Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 29 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : ficuri,filme,PhotoShop, AE,Sony Vegas. Stare de spirit : Este excelenta
Subiect: AMV MELE Vin 08 Iul 2011, 21:13
Noile amv sunt:
Dleclaratie de dragoste
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
my idol 19:supernatural
my idol 21:Supernatural part 1
part 2
SPER SA VA PLACA ;) AL VOSTRU ALEX;)
alexu_alexutzu Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 29 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : ficuri,filme,PhotoShop, AE,Sony Vegas. Stare de spirit : Este excelenta
Subiect: Re: AMV MELE Dum 05 Aug 2012, 18:12
Dupa o perioada lunga plecat de pe forum, am revenit si acm o sa va dau informatiile care le-ati pierdut sa-i dam bice:P. Voi pune esentialul pt ca sunt 86 de clip-uri si ca dureaza sa le postezi deci sa incep:P :
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
11:
12:
13:
14:
15:
16:
17:
18:
19:
20:
20 este animele facut azi 05.08.2012 enjoy this is my play list.
Pt mai multe videoclip-uri accesati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si veti vedea si celelalte:D
Cu drag al vostru Alexu <3
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
Subiect: Re: AMV MELE Dum 05 Aug 2012, 18:46
waw cate sunt , nici nu ma mir de ce ti-a luat o ora sa le pui , oricum sunt frumoase , acum stiu ca iti place Nina Dobre si Ian Somerhalder , oricum mai pun , zuzu te pupaceste