Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Stropi de suflet. Sam 11 Iul 2015, 18:23 | |
| Păcatul etern
E păcat să furi. E păcat să minți. E păcat să-nșeli. E păcat...și totuși...
Tu n-ai vrut, Tu n-ai știut. Păcatul te-a condus Spre cărbuni încinși. Etern este, etern va fi. Păcatul...
Vei suferi, vei plânge În „Judecata de Apoi”. Doar țipete se vor auzi... Păcatul este, păcatul va fi. Să știi...
Când nici luna nu mai e pe cer...
Când nici luna nu mai e pe cer, Ascunzându-și strălucirea, Mă gândesc numai la tine, dragul meu. Cum mi-ai luat fericirea. Până și luna îți dă dreptate! Nu știu ce mi-ai făcut...
|
|
Felly Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În lumea mea... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1091 Puncte : 1202 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Stropi de suflet. Sam 11 Iul 2015, 19:10 | |
| Buna^^ Ce avem noi aici? Doua poezii care m-au pus pe ganduri M-ai dat pe spate cu prima poezie, pe care nu mi-o pot scoase din minte! Iar a doua ma facut sa ma gandesc la cineva drag... In concluzie, imi plac foarte mult cele 2 poezii! M-am emotionat! Stau in fata calculatorului si imi plang de mila din cauza poeziilor tale! Sper sa mai postezi! Sa ai spor si multa inspiratie! |
|
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Stropi de suflet. Sam 11 Iul 2015, 19:59 | |
| Dulce copilărie...
Picături de ploaie bat în geam, Privesc un strop ca de diamant Și-mi aduc aminte... Atât de senină era ziua, Atât de senin erai tu.
Copilăria ce-am uitat-o, Trăită pe câmpuri și ulițe, Stă ascunsă în suflet, Stă și mă privește...
Să ne-amintim de dulcile zile Când ne jucam sub soarele fierbinte Printr-un cântec de vioară, Ce-mi trezește o lacrimă amară.
Un cântec viu și trist se aude Printre lacrimi așternute. Le-am așternut pe poze vechi, Au rămas acolo și-mi spun să plec.
Dulce copilărie, mă simt singur. Tot ce-a fost și ce va fi... E vag, sinistru.
|
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Stropi de suflet. Sam 05 Dec 2015, 15:24 | |
| Hello ^^ Ultima poezie îmi place mai mult decât celelalte. Nu știu dacă asta a fost intenția ta, însă Dulce copilărie... îmi dă senzația unei iubiri infantile, unei iubiri inocente care s-a terminat odată cu cea mai frumoasă perioada din viața unui om. Iubire care a rămas în sufletul eului și care aduce tristețe odată cu amintirea ei. Mi-a plăcut sincer. Sper că o să mai împărtășești cu noi pasiunea ta pentru poezie :) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stropi de suflet. | |
| |
|