Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Just my GFX. Vin 24 Iun 2011, 15:06 | |
| Mdeaa deci de curand mi-am luat photoshopul and vreau sa va arat ce am facut pana acum. Sunt semnate ;)) [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [/img]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Just my GFX. Vin 24 Iun 2011, 18:35 | |
| Gagicoo, imi place la nebunie. Deci photosohp zici? Hmm [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Foarte frumoase, geniale, reusite. Esti incepatoare? Daca da, nu prea cred dupa GFX-urile pe care le-ai facut..Nu-i asa ca mai faci? Si le postezi? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oricum sunt superbe. Le ador!!!!Vai ce talentata esti gagico [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Just my GFX. Vin 24 Iun 2011, 19:07 | |
| Puffu Sunt foarte frumoase scumpo Sa mai faci ca imi plac mult |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Just my GFX. Vin 15 Iul 2011, 13:06 | |
| hey sunt frumoase sa ne mai aduci pufarino (poti sa-ti zic asa ?) |
|
♀_Obsesia_♀ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 53 Puncte : 68 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate. Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."
| Subiect: Re: Just my GFX. Mar 09 Iul 2013, 14:35 | |
| Ce frumoase sunt. Editezi bine, chiar foarte bine . Mi se par superbe . Sa ne mai aduci :o3 |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just my GFX. | |
| |
|