imi va cere in continuare. Dar orice ar cere, nu il pot dezamagi, chiar nu pot. El m-a luat de pe strada cand eram mica, el m-a ingrijit. Mi-a fost ca un tata. Niciodata nu mi-a pasat de ceea ce face pentru ca atata timp cat el avea grija ca mie sa nu-mi lipseasca nimic, eu nu ma puteam plange.
Fara sa constientizez, ajung in fata sediului. Ma indrept spre cei care il pazeau si le spun plictisita parola. De parca ei nu stiu cine sunt si de ce sunt aici, dar in fine. Regulile sunt reguli. Intru cu pasi marunti in cladire si merg pe holul ce duce la scari. Urc la primul etaj si ma indrept spre usa din capatul coridorului. Ajungand in fata ei, bat la usa, iar raspunsul nu intarzie sa apara. Pasesc sfioasa in incapere si arunc o privire in jur. Pe scaun la birou statea el, iar langa birou statea o fata. Pe ea nu o cunosteam. O analizez din cap pana in picioare. Era o fata draguta, dupa aparente. Parul brunet ii cadea pe spate, iar ochii ei albastri ma priveau patrunzator. Avea un corp cu forme bine definite. Se vedea ca isi mentinea silueta, la fel ca mine, de asemenea.
Sunt trezita la realitate de vocea lui, ce imi spune sa ma asez. Era serios. Nu imi miroase a bine. Mereu cand are aceasta atitudine urmeaza ceva urat. Imi va da o noua misiune si dupa aparente, va fi greu de rezolvat.
-Sakua, ea este Rossetta, noua ta coechipiera. Ea te va indruma pe parcursul acestei misiuni. Voi va trebui sa omorati o persoana importanta. El nu mai trebuie lasat in viata, sau va actiona in defavoarea noastra. Sakura, tu esti cea mai capabila sa omori acea persoana.
Nu-mi vine sa cred. De ce? De ce eu? De ce imi face asta? Cad in genunchi paralizata de frica. Nu-mi vine sa cred ca mi-a cerut asta.
-Pe cine trebuie sa omor? Si de ce eu? Stii foarte bine ce parere am eu despre asta. Niciodata nu mi-ai cerut asa ceva! Strig eu printre lacrimi. Nu-mi vine sa cred ce tocmai mi-a cerut sa fac. Sa omor un om. Nu-mi vine sa cred la ce s-a ajuns.
-Persoana pe care voi o veti asasina este...SUSPANS
Sper sa va placa!
Ultima editare efectuata de catre ♥Alessia♥ in Mier 12 Oct 2011, 17:34, editata de 2 ori |
| | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: P.S. I Love You Joi 07 Iul 2011, 00:07 | |
| Mie imi place cu siguranta Si astept next-ul! Te pup! |
| | | Lonely_Tears Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 0
| Subiect: Re: P.S. I Love You Dum 31 Iul 2011, 15:29 | |
| Suspansul asta netot. Nu vrei sa faci macar un capitol in care sa scapi de el? Hai sa comentam capitolul. Defapt, ce sa comentez? Ca nu prea am ce. Descrierea este superba, actiunea lenta, doar dialogul mi s-a parut cam mult in unele parti dar a fost bine ca nu a fost sec. Astept urmatorul capitol ^_^ Apropo, te superi daca fur si eu id-ul tau? Bye |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: P.S. I Love You Lun 01 Aug 2011, 13:10 | |
| Deci pur si simplu iti ador ficul^^...Hai repede cu nextu` ala ca simt ca innebunesc.Ne-ai lasat in suspans...Vai, vai!...Deci adu` repede capitolul urmator ca de nu... ZByee! :* |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: P.S. I Love You Lun 01 Aug 2011, 16:59 | |
| Buna scumpi!!! Stiu stiu....demult nu am mai venit p`aici.. Oricum, iubesc nextu` si`l vreau pe urmatorul!! Pupici:*: |
| | | JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: P.S. I Love You Mier 24 Aug 2011, 23:46 | |
| Capitolul VI: Accepta sau mori
Sakura P.O.V.
-Persoana pe care voi o veti asasina este Sasuke Uchiha. Ceee? Sa-l omor pe Sasuke? Ce legatura are el cu toate astea? Si de ce tocmai eu trebuie sa-l omor? Nu pot, pur si simplu nu pot face asta. Oricat rau mi-a facut, nu il pot omori. Nu pe el.
Imi simt inima sfasiata, pulsul o ia la goana, iar respiratia mea e din ce in ce mai sacadata. Am intrat in soc. stau in fata lui nemiscata, fara sa schitez nici o emotie, dar in interiorul meu am innebunit in secunda in care mi-a spus pe cine trebuie sa omor. Nu pot face asta, nu vreau. Dar cum sa-i spun asta lui? Ar fi un bilet dus spre lumea de apoi. Nu vreau asta, dar nici sa moara Sasuke nu vreau. Nu credeam niciodata ca se va ajunge pana aici, sa aleg intre viata mea si viata persoanei iubite. Pur si simplu e prea greu. Pentru prima oara in viata mea nu stiu ce sa fac, modul in care sa actionez. Vreau sa-i spun ca nu pot face asta, nu vreau sa fac asta, dar cuvintele pur si simplu nu vor sa iasa din gura mea. Nu pot face nimic, sunt vulnerabila. De ce tocmai el? Din cati oameni sunt pe planeta asta, de ce trebuie sa-l omor tocmai pe el?
Incerc sa ma calmez si sa ma abtin sa nu plang, sau cel putin nu in fata lui, dupa care ma uit insistent la el si incerc sa-mi potrivesc vorbele in minte. un singur cuvant gresit, iar viata mea se sfarseste. Nu stiu ce sa-i zic, dar trebuie sa-l fac sa se razgandeasca in legatura cu Sasuke. Nu il pot ucide, dar nici nu pot lasa pe altcineva sa o faca. De ce trebuie sa sufar atat de mult? Cand credeam in sfarsit ca pot sa-l dau uitarii apare asta. Cum pot rezista la inca o lovitura? Simt ca mor, sau chiar mai rau. Nu reusesc sa ma stapanesc deloc. Nu pot face nimic, trebuie sa-i spun ceea ce gandesc, chiar daca asta m-ar costa viata.
-De ce? Ce ti-a facut el sa merite asta? Ce ti-am facut eu de ma pui sa fac asta? Tip la el neconstientizand ca pot muri in orice clipa. Pur si simplu nu mai pot. nu ma pot stapani. Furia creste in mine cu fiecare secunda ce trece, la fel si frica. In inima mea se gasesc mii de sentimente care la un loc ma vor face sa-mi ies din minti. frica, furie, tristete, compatimire, suferinta. Toate astea la un loc formeaza ceva ce nici eu nu pot controla.
-Sakura, taci si asculta! Nu mai tipa asa ca o nebuna! Sasuke Uchiha este mana dreapta a sefului F. B. I. - ului. Este pe urmele mele si nu trebuie sa-l las sa afle ceva despre mine. trebuie sa fie mort cu orice pret. Daca si o informatie este aflata de seful lui, atunci totul se duce de rapa. Tot ceea ce am creat eu in atatia ani, intelegi? Acest om este un perico, si trebuie sa dispara. Nu ai voie sa dai gres!
Tac si ascult ce-mi spune barbatul din fata mea. cu fiecare cuvant rostit ma ingrozesc si mai mult. Nu-mi vine sa cred cine este cu adevarat Sasuke. Cum de nu am aflat asta pana acum? De ce nimeni nu mi-a spus? De ce eu sunt mereu ultima care afla lucrurile importante? Asta a pus capac! Nu stiu ce sa fac. sunt atat de confura, in legatura cu tot. Nu vreau sa-l omor pe Sasuke, dar nici nu vreau ca barbatul care a avut grija de mine sa pateasca ceva. Trebuie sa iau o decizie, dar pana atunci voi accepta misiunea.
Imi ridic privirea si ma uit atent in ochii lui. Acea privire rece, ca intotdeauna. Nu se va schimba niciodata. Ii spun aproape soptit ca accept misiunea dupa care ies pe usa, apoi din sediu si o iau la fuga pe unde vad cu ochii. Alerg incontinuu, fara sa-i bag in seama pe cei din jurul meu. Tot ce vreau acum este sa fiu singura si sa-mi pun ordine in ganduri. Nu il pot omori, nu vreau sa-l omor. Dar ce optiuni am? Nu stiu ce sa fac, sunt atat de confuza. Viata mea e plina de obstacole. Nu pot face nimic, sunt incapabila in a-mi controla propria viata.
Sunt smulsa din gandurile mele cand simt ca am cazut. M-am izbit de cineva sau ceva. Ma uit in fata mea si vad ca este el. Off...asta imi mai lipsea. De ce trebuia sa dau peste el? Za ziua asta nu poate fi mai rea de atat.
Imi pare rau pentru eventualele greseli, dar chiar nu am chef sa le corectez, voi da un edit maine. In legatura cu capitolul...sper sa va placa, desi eu il urasc...
Ultima editare efectuata de catre ♥Alessia♥ in Mier 12 Oct 2011, 19:22, editata de 4 ori |
| Subiect: Re: P.S. I Love You Dum 28 Aug 2011, 13:13 | |
| Uite ca ti-am citit capitolul, puteam mai devreme, dar stii bine ca am fost plecata la tara :-L De ce il urasti? Ca este superb :x E chiar foarte frumos, ai incercat sa descrii sentimente si actiunea a devenit foarte intresant desi nu e prea originala..ma rog. Eu iti zik k mi-a placut, ma intreb daca s-a izbit de Sasuke :-? Mda, sigur de el :x O.K. Cam atat, nu uita de next . Kiss and HUg ! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: P.S. I Love You Dum 28 Aug 2011, 14:09 | |
| Cum sa il urasti ? Este super . Sa nu te mai aud ca spui ( scri ) asa ceva . Este bestial Vreau next-ul urgent . Daca nu il pui mai repede devin enervanta si nu vreau sa te supar . |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: P.S. I Love You Vin 09 Sept 2011, 10:49 | |
| OMG....a trecut timpul....Dar unde-i nextul??? VReau nextul...[fac ca un bebelus fara suzeta..vreau suzeta ] Hai..mai cu nextul nu ne mai tine in suspans..vrei sa ne platesti mormantarea sau ce... |
| Subiect: Re: P.S. I Love You Mar 20 Dec 2011, 18:15 | |
| FanFic blocat la cererile autoarei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: P.S. I Love You | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|