| Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 17 Mar 2012, 18:08 | |
| Hey........baiatul perfect pentru mine trebuie:
1. Sa fie brunet, nu pot sa mint imi plac brunetii. 2. Sa fie misterios. 3. Amuzant, copilaros, inteligent. 4. Nu conteaza ochii. 5. Inalt sau cat mine. 6. Sa nu-i placa manelele. 7. Sa ma placa asa cum sunt. |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 17 Mar 2012, 23:24 | |
| Fizic: Par ciufulit si negru ( ca Sasule [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]), ochi albastri sau negri, sa se imbrace cu tenisi, black jeans, jeci de peilr sau sacou, camasa in carouri sau fara...
Mental: fidel, sincer, romantic, inteligent, putin rebel, dornic sa incerce ceva nou.... |
|
| |
Art● Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Now here Nr. mesaje : 35 Puncte : 62 Reputatie : 13
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Mier 09 Mai 2012, 22:08 | |
| Daca ar fi sa ma gandesc la baiatul "perfect" as spune ca mi-ar placea sa aiba ochii albastri verzui, par cret si sa cante la chitara. Dar, sa fim seriosi, nu exista asa ceva. Sau poate exista, dar nu pentru mine. Asa ca termenul "perfect", alaturat cuvantului "baiat"...neah, pentru mine cel putin. Nu! Refuz sa ma gandesc la baiatul perfect. Nu vreau sa imi formez standarde pe care din ipocrizie sa nu le pot atinge. Fiindca, cum am mai spus nu poate fi vorba despre un baiat perfect.
Fizic
Cum am mai spus, am o slabiciune pentru baietii cu parul cret, imi inspira, nu stiu...o persoana copilroasa? Dar, cum asemenea specimene sunt rare si nu cred ca pot pune labuta pe unul, nu am preferinta. Nu conteaza culoarea, doar ca as innebuni sa se tunda scurt, periuta sau sa aiba parul mai lung de umeri ( Nu radeti, exista si asa ceva). Ochii...Nu. Nu am preferinte. Imi doresc totusi neaparat ca el sa fie mai inalt decat mine, avand in vedere ca eu sunt mica de inaltime. Atat, cel putin din punct de vedere fizic.
Psihic
Nu inteleg de ce unii isi doresc persoane sa le semene in absolut toate privintele. Oricum, asta nu este treaba mea. Fiecare cu preferintele lui. Nu! Nu neg, ar trebui sa existe si puncte comune, dar nu intru totul...De exemplu, eu ador copii. De multe ori dau cu totul in mintea lor. Dar eu, ca mama, probabil as tinde sa ii rasfat si sa le ofer prea multa libertate. El nu trebuie sa fie asa. Nu, nu ma refer la faptul ca mi-ar placea o persoana exigenta, doar ca mi-ar placea sa stie sa imi poata trece cu vedearea personalitatea stranie, sa invete sa ma accepte, si sa poata lua decizi pe care eu nu le pot lua. Sa stie sa ma lase sa plutesc in paradisul meu, fara sa imi ceara sa cobor cu picioarele pe pamant. Sa ma lase sa descopar ceva nou la el de fiecare data. Sunt o persoana mai stranie de felul meu si ma indragostesc greu, dar cand o fac se naste pasiune. Nu, nu obsesie. Doar pasiune. Daca vreau, pot iubi cum doar eu stiu. Vreau sa ma iubeasca intr-atat cat il iubesc si eu. Nici mai mult, nici mai putin pentru ca nu suport sa ma simt ingradita de o nemarginita iubire. Vreau sa fiu libera! Sa nu ma silesca cu nimic. Nu as putea suorta. De asemenea, sunt capricioasa, dar nu sunt certareata. In schimb, sunt sarcastica, usturator de sarcastica. Ei bine, el nu trebuie sa fie asa. Urasc oamenii care se amuza facand misto. Stiu ca asa sunt eu, dar nu suport ca altcineva sa imi faca asta. Sunt in stare sa il urasc mult timp pentru asa ceva. Nu, el trebuie sa fie in stare sa suporte izbucnirile mele nervoase si sa ma aline. Sa stie sa ma faca sa zambesc, sa stie sa mai ia viata si in gluma. nu in totalitate, dar nu am nevoie de o stana de piatra. Si...nu stiu cum sa zic. Detest ersoanele carora le spui nu si insista in continuare. Daca ii spun "Lasa-ma in pace", trebuie sa ma lase. Voi veni singura sa ii cer iertare.
|
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Joi 17 Mai 2012, 19:02 | |
| Baitul perfect ar trebui sa aiba multa credinta in Dumnezeu si poate chiar sa fie viitor preot..Ma tenteaza sa ma fac preoteasa. Si daca ar avea ochii de un verde-albastrui sau de un albastru intens ar fi bonus. |
|
| |
laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Joi 17 Mai 2012, 20:37 | |
| eu nu stiu cum ar trebui sa arate baiatul perfect dar voi sti cand va trebui si cand va veni momentul si nu ma prea grabesc ...sunt copil logic este sa am toata viata inainte deci voi astepta momentul potrivt
|
|
| |
Maleficent Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Where the wild roses grow acebook : Fără deocamdată. Nr. mesaje : 92 Puncte : 115 Reputatie : 11 Hobby-uri : Who cares? Stare de spirit : Be different, be you.
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 02 Iun 2012, 20:46 | |
| Atât timp cât de iubim,nu contează cum arată . |
|
| |
SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 02 Iun 2012, 20:49 | |
| Baiatu potrivit pentru mine...hm...: -Sa nu fie niciodata rau cu mine -Sa nu ma contrazica -Sa ma inteleaga cand sunt nervoasa -Sa ma lase in pace cand vreau -Sa nu ma cocoloseasca -Sa nu se creada superiorul meu -Sa ma ia in brate atunci cand am nevoie ^^ |
|
| |
Roxy_Yumi Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bistrita , Josenii-Bargaului Nr. mesaje : 43 Puncte : 51 Reputatie : 4 Hobby-uri : arte martiale Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Lun 04 Iun 2012, 19:56 | |
| baiatul potrivit pentru mine : -sa fie fidel -sa nu isi dea aere de vedeta -sa puna suflet intr-o relatie - sa fie sincer in ceea ce face -sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Mar 10 Iul 2012, 20:58 | |
| Baiatul potirvit pentru mine: -sa fie mai inalt decat mine -destept -sa-mi fie fidel -amuzant -brunet cu ochii caprui -sa ma respecte -si cel mai important sa ma iubeasca si sa-l iubesc O relatie nu functioneaza daca cei doi nu se iubesc si nu se respecta
|
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Joi 12 Iul 2012, 20:31 | |
| Baiatul perfect ?
Sa fie de gasca in primul rand , Sa fie mai inalt decat mine , mai mare ca mine , hmm.... sa fie saten sau brunet , in niciun caz blond , nu vreau sa asculte manele , sa fie el insusi in preajma mea freza nu conteaza si nici culoarea ochilor , hmm.... sa aiba si cateva pierce-uri , amuzant , respectuos , sa-l iubesc si sa ma iubeasca , si sa arate asta
Ultima editare efectuata de catre Crisu zuzu :P in Vin 20 Iul 2012, 17:54, editata de 1 ori |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Vin 13 Iul 2012, 20:33 | |
| Baiatul perfect pentru mine : - sa aiba intre 1.75 si 1.85 [ pentru ca eu am 1.71 ] - sa fie brunet cu ochii negrii / caprui sau verzi - sa fie rebel, dur si puternic - sa stie sa'si impuna parerea si sa nu se lase calcat in picioare - sa aiba cel putin 1 piercing [ pentru ca eu vara asta imi voi face unul sau doi ] - sa fie romantic, intelegator, tandru, protector , [ nu neaparat ] fidel - sa aiba destui bani pentru aman doi - sa asculte toate genurile de muzica si sa fie petrecaret - sa nu bea alcool [ in caz ca bea, sa nu se faca manga ca porcu' ] - sa fie fumator inrait - si sa fie cu cel putin 1 an mai mare decat mine
--> Pacat ca nu exista genul asta de baiat <-- Perfect Boy |
|
| |
Dee ♥ Genin
Sex : Nr. mesaje : 251 Puncte : 270 Reputatie : 13
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Vin 13 Iul 2012, 22:08 | |
| Așa. O să încep și eu să debitez pe aici =)).
Aspect. Să fie șaten sau blond cu plete, să aibă ochii albaștri sau verzi. Să fie înalt, cam între 1,75 și 1.80. Să nu fie un pumn de mușchii, nici măcar nu trebuie să aibă pătrățele. Să fie un băiat normal.
Caracter. Să mă iubească și să fie mereu sincer. Nu trebuie să fie neapărat romantic dar nici indiferent. Să nu fie posesiv sau exagerat de gelos, nu vreau să-mi facă crize că ies cu prietenel mele. Să mă facă să râd chiar și atunci când sunt foarte tristă. Atunci când vorbesc prea mult să mă facă să tac cu un sărut. Să fie și un bun prieten. Să pot vorbi cu el despre orice. Să mă tachineze Să fie genul de băiat protector care ar face orice pentru perosoana iubită. Bine, să nu exagereze. Să nu fie genul de băiat de bani gata care crede că totul i se cuvine. Să nu fie obsedat doar de football. Să îi placă să se uite la diferite filme, seriale sau chiar să citească o carte. Să fie înțelegător și să nu țipe la mine. Decât dacă chiar merit acest lucru. Și dacă nu mai mă place și vrea să ne despărțin să0mi zică în față. Urăsc băieții care nu ți-i zic în față, se comportă urât și așteaptă să faci tu acest pas. Și mai sunt aceia care înșeală.
@Art, cunosc la tipi creți cu ochii albaștri/verzi care cântă la chitară cu miile de mi s-a acrit de ei. =)))) |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Dum 15 Iul 2012, 00:21 | |
| Nu cred ca s'a nascut inca baiatul care sa ma cucereasca. Sa nu va ganditi ca sunt fitoasa sau ceva, chiar nu, imi fac muuulti prieteni, cred ca majoritatea prietenilor mei sunt baieti, insa eu sunt genul ala de fata ''non-sentimentala''. Nu exista baiatul perfect, sub nici o forma, insa daca ar exista as vrea sa fie mega glumet. Eu fiind super vorbareata, trebuie sa ma suporte :)). Vreau sa fie ceva mai inalt decat mine, sau macar la inaltimea mea. Parul, ochii, tenul nu prea ma intereseaza pe mine despre astea... Haine... Sa fie curat, nici haine de firma dar nici SH. Undeva pe la mijloc. Nu vreau sa aiba muschi, dar nici sa nu fie bat. Vreau sa ma iubeasca pentru ceeea ce sunt, si sa imi placa atat calitatile cat si defectele. Nu vreau sa fie gelos, si nici violen. never. Sa nu fie genul care sa se bage in seama, acolo unde nu este bine primit. Fumatul... ocazional. Alcoolul... ocazional. Dar nici sa bea sa fie muci. Si cam atat, My perfect boy :-??
|
|
| |
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 08 Noi 2014, 23:00 | |
| Baiatul perfect pentru mine nu s-a nascut inca. :)) |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Sam 08 Noi 2014, 23:23 | |
| Băiatul perfect, huh? -sa fie de gașcă; -mooooolt credit pe telefon; -deștept; -mai înalt ca mine (nu 2 metri, please God) -sa contribuie relației, ca dacă nu... :( ; |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Dum 09 Noi 2014, 13:51 | |
| Hm...pai : -sa fie puternic (la caracter ma refer) -sa stie ce vrea de la viata -sa fie misterios -sa se comporte frumos cu toata lumea -sa fie gentleman -sa nu bea mult -sa fie rabdator si intelegator -sa fie fidel Cam asta ar fi...nu cred ca-as putea indragosti den baiat care sa nu aiba calitatile astea. Nu nu-am potrivi. In rest, chiar nu conteaza. Inima alege singura. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) Dum 09 Noi 2014, 22:39 | |
| De ce eu forever alone: El ar trebui să fie :
- Inteligent, dezinvolt.
- Amuzant, de gașcă, să nu vorbească prea mult și să fie destul de matur, descurcăreț.
- Talentat într-un anumit domeniu.
- Mai înalt decât mine.
- Ceva mai în vârstă decât mine.
- Nici prea slab, nici prea plinuț.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baiatul/fata potrivita/potrivit pentru voi (hehe) | |
| |
|
| |