✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Misterul crimei fără cadavru Joi 23 Apr 2015, 19:13 | |
| La scurtă vreme după ce Gwenda se mută în noua ei locuinţă, încep să se petreacă lucruri ciudate. Eforturile ei de a moderniza casa au ca rezultat doar dezgroparea trecutului. Mai mult, Gwenda are o senzaţie iraţională de groază ori de câte ori urcă scările. Speriată, ea apelează la Jane Marple ca să exorcizeze fantomele, însă totodată trebuie rezolvată o crimă "perfectă", comisă cu mulţi ani înainte... |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Misterul crimei fără cadavru Vin 29 Mai 2015, 00:29 | |
| Am citit cartea acum vreo 8-9 luni si chiar e absolut geniala. Totul a fost interesant deoarece nu ma asteptam ca cei doi tineri sa se mute exact in casa in care Gwenda a locuit cand era mica, mai exact in fosta ei camera. Nu voi spune mai multe detalii deoarce sunt persoane care nu au citit cartea. Mie nu-mi pare rau ca am ”irosit” o zi jumate din viata citind. |
|