Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Misterul crimei fără cadavru Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Misterul crimei fără cadavru Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Misterul crimei fără cadavru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

Misterul crimei fără cadavru Empty
MesajSubiect: Misterul crimei fără cadavru   Misterul crimei fără cadavru I_icon19Joi 23 Apr 2015, 19:13

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

La scurtă vreme după ce Gwenda se mută în noua ei locuinţă, încep să se petreacă lucruri ciudate. Eforturile ei de a moderniza casa au ca rezultat doar dezgroparea trecutului. Mai mult, Gwenda are o senzaţie iraţională de groază ori de câte ori urcă scările. Speriată, ea apelează la Jane Marple ca să exorcizeze fantomele, însă totodată trebuie rezolvată o crimă "perfectă", comisă cu mulţi ani înainte...
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Misterul crimei fără cadavru Asss10Misterul crimei fără cadavru J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Misterul crimei fără cadavru Empty
MesajSubiect: Re: Misterul crimei fără cadavru   Misterul crimei fără cadavru I_icon19Vin 29 Mai 2015, 00:29

Am citit cartea acum vreo 8-9 luni si chiar e absolut geniala. Totul a fost interesant deoarece nu ma asteptam ca cei doi tineri sa se mute exact in casa in care Gwenda a locuit cand era mica, mai exact in fosta ei camera. Nu voi spune mai multe detalii deoarce sunt persoane care nu au citit cartea.
Mie nu-mi pare rau ca am ”irosit” o zi jumate din viata citind.
Sus In jos

Misterul crimei fără cadavru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Titluri, Autori, Pagini scrise - Cărți-