|
Autor | Mesaj |
---|
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Ăăă, da, desene o.o Joi 23 Apr 2015, 21:07 | |
| M-am apucat să desenez, deci da. o.o M-a învățat Dany și acu mă laud. o.o[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre ✞Heaven`s Calling✞ in Joi 11 Feb 2016, 00:22, editata de 1 ori |
|
| |
Schadlich Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bacău acebook : https://www.facebook.com/dumb.hamster
Nr. mesaje : 5 Puncte : 9 Reputatie : 4 Hobby-uri : Chestii. Stare de spirit : Chiț.
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Joi 23 Apr 2015, 21:12 | |
| În sfârșiiiiit le-ai pus o.o Yay :3 sunt geniale, știi, nu? o.o |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Joi 23 Apr 2015, 21:13 | |
| O.O OMFG! Cât de bine ți-au ieșit! Nici nu cred că o să mai spun ceva în afară de faptul că aș vrea să mă anunți când mai postezi, pentru că desenele m-au lăsat fără cuvinte. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Joi 23 Apr 2015, 21:59 | |
| O vai mie, cât de frumos! Sincer, sunt foarte frumos realizate. Şi mor de nerăbdare să văd şi alte creaţii, sper să ai timp să mai pui şi de asemenea să desenezi. Aş face comentariul mai lung, fiindcă aş vrea să mai spun câte ceva, dar mă voi opri aici, vreau să mai admir şi alte lucrări şi să văd cum evoluezi. ^^ Dar acum sincer, când vezi ceva aşa de kawaii and cool, ce ai putea să mai zici? Decât să chiţăi de fericire într-un colţ. |
|
| |
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Mar 28 Apr 2015, 17:03 | |
| Alte desene. :)) Da, n-am viață socială, stau în pat cu foile în brațe. T.T[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Darky.Jack Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Aici. acebook : Darky Nr. mesaje : 584 Puncte : 614 Reputatie : 16 Hobby-uri : Let's just sing,okay? Stare de spirit : Yas.
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Mar 28 Apr 2015, 17:21 | |
| Tatuc, eu ti-am zis deja ca te pricepi. In vitor te vad cum ii faci la mama portrete gen..stii tu, Titanic. (hello) =))) sa ma anunti cand mai pui desene. Ja ne. ^^ |
|
| |
★Karina★ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În cabană acebook : N-ai feisbuc, Kari.
Nr. mesaje : 97 Puncte : 128 Reputatie : 15 Hobby-uri : Muzica 24/7 si mancatul Stare de spirit : Luv
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Mar 28 Apr 2015, 17:40 | |
| Oh, Doamne. De ce nu am văzut topicul ăsta până acum? Desenele sunt superbe, pare atât de real, încât nici nu-mi vine să cred că sunt desene. Absolut minunat. Pup, tati. |
|
| |
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Joi 30 Apr 2015, 20:53 | |
| Da, iar, știu. =)))[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre ✞Heaven`s Calling✞ in Joi 11 Feb 2016, 00:25, editata de 1 ori |
|
| |
Schadlich Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bacău acebook : https://www.facebook.com/dumb.hamster
Nr. mesaje : 5 Puncte : 9 Reputatie : 4 Hobby-uri : Chestii. Stare de spirit : Chiț.
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Sam 02 Mai 2015, 17:34 | |
| Deci deci asgjhak, aleluia că le-ai pus o.o Mă gândeam eu când ai de gând să dai voie la lume să se holbeze la desenele tale o.o Geniale ca de obicei :3 Desenator de manga scrie pe tine o.o |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Sam 02 Mai 2015, 17:59 | |
| Hei! Am trecut și eu pe la topicul tău și nu m-am putut abține să nu comentez. Desenele tale....capodopere Asta e tot ce pot să zic. Ar fi frumos ca în viitor să te faci artist manga, căci talent ai, cu găleata Până atunci, mai vreau să aduci desene, căci ador cum desenezi Ja nee! |
|
| |
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Sam 02 Mai 2015, 18:28 | |
| Alte desene:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre ✞Heaven`s Calling✞ in Joi 11 Feb 2016, 00:27, editata de 1 ori |
|
| |
Felly Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În lumea mea... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1091 Puncte : 1202 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Vin 05 Iun 2015, 22:54 | |
| OMG!? Desenele tale m-au lasat fara cuvinte...cat ti-a luat sa ajungi la aceasta performanta sau asa te-ai nascut?! Le faci doar pe hartie sau ai incercat si sa desenezi in anumite programe? Inca o data spun ca desenele tale sunt incredibile! Spor in continuare la desenat! |
|
| |
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Vin 12 Iun 2015, 10:49 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Vin 27 Mai 2016, 23:07 | |
| Wow! Sunt chiar superbe! Îmi era așa dor să văd ceva desenat de tine <3 Chiar sunt curioasă să văd ce mai desenezi. Eu nu am avut pana acum ideea de a desena ceva tip manga. Bravo! Ești chiar foarte talentat Multă inspirație! Sa ma anunți când mai postezi. |
|
| |
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Dum 29 Mai 2016, 01:13 | |
| N-am mai trecut pe aici de ceva timp, dar am mai desenat și se pare că mai postez. Și abia acum am realizat că nu am răspuns la nicio întrebare, scuze. ^^” Păi, Felly, nu desenez dintotdeauna, cred că de un an sau doi, ceva pe acolo, și nu mi-a fost greu să mă „specializez”, din fericire. Nu-mi plac decât desenele clasice, pe hârtie, așa că nu cred că am să încerc să desenez și în programe. Și mersi, mă bucur că vă place ce am făcut eu pe aici. ^^[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Primul meu desen colorat:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Lun 30 Mai 2016, 14:25 | |
| OH, Doamne! Tipul ala tatuat a iesit asa de bine (stii tu alt cuvant cu care as descrie tipul). e prea BUNPrimul desen e ataat de adorabil Imi place ca te semnezi pe desene. Sa nu se auda dupa diverse comentarii.Sa-mi lasi un PM cand pui altele, ca sigur uit.He, he. Te-a lovit bine acel meteorit. Ai avansat mult in ultimii ani. |
|
| |
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Lun 30 Mai 2016, 15:47 | |
| |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o Mar 31 Mai 2016, 13:23 | |
| Hmm...n-am mai trecut de mult pe aici.Mdeci...am încercat și eu să desenez personaje din anime-uri și pot să spun că unele nu sunt chiar atât de rele, însă pe lângă ale tale sunt făcute praf. Nu pot să înțeleg cum de îți ies perfect. Off! Cred că sunt puțin geloasă În orice caz, să nu te lași de așa ceva pentru că ești foarte bun.Spor în continuare și să mă anunți când mai postezi! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ăăă, da, desene o.o | |
| |
|
| |
|