GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Pentru Sasuke Sam 21 Mar 2015, 21:17 | |
| Totul a început cu un bună. Credeam că totul va fi o mare glumă. Dar nu a fost așa.. Primul sărut, primul wea wea wea, primul buchet de trndafiri, trandafirul de la 9 dimineața, filmele, mersul la bere ca baieți... chiar și matematica... totul a fost perfect. Am realizat că te iubesc și ca mor când ești plecat... Încă nu pot să cred că din vina ta învăț la matematică. Tu m-ai defectat... după ce că eram eu stricată din fabrica, m-ai stricat tu de tot. VTM! Tu ești viața mea, sufletul meu. Te iubesc! WEA WEA WEA |
|
† Sasuke † Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 304 Puncte : 317 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Pentru Sasuke Sam 21 Mar 2015, 22:58 | |
| Nebuna meaaa :* Te iubesc ! Ai apărut într-un moment în care totul în jur mi se părea fără culoare, totul era gri fără nici o însemnătate. M-ai făcut să simt din nou și pentru asta îți sunt dator să îți ofer fericirea de care nu te-ai bucurat până acum. Te WEA WEA WEA ! <4 |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Pentru Sasuke Lun 23 Mar 2015, 19:48 | |
| Owww ce dragut <3 <3 Chiar mi-a placut :3. |
|
Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Re: Pentru Sasuke Vin 27 Mar 2015, 22:07 | |
| Auci ce declaratie frumoasa de dragoste , sunteti ca doi porumbei |
|
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Pentru Sasuke Vin 27 Mar 2015, 22:15 | |
| Cât de frumoasă e dragostea,nu? Sper să am și eu norocul ăsta în dragoste,că până acum, terci a fost =)) Frumoasă declarație. |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru Sasuke Vin 27 Mar 2015, 23:46 | |
| Cum să nu iubești un om care lipsește 3 zile de la facultă pentru a-ți lăsa un iepuraș la usa, de ziua ta, la 23:00. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru Sasuke | |
| |
|