|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: GFX-urile mele ! Vin 24 Iun 2011, 02:02 | |
| Bun, deci am facut cateva GFX-uri, sper sa va placa. Apropo, sunt incepatoare :"> 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]5. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]6. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]7. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]8. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]9. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]10. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]11. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asta a fost tot, deci sunt incepatoare ^^ .. vreau pareri :">Pupici voua |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 24 Iun 2011, 10:58 | |
| BuBu, sunt geniale. Omfg! Incepatoare? :O:O:O Nu prea cred. Vai cat de frumoase sunt! Le ador. Sa mai faci da? Te rogggggggg!! P.S: Pe ce program la faci? |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 24 Iun 2011, 15:01 | |
| Felliii (GOO) Gfxurile tale sunt frumoase intradevar...dar as putea sa te intreb pe ce program le faci? Nu de alta dar pot sa-ti recomand programe mai avasate si o sa iasa mai bine decat acum! Oricum le adoor:x |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 24 Iun 2011, 19:05 | |
| Iubita Vai femeie ce frumoase sunt Chiar te descurci, eu una le ador Sa mai faci ca sunt foarte frumoase |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 24 Iun 2011, 19:20 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Dum 26 Iun 2011, 16:54 | |
| Ehm, multumesc pentru apreciari. Ma bucur mult ca va plac :"> Am mai facut cateva, sper sa va placa si acestea ^^1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Crimee >:) 2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cam atat ;x
Mie a treia imi place cel mai mult, voua care va place ? <3 |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Dum 26 Iun 2011, 16:57 | |
| Femeie le ador Prima si ultima imi plac foarte mult Vai sa mai faci ca le ador, iubita |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| |
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 19 Aug 2011, 15:06 | |
| Sunt frumose!! Dar presupun ca vezi si tu ca nu se vad prea bine deoarece sunt prea "zoomite" Mai fai ca imi plac Si daca vrei PhotoShop ma cauti pe mess sau imi dai un P.M. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 19 Aug 2011, 15:53 | |
| Mie rau... Cum nu am lasat comm? Is rea rea de tot! Buni mea... te pricepi de minune!
Ti pwp pentru aceste gfxuri tari!;) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 26 Aug 2011, 19:49 | |
| Pai eu cred ca am uitat cu desavarsire sa comentez, dar o fac acum, asa macar ca sa ma aflu in treaba daca am intarziat atata... Esti chiar buna la facut GFX-uri, chiar te pricepi. Sa mai faci si altele si sa le postezi; promit ca de data asta comentez... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Vin 26 Aug 2011, 20:27 | |
| Nu ma pricep prea bine la gfx dar sincer ale tale imi plac mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Mai ales ultimele trei. Sa mai postezi pentru ca le faci foarte bine. Te pup draga mea! |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| |
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Mar 03 Ian 2012, 19:01 | |
| Am mai facut cateva. Sper sa va placa si acestea..
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Dum 15 Ian 2012, 18:03 | |
| foarte frumoase aceste poze ... nu prea stiu ce inseamna gfx insa imi plac |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Dum 15 Ian 2012, 18:29 | |
| habar nu am ce ii ala un gfx dar imi plac pozele la nebunie |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Mar 08 Ian 2013, 17:28 | |
| Creatii de incepator,nu stii sa adaugi un text bun,aproape toate la fel.Cum sa spun..sunt toate tocite,nici stock-urile nu sunt asa tari,e vina rezolutiei.Trebuie sa mai urmezi tutoriale. |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Mar 08 Ian 2013, 23:21 | |
| Ce pot sa zic, foarte dragut din partea ta sa vi si sa-mi dai " sfaturi " si sa-mi " critici " gfx-urile. Sunt facute acum 1 an, cand nu aveam experienta si erau primele. Acum e diferit.
|
|
| |
Yoko Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : - ARTworld acebook : Facebook Nr. mesaje : 25 Puncte : 33 Reputatie : 2 Hobby-uri : GFX|RPC|Desen|Fic|Amv Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! Joi 28 Feb 2013, 22:04 | |
| Unele nu-mi plac pentru ca sunt LQ(Low Quality).Ai grija cum alegi renderele/stock-urile. In rest sunt dragute. Mult noroc |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GFX-urile mele ! | |
| |
|
| |
|