Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: O sugestie mica ! ^ ^ Vin 17 Apr 2015, 20:52 | |
| Am si eu o sugestie sper sa nu va suparati pe mine ^ ^ .De ceva timp m-am gandit daca sa postez sau nu , am avut unele retineri , deoarece s-ar putea ca nimeni de pe acest forum sa nu fie deacord cu propunere mea .Totusi incerc , dupa cum am observat multi membri isi doresc sa devina critici , chiar si unii foarte talentati.Eu una m-am gandit sa se deschida un concurs Fanfiction , jurizat de critici , iar castigatorul acestui concurs sa devina critic! Desigur acel mebru sa aiba macar un fic deschis si un numar anumit de mesaje si reputatie ^ ^! Sper ca am postat unde trebuie. |
|
★Karina★ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În cabană acebook : N-ai feisbuc, Kari.
Nr. mesaje : 97 Puncte : 128 Reputatie : 15 Hobby-uri : Muzica 24/7 si mancatul Stare de spirit : Luv
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Vin 17 Apr 2015, 21:03 | |
| Părerea mea este că un concurs nu este relevant. Criticii ar trebui aleşi după ficurile lor şi după felul cum s-au prezentat la concursuri. Aşa consider eu. Nu o spun cu rea intenţie. Adică criticii să observe talentul acelui membru, după ficurile acestuia. Să iasă în evidenţă. |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Sam 18 Apr 2015, 09:05 | |
| Nu cred ca este nevoie de un asemenea concurs. Mesajele si reputatia nu legatura cu functia unui membru. Potentialul unui membru se vede din ficurile pe care le scrie. |
|
Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Sam 18 Apr 2015, 09:28 | |
| A fost doar o sugestie nu va suparati pe mine ! |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Sam 18 Apr 2015, 13:37 | |
| - Stormi a scris:
- A fost doar o sugestie nu va suparati pe mine !
Nimeni nu s-a suparat pe tine ^_^ Multumim de sugestie insa o s-o refuzam. Avem deja un criteriu dupa care selectam Criticii. |
|
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Sam 18 Apr 2015, 13:59 | |
| Criticii nu se aleg atunci când vrem noi, gen "M-am gândit de dimineaţă că mai vreau un critic în staff, hai să vedem pe cine alegem.". Se alege un critic atunci când avem nevoie de el pentru că nu putem face faţă. Sugestie respinsă şi din punctul meu de vedere. |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ Sam 18 Apr 2015, 18:34 | |
| Aceasta sugestie va merge la sugestii respinse. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O sugestie mica ! ^ ^ | |
| |
|