Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Firmituri de speranţă Mier 27 Mai 2015, 19:28 | |
| Lacrimi sfărămate Picături de ploaie,reci Se izbesc,violent de geam, Precum inimile seci, Ce sunt zdrobite fără de seamă. Inima ce le hrănea A fost înecată în lacrimi , Precum speranţa ce o îndemna, La o mulţime de patimi. Precum o sageată a aparut Din întunericul pustiu, Iar de durere a gemut, Dar a fost prea târziu. Suflul pe loc şi l-a pierdut Inima acum i-a stat, Era clar,a decedat, Nu a mai rezistat. Într-un loc numit teroare A intrat chiar o floare, Deşi nu va mai înflori În cenuşă va domni. Sper sa va placa , astept pareri in legatura cu aceasta poezie ! ^ ^ |
|
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Firmituri de speranţă Vin 10 Iul 2015, 17:22 | |
| Bună! Din greșeală. Din greșeală am dat de topic-ul ăsta, dar acum nu prea mai cred că a fost o greșeală. Știi că îți ador poeziile, mai mult decât ficurile. Reușești să-mi transmiți sentimentele cele mai intense. Când îți citesc un rând, deja mă văd acolo, în poezie. Reușești să faci asta cu mine, cel puțin. Aștept cu nerăbdare următoarea poezie, sigur va fi reușită ^^ Spor la imaginație! |
|