|
Autor | Mesaj |
---|
ShyForever Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In Lumea Plina De Anime Nr. mesaje : 1 Puncte : 4 Reputatie : 1 Hobby-uri : Sa Ma Joc Stare de spirit : XD
| Subiect: Missing You Mar 28 Iun 2011, 14:54 | |
| Hei!!!! Sunt noua si am venit cu un fic. As vrea cateva critici cu care sa-mi pot dezvolta ideea. Acum ficul.
Capitolul 1: Misiunea.
Alergam. Alergam pe holurile uriase din ascunzatoare inamicului Konohei. Cel ce mi-a furat inima. Ii cautam pe Sasuke si Orocimaru. Sincer dece? Pentru ca Sasuke v-a veni in Konoha cu forta, iar Orocimaru va fii ucis de Tsunade-sama si Jiraya-sama. Deschideam usile si ne uitam in ele. Ne uitam? Eram cu Naruto, Hinata, Kiba, Ino si Sai. Mi-era teama. Mi-era teama ca Orocimaru sa nu-i fi luat corpul lui Sasuke-kun. Alerg la ultima usa si ma uit inauntru. Ha! L-am gasit pe Sasuke sOrocimaru Kabuto si Itachi? Asta ce mai cauta aici? In fine. O inchid la loc si ma duc la prietenii mei. Ajunsa, inspir putin, apoi incep: -I-am gasit! spun eu in timp ce gafaiam. Alergam la usa aceea, apoi Naruto ca prostu, se impiedica de piciorul Hinatei, apoi darama usa. Asta ne mai trebuia. Of!! Privirile " prietenilor " nostri se holbau la noi. Il iau pe Naruto de jos, apoi le spun planul. Planul este: Alergam pana la iesire, apoi pe Sasuke si Orocimaru ii luam. Alergam, si ma uit in spate, ha , Sasuke si Orocimaru vin dupa noi! Eu ma pun intro parte, si Naruto intr-o parte. Sai se pare ca ne-a desenat, si ne-a pus in fata la usa. Dupa ce au iesit, i-am luat de maini si i-am legat. -Misiune indeplinita! Ura!! Dupa ne ducem la Ramen??? Naruto....Taci pampalaule, mai intai trebuie sa-i ducem la Tsunede, nu facem ce ai tu chef!! Tip eu in mintea mea. Incepem sa alergam spre Konoha.
Hinata: Oh Doamne, dece a mai trebuit sa vin in aceasta misiune? Am vrut ca Naruto-kun sa ma observe, dar decat la Sakura-san s-a holbat toata misiunea.As vrea si eu sa fiu iubita, sa simt ca cineva imi este aproape, sa simt iubirea cuiva. Fara sa-mi dau seama, o lacrima mi-se prelinge pe obrazul meu. O sterg repede, apoi ma duc langa Kiba. Il intreb daca pot sa stau cu el pe Akamaru, iar acesta raspunde afirmativ. In 3 ore doar l-a Naruto m-am uitat, dar se pare ca vorbea cu Sakura-san. Ma dau jos de pe Akamaru si ma duc la Naruto-kun. Il inteb daca vrea sa vina cu mine la un ramen, dar imi spune ca se duce cu Sakura. Ma indrept spre Sakura si ii spun ca vreau sa vorbim. -Sakura...Dece vrei sa mi-l iei pe Naruto-kun? Din cauza ta acum sunt invizibila pentru el, te urasc! Nu vreau sa te mai vad! Dupa aceste vorbe ma indrept spre casa, lasand-o pe Sakura in urma ne-mai asteptand un raspuns.
Sakura: Ce? Cum adica i-lam luat pe Naruto? Cred ca pustiul asta o-sa dea niste explicatii.Ma duc nervoasa la Naruto si ii lipesc o palma pe obraz de toata frumusetea. -Cum poti sa-o ignori pe Hinata? Cum? Din cauza ta acum ea ma uraste! Sper ca esti multumit! Incep sa alerg spe casa cu lacrimi in ochi. Mi-am pierdut o prietena, daca le voi pierde pe toate? Cum voi face fata? Intru in casa, si ma indrept spre baie. Cred ca un dus imi va face bine. Nu intru bine in baie, ca un ciocanit isi face aparitiala usa mea. Ma intreb cine o fi? Deschid usa si in fata mea se afla Sasuke-kun cu Tsunade-sama. Ii poftesc inauntru, apoi ma asez pe canapea. -Sakura, Sasuke v-a sta la tine pana casa Uchiha va fi renovata complet. Ce? Cum? Adica? Voi sta cu sufletul meu pereche in casa? Oh da! O conduc pe Tsunade-sama, apoi ma indrept spre baie spunandu-i sa nu vina peste mine. Cred ca dusul acesta ma va scapa de nervi.
Sper ca v-a placut!
|
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| |
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Missing You Joi 30 Iun 2011, 13:58 | |
| Hello draga! Hm..un nou fic si sunt si eu aici! Bun, deci...imi place ideea. Mi`ar fi placut sa faci capitolul mai lung. Oricum, astept nextu` si spor la treaba! Pupici multi si dulci |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Missing You Vin 01 Iul 2011, 10:18 | |
| Hello draga..again Unde`i nextu`? Chiar vreau capitolul urmator!!! Haide mai repede cu el!! Pupici multi si dulci |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 11:53 | |
| Helooooooo................inafara de ecoul meu este cineva pe aici???????????? Unde-i nextul...eu il vreau...si-l vreau repedeee....imi place muult si vreau continuareaaa pune-l reedee te roooooog |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 12:12 | |
| si eu vreau nextul repede .....e frumos ficul si vreau nextul |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 12:14 | |
| Hey. Este superb primul capitol . Te-ai descurcat de minunte . Dar nu vad next-ul . Unde este ? Off, ma supar daca nu il pui mai repede . Te si spor la scris . Sa ai multa imaginatie si sa aduci next-ul mai repede ca m-ai facut curioasa |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 15:16 | |
| Deocamdata nu pot sa spun prea multe despre fic. Incearca sa descrii mai mult si sa nu grabesti actiunea prea mult. Atunci cand erau la Orochuimaru puteai descrie tot felul de sentimete, la fel puteai face si cand a vorbit Hinata cu Saku si apoi ea l-a pocnit pe Naruto. Hai sa vad repede nextu. |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 16:32 | |
| frumos fic si capitol interesant si doresc al multe de tot nextul te pup |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 17:04 | |
| Este asa frumos , imi place mult. De ce nu ai mai adus nextu? Ei bine sa il pui repede te |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Missing You Mier 07 Sept 2011, 22:10 | |
| Buna scumpa meah... critici nu dau... Sunt cateva exprimari gresite pe acolo da nu le iau in seama, nu e treaba mea. Ceea ce nu inteleg este cum de a reusit asa usor Sasuke si cu Orochimaru sa fie capturati. Mi se pare prea dubios... Si inca ceva... am citit de 2 ori da nu mi-am dat seama... Sasuke fusese rapit? Nu se dusese de buna voie? In rest imi place dar as vrea sa-mi raspunzi la aceste 2 intrebari te rog. Sper ca nu te-ai suparat... pupici |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Missing You Sam 10 Sept 2011, 16:02 | |
| hey! Unde este next-ul? Nu l-ai pus inca? Si eu care speram sa il citesc cat mai repede. of.Mai este si suspansul asta. Sa ma fac inteleasa: Vreau next-ul mai repede! Si te rog sa ma anunti cand il pui. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Missing You | |
| |
|
| |
|