Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Joi 21 Iul 2011, 19:16
Asa Aya, deci mie placut mai ales faza cu Durex-ul Adu nextul ca morr..
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Joi 21 Iul 2011, 19:29
Mori de curiozitate?Frica?nerabdare?sau suparare? :=)):
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Joi 21 Iul 2011, 19:46
Dhoamne fersete Servetele Always si medicante Durex. Cat de batut in cap trebuie sa fi frate? Moama prea penal Baga next ca si de data asta am ras pe cinste. Te pup Zbye
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Joi 21 Iul 2011, 19:52
Hey draga!! Superba continuareaa!!!! Ador ficul si ai face bine sa aduci nextu` cat mai repede Pupici
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Joi 21 Iul 2011, 21:38
=)) aoleu mor, cum sa fie asa batuti in cap? vai de viata lor si cam pervers Sasuke, imi place..se incing apele. Ce frati grijilii, ma lasi :)) te pup
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 22 Iul 2011, 21:16
Capitolul 10
Eu si Layly stateam linistite si ascultam muzicala Ipod,dezavantajul nostrum era ca aveam casile in urechi si nu puteam auzi nimic.Iar prostii de baieti au intrat pe furisi in camera si n-eau speriat.Eu si Layla am urlat asa de tare de cred ca au surzit de tot,iar dupa eu am cazut din pat si buff si ea dupa mine.Mama ce nervoasa eram cred ca scoteam fum si pe nas si pe urechi. -Iesiti naibi afara papagalilor ce sunteti!!!ulu eu cat ma tin plamanii. Fratemi-o a iesit intr-o viteza de cred ca s-a impiedicat si a cazut,dar Sasuke papgalu sef,statea acolo si facea pe smcheru.Cand am aruncat cu perna dupa el zici ca era argint viu.Ce credea el ca daca sta acolo ma impresioneaza.Daca ma infig putin in el nu mai zice nici “pas”.Ma uit discret la Layla si vad ca facuse ochii cat cepele cred ca o-I fi speriat-o,pe saraca fata. -Scuze daca te-am speriat dar daca nu se infice cineva in ei se cred buricu pamantului. -Doamne,nu m-ai speriat am fost chiar impresionata n-a mai vazut pe nimeni sa-l puna asa la punct pe Sasuke.Trebe sa ma inveti si pe mine asta. -Draga,secretul e in incheetura si cu ce viteza arunci.spun eu cu gura pana la urechi.Dupa eu si Layly ne-am dus la Jacuzzi, sa ne relaxam umpic dupa sperietura pe care ne-au dat-o baieti . Cand ma intorc sa-mi inchid PC-ul ce sa fad…imi venea sa lesin.Fratemi-o cotrobaia prin geanta mea?!?!Cred ca nu vad bine dar asa era. -Ce papuci lu`Eminescu cauti in geanta mea?tip eu la Andy -A…scuze vroiam doar sa…dar nici nu termina bine de zis ca intervene eu -Ce sa cauti in geamta mea nu te-a invatat nimeni ca nu ai voie sa umbli in geanta unei femei?Ce vroiai sa cauti?Servetele umede Always sau pastile pentru dureri de cap Durex? -Vroiam sa-ti cer cheile de la masina,ca trebuie sa le aducem bagajele si dupa sa plecam la aeroport. -Ia stai putin mai e 1 ora pana la plecare de ce va grabiti si in plus nu vei conduce tu, va conduce Sasuke.Dupa incidental de la scoala si de la club nuci s-o atingi nu meriti.Si sa nu cumva sa mai umbli in geanta mea si al orcarei alte femei.Ma duc jos si ii dau cheile lui Sasuke. -Sa ai grija de masina mea, ai inteles brunetule? -Sigur papusa.spuse el cu un zambet pervers pe fata si vru sa ma sarute. -Nea…s-o crezi tu nici macar nu vreau sa te mai vad dar sa te mai si sarut.spun eu foarte suparata pe el. Doamne ce fata a facut Sasuke parca l-a lovit cineva in fata,nu mai avea chef de nimic era foarte abatut dupa ce i-am spus ca sunt suparata pe el.Inseamna ca tine mult la mine ca din atata sa se simta asa de vinovat.Dar chiar imi parea rau de el dar nu iam zis nimic. Dupa eu ma intorc in Jacuzzi unde ma asteapta Layla. -Hei Saku ce a durat asa de mult sa stingi Pc-ul? -Poi nu ti-ar veni sa crezi ce s-a intamplat.spun eu in timp ce intram in Jacuzzi. -Zi fat`o odata nu ma mai tine in suspans.spuse ea foarte nerabdatoare. -Poi…m-am dus in camera si l-am vazut pe fratemi-o ca-mi umbla prin geanta.Cica vroia sa ia cheile sa se duca acasa la voi si sa-l ajute pe fratet-o.Dar logic ca i-am dat cheile lu Sasuke si dupa… -Zi ce ? -Nu mai intrerupe.spun eu amuzata.Deci a vrut sa ma sarute dupa ce i-am dat cheile,dar l-am respins si –am zis ca nu vreau sa-l sarut pentru ca sunt foarte suparata pe el.Daca ai stii ce abatut a fost dup ace i-am zis ca sunt suparata pe el?!?! -Poi logic ca te place,numai despre tine vorbeste in ultimul timp. -Hai mai taci. -Vorbesc serios chiar daca mai e el asa mai pervrs,cred ca te place.Deci fratet-o ma place?!? -Pai nu stiu inca dar cred ca da ca numai despre tine vorbste de cand s-a despartit de cur*a de Karin. Dupa ce am stat in Jacuzzi 15 mintute.M-am dus si mi-am luat o pereche de blugi lungi mulati de culoare albastru deschis cu mai mult de 20 de taieturi,un tricou lila cu dungi albe cu decolteu generos. pe care scriia “Sexy Bich”,o jacheta scurta pana la sani de culoare alba si o pereche de balerini negri.Mi-am intins parul cu placa si l-am impletit intr-o parte.M-am dat cu putin creion dermatograf rimel..ect. Dupa ce m-am regat de o groaza de ori de Layla sa-si aleaga cu ce sa se imbrace,s-a ales o perche de blugi negri mulati cu peste 20 de taieturi,un maeu roz pe care scriia “My World” si perechia ei de tenesi negi.I-am intins parul cu plac si am machiat-o putin.Dupa ce am aranjat-o arata super cred ca-o sa-I dap pe baieti pe spate. M-a ajutat sa cobor valiza in living si i-am asteptat pe baieti.Doamne cat de greu e sa te duci 50 de metri sa iei 2 valize.Noi fetele ii asteptam ca proastele si ei cine stie pe unde erau.Am stat vreo 5 min si dupa l-am sunat pe fratemi-o. -Hei frate unde misici mei sunteti au trecut 45 de min de cand ati plecat?!?! -Suntem pe drum dar traficul este foarte aglomerat. Ultima fraza nu am auzit-o bine pentru ca s-a interupt. Din nu stiu ce motiv in fine i-am asteptat si dupa inca 15 min au ajuns.
Sper sa va plaka :* :*
Dan Balan-Freedom
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 22 Iul 2011, 21:19
Asa ca m-am asigurat sa fiu prima *oh yeah* Mi-a placut foarte mult, defapt imi place mie foarte mult acest fic perver *blush* Asa ca hai cu nextu!!!
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 22 Iul 2011, 21:52
uite inca un next..pastile de cap Durex =)) aoleu. Sasuke o place, totusi imi place de sakura..nu se lasa usor. Te pup :*
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 22 Iul 2011, 22:08
Hey draga!!! Mama mia da` ce`mi place continuarea!!!! Bietul Sasuke...nu`mi palce sa spun asta da` Sakura i`a cam ranit sentimentele... Oricum, vreau nextu` repede!!! Pupici
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Sam 23 Iul 2011, 13:52
Hey suryy, iubesc fic-ul tau, e asa de tare! Pune next-ul mai repede ca fac 12 ani pana atunci :))
Lolita S-Class
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Sam 23 Iul 2011, 14:35
Draga, nu vreau sa te presez...dar unde`i nextu`??? Hai repejor cu el!!! Pupici
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Sam 23 Iul 2011, 16:45
O sa`l pun stai linistita, e mult de muca sa scrii un capitol care trebuie sa fie si lung sa aiba si descriere...blah blah blah... Cred ca`l voi pune maine dupa-amiaza Ja`ne
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Sam 23 Iul 2011, 17:34
Heeey aya Imi place mult sa stii As vrea ceva mai multa actiune Imi place mult cum descri Mai ales la paritle amuzante Vreau sa vin mai repede picanteriile Te pup si baga nex Zbye
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 24 Iul 2011, 16:12
Capitolul 11 [font=Comic Sans Ms][Sakura]
Stateam pe canapea si ma gandeam cum am putut sa spun un asemenea lucru lui Sasuke,recunosc eram nervoasa dar nu trebuia sa imi descarc nervii pe el.Simt un sentiment foarte ciudat numit “vinovatie” e cel mai naspa sentiment posibil…simt un gol in stomac picioarele mi-sau imuiat si imi pun tot felul de intrebari stupide fara nici un raspuns:De ce nu am putut sa ma abtin?Oare ma va ierta?... Dar aceste ganduri au fost intrerupte de baieti,bine ca Layla le-a deschis ca alt fel ramaneau p`afara.Fratemi-o a venit intr-o viteza a luat valiza si-a bagat-o in masina.Cand sa ies primesc un telefon de la…tata?!? -Alo,tati s-a intamplat ceva?Esti bine?!E totu-nregula?!spun eu ingrijorata -Da scumpo totul este in regula numai ca nu veti putea petrece vacanta cu mine imi pare foarte rau,eu si Anne avem niste afceri foarte importante de rezolvat…si…. -Si…?? Ce? -Poi o stii pe mama lui Karin colega cu tine? -Da…?zi ca ma tot ti in suspans -Ne-am logodit…spune el repede si inchide telefonul Nu imi venea sa cred,simt cum pamantul se invarte cu mine mi-se imoaie picoarele si mai rau decat atunci nu mai vad nimic e totul in ceata am auzit decat :”Sakura esti bine??!?”.
[Layla]
Off…mai Sakura ce ai patit?!?!Sper ca nu e grav?!?!O fi facut infarct ce i-o fi spus tatal ei?Intr-un fel nu ma simteam bine,chiar imi parea rau de ea ca era o fata glumeata de treaba ,frumoasa desteapta si putin mai nebuna cateodata.Nici nu ma pot uita ca imi vine sa plang.Ma indrept spre Andy: -Ce-a patit?spun eu foarte suparata -Poi cred ca a lesinat, i-se intampla foarte des in ultimul timp si mi-e teama sa nu fie ceva grav.Ma duc pana la farmacie,vrei sa vi? -Da sigur,Sasuke stai tu cu ea ca poate sa se trezeasca si…nici nu vreau sa stiu ce s-ar nputea intampla. -Ok stai linistita o sa stau cu ea.spuse Sasuke. Eu si Andy plecam pana la farmacie sa luam niste medicamente…etc ceva care sa-I faca bine.
[Sasuke] Doamne ce s-o fi intamplat cu ea o fi din cauza ca nu am mai bagat-o in seama si ca m-am prefacut ca nu mai vreu s-o vad?Poate nu trebuia sa fac si eu acel gest, era destul de suparata pe frates-o trebuia sa o mai supar si eu.Dar problema e ca nu stiu ce s-a intaplat in comvorbirea telefonica dintre ea si tatal ei.O fi spus ceva care a socato?
[Sakura]
Ma trezesc in patul meu si cu Sasuke langa mine,nu prea imi amintesc multe decat convorbirea aia ingrozitoare si in rest negru si cam atat. -Hei Sakura esti bine? mi-am facut griji pentru tine, si imi pare rau ca te-am trata cu raceala trebuia sa te las in pace atunci cand erai nervoasa.Chiar imi pare rau!spuse brunetul -Da acum ma simt mai bine,si nu e nevoie sa-ti ceri scuze eu sunt de vina,imi pare foarte rau eram nervoasa pe fratemi-o nu trebuia sa-mi descarc nervii pe tine.N-am stiut cat ti la mine.Unde e Layla si Andy??spun eu rosind in obtaji -S-au dus sa-ti ia niste medicamente…nu situ ce tot indruga soramea.Saraca a crezut ca ai facut infarct. -Mi-as fi dorit eu sa fac…spun eu cu ochii rosi si cu fata umeda. -Hei nu mai plange…ce s-a intaplat?spune el cu o voce calda.Si na strange in brate lui puternice -Poi…tata si mama lui Karin s-au logodit…spun eu scurt si la subiect -Poftim…?!?!spune el foarte socat -Si au si anulat venirea noastra in Spania.A spus ca el si mama tau au niste afaceri de rezolvat. Tocmai cand am spus ultimele cuvinte au intrat si Layla si Andy in amera parand foarte socati de ca am zis. -Cum nu mai mergem in Spania? -Nu…tata si Anne au niste afaceri de rezolvat plus ca tata si mama lui Karin s-au logodit si noua abia acum ne zic -Ce?!?!spuse fratemi-o cu o fata de “wtf?!?!’’ Dupa am inceput din nou sa plang nu-mi venea sac red ca nu ne-a zis pana acum ca s-au logodit.Ma doare undeva ca voi fi sor vitrega cu tar*a de Karin puteau sa zica mai intai.Toti incercand sa ma consoleze nu m-am oprit din plans vreo 1 si ceva daca ma vedeai ziceai ca abia acuma am iesit din mormant.Dar chiar nu ma mai intereseaza ce face tata in viata lui personala nu mai sa nu se bage in viata mea s-a lui Andy, orcum el a fost ca un tata absent in familie acum inteleg de ce s-a despartit mama de el m-as fi desparti si eu de el.Dar nu le voi lasa pe Karin si pe mama ei sa profite de tata si banii lui.
Sper ca e destul de lung
Ultima editare efectuata de catre Aya^.^ஒ in Dum 24 Iul 2011, 16:27, editata de 2 ori
Rose <3 Chūnin
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 24 Iul 2011, 16:19
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Karin sora vitrega a lui Sakura? Aya, vrei sa faci cunostinta cu mormantu..anuleaza casatoria aia. Sasuke si Sakura sunt destul de amuzanti :)) desi tin la ei..destul de mult Esti rea si nu pot sa cred ce bomba mi-ai oferit.. O____________o BYE
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 24 Iul 2011, 16:47
Hey scumpica mea aya In sfarsit nextu Imi place mult itorsatura de situatie intre Sakura si familia ei si abea astept sa vad ce se mai intampla Baga next repede ca asta o fost c-am mic Te pup Zbye
Elz . S-Class
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 24 Iul 2011, 17:11
Nu e asa lung dar merge, ca deobicei mi-a placut si astept next.
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 24 Iul 2011, 18:16
Vreaau nextuul pfoai, ce-i fac lui taicasu :-w il bat impreuna cu rosy. Pfoai sa se atinga Karin de Sakura ca ii rup paru din cap :)). Pune mai repede nextu ca-s curioasa tare
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Lun 25 Iul 2011, 12:16
Imi place ficul tau la nebunie Scrie in continuare si haide cu nextuu` odata xD
Spor la scris
Te pup dulce , Xo` Deiiu !
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 29 Iul 2011, 14:42
Capitolul 12
Statem in pat si ma uitam la televizor eram pe cale de a adormi…dar s-a gasit cineva sa sune la 01:10.Cine naiba s-o gandi sa sune la ora asta ?!?!Cand m-am uitat era tampita de Karin. -Mda…hai treci la subiect.spun eu obosita si plictisita. -Oke deci maine la 11:00 vreau sa ma duci pana la mall,ai inteles?spuse ea pe un ton superior. -1.Auzi nu-mi dai tu comanda mie.2.Deaia nu mai creste iarba ca nu te duc eu cu masina la mall.Mai termina cu tonu asta de sefa.Chiar daca mama ta si tata sunt casatoriti asta nu-I da dreptul sa vorbesti asa cu mine.spun eu furioasa si ii inchid telefonu-nas.Sper sa se invete minte. Dupa ce am mai stat o jumatate de ora la televizor,am adormit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dimineata veni repede iar razele soarelui imi mangaiau chipul meu angelic.Nici nu ma trezi bine si ma suna Naruto -Da Naruto ce e? -Poi…vreu si eu sa te rog sa stai cu sor`mea 2 ore am ceva de rezolvat,mai exact eu si Hin mergem undeva si mama m-a rugat sa am grija de ea.Te platesc sa stii! -Mda…poi…ok o sa-I zic lu` Karin ca fac pe dadaca sis cap de ea,dar tot trebe sa ma platesti.Oke? -Bine vin la tine pe la 11:00. -E perfect te astept! Ce bine ca nu ma mai duc cu tampita aia la mall imi manca sufletu.Mai bines tau cu o pitica de 10 ani decat cu ea.E perfecta mai am 1 ora pana sa vina. M-am dus la baie mi-am facut igena.Dar normal ca a durat ceva,dupa m-am schimbat intr-o pereche de coolant gri scurti si o bluza scurta de culoare neagra. Am dat comanda la sushi am luat niste suc si am asteptat sa vina s-o aduca Naru pe sor`sa. Dar eu nici nu stiam cum arta am auzit doar de ea.O fi mofturoasa ?Ce ma fac?Ce-I dau de mancare ?O fi energica? Aceste intrebari ma macinau, pana cand am dat drumu la televizor si am dat pe Utv am ascultat muzica am citit reviste .Doamne ce tampite sunt unele vedete . Sunt doar dependente de aparatu de fotografiat…cum sunt si eu. Nici nu terminai bine de citit reportaju ca batea cineva la usa….aolo e 11:00.Am uitat.Am deschis usa si atunci a trecut pe langa mine ca fulgerul o fetita mica blonda de vreo 11 ani cu ochii albastrii ca marea. -Hei Saku am Aduso me Amy sper sa nu fie o povara!spuse e cu gura pana la urehi. -Ehh…stai linistit o fa fie bine…spun eu putin uimita.Amy statea cu picioarele pe masuta de cafea.Imi venea sa urlu dar am lasat-o stiiu cu e sa ai 11 ani am trecut si eu prin asta. -Amy sa o asculti pe Sakura sis a stai cuminte,dar sa nu cumva sa-I spui lu`mama ca te-m lasat cu alt cineva si da-ti picoarele jos dea`colo!se rasti Naruto la ea -Oke !spusea ea indiferenta. -Pa Naruto sa va distrati!spun eu cu zambetul pe buze -Cu siguranta si daca te supara imi dai decat un telefon si vin si o mananc! -Oke dar cred ca vomi fi prietene spun eu facand-ui cu ochiu. Dupa ce pleca eu m-am ajezat langa langa ea si am inceput sa conversez cu ea. -Deco…vrei sa mananci ceva?spun eu zambindu-i larg -Mda…cam ce ai??spuse ea indiferenta. -Sushi sau pizza? -Pizza. Ma duc si ii incalzesc pizza in cuptorul cu microunde .O las vreo 10 min.Ce cuminte era parca nici nu stiiai ca e un copil in casa.Dupa 10 min am chemat-o in bucatarie.Zici ca era masina de mancat,manca tot ce i-se dadea chiar nu aveai probleme. -Iti place pizza. -Da.spuse ea cu gura plina -Chiar daca e cumparata????!?!?! -Poi daia am zis ca imi place.spuse ea cu rautate. Defapt m-am inselat u seamana deloc cu el.Nici nu plec bine din bucatarie si suna cineva la usa.Cand am deschis usa era un baiat foarte dragut si sexy avea un abdomen bine lucrat si aolo avea niste ochii verzi superbi. -Scuze pe cine cauti sau cu cine vrei sa vorbesc?!? -Poi sunt Garra fratele geaman al lui Karin o cautam pe Karin mi-a zis ca o sa fie cu tine la mall.Esti Sakura nu? -Da eu sunt,si scuze nu am vazut-o pe soramea. -Cum sora`ta?spuse roscatul socat. -Poi…mama voastra si tata s-au logodit de o saptamana. Nici nu terminai bine de spus propozitia ca Amy statea si ne asculta conversatia. -Amy du-te si joacate pe P.C!spun eu cu autoritate Fata se du-se grabita la PC se pare ca-I placea sa stea pe PC.Iar eu stateam de vorba cu Garra.Cand el a vrut sa ma sarute tocmai atunci intra pe usa Sasuke socat de ce vazuse.Dar problema e ca de ce venise el asa de grabit la mine. -Ce se intampla aici?spuse brunetul confuz -Poi el este fratele geaman al lui Karin.spun eu putin rusinata. -A poi sit e saruti asa cu oricine.spuse el gelos. -Dar nu ne sarutam!tip eu la el.Te rog frumos sa iesi,plus ca nu trebe sa faci galagie Amy isi va da seama ca ne certam. Dup ace termin fraza intra Naruto -Ce se intampla?Am venit s-o iau pe Amy. -Da e la calculator. -Hai baieti iesti va rog afara. Doamne ce gelos era Saskue zici ca m-am culcat cu ala si el era sotu meu si ma tragea la raspundere.Doamne ce imi venea sa-I dau una . Dup ace pleaca Naruto si Amy ma asez pe canaapea si ma uit la TV… ~~~~~~~~~~~~~~~~SUSPANS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Vin 29 Iul 2011, 18:28
prea misitooooooooooooooooo deci superb,minunat,super,extrem de minunat.. vreau nextuuu
Lolita S-Class
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Sam 30 Iul 2011, 14:35
Deci, vin cu mare intarziere:): Soo`..imi place nextu`...Karin ..as da cu ea de pamant...dar mai bine da Saku`.. Oricum, vreau nextu` ala superb repejor!! Pupici:*:
P.S.:Da`mi plsss un P.M. cand il pui!!
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 31 Iul 2011, 18:30
mai vreaw 2 kommuri j pun nextu
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 31 Iul 2011, 19:27
tare fic-ul:)) amuzant:)) bafta...in continuare:p
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
Subiect: Re: Ultimii ani de liceu Dum 31 Iul 2011, 19:43