|
|
Autor | Mesaj |
---|
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Vin 01 Iul 2011, 15:19 | |
| Pfff...vin si eu cu mare intarziere. Cum am putut fi atat de neglijenta? Ee, lasand la o parte vorbaria, imi place ficul tau, dar dupa cum spun si fetele mai ai nevoie de descriere sentimentala. Nu te grabi cu next`ul, ai tot timpul din lume si sunt sigura ca urmatorul capitol ii va uimi pe toti Te pupacesc doolce |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Vin 01 Iul 2011, 16:24 | |
| De azi inainte Alexis va face parte din fic sub numele de Keiko-san !
Chapter 4 : OMFG ! Shin-kun .. Nu stiam ca ai o sora
Soaree !! Dute-n gura matii ! Iesi din ochisori mei ! Ai bate la tine ! Stai un moment asta nu-i camera mea .. Shin este langa mine . Doamne ce frumos doarme motanelu` meu . Cat o fii ceasul ? Imi iau telefonu` si ma uit si vad ca e sase dimineata . Somn din nou ! Ma bag mai bine in plamuma si ma asez pe pietul lu` Hercule aici de fata si cad din nou intr-un somn adinc fara vise .
Perspectiva lui Shin :
Doamnee !! Ce seara . Nu ca nu mi`ar fii placut . Eu ador aceasta fiinta ! Este ca un inger trimis pe pamant . Am o idee ! Sa fac eu pe gentalman si sa ii pregatesc micul de jun ! Ma ridic eu incet tip-til ca sa nu fac zgomot sa nu se trezeasca hime , imi iau telefonul si merg in buctarie . Cand ajung acolo merg la frigider de unde iau ingrediente pentru a prepara clatite . Dupa ce le fac compozitia torn cate un pic in tigaie . Cand sa fac si o scamatorie cu clatita suna telefonu si ma grabesc sa ajung la el si asa ca prin minune clatita ajunge in capu` meu ! Iau clatita o arunci ici-colo apoi iau telefonu` si zic un "Alo" mai nervos ca nici`o data si in schimb aud asta :
- Ba tampitule tu asa vorbesti cu soru`ta .. ?? Hopa se pare ca este Keiko-san . Cine e ea ? Pai ea este sora mea mea mai mica care are optisorezece ani , par negru si ochi albastri . - Surioara .. De ce esti asa matinala ? - Ce matinala ma ? Ca este doisprezece ceasu` ! Aha deci atat e ... ! - Ma rog . De ce m`ai sunat ? - Sa iti spun ca vin in vizita ! spune ea pe un ton de copil ultra-mega-super fericit . - Vii in vi .. Dar nu apuc sa termi pentru ca aceasta mi-o taie repede cu un " Pa ! " . Shannaro !! Of acum amm si tancu` asta pe cap . Ma duc sa ma schimb si pe urma sa imi astept sora . Cand intru in dormitor aud dusul si pe Ai cum fredoneaza melodia " Rose" . Las asta si ma indrept catre dulap de unde imi iau o pereche de blugi negrii stansi pe picior "rupti" si un tricou negru simplu , apoi cobor in camera de zi . Peste putin timp o vad pe Ai cum coboara scarile imbracata intr-un tricou de al meu XXL . Aceasta vine si se aseaza in bratele mele si uita intr-un fel in ochi mei de simt ca imi vine sa o devorez . " Ding-Dong Ding-Dong ! " Soneria ! Ai se ridica de pe mine si se duce sa deschida usa . Mare surpriza sa o vad pe Keiko-san imbratisand-o pe Ai care avea o fata gen " WTF ! " . Cand Keiko ridica capul si o vede pe Ai ii da drumul si o intreaba de mine iar aceasta o aduce in camera de zi unde sunt . Keiko cand ma vede sare pe mine imbratisandu-ma strans . Dupa dulcegariile astea a urmat interogatoriu .
- Shin-kun .. Imi poti spune si mie cine este ea ? Ma intreaba nervoasa Ai . - Ai-chan .. Ea este sora mea Keiko ! Si ca te scutesc de a ma intreba si tu Keiko cine este ea .. Iti spun ca ea este Ai iubita mea .
Dupa ce terminam cu interogatoriu` primesc un telefon de la ..,.
Dex : Shannaro - La naiba , la drq` Hime-printesa
Suspas >:) !! Asa .. Acest capitol este dedicat lui : Kt.Kat , Shibaa-chan , Roxy , Alexis , ChristaL , choco , Christine , Melly si ultima dar nu cea din urma HellGirl . Gome daca este scurt ! [/font]Keiko : |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Vin 01 Iul 2011, 16:34 | |
| A venit si next`ul mult asteptat.. Vaii ce agresiva sunt ma descrii perfect. Mi-a placut capitolul si abia astept sa vad ce se mai petrece Te pupacesc doolce |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| |
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Vin 01 Iul 2011, 19:15 | |
| Mulţumesc de dedicatie.. dar sincer nu prea cred că aţi citit aşa de bine critica mea. Încep cu începutul:
De când e Ai iubita lui Shin ? Aşa de senin.. peste noapte, în pânzele albe ei s-au cuplat. V-am spus că nu mai grăbiţi actiunea, ca sigur o să ajungem la finalul ficului şi nici că pricepe foarte mult. Bine poate restul da, dar eu nu prea fiindcă.. scrieţi prea simplu, şi aici trebuie o descriere complexă. Sentimentele unde sunt ? Dezvoltarea propoziţiilor este necesară. Nu le lăsaţi simple, banale, fiindcă nu se înţelege mare lucur... La fel, dialogul e simplu, trebuie să spuneţi în cadrul lui ce fac personajele în timpul vorbirii. Nu mai folosiţi cuvinte în japoneză, fiindcă din moment ce scrieţi in româna, aşa să rămână, daca doriţi să folosiţi, folosiţile doar în dialog, fiindcă personajul are dreptul. Bagaţi mai multă descriere, acţiunea conturaţi-o mai bine şi dinamizaţi-o. Dialogul la fel. Creionaţi personalitatea personajelor, fiindcă până acum mi s-au părut chiar puerili.. prea repede au luat decizii, mai mult pe furiş, să-i spun aşa.
Capitolul nu e deloc lung, cum zic alţii, defapt nici capitol nu s-ar putea numi. Dar în fine, aştept evoluţie şi încercaţi să citiţi şi să lua-ţi în serios critică, fiindcă doresc doar să vă ajut.
|
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Vin 01 Iul 2011, 20:17 | |
| In primul rand , mersi de dedicatie Rose! Stii ca te iubesc nu? In al doi-lea rand capitolu' e super. Mie cel putin imi place. Asa ca repede cu nextuu' Te pupacesc dulce ca o savarina! |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! Mar 20 Dec 2011, 17:09 | |
| A trecut cam mult timp de cand nu te-ai mai atins de acest fic. Of, of...
>>> Ficuri blocate
Daca vrei sa te reapuci de el, ma anunti si il deschid. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aishiteru Shin-kun !! | |
| |
|
| |
|