|
Autor | Mesaj |
---|
Felly Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În lumea mea... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1091 Puncte : 1202 Reputatie : 17
| Subiect: ✿ My Rpc ✿ Dum 14 Iun 2015, 12:37 | |
| Hey lume! ^^ M-am gandit si m-am gandit si m-am hotarat sa-mi postez rpc-urile pe forum, poate cine stie, voi primi critici sau sfaturi care ma vor ajuta sa devin mai buna si mai buna la editat! So...fara alte discursuri si vorbe va prezint cateva dintre editurile mele... My 1st main Naruto: Ailyn Tsugaki[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Lun 15 Iun 2015, 21:45 | |
| Bună. Și eu am făcut rpc o bună perioadă de timp. În principiu sunt bune. Al doilea îmi place foarte mult. Câteva sfaturi: -încearcă să adaugi cât mai multe umbre. Mai mult ca sigur lucrezi în Sai. Încearcă să adaugi mai multe. Nu te limita doar la cele ale originalului. - Pentru a face umbrele acelea in par să arate mai bine foloseste urmatoarea chestie: În Sai ai o unealtă cu care modifici grosimea unui punt de pe linie. mareste marimea unui punct din mijloc iar la punctele de la margine adu grosimea la 0. Va arata super. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Joi 18 Iun 2015, 20:33 | |
| Hellău! Am venit și eu pe aici, de curiozitate. Dar am dat peste un posibil talent în arta rpc-urilor. Nu te speria, nu sunt expertă în rpc-uri. Dar îmi plac, în general. Cel mai mult m-a lovit la inimioară, asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] :) E frumos ce faci tu și sigur o să te perfecționezi, dacă asculți de sfaturi și le iei în serios :3 Vreau să mai văd, pentru că am impresia că mai ai prin PC minunăți deastea. Să mă anunți, vin aici la comandă :)) Ja nee |
|
| |
Felly Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În lumea mea... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1091 Puncte : 1202 Reputatie : 17
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Mar 23 Iun 2015, 14:42 | |
| Ma bucur ca v-au placut rpc-urile mele asa ca am mai scos cateva din dulap si le-am lipit cu grija pe aici. Si multumesc de sfaturi Geo Metaphose. My 1st main Fairy Tail: Bleky Justines[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] My 2nd main Fairy Tail: Cristal Marvel[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cateva request-uri: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cam atat pentru azi! Sper sa va placa! |
|
| |
Carmen Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Arges, Pitesti Nr. mesaje : 45 Puncte : 54 Reputatie : 3 Hobby-uri : make-up-ul, cititul si calatoriile Stare de spirit : fericita :*
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Mar 23 Iun 2015, 21:26 | |
| Buna :* Nu ma pricep in arta rpc-urilor, dar imi plac de la primul post al doilea, iar din al doilea post primele 4 :* |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Mier 24 Iun 2015, 16:42 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Superb! Heei! Am venit pe-aci și exact cum am prevestit, ai talent =)) Mă bucur că mi-ai încântat privirea cu Rpc-uri „noi” și chiar dacă nu mi-ai trimis mesaj, eu tot am venit. Am pus la comment poza ta pentru că nu m-am putut abține să nu spun cât de superbă e :) Eh, am mai spus-o odată ^^ Oricum, eu mai vreau să văd, deci desenează în Paint Tool muulte și apoi delectează-ne, punându-le. Te-am pupăcit și spor la desenat/inspirație! Ja nee
P.S. Dacă accepți cereri vreau și eu să-mi faci ceva :p |
|
| |
Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Vin 03 Iul 2015, 13:05 | |
| Hei Felicia , am ramas placut surprinsa de creatiille tale , sunt absolut superbe.Chiar ai talent , as vrea sa pot crea si eu rpc-uri la fel de frumoase ca ale tale.Hmm , preferata mea este cea Fairy Tail: Cristal Marvel , so sweet.
Sper sa mai aduci.^^ |
|
| |
Felly Jōnin
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Joi 30 Iul 2015, 10:36 | |
| Hello, hello! Am mai adus câteva rpc-uri, sper să vă placă! (: Ailyn Tsugaki-preshippuden [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ailyn și Ayame (o fată de pe fb). [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ailyn și Ayume [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Miu Tsugaki și Ayame [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Și acesta este un nou character: Mirai Canan [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ale-chan S-Class
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Vin 31 Iul 2015, 10:34 | |
| Toate mi-au plăcut. Mai ales al doilea rpc și ultimul, au fost mirifice :x |
|
| |
Felly Jōnin
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ Sam 21 Mai 2016, 19:45 | |
| Hey :) Am revenit cu cateva rpc-uri! Asta este primul meu desen, nu stiu daca e excelent, dar mie imi place! :3 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ✿ My Rpc ✿ | |
| |
|
| |
|